Ζαχαρούλα Σταματούρου - Tραπέζι 70

Zacharoula Stamatourou Γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και πραγματοποίησα μεταπτυχιακές σπουδές στο Μάρκετινγκ και τη Διαφήμιση στο S.B.S. 

Μετά από την επαγγελματική μου ενασχόληση στο χώρο της Διαφήμισης, ανακαλύπτω πως αυτός ο χώρος δεν με εκφράζει ουσιαστικά. Η ανάγκη μου για προσφορά στον συνάνθρωπο, με οδηγεί σε ένα εντελώς διαφορετικό προσανατολισμό και επιλέγω να ξεκινήσω σπουδές στο τμήμα Αισθητικής των Τ.Ε.Ι Αθηνών. Μετά την αποφοίτησή μου και τις πρώτες αναζητήσεις μου, από κάτι που φαινομενικά έμοιαζε τόσο επιφανειακό, ανακάλυψα και ήρθα σε επαφή με μια νέα συναρπαστική για μένα πραγματικότητα. Αυτή των εναλλακτικών θεραπειών, όπου ανακαλύπτω και τον αληθινό χώρο που με εκφράζει απόλυτα.

Εξειδικεύομαι στην εναλλακτική αισθητική στο MED STUDIES. Στη συνέχεια ξεκινάει το ταξίδι αναζήτησης στην αυτογνωσία και τις εναλλακτικές θεραπείες το οποίο και συνεχίζεται... 

Είμαι κάτοχος των εξής πτυχίων: Αγιουρβέδα, Βελονισμός, Βασικές Αρχές Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, Διατροφή, Αρωματοθεραπείας, Ρεφλεξολογίας, Αστρολογίας, Κινέζικης Βοτανοθεραπείας, Κρυσταλλοθεραπείας, Aura soma, Aura soma beamerlight, Rejuvance φυσικό λίφτινγκ προσώπου, Shiatsu προσώπου, Λεμφοντρενάζ ιατρού Vodder. Έχω εκπαιδευθεί επίσης στα εξής μασάζ: Αγιουρβεδικά μασάζ, Παραδοσιακό ταϊλανδέζικο μασάζ, Ινδικό μασάζ κεφαλής, Οn site massage, Action sublime, Comfort touch, Hot stone massage, Ocean massage, Lushly massage, Λεμφικό σώματος,  massage κυτταρίτιδας.

Ειδικευμένη στον Κοσμητικό Βελονισμό Προσώπου και μέλο του European Cosmetic Academy of Chinese Acupuncture. 

Ανθοϊάματα Dr Bach, Ιάματα θαλάσσιων όντων και πεταλούδων, Ρέϊκι, Αγγελικό Ρέϊκι, Αγγελική Ροή, Πυθαγόρεια Αριθμοσοφία, Θεραπεία Πνευματικής Απόκρισης (S.R.T.), Flower of Life, Theta healing instructor, Laughter Yoga Leader.

Διδάσκω Αγιουρβεδική Μάλαξη και Αισθητική Δερματολογία σύμφωνα με την Αγιουρβέδα και την Κινέζικη Ιατρική, στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής.

Εκπαιδεύομαι στο Συστημικό Ψυχόδραμα και στην Ψυχοθεραπεία, που συναρθρώνει κατάλληλα κύρια στοιχεία της Συστημικής Προσέγγισης με την Προσωποκεντρική, την Gestalt και το κλασικό ψυχόδραμα, στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής.

Διοργανώτρια Σεμιναρίων: Γυναικεία Ενδυνάμωση, την Αλχημεία της Αγάπη Εαυτού, Τα 13 αρχέτυπα του Ιερού Θηλυκού-Σεμινάριο της Σκιάς- Ευημερία και αφθονία.

Στοιχεία επικοινωνίας

Ζαχαρούλα Σταματούρου 

Ολιστική Θεραπεύτρια, Βελονίστρια, Σύμβουλος Ayurveda

Τηλ: 6940 809168

 

Χορηγοί επικοινωνίας

           Enallaktikiagenda logo          YperNoisis logo1          

             

 

 

 

 

 

Joomla Templates by Joomla51.com