Πλάνο - Εκθέτες Αθήνας

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να δείτε πληροφορίες για τους εκθέτες μας.

 

 Alterscope-Athinais-15

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το πλάνο.

 

ΕΚΘΕΤΕΣ

 

 

Βιβλιοπωλείο ΨΑΡΑΣ - Τραπέζια 18 & 19

Βιβλία Ψαράς Bevel FlattenΤο βιβλιοπωλείο ΨΑΡΑΣ από το 1978 που δημιουργήθηκε, φιλοδοξεί να καλύψει τις αναζητήσεις ενός αναγνωστικού κοινού, που επιδιώκει την γνώση πάνω σε θέματα ιστορίας, φιλοσοφίας, ψυχολογίας, μεταφυσικής και γενικά εσωτερικής πνευματικής αναζήτησης του ατόμου.
Επισκεφθείτε το διαδικτυακό μας περιβάλλον
www.psarasbooks.gr, για να ενημερωθείτε σχετικά με όλα τα βιβλία της Ελληνικής βιβλιογραφίας 180.000 τίτλοι και πολλών άλλων εναλλακτικών προϊόντων.

Μπορείτε να μας βρείτε στο skype: DionpublicationPsarasbooks όπου σας περιμένουμε να βοηθήσουμε στις βιβλιογραφικές σας αναζητήσεις, να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε ζωντανά on-line.

Για παραγγελίες:

Τηλ.2310 265042 και 2310 265083

Fax.2310 265083

Οι αποστολές μας γίνονται άμεσα και παντού με τα ΕΛΤΑ και με Ιδιωτικές εταιρείες courier και πάντοτε με γνώμονα τις πιο συμφέρουσες χρεώσεις και σε συμφωνία μαζί σας.

facebook 1 Psarasbooks και Dion publicationPsarasbooks

twitterPsarasbooks

mesa diktyosis1

 

Reflex.Aroma. Μαίρη Κακουλίδου - Τραπέζι 17

BANNER-LOGOΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ – ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ολιστική φροντίδα με την δύναμη της φύσης!!!

Η Ρεφλεξολογία μπορεί να τονώσει άμεσα την αυτοθεραπευτική δύναμη του οργανισμού. Σε συνδυασμό με την χρήση αιθέριων ελαίων γίνεται μια πολύ ισχυρή μέθοδος.

Τα αιθέρια έλαια είναι αποστάγματα φυτών και οι σταγόνες τους εμπεριέχουν την ζωτική δύναμη της φύσης. Επιδρούν ολιστικά. Είναι προικισμένα με αναζωογονητική ενέργεια, ικανά να εξισορροπήσουν και να ενισχύσουν τον οργανισμό. Οι ιδιότητές τους είναι αναρίθμητες.

Σκέφτηκα, ότι ένας τρόπος για να ενταχθούν στην καθημερινότητά μας είναι μέσω των καλλυντικών. Γιατί μπορούν να ενισχύσουν και την ομορφιά μας!!!!

Έτσι δημιούργησα τα καλλυντικά μου Reflex.Aroma. Είναι αγνά, φρέσκα, περιέχουν φυτικά συστατικά και βιολογικά αιθέρια έλαια. Είναι χειροποίητα, φτιαγμένα ένα – ένα με γνώση και μεράκι. Θα τα παρουσιάσω, με πολύ χαρά και καμάρι, στην έκθεση.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Μαίρη Κακουλίδου

Ρεφλεξολόγος – Αρωματοθεραπεύτρια

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Fb: Reflex.Aroma.

Site: www.reflexaroma.gr

Τηλ: 210 9401197 & 6944 592661

 

 

Πάνος Αξιομάκαρος - Τραπέζι 20

KBANTIKH 1Ο Πάνος Αξιομάκαρος, σπούδασε πολιτικός μηχανικός και οικονομολόγος. Εσωτερική καθοδήγηση όμως, τον ώθησε αρχικά στην κλασική ψυχολογία και στη συνέχεια στην ενεργειακή ψυχολογία, όπου αφιερώθηκε αποκλειστικά.

Ίδρυσε και διευθύνει από το 1989 το Ινστιτούτο Έρευνας Σκέψης & Συμπεριφοράς, και είναι international faculty member του Prenatal University. Ήταν εκπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο του University of Wisconsin-SPELI όπου δίδαξε Διαισθητικό Μάνατζμεντ.

Αφιερώθηκε δημιουργώντας το επιστημονικό πλαίσιο της υπερψυχολογίας και διαισθητικά προσέλαβε και υλοποιεί μεταξύ άλλων τις μεθόδους ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΔΙΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΔΙΝΗ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ, INTERNET BUSINESS THERAPY και OLYMPIAN LIFE COACHING.

Επίσης προσφέρει ως ανεξάρτητος σύμβουλος  ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Οι μέθοδοι του διατυπώνονται στα συγραφικά του έργα Η Τέχνη της Μάθησης, Το Σκεψιγράφημα και Η Κβαντική Δίνη Μεταμόρφωσης.

Εκλεγμένο μέλος του International Expert Advisory Committee on the Alzheimer's Report of the European Institute of Women's Health.

Φιλοξενεί στο γραφείο του στην Αθήνα το EGG, του Global Consciousness Project, του Princeton University.

Ως σύμβουλος διοίκησης ήταν συντονιστής του αναδόχου του έργου σίτισης του ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004.

Δημιούργησε το GENIUS-LAB. Προσφέρει καθημερινά αποτελεσματική ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλές σε επιχειρηματίες, ιδιώτες και παιδιά. Η εργασία του παρουσιάστηκε από τα ΜΜΕ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στοιχεία Επικοινωνίας 
ΜΠΟΛΕΡΟ ΜΕΠΕ
Σπύρου Τρικούπη 43, 10683 Αθήνα
2103847970 - 6980 354584

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Ελίνα Sonam Tsomo Τσινγκίρογλου - Τραπέζι 31

Elina tsingkiroglou logoΤι Είναι Το Σημείο Επαφής

To«Σημείο Επαφής – Τέχνη Άνθρωπος Γαία» είναι ένα Κέντρο Τέχνης, Συμβουλευτικής  Εναλλακτικών Θεραπειών & Σεμιναρίων και σαν σκοπό έχει - όπως μαρτυράει το όνομά του - να αποτελεί για τους επισκέπτες του ένα καταφύγιο όπου τιμώνται η Τέχνη, ο Άνθρωπος και η Μητέρα Γη.

Στο καταφύγιο αυτό, κάθε μέλος αυτής της όμορφης οικογένειας που συνεχώς μεγαλώνει, μπορεί να εκφράζει τις δημιουργικές του ικανότητες και παράλληλα, μέσα από την καθοδήγηση των ειδικών συμβούλων, να βρίσκει τον τρόπο να ζει μια ζωή ολοκληρωμένη, σε επαφή με τον βαθύτερο εαυτό του.

