Μaria Therapies-Mελισσιώτη Μαρία - Τραπέζι 66

Maria melissiotiΗ Μελισσιώτη Μαρία είναι ολιστική αισθητικός, ενεργειακή θεραπεύτρια και εκπαιδευόμενη σύμβουλος ψυχικής υγείας. Ασχολείται με την Αρωματοθεραπεία, το λεμφικό και βιοενεργειακό μασάζ.

Είναι θεραπεύτρια των μεθόδων Reiki, (Usui Reiki Teacher Master), Aura Soma (χρωματικό σύστημα αυτογνωσίας) και κρυσταλλοθεραπείας. Δίνει σεμινάρια Reiki 1ου και 2ου βαθμού και εκπαίδευση Master. Πραγματοποιεί συνεδρίες αυτογνωσίας μέσα από την συμβουλευτική και την ενεργειακή βιωματική ζωγραφική.

Η ανάγκη της στο να δίνει στους ανθρώπους που έρχονται κοντά της πρακτικές και υγιεινές λύσεις την ώθησε στο να στο να φτιάχνει με πολύ μεράκι και αγάπη ενεργειακά και φυσικά προϊόντα όπως ενεργειακά σπρέι και θεραπευτικά λάδια. Επειδή πιστεύει ότι ένα μέρος της ενέργειας είναι σημαντικό να δίνεται απλόχερα προσφέρει εθελοντικό ρέικι σε ζώα που έχουν ανάγκη είτε από κοντά είτε εξ αποστάσεως. Πιστεύει σε μια εποχή αλληλεγγύης, στην θετική σκέψη και στάση, σέβεται κάθε μονοπάτι είτε δικό της είτε άλλων γιατί έτσι δίνεται η δυνατότητα στους ανθρώπους να μπορέσουν να κατευθυνθούν και να διαλέξουν ελεύθερα.

Μaria Therapies -Mελισσιώτη Μαρία

-Usui Reiki Master Τeacher

-Σύμβουλος Aura Soma

-Κρυσταλλοθεραπεία

-Αρωματοθεραπεία

-Μασάζ βιονεργειακό - λεμφικό- χαλαρωτικό

-Συμβουλευτική

-Βιοενεργειακή ζωγραφική

-Ενεργειακά σπρέι χώρου-φυσικά προϊόντα

Στοιχεία επικοινωνίας

ΜΕΛΙΣΣΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ

USUI REIKI TEACHER MASTER

Tηλ: 6944 526171

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Fb: maria therapies (ολιστικές ενεργειακές - θεραπείες, συμβουλευτική)

 

 

Χορηγοί επικοινωνίας

           Enallaktikiagenda logo          YperNoisis logo1          

             

 

 

 

 

 

Joomla Templates by Joomla51.com