Καλώς ορίσατε στην Αθηναϊκή Ένωση Ατμάν! - Τραπέζι 57

ATmAN ATHENSΗ Σχολή μας είναι ένα παράρτημα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γιόγκα και Διαλογισμού Atman η οποία για πάνω από 20 χρόνια προσφέρει επιτυχώς σε χιλιάδες μαθητές της σε ολόκληρο τον κόσμο μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων και τμημάτων, θεωρητικών διαλέξεων και πρακτικής εφαρμογής και ενασχόλησης, καθώς και πνευματικά camps και retreats για πρακτική και διαλογισμό.

Integral Γιόγκα είναι μια σύνθεση όλων των μορφών Γιόγκα. Στοχεύει κυρίως σε ένα τέλειο σώμα, απόλυτα υγιές και γεμάτος σφρίγος, σε ένα διαυγές, ισχυρό μυαλό, ήρεμο και ελεγχόμενο, σε έναν εκλεπτυσμένο κι ευφυή νου , μια καρδιά που ξεχειλίζει από αγάπη και συμπόνια, η οποία είναι σε θέση να βιώσει με ενσυναίσθηση τις πνευματικές καταστάσεις των συνανθρώπων μας, μια ζωή γεμάτη υψηλά ιδανικά, αφιερωμένα στην ευημερία και την ευτυχία των άλλων, σε μια ζωή στην οποία είναι έκδηλος ο ζήλος για την αποκάλυψη του εσωτερικού αιώνιου Εαυτού (ΑΤΜΑΝ).

Σας παραθέτουμε μερικούς κλάδους γιόγκα που μέσω των μαθημάτων μας μπορείτε να έχετε πρόσβαση :

Hatha Yoga (Χάθα Γιόγκα): ειδικές στάσεις του σώματος (asanas), βαθιά χαλάρωση (shavasana), έλεγχο της αναπνοής (pranayama), βασικές μεθόδους καθαρισμού (kriyas) και νοητικές ασκήσεις εστίασης που έχουν στόχο να ενισχύσουν τη φυσική αρμονία ενός εύκαμπτου και χαλαρού σώματος.

Kundalini Yoga, (Κουνταλίνι Γιόγκα): τεχνικές αφύπνισης και της ενεργοποίησης της ριζικής απόκρυφης δύναμης γνωστής ως Κουνταλίνι Σάκτι (Kundalini Shakti).

Raja Yoga. (Ράτζα Γιόγκα) . Αυτός είναι ο δρόμος της έντονης εστίασης, του βαθύ διαλογισμού και του πλήρους έλεγχου του νου για να βιώσει την κατάσταση της υπέρτατης συνειδητότητας ή την απόλυτη έκσταση, που είναι γνωστή στη γιόγκα ως Σαμάντι (SAMADHI).

Mantra Yoga, (Μάντρα Γιόγκα): ο δρόμος του άφατου συντονισμού με συγκεκριμένες, εξυψωμένες ενέργειες της θείας εκδήλωσης, μέσω της εκπομπής κάποιου συγκεκριμένου ήχου, γνωστού ως ΜΑΝΤΡΑ (MANTRA).

Bhakti Yoga, (Μπάκτι Γιόγκα): αυτός είναι ο δρόμος της ατελείωτης, ανιδιοτελούς αγάπης και της συναισθηματικής αφοσίωσης στο Υπέρτατο Όν, σε κάποια μορφή του Θεού, σε κάποιο πνευματικό ηγέτη ή ακόμη και στη θεϊκή σπίθα μέσα σε οποιοδήποτε ανθρώπινο ον, υπό τη μορφή του αιώνιου Ανώτατου Εαυτού (ATMAN).

Jnana Yoga, (Τζνάνα Γιόγκα): ο δρόμος της ανώτερης πνευματικής γνώσης, το μονοπάτι της σοφίας. Αναφέρεται στην τέλεια αυτογνωσία και την αποστασιοποιημένη ανάλυση, η οποία σταδιακά οδηγεί σε πλήρη πνευματική αφύπνιση του απέραντου Εαυτού του (ATMAN).

Karma Yoga, (Κάρμα Γιόγκα): αυτή είναι η πορεία της αποστασιοποίησης κατά τη δράση, η οποία επιτρέπει τη σύνδεση του ασκούμενου με τις θεϊκές ενέργειες του απείρου μέσω του συντονισμού.

Tantra Yoga, (Τάντρα Γιόγκα): Τάντρα είναι κάτι πολύ περισσότερο από ερωτισμός. Eίναι το πνευματικό μονοπάτι του να λες ΝΑΙ στη ζωή και σε όλες τις πτυχές της. Η Τάντρα μας μαθαίνει πώς να ζούμε τη κάθε στιγμή της ζωής με πλήρη επίγνωση και αποστασιοποίηση γεμάτοι αγάπη και κατανόηση στη ροή της.

Στοιχεία επικοινωνίας

Athens Atman Association
Λ
.Μεσογείων 208 - Χολαργός
Τηλ
: +30-210-6513720
Κιν
: +30-6972266544
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

URL: www.yoga-tantra-athens.org

FB: Facebook.com/AthensAtmanAssociation

 

Χορηγοί επικοινωνίας

           Enallaktikiagenda logo          YperNoisis logo1          

             

 

 

 

 

 

Joomla Templates by Joomla51.com