Στο Σημείο επαφής – Τέχνη Άνθρωπος Γαία, πέραν της εικαστικής έκφρασης, ο επισκέπτης μπορεί να έρθει σε επαφή με ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, να αποκτήσει εργαλεία αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης, να γνωρίσει τρόπους ολιστικής θεραπείας, να παραστεί σε διαλέξεις και κύκλους σεμιναρίων, να μάθει για την υγιεινή διατροφή και την ωμοφαγία, για την ταοϊστική διαιτητική, για το life creativity coaching, να επιλέξει εναλλακτικές θεραπείες, να συμμετάσχει σε οικολογικά προγράμματα για τη διάσωση του πλανήτη, να μάθει για τη θεραπευτική ζωγραφική, τη χοροθεραπεία, το θεραπευτικό τραγούδι, το ψυχόδραμα, να κάνει γιόγκα, tai chi, διαλογισμό, και να συμμετάσχει σε πολλές άλλες δραστηριότητες με σκοπό την ευζωία του τώρα!

Επίσης, σκοπός του εγχειρήματος είναι οι μελλοντικοί δημιουργοί ενός ειρηνικού κόσμου, τα παιδιά μας, να έρθουν σε επαφή με αυτόν τον τρόπο ζωής, με θετική αντίληψη και εστίαση αλλά και με τη δυνατότητα δημιουργικής έκφρασης. Για το λόγο αυτό ένα πλούσιο πρόγραμμα που αφορά στα παιδιά περιλαμβάνεται στο «Σημείο Επαφής». 

Και επειδή τα μεγάλα οράματα οφείλουν να προσφέρουν ενέργεια για το κοινό καλό, ο χώρος «Σημείο Επαφής» έχει ήδη να επιδείξει κοινωνικό έργο σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και αδέσποτα.

Σε μια μονοκατοικία του 1967, χτισμένη σε καταπράσινο περιβάλλον στην Κηφισιά, όπου στεγάζει και το ατελιέ της, η Ελίνα Sonam Tsomo Τσινγκίρογλου, εμπνεύστρια και δημιουργός του «Σημείου Επαφής / Τέχνη Άνθρωπος Γαία», προσκαλεί όλο τον κόσμο να έρθει σε επαφή με τον ανώτερο και δημιουργικό εαυτό του και να διευρύνει την εικαστική, ανθρώπινη και οικολογική αντίληψή του.

Στοιχεία επικοινωνίας

"Σημείο Επαφής"

Πλειάδων 93 - 14564 Κηφισιά

Website: www.pointofcontact.gr

Τηλ: 210 8071774

 

Μαρία Τελίδου - Τραπέζι 32

thetahealingΗ Μέθοδος Θήτα είναι μέθοδος αυτογνωσίας, πνευματικής ανάπτυξης, αυτοθεραπείας και θεραπείας σε τρίτους. Η Μέθοδος Θήτα εφαρμόζετε σε όλους τους τομείς της ζωής. Υγεία, σχέσεις, προσωπικές σχέσεις, οικονομικά, επαγγελματικά και ψυχολογικά θέματα, άγχος, φόβους, εθισμοί σε ουσίες κ.α.

Το όνομα «Θήτα» προέρχεται από τη συχνότητα των εγκεφαλικών κυμάτων Θήτα όπου βρίσκεται ο εγκέφαλος όταν είμαστε σε κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης. Στη Μέθοδο Θήτα μαθαίνουμε τεχνικές για να φέρνουμε τον εαυτό µας σε αυτή τη συνειδησιακή κατάσταση και έτσι µας δίδεται η δυνατότητα να εισαχθούμε στον υποσυνείδητο νου µας. Εκεί θα βρούμε τις αιτίες όλων των προβλημάτων µας και τις λύσεις τους.

H Μαρία Τελίδου εργάζεται ως σύμβουλος της Μεθόδου Θήτα προσφέροντας ατομικές συνεδρίες και διοργανώνει συνεχώς σεμινάρια στην Ελλάδα για την εκμάθηση της Μεθόδου. Η Μέθοδος Θήτα, έχει αγγίξει τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο και εξελίσσεται ραγδαία γιατί είναι απλή και αποτελεσματική.

Στην διάρκεια του φεστιβάλ θα πωλούνται το Ελληνικό και Αγγλικό βιβλίο της Μεθόδου Θήτα και θα προσφέρονται φυλλάδια και πληροφορίες.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε όλες τις πληροφορίες.

Στοιχεία επικοινωνίας

ΜΑΡΙΑ ΤΕΛΙΔΟΥ
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Ιστοσελίδα: www.thetahealinggreece.com

 

 

 

ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΖΙΝΕΝΓΚ ΤΣΙΓΚΟΓΚ –Τραπέζι 46

Χρυσή Χαντζαρίδου - ΜπέρουΤη δυνατότητα να ενημερωθούν για την κινεζική αυτοθεραπευτική μέθοδο Ζίνενγκ Τσιγκόγκ, που μέσα από απλές κινήσεις ανοίγει τον δρόμο για τη βελτίωση της υγείας, τη μείωση του άγχους, την αύξηση της συγκέντρωσης και την τόνωση των ταλέντων και της αυτοπεποίθησης, θα έχουν όλοι οι επισκέπτες, μέσα στο πλαίσιο δωρεάν παρουσίασης και κατά τη διάρκεια του διήμερου φεστιβάλ Alterscope, από τη Χρυσή Χαντζαρίδου-Μπέρου.

Aναρίθμητες έρευνες στη Κίνα και διεθνώς (300.000 ασθενείς θεράπευσαν 180 διαφορετικές ασθένειες) απέδειξαν ότι η πρακτική του Ζίνενγκ Τσιγκόγκ βελτιώνει τη λειτουργία των πνευμόνων, την μεταφορά οξυγόνου στα κύτταρα, βελτιώνει την λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος, καθιστά τους καρδιακούς μυς ικανότερους, αυξάνει τα πεπτικά υγρά, άρα βελτιώνει και τον μεταβολισμό, ρυθμίζει τις εσωτερικές εκκρίσεις και ισορροπεί τους αδένες, αυξάνει την οστική πυκνότητα, βελτιώνει την ελαστικότητα των οστών, καθυστερεί την γήρανση και αυξάνει τη μακροζωία.

Η Χρυσή Χαντζαρίδου-Μπέρου είναι κάτοχος Κινεζικής Πιστοποίησης στην εκπαίδευση Ζίνενγκ Τσιγκόγκ (επίπεδο 1-2) και στην Ενεργειακή του Θεραπεία (επίπεδο 1), καθώς και Διευκολυντής Συμπαντικής Ενέργειας. Εργάζεται στην Αθήνα και στην επαρχία, όπου και εκπαιδεύει ολιγομελείς ομάδες , οργανισμούς κλπ, ατομικές συνεδρίες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ιστοσελίδα: www.berou.gr

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">Τηλ: 6936 684868 & 210 6513681

 

ΚΤΗΜΑ ΝΟΟΣΦΑΙΡΑ - Τραπέζια 15 & 16

EΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΜΕ ΗΧΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ Hemi-Sync

NOOSFERA«Αυτό που κατάφερα ύστερα από 20 χρόνια καθημερινού πολύωρου διαλογισμού το πέτυχα με τους ήχους Hemi-Sync μέσα σε πέντε λεπτά!»

