Για τους εκθέτες

Η έκθεση Alterscope σας προσφέρει μια θαυμάσια ευκαιρία να παρουσιάσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και να γνωριστείτε με ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες αναζητήσεις με σας, τόσο ανάμεσα στους επισκέπτες όσο και ανάμεσα στους άλλους εκθέτες.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται κάτι τόσο σημαντικό από σας για σας, όπου μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα θα δείξετε σε χιλιάδες επισκέπτες πώς μπορούν να ωφεληθούν από την δουλειά σας και πού μπορούν να σας βρουν μετά την έκθεση.

Σας δίνεται η ευκαιρία να μοιράσετε ενημερωτικό υλικό για την δουλειά σας ή να πουλήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας ή να κάνετε μια μικρή παρουσίαση/επίδειξη της δουλειάς σας (όπως για παράδειγμα μια μικρή παρουσίαση γιόγκα ήχου, μια επίδειξη τάι τσι ή ένα ενεργειακό καθαρισμό) και να αναδείξετε τον ιδιαίτερο τομέα με τον οποίο ασχολείστε.

Όλα αυτά μπορείτε να τα κάνετε ενοικιάζοντας τραπέζι(α) στην έκθεση ή/και κάνοντας μια διάλεξη ή ένα μικρό σεμινάριο σε ειδική αίθουσα.

Αν σας ενδιαφέρει να πάρετε μέρος, μπορείτε πατώντας στην ετικέτα «Εγγραφές» να πάρετε περισσότερες πληροφορίες ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ιστοσελίδας μας.

 

 

 

Χορηγοί επικοινωνίας

 

             

 

 

 

 

 

Joomla Templates by Joomla51.com