Πληροφορίες για την εγγραφή

 

Μπορείτε να δείτε το πλάνο των διαθέσιμων τραπεζιών στον χώρο της έκθεσης σε σύνδεσμο που παρατίθεται πιο κάτω και να επιλέξετε τον αριθμό του τραπεζιού ή των τραπεζιών που επιθυμείτε. Επίσης, μπορείτε να το δείτε στην ετικέτα «Εκθέτες» στην αρχική σελίδα. Παρακαλούμε, στο δελτίο εγγραφής να σημειώσετε δύο αριθμούς ανά τραπέζι που θέλετε ώστε αν κάποιος αριθμός έχει ήδη κρατηθεί και δεν έχουμε προλάβει να το σημειώσουμε στο πλάνο, να σας δώσουμε την δεύτερη επιλογή σας. Οι διαστάσεις κάθε τραπεζιού είναι 1,25 χ 0,80 . Παρακαλούμε σημειώστε ότι ο αριθμός του τραπεζιού που θα επιλέξετε ίσως αλλάξει ανάλογα με τις ανάγκες διαμόρφωσης του χώρου αλλά η θέση του θα παραμείνει η ίδια.

Αφού επιλέξετε το τραπέζι που θέλετε από το πλάνο των διαθέσιμων τραπεζιών, μπορείτε να συμπληρώσετε το δελτίο εγγραφής, που θα βρείτε σε σύνδεσμο που παρατίθεται πιο κάτω. Παρακαλούμε σημειώστε ότι διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε συμμετοχή αν κρίνουμε ότι αυτό είναι προς το καλώς νοούμενο συμφέρον της έκθεσης. Οι κρατήσεις θα γίνονται με σειρά χρονικής προτεραιότητας των αιτήσεων.

Το κόστος ανά τραπέζι είναι 150€ συν ΦΠΑ 23%. Το κόστος ανά τραπέζι θεραπείας είναι 180€ συν ΦΠΑ 23%. Η τιμή συμπεριλαμβάνει ένα τραπέζι, τρεις καρέκλες και την καταχώρησή σας ως εκθέτη στην ιστοσελίδα μας και στην σελίδα μας στο Facebook. Περιλαμβάνει επίσης 30 λεπτά στην αίθουσα διαλέξεων του εκθεσιακού χώρου για μια ομιλία ή μια βιωματική δραστηριότητα, αν το επιθυμεί ο εκθέτης. Ο χρόνος στην αίθουσα είναι περιορισμένος γιατί η έκθεση είναι μονοήμερη, γι’ αυτό θα δοθεί στους εκθέτες με σειρά προτεραιότητας εγγραφής. Το πρόγραμμα των διαλέξεων και των βιωματικών δραστηριοτήτων θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και την σελίδα μας στο Facebook.

Παρακαλούμε, όλοι οι εκθέτες να φέρουν μαζί τους ένα τραπεζομάντηλο ανά τραπέζι που έχουν κρατήσει, κατάλληλο για διαστάσεις 1,25 χ 0,80.

Αν πρόκειται να πουλήσετε προϊόντα ή υπηρεσίες θα πρέπει οι τιμές σας να αναγράφονται ώστε να τις βλέπουν οι ενδιαφερόμενοι.

Καλό θα ήταν να έχετε ένα μπανεράκι ή κάτι άλλο που να αναγράφεται το τι κάνετε ώστε να το βλέπουν οι επισκέπτες και να έχετε μαζί σας ενημερωτικό υλικό για την δουλειά σας για να δώσετε στους επισκέπτες.

Επίσης, επικοινωνείστε μαζί μας αν χρειάζεστε οποιουδήποτε είδους εξοπλισμό.

Παρακαλούμε, μην διστάσετε να μας αναφέρετε οτιδήποτε πιστεύετε ότι θα διευκόλυνε την εργασία σας στην διάρκεια της έκθεσης. Ευχαριστούμε.

 

 

Κάντε την εγγραφή σας

 

Μπορείτε να δείτε το πλάνο των διαθέσιμων τραπεζιών της έκθεσης πατώντας εδώ.

 

Συμπληρώστε το δελτίο εγγραφής πατώντας εδώ.

 

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, παρακαλούμε επικοινωνείστε μαζί μας.

 

Χορηγοί επικοινωνίας

 

             

 

 

 

 

 

Joomla Templates by Joomla51.com