Αυτό ήταν το συμπέρασμα του βουδιστή μοναχού, απεσταλμένου του Δαλάι Λάμα, από τη συμμετοχή του στα πειράματα εξερεύνησης άλλων επιπέδων συνείδησης με την ακουστική τεχνολογία Hemi-Sync.

Ανακαλύψτε κι εσείς τι υπάρχει πέρα από τα όρια του υλικού σας σώματος και ελάτε σε επαφή με άλλες διαστάσεις του εαυτού σας και του σύμπαντος.

Ένα απόλυτα βιωματικό εργαστήριο, στηριγμένο στην επιστημονικά τεκμηριωμένη τεχνολογία Hemi-Sync που με τη βοήθεια ειδικών συμπλεγμάτων ήχου συντονίζει τα ημισφαίρια του εγκεφάλου ανοίγοντας το κανάλι για επαφή με τον Ολικό Εαυτό.

Το Εργαστήριο είναι μια σπάνια ευκαιρία για όσους θα ήθελαν να εξερευνήσουν το πεδίο των ταξιδιών έξω από το σώμα αλλά και για εκείνους που θέλουν να ανακαλύψουν και να ενεργοποιήσουν το κρυφό δυναμικό τους που γίνεται πλέον εφικτό χάρη στο συντονισμό των εγκεφαλικών ημισφαιρίων.

Τόπος πραγματοποίησης του Εργαστηρίου το ατμοσφαιρικό Κτήμα Νοόσφαιρα, ένας χώρος σεμιναρίων με ατμόσφαιρα boutique hotel, στην ορεινή Κορινθία, μοναδικό κατάλυμα στην Ευρώπη με την ειδική ακουστική εγκατάσταση που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις ασκήσεις από το δωμάτιό σας.

Eάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ακουστική τεχνολογία Hemi-Sync και τις εξαιρετικά ευεργετικές εφαρμογές της και το κτήμα Νοόσφαιρα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.noosfera.gr

To Εργαστήριο παρουσιάζεται από τις εγκεκριμένες συντονίστριες προγραμμάτων του Monroe Institute Ιουλία Πιτσούλη και Μαρία Ξιφαρά.

Η Ιουλία Πιτσούλη έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος για εφημερίδες και περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας και παρουσίαζε τις δικές της τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στη συγγραφή βιβλίων και στο συντονισμό ομάδων αυτογνωσίας με τα Μαθήματα Θαυμάτων και την ελληνική φιλοσοφία. Έχει γράψει τα βιβλία «Μυστική Οδύσσεια», «Ηρακλής ο Ήρωας Μέσα μας», «Έρως και Ψυχή», «Έβδομη Πύλη» και «Έλληνες οι θεοί της Αιγύπτου» και «Κριτική Ανάλυση στην Κοιλάδα των Ρόδων».

Η Μαρία Ξιφαρά είναι ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια ειδικευμένη και στους συμπληρωματικούς κλάδους της ψυχοθεραπείας Hypnose, EMDR, NLP, Energy Psychology, EFT, TAT. Από το 1997 ασχολείται με τον συντονισμό ομάδων αυτογνωσίας και μελέτης των Μαθημάτων Θαυμάτων (Course in Miracles) και παρουσιάζει αντίστοιχα βιωματικά σεμινάρια.

Website: www.noosfera.gr

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Έλενα Τσώκου - Τραπέζι 38

ELENA TSOKOU 3

Η Έλενα Τσώκου είναι Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια, Πιστοποιημένη Σύμβουλος των μεθόδων Theta Healing και Θεραπείας Πνευματικής Ανταπόκρισης (S.R.T.), & Master Teacher του USUI REIKI.
Επίσης έχει μυηθεί στο Σαμανικό Munay-Ki, Karma & Aγγελικό Reiki, Ροήζων, Ενοποίηση Ψυχής και έχει εκπαιδευτεί στην Κβαντική Θεραπεία.
Δημιουργεί τους «Οργονίτες δια χειρός Έλενας Τσώκου» κατά παραγγελία, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι κατά περίπτωση και διοργανώνει Σεμινάρια Γνωριμίας & Δημιουργίας Οργονιτών στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Επίσης, παρασκευάζει τα «Ενεργειακά Spray Άρωμα Ψυχής… δια χειρός Έλενας Τσώκου» τα οποία διαθέτει ευρέως.
Γνωρίζοντας ότι ο σκοπός της ζωής της είναι η Θεραπεία ενώνοντας μεθόδους, τεχνικές, συστήματα και εργαλεία (όπως οι οργονίτες, οι κρύσταλλοι και τα ενεργειακά σπρέι), εργάζεται έχοντας όραμα έναν ενωμένο φωτεινό κόσμο σε όλα τα επίπεδα και τις διαστάσεις όπου η συλλογικότητα, η ενότητα, η αρμονία, η γαλήνη, η συγχώρεση, η ευγνωμοσύνη και η αγάπη θα είναι έννοιες που θα βιώνονται από όλους μας!

Στοιχεία επικοινωνίας

Σπείρα Φωτός

Κιν: 6973 574 524

Site: https://speirafotos.wordpress.com/

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

PARADISE WATERFALLS - Τραπέζι 8

PARADISE WATERFALLSΠροφίλ και Προϊόντα: Η εταιρεία μας από το 2002 ειδικεύεται στο σχεδιασμό και στη δημιουργία ξύλινων (από teak) χειροποίητων ποιοτικών παιχνιδιών απ’ όλο τον κόσμο (γρίφοι μαθηματικής λογικής , κατασκευαστικoί γρίφοι, πάζλ συνδυασμών, σχεδιαστικά παιχνίδια, παιχνίδια δεξιότητας, επιτραπέζια παιχνίδια), που εξασκούν το μυαλό και προσφέρουν απόλαυση και ποιότητα χρόνου στην καθημερινότητα μας.

Διατίθενται σε χονδρική και λιανική πώληση και για επαγγελματικό δώρο.

Εισάγει επίσης όργανα για θεραπεία, για μασάζ και για χαλάρωση από ξύλο και ημιπολύτιμες πέτρες, ηχογαβάθες-singingbowls- (από 7 έως 12 μέταλλα) για διαλογισμό, καθαρισμό χώρου και σώματος αλλά και για ηχομασάζ.

Θα μας βρείτε :

Διεύθυνση: Ιπποκράτους 77, 106 80 Εξάρχεια

                  Ιακωβίδου 12, 111 41 Άνω Πατήσια

Τηλ:+30 2103634773, +30 2102114618

Fax: + 30 2103634773

e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

website: http://paradisewaterfalls.gr/

PARADISE WATERFALLS

Address: 77 Ippokratous str., 106 80 Exarchia

              12 Iakovidou str., 111 41 Ano Patisia

Tel: +30 2103634773, +30 2102114618    

Fax: +30 2103634773

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

website: http://paradisewaterfalls.gr/

Products: puzzles of great mathematical precision and skill, building games, combination puzzles, design games, table games, instruments used for therapy, massage and relaxation made of wood and semi precious stones,  singingbowls (7 to 12 metal) for meditationand sound-massage.

Profile: Our company specializes in the development of quality teak handmade games from all over the world, games which exercise the mind and senses, offering both fun and quality time in our everyday lives.
Our products are available both wholesale and retail and are often used as corporate gifts.

PARADISE WATERFALLS

Address: 77 Ippokratous str., 106 80 Exarchia

              12 Iakovidou str., 111 41 Ano Patisia

Tel: +30 2103634773, +30 2102114618    

Fax: +30 2103634773

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

website: http://paradisewaterfalls.gr/

Products: Interlocking and string puzzles, family games, instruments used for therapy and massage from wood and semi precious stones,  singingbowls for meditationand sound-massage.

Profile: Our company specializes in the development of quality teak handmade games from all over the world, games which exercise the mind and senses, offering both fun and quality time in our everyday lives.
Our products are available both wholesale and retail and are often used as corporate gifts.

 

Ακαδημία Πνευματικής Ανέλιξης - Τραπέζια 27 & 28

Ακαδημία Πνευματικής ΑνέλιξηςΗ Ακαδημία Πνευματικής Ανέλιξης είναι ένας εναλλακτικός χώρος εκπαίδευσης όπου μέσα από μια βαθιά προσωπική, εσωτερική αναζήτηση μπορούμε να βιώσουμε τη βαθύτερη επαφή με τον εαυτό μας και την αληθινή εσωτερική γαλήνη.

Βασικό αντικείμενο των μαθημάτων της Ακαδημίας είναι η μετάδοση διδασκαλιών που οδηγούν τη ζωή μας να γίνει πιο ουσιαστική και φωτεινή, πάντα μέσα στο πεδίο της καρδιάς και της Αγάπης!

Στην Ακαδημία διεξάγονται εκπαιδευτικά σεμινάρια ενεργειακής εξισορρόπησης με το Θεραπευτικό Σύστημα της Ιόχρου Φλόγας (Violet Flame Healing), μαθήματα Βιορυθμιστικής Κίνησης (Violet Flame Yoga), σειρές σεμιναρίων που αποσκοπούν στη θεραπεία και προσέλκυση αρμονικών σχέσεων, στο άνοιγμα της καρδιάς, στην ανώτερη επικοινωνία και άλλα ανώτερα σεμινάρια. Οργανώνονται επίσης εβδομαδιαίες ομάδες προσωπικής ανάπτυξης και πνευματικής ανέλιξης, καθώς και πνευματικά εργαστήρια και ταξίδια σε διάφορα μέρη της Ελλάδος.

Ενεργοποιώντας ολοένα και περισσότερο κόσμο να στραφεί στην προσφορά και την αλληλεγγύη, η Ακαδημία έχει ενεργή φιλανθρωπική δραστηριότητα, βοηθώντας και ενισχύοντας ομάδες ενεργούς αλληλεγγύης, στηρίζοντας οικονομικά, υλικά και ηθικά οικογένειες που έχουν ανάγκη, συμμετέχοντας και προσφέροντας σε δράσεις σίτισης αστέγων κ.ά.

Στα σεμινάρια και τα προγράμματα της Ακαδημίας μπορούν να συμμετάσχουν όλοι, ανεξαρτήτου ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου ή θρησκευτικών πεποιθήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.acadimiamas.gr

Ακαδημία Πνευματικής Ανέλιξης

Δωδεκανήσου 84, Πετρούπολη

Τηλ.: 210 2630594, 6974 338443

Email: info@acadimiamas.gr

FB: ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ

 

 ESSENS - Τραπέζι 2

essens-logoΗ ESSENS είναι ένα κοινό αποτέλεσμα της δημιουργικής εργασίας πολλών επαγγελματιών στους τομείς παραγωγής καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής και δικτυακού μάρκετινγκ.

Προσφέρει προϊόντα κορυφαίας ποιότητας σε ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα.

Με κορυφαίες αρωματικές σειρές, πανέξυπνες υλοποιήσεις προϊόντων Colostrum και μια ασυναγώνιστη σειρά προϊόντων Aloe Vera Bio με πατενταρισμένη μέθοδος Total Aloe και ενίσχυση της δράσης μέσω Micronization.

Με την συμμετοχή μας στην έκθεση Alterscope θέλουμε να σας ενημερώσουμε και να γνωρίσετε τα προϊόντα της ESSENS από κοντά.
Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για την επιχειρηματική πρόταση συνεργασίας μαζί μας, για την Ελλάδα, Κύπρο και στο εξωτερικό.

Σας καλωσορίζουμε σε μια από τις πιο συναρπαστικές, πολλά υποσχόμενες εταιρίες MLM στην Ευρώπη.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μαριλένα Σφλόγκου

Τηλ: 6942 200930

E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ιστοσελίδα:  http://www.lifemas.com/

 

 

 VeGAn CanDles - Τραπέζι 2

VeGAn CanDlesTα VeGAn CanDles είναι οικολογικά κεριά σόγιας, χωρίς παραφίνη κι άλλες καρκινογόνες ουσίες, με οικολογικά αρώματα και αγνά αιθέρια έλαια. Ο σκοπός δημιουργίας τους ήταν να προσφέρουν με ασφάλεια, χωρίς να προκαλούν κακό στην υγεία μας, την ομορφιά της φλόγας, και τα αρώματα της φύσης! Τα VeGan CanDles είναι ενεργοποιημένα με τα σύμβολα του Reiki και του Κarouna, κατάλληλα για διαλογισμό, σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό μας, χαλάρωση  και θεραπείες! Καθαρίζουν το χώρο από αρνητική ενέργεια και τοξικότητα! Μην ξεχνάμε ότι η φλόγα είναι "πύλη" που φιλοξενεί ενέργεια! Τα VeGan CanDles σας προστατεύουν τις ώρες που κάνετε οποιαδήποτε θεραπεία και χαλαρώνουν τον θεραπευόμενό σας!

 Με υπευθυνότητα απέναντι στη φύση και τον άνθρωπο, τα VeGan CanDles, σας εύχονται μόνο στιγμές απόλαυσης!!!

 
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Μαίρη Κυράκη,  6986 584476

Αποκλειστική διάθεση: Πάρης Καυμενάκης

fairy tale events,  210 4000237

 

 

 

 

 

 

 

Vivo Verde _ Ελληνική Οικολογική Εταιρεία - Τραπέζι 47

vivo verde logoΗ Ελληνική οικολογική εταιρεία Vivo Verde (ζω πράσινα) δημιουργήθηκε για να συνεισφέρει σε ένα «πράσινο» τρόπο ζωής, έχοντας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της την ανθρώπινη υγεία, την εσωτερική και εξωτερική ομορφιά και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η εγχώρια αγορά φιλοξενεί από το 2007 την ευρεία γκάμα προϊόντων Vivo Verde για την φροντίδα του προσώπου και του σώματος όλης της οικογένειας, αλλά και του σπιτιού και της επιχείρησης.

 

Ειδικά προϊόντα διατροφής

Θεραπευτικά καλλυντικά

Βιοδιασπώμενα πολυκαθαριστικά

Φίλτρο νερού

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Ανεξάρτητος συνεργάτης Ιωάννα Αλεξίου

Τηλ: 6976 641303

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Site: http://www.vivoverde.gr/

 

Οίκος Εσσαϊκής Σοφίας Vertu Essenia - Τραπέζι 5

VertuEsseniaΟίκος Εσσαϊκής ΣοφίαςΗ ομάδα εκπαίδευσης του Οίκου Εσσαϊκής Σοφίας Αθηνών Vertu Essenia διοργανώνει σεμιναριακή δραστηριότητα εδώ και 5 χρόνια, μέσα από ενεργειακές και ιερές κινήσεις, διαλογισμό, τραγούδι, χορό και λόγο.

Στόχος του Οίκου Εσσαϊκής Σοφίας είναι η εξοικείωση των ανθρώπων με τις βασικές εσωτερικές αρχές και πρακτικές κατανόησης της Εσσαϊκής Διδασκαλίας, των οποίων ο βασικός άξονας είναι η μελέτη του εαυτού, των μυστηρίων της φύσης και του σύμπαντος, μέσα από τη ζωντανή επαφή και το διάλογο με το σώμα, καθώς και η ενεργοποίηση των τριών βασικών κέντρων του σώματος.

Η εκπαιδευτική δραστηριότητα των ομιλητών έχει λάβει και εξακολουθεί να λαμβάνει χώρα σε Κέντρα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τους Δελφούς κ.α. Έχουν συμμετάσχει σε πολυάριθμα φεστιβάλ εναλλακτικών θεραπειών.

Στοιχεία επικοινωνίας

Οίκος Εσσαϊκής Σοφίας Vertu Essenia Οικολογία & Πνεύμα

 Βεΐκου 59 Κουκάκι

 Αθήνα 11742

Τηλ: 211 014 4616   & 6948 538 744

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Websites: www.vertuessenia.gr και www.essenia.gr και http://www.oliviermanitara.gr/

 

 

 International Institute for Natural and Spiritual Healing, Dorothea Gerardis-Emisch - Τραπέζι 34

ΔΩΡΟΘΕΑ ΓΕΡΑΡΔΗ-EMISCHΗ  Dorothea Gerardis-Emisch έκανε στη Γερμανία σπουδές βασικής κλασικής ιατρικής και το 1994 πήρε μετά από κρατικές εξετάσεις την άδεια για εναλλακτική θεραπεύτρια. Ακολούθησαν διάφορες σπουδές σε εναλλακτικές θεραπείες (Master Reiki, Κρανιοϊερή Θεραπεία, Βελονισμός κ.α).

 

Από το 1992 ασχολείται με την Γεωπαθολογία όπου πήρε το 1997 την πιστοποίηση της σαν Γεωπαθολόγος από το Γερμανικό ινστιτούτο Γεωπαθολογίας.

To 1996 άνοιξε στην Αθήνα το ινστιτούτο εναλλακτικών θεραπειών της, όπου ξεκίνησε να κάνει σεμινάρια όπως «Καλύτερη Όραση Χωρίς Γυαλιά», «Εκπαίδευση στη Γεωπαθολογία», «Υγιεινό Αδυνάτισμα» κ.α., καθώς και μαθήματα Γιόγκα και ομαδικό διαλογισμό. Την ίδια χρονιά ασχολείται και με το ραδιόφωνο, όπου μέσα από την εκπομπή της συμβούλευε κόσμο σχετικά με θεραπείες και παρουσίαζε διάφορα θέματα σχετικά με πνευματικότητα και εναλλακτική ιατρική.

 

Όλα αυτά τα χρόνια εξέλιξε τεχνικές στις θεραπείες  και δημιούργησε τη μέθοδο της «Α.Ε.Τ.» (Apeiro Energy Therapy), έγραψε βιβλία και άρθρα σε περιοδικά που μεταφράστηκαν σε ξένες γλώσσες και επισκέπτεται τακτικά χώρες εκτός Ελλάδας, δίνοντας σεμινάρια και διαλέξεις πάνω στο αντικείμενο της.

 

Η Dorothea Gerardis-Emisch, Εναλλακτική Θεραπεύτρια, Ερευνήτρια, Γεωπαθολόγος, Συγγραφέας, Δασκάλα Πνευματικών και Ενεργειακών Σεμιναρίων και Εκπαιδεύτρια στη Γεωπαθολογία είναι ιδρύτρια του «International Institute for Natural and Spiritual Healing» (1998), του Ελληνικού Ινστιτούτου Γεωπαθολογίας (2000) και ιδρύτρια του Πανελλήνιου Συλλόγου Γεωπαθολογίας (2003).  Τα βιβλία της σε Ελληνικές εκδόσεις: «Ένα βήμα μετά το κατώφλι», «Προστασία από τις γήινες & ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες», «Η επαφή με τα σωματοκύτταρα», «H Φόρμουλα Μεταστροφής - Μία Μέθοδος Αυτοβοήθειας και Θεραπείας για τη Νέα Εποχή».

 

Αυτό τον καιρό δίνει στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό Σεμινάρια για τα μάτια (Βλέπω πάλι καθαρά!), για την Γεωπαθολογία και για τις καινούριες μεθόδους της (Α.Ε.Τ.& Φόρμουλα Μεταστροφής). Παράλληλα ετοιμάζει το επόμενο βιβλίο της.

Στοιχεία επικοινωνίας

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τηλ: 6977 51 57 33

 

Μαρία Τσίβριτς - Τραπέζι 6

MARIA TSIVRITSΗ Μαρία Τσίβριτς ασχολείται ενεργά ως θεραπεύτρια στο χώρο της Κοσμοενεργητικής εδώ και δέκα χρόνια, έχοντας λάβει μυήσεις στα ανώτερα επίπεδα σπουδών από τη δασκάλα της Τατιάνα Κι, στη Σχολή Πνευματικής Ανάπτυξης Κι στη Μόσχα.

Είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος της εταιρείας Bioentech στην Ευρώπη των μηχανημάτων Crownscopy και Aurabook, δημιουργημένα από το Βιοιατρικό Τεχνολογικό τμήμα του Τηλεπικοινωνιακού Πανεπιστημίου της Αγ. Πετρούπολης με σκοπό τη βελτίωση και αυτογνωσία, καθώς και την εξερεύνηση εναλλακτικών μεθόδων, όπως αύρα, chakras και επίδραση κοσμικών καναλιών.

Το 2010 η Μαρία Τσίβριτς εισήγαγε στην Ελλάδα ως αποκλειστική αντιπρόσωπος της εταιρείας ZvukOM, η οποία λειτουργεί με βάση την Καναδική Ακαδημία Επιτυχίας «Αληθινός Δρόμος»  τη χρήση ηχητικών τεχνολογιών ως ψυχολογικό βοήθημα για την προσωπική ανάπτυξη, τη θετική σκέψη και πρόοδο.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διός 37, 16671 Βουλιαγμένη

0030 6937 799949 & 0030 2130 291166

Skype: Civric Maria

Website: www.spiritgrowth.gr

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 

The Trinity Farm _ Αλεξάνδρα Β. Τσιαντή - Τραπέζι 4

The trinity FarmΑποστολή μας ήταν να οδηγήσουμε το οικογενειακό αγρόκτημα στη νέα εποχή. Η πορεία μας - που συνοψίζεται στα χρόνια των πανεπιστημιακών μας σπουδών, της ζωής μας στην πόλη στην πατρίδα και στο εξωτερικό, της απόκτησης εμπειριών -ήταν στην πραγματικότητα ο δρόμος που θα μας οδηγούσε εκεί όπου ξεκίνησαν όλα. Σαράντα χιλιόμετρα από τη Λάρισα, στα περίχωρα του χωριού Αγία Τριάδα*, στη γη μας των τριών γενεών.

Τότε, ήρθε το όραμα. Η πλήρης συμμόρφωση με τις αρχές της βιοδυναμικής γεωργίας. Αυτό σήμαινε να μετατρέψουμε το αγρόκτημά μας σε έναν ζωντανό οργανισμό. Έναν οργανισμό που τα ζώα του θα τρέφονται αποκλειστικά με ζωοτροφές που θα παράγονται στο δικό μας κτήμα. Τα ζώα στη συνέχεια θα μας παρέχουν την πρώτη ύλη για να θρέψουμε τη γη μας. Με τον τρόπο αυτό θα παράγουμε υγιεινά και νόστιμα τρόφιμα με έγκριση από την Demeter International, ενώ συγχρόνως θα φροντίζουμε το περιβάλλον.

Σήμερα, στο αγρόκτημά μας, The Trinity Farm, καλλιεργούμε βιολογικά-βιοδυναμικά δημητριακά, όσπρια (φακές και ρεβύθια), και κηπευτικά (πατάτες, κρεμμύδια, καρότα και σκόρδα). Τα δημητριακά μας αλέθονται σε πετρόμυλο και έτσι παράγουμε αλεύρι ολικής άλεσης και ορισμένους τύπους ζυμαρικών. Τα προϊόντα μας χαίρουν εκτίμησης από τους καταναλωτές και την γαστρονομική κοινότητα και έχουν συμπεριληφθεί σε λίστες με τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα. Ειμαστε το 1ο και μοναδικό σήμερα ελληνικό βιοδυναμικό αγρόκτημα με πιστοποίηση Demeter για ετήσιες καλλιέργειες.

Αλεξάνδρα B. Τσιαντή

* Trinity σημαίνει Αγία Τριάδα

Λίγα λόγια για τη βιοδυναμική γεωργία

H βιοδυναμική γεωργία είναι η παλιότερη και πλέον καθιερωμένη προσέγγιση οικολογικής γεωργίας με περισσότερα από 3000 αγροκτήματα σε περίπου 40 χώρες.

Κύριοι στόχοι της βιοδυναμικής γεωργίας είναι :

 • Υψηλή Ποιότητα των Τροφίμων
 • Μακρόχρονη Βιωσιμότητα
 • Οικολογική ποικιλότητα
 • Ανθεκτικά φυτά
 • Υγιή ζώα
 • Γόνιμο έδαφος

Η χρήση ειδικών φυσικών σκευασμάτων βοηθά στη βελτίωση του εδάφους και στην αύξηση της γονιμότητάς του. Βασισμένη στη θεώρηση του Rudolf Steiner (Ρούντολφ Στάινερ), η βιοδυναμική γεωργία λαμβάνει υπόψη της όχι μόνον το έδαφος, τα φυτά, τα ζώα και τις κοσμικές επιρροές, αλλά αποτελεί μια ολοκληρωμένη φιλοσοφία όπου εκτός από την εφαρμογή αυστηρών προτύπων σε όλες τις δραστηριότητες που διασφαλίζουν τη βέλτιστη ποιότητα των προϊόντων, ενθαρρύνονται η ειλικρίνεια, η διαφάνεια και το δίκαιο εμπόριο. Με τον όρο βέλτιστη ποιότητα τροφίμων νοείται ‘τροφή με ακεραιότητα που σημαίνει τροφή γεμάτη ζωτικότητα, πλήρης, νόστιμη, με διατηρησιμότητα και ήπια για τη γη’*.

*(πηγή – Biodynamic Agricultural Association, UK)

Στοιχεία επικοινωνίας

The Trinity Farm – Αλεξάνδρα Β. Τσιαντή

Τηλ. 6982-449664

F/B Trinity Farm

www.thetrinityfarm.gr

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Healing Touch - Τραπέζι 60

logotachyonfotoHealing Touch - Η Χαρά του Ευ Ζην

Μιχάλης Paribodha Χριστόπουλος

Είναι απόφοιτος Πολιτικών Επιστημών . Εργάστηκε 14 χρόνια σε πωλήσεις, marketing και εξαγωγές.

Έμαθε το Αγιουβερδικό Μασάζ στην Ινδία και είναι ο πρώτος που το διδάσκει στην Ελλάδα από το 2003.

Είναι δάσκαλος Usui Reiki και πιστοποιημένος εκπαιδευτής Advanced Tachyon Η.Π.Α.

To σύστημα Advanced Tachyon προσφέρει θεραπευτικές εφαρμογές και εκπαίδευση για ολιστική θεραπεία, διαχείριση πόνου, διαχείριση στρες και προσωπική ανάπτυξη.

Αντιπροσωπεύει την εταιρεία Earthlite Η.Π.Α., την κορυφαία κατασκευάστρια οικολογικών κρεβατιών μασάζ.

Νιρούπα Χριστοπούλου

Γεννημένη στη Γερμανία, διπλωματούχος εκπαίδευσης, ψυχολογίας και κοινωνιολογίας (Dipl.Paed) Πανεπιστημίου Muenster.

Εργάστηκε ως διευθύντρια συντονίζοντας ομάδες σε κέντρο νεότητας για 11 χρόνια. Έχει εκπαιδευτεί στη συμβουλευτική, στη Συστημική Αναπαράσταση, στην θεραπεία τραυμάτων της παιδικής ηλικίας και στην ενεργειακή δουλειά Starsaphire”.

Ως μητέρα ενός 10χρονου αγοριού εφαρμόζει τις αρχές της Συνειδητής Ανατροφής (Conscious Parenting).

Μέσω της εταιρίας τους Healing Touch υποστηρίζουν ένα συνειδητό και ολιστικό τρόπο ζωής, με μια φράση: τη Χαρά του Ευ Ζην

Στοιχεία επικοινωνίας

Healing Touch

Michalis Paribodha & Nirupa Christopoulos

Holistic Services, Products & Projects

15 Korai str

190 13 Anavyssos

Greece

Τηλ: / +30 6944592898 & / +30 22910 79035

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ιστοσελίδες: www.massagetables.gr & http://www.tachyon.gr

 

Φωτεινή Κακογιάνου - Τραπέζι 42

Φωτεινή ΚακογιάννουΗ Φωτεινή Κακογιάννου είναι κάτοχος M.Sc. Ομοιοπαθητικής και απόφοιτος του Αρχαιολογικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αποφοίτησε με άριστα (9 και 3/12) και κατόπιν εργάστηκε ως επόπτης ανασκαφών στην εφορεία αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου με έδρα την Σάμο. Συμμετείχε σε προγράμματα ανασκαφών στην περιοχή Ακρωτηρίου Σαντορίνης (1988-1989). Πορίσματα εργασιών της που αναφέρονται στην προϊστορική αρχαιολογία έχουν δημοσιευθεί στο τοπικό περιοδικό «Έλευσις», περιοχής Βόλου Μαγνησίας (1998-1999). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του τμήματος Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής - Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με κατεύθυνση «Συστηματική Φιλοσοφία», και γενικό βαθμό «Λίαν Καλώς» (οκτώ και είκοσι δύο). Εκπονεί διδακτορική διατριβή στο ΕΚΠΑ (τμήμα ΦΠΨ, τομέας Φιλοσοφίας) με θέμα «Αρχαιοελληνικές και ρωμαϊκές πηγές και επιδράσεις στο Κοινωνικό Συμβόλαιο του J. J. Rousseau» με επόπτη τον τακτικό καθηγητή Μ. Φ. Δημητρακόπουλο. Συγχρόνως ασχολείται με την εσωτερική φιλοσοφία, τα αρχαία ελληνικά μυστήρια και την ερμηνεία κειμένων παλαιογραφίας, ενώ παράλληλα φοιτά στο μεταπτυχιακό τμήμα συγκριτικής γλωσσολογίας.

Είναι εκπαιδευτικός με ενεργή παρουσία στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και το Υπουργείο παιδείας, ενώ παράλληλα ασχολείται με συγγραφικό έργο (άρθρα της δημοσιεύονται κατά καιρούς σε επιστημονικά περιοδικά) και το όνομα της αναφέρεται συχνά σε βιβλιοκριτικές και παρουσιάσεις νέων συγγραφέων. Μέχρι τώρα έχει γράψει ένα δίτομο για τα Ελευσίνια Μυστήρια, «Πορεία προς τη μύηση» και το «Τελετουργικό» και τελευταίο της έργο είναι τα «Πυθαγόρεια Μυστήρια»

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ: 6985 025058

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website: http://arsinoi2012.blogspot.gr/2012_12_01_archive.html

Facebook:  https://www.facebook.com/arsinoi2012/posts/785202554865656 και

https://www.facebook.com/fotini.kakogiannoy?fref=ts

 

Σοφία Αλεξιάδη - Τραπέζι 66

sofia alexiadiΗ Επανασυνδετική Θεραπευτική είναι ένας νέος τρόπος να βιώσουμε θεραπεία.  Είναι κάτι καινούργιο και εντελώς διαφορετικό από οποιαδήποτε άλλη μορφή θεραπείας και θεραπευτικής προσέγγισης υπάρχει.

Ο Δρ Ερικ Πέρλ είναι ο άνθρωπος που για πρώτη φορά "ξεκλείδωσε" τήν πρόσβαση σε ένα εντελώς καινούργιο φάσμα θεραπευτικών συχνοτήτων,  το οποίο είναι μοναδικό και πλήρως περιεκτικό, και είναι πλέον γνωστό ως το Επανασυνδετικό φάσμα συχνοτήτων. Ο ιδρυτής της Επανασύνδεσης και της Επανασυνδετικής Θεραπευτικής, Δρ. Ερικ Πέρλ, έχει φιλοξενηθεί από κορυφαίες εκπομπές, και από τις πλέον έγκυρες εκδόσεις, όπως την New York Times, καθώς και αναρίθμητες εκδόσεις παγκοσμίως.  Επίσης έχει μιλήσει μπροστά από ένα κατάμεστο Madison Square Garden, και έχει μιλήσει, μετά από πρόσκληση, στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Ο Δρ Ερικ Πέρλ ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους χειροπράκτες του Los Angeles, επί δώδεκα χρόνια,  όταν μία μέρα ασθενείς του άρχισαν να αναφέρουν ότι έλαβαν σημαντικές θεραπείες, από διαφόρων μορφών παθήσεις, όπως, σκελετικές κακώσεις, αρθριτικά, καρκίνο, γενετικές δυσμορφίες, και πολλές ακόμη.

Από τότε, κορυφαίοι επιστήμονες και ερευνητές από όλον τον κόσμο, έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στις εκπληκτικές θεραπείες που έχουν αναφερθεί ως αποτέλεσμα της Επανασυνδετικής Θεραπευτικής. Πρωτοπόροι επιστήμονες στην έρευνα για την Επανασυνδετική Θεραπευτική είναι οι,  Dr. Gary E Schwartz, Ph.D, University of Arizona, Director of Medicine, Neurology, Psychiatry, Psychology, Director of Laboratory for Advances in Consciousness and Health,  Dr William Tiller, Ph.D, physisist, Professor Emeritus στο Stanford University, συγγραφέας του Tiller-Einstein μοντέλου Θετικού-Αρνητικού Χώρου/Χρόνου, συγγραφέας οκτώ βιβλίων, και περισσότερων από 250 επιστημονικών συγγραμμάτων, και,  Dr Konstantin Korotkov, Ph.d, Deputy Director of Saint Petersburg Federal Research Institute of Physical Culture, Professor of Computer science and Biophysics και Saint Petersburg Federal University of Informational Technologies, Mechanics and Optics, President of the International Union for Medical and Applied Bioelectrography.

Η Επανασυνδετική Θεραπευτική είναι η επιστροφή σε ένα ιδανικό επίπεδο ισορροπίας. Ο σκοπός είναι να αποκαταστήσει και να επαναφέρει την ισορροπία του ανθρώπου σε κάθε επίπεδο, στο συναισθηματικό, στο νοητικό, στο φυσικό. Η Επανασυνδετική Θεραπευτική είναι το αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης με το πλήρως περιεκτικό Επανασυνδετικό φάσμα συχνοτήτων, το οποίο αποτελείται από, ενέργεια,  φώς και πληροφορίες. Είναι  μετρήσιμο, και δυναμικό, και μπορούμε να το αισθανθούμε άμεσα.

Η Επανασυνδετική Θεραπευτική είναι μία άνετη, μη επεμβατική, Θεραπευτική προσέγγιση, στην οποία ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση. Όπως έχει παρατηρηθεί, τείνει να έχει μακροχρόνια και σημαντικά θεραπευτικά αποτελέσματα σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό παθήσεων.

Οι συστηματικές και μακροχρόνιες επιστημονικές έρευνες πάνω στην Επανασυνδετική Θεραπευτική, αποσκοπούν στην παρατήρηση, μέτρηση, και καταγραφή, διαφόρων παραμέτρων,  προκειμένου να εκφράσουν με νούμερα και ποσοστά,  τα αποτελέσματα των εξελικτικών αυτών συχνοτήτων. Τα αποτελέσματα,  όπως οι ίδιοι οι επιστήμονες αναφέρουν, είναι εντυπωσιακά. Τα συμπεράσματά τους δείχνουν πόσο σημαντικά είναι τα θεραπευτικά αποτελέσματα που έχει η Επανασυνδετική Θεραπευτική στην υγεία , στην φυσική,  ψυχική, και, στην συναισθηματική κατάσταση του ανθρώπου. 

Είναι μία πόρτα που ανοίγει και μας οδηγεί σε μια αναβάθμιση της υγείας μας, της συνειδητότητάς μας, και της ποιότητας της ζωής μας.

Στο τραπέζι της, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν προσωπικά την εμπειρία των Επανασυνδετικών Συχνοτήτων.

 Στοιχεία επικοινωνίας

Σοφία Αλεξιάδη

Κινητό τηλέφωνο:    +306971711910

Σταθερό τηλέφωνο:  +302109681071

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

ΑΜΑΛΘΕΙΑ - ΚΑΙΤΗ ΣΑΜΑΡΤΖΗ -  Τραπέζι 33

kaity3Η Καίτη Σαμαρτζή είναι Master Teacher Angelic Reiki - Life & Business Coach- Holistic Therapist-Spiritual Teacher-Family Counselor. Είναι Ιδρυτικό μέλος & Διευθύνων Σύμβουλος του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού "Αμάλθεια Εκπαιδευτικό Κέντρο Ολιστικής Θεραπευτικής & Προσωπικής Ανάπτυξης". ΣπούδασεΟικονομικά, Marketing & Management, Family Counselor,  Spiritual Psychotherapy, Psychology Sales &  Human Resources. Έχει εκπαιδευτεί στο Life & Business Coaching, NLP Practitioner, Family & Systemic Constellation by B. Hellinger, Spiritual Psychology-Psychotherapy , Shamanic Energy Medicine, & Angelic Therapy. Έχει μυηθεί στην Ιόχρου Ενέργεια, στο  Reiki & στο Munay Ki.  Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια, εργαστήρια και μαθήματα ποικίλης θεματολογίας, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, στην Συμβουλευτική, την Συνθετική Αυτογνωσία, την Αναλυτική και την Πνευματική Ψυχολογία & στην Ψυχοθεραπεία, την Οικογενειακή Θεραπεία,  τις Αναδρομές, την Υπνοθεραπεία, τη Συναισθηματική Νοημοσύνη, την Αριθμολογία, τα Όνειρα, τη Φιλοσοφία, τις Εναλλακτικές Θεραπείες, το Feng Shui &  το Heal your Life.  Είναι συγγραφέας του βιβλίου Στους Δρόμους των Αγγέλων. Είναι Πνευματική Δασκάλα,  συντονίζει  ομάδες Αυτογνωσίας, Θεραπευτικής, Συμβουλευτικής, Προσωπικής Ανάπτυξης,  Φωτός &  Βιωματικά Σεμινάρια.

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ολιστικής Θεραπευτικής & Προσωπικής Ανάπτυξης “Αμάλθεια” είναι ένας Εναλλακτικός Πολυχώρος Εκπαίδευσης & Προσωπικής Ανάπτυξης όπου μπορούμε να ανακαλύψουμε την επαφή με τον πνευματικό αληθινό μας εαυτό & να έρθουμε σε επαφή με τις ικανότητες & τα ταλέντα μας. Στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ολιστικής Θεραπευτικής & Προσωπικής Ανάπτυξης “Αμάλθεια”, διεξάγονται Εκπαιδευτικά σεμινάρια ενεργειακής θεραπευτικής, Αγγελικά εργαστήρια, εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης, Συστημικής και Οικογενειακής αναπαράστασης, θεραπεία και συμβουλευτική σχέσεων & οικογένειας, Εκπαίδευση σε πρακτικές ρέικι, Σαμάνικη ενεργειακή ιατρική, munaiki, και εργαστήρια για την σύνδεσή με τους αγγέλους & το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός, την Θεραπευτική Μύηση Κάθαρσης & Μετουσίωσης με την Ιόχρου Φλόγα, Εργαστήρια Μύησης στο Αγγελικό ρέικι, το HealyourLifewithAngels & Εργαστήρια Αριθμολογίας, Συστημικής Αστρολογίας, Αρχετύπων, Αναδρομών & Υπνοθεραπείας, Life Coaching & Κρυσταλλοθεραπείας. Το Όραμά μας είναι μια συνειδητή, ολοκληρωμένη & υγιής ζωή, γεμάτη δημιουργικότητα, ενότητα, αγάπη, χαρά & αρμονική συνεργασία. Εκεί όπου θα μπορούν όλοι οι άνθρωποι να αναπτύξουν τα ταλέντα τους, να ζουν με αγάπη, υπηρεσία & δημιουργικότητα, απολαμβάνοντας τη χαρά της κάθε θαυμαστής μέρας. Σε έναν καινούριο κόσμο, μια νέα πραγματικότητα, γεμάτη με την εμπειρία της ενότητας, της συνεργασίας, της δημιουργίας & της αγάπης. Όλοι μαζί χέρι - χέρι με τη ζωή. Για όποιον επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί μας και να ενταχθεί στην μεγάλη αναπτυσσόμενη ομάδα μας, το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να ακολουθήσει το όνειρο του & τον σκοπό της ζωής του. Ελάτε να πετάξουμε μαζί. Εάν η επιθυμία σας είναι να συμμετέχετε στην δραστηριότητα του Οργανισμού “Αμάλθεια”, με χαρά να σας έχουμε στην ομάδα μας. Οι συνεργάτες μας μπορεί να είναι θεραπευτές, ψυχολόγοι, σύμβουλοι, κοινωνικοί λειτουργοί, γιατροί, νοσηλευτές, ψυχοθεραπευτές, σύμβουλοι ψυχικής υγείας,   ή οποιοσδήποτε θέλει να συμμετέχει στο έργο μας, από οποιαδήποτε θέση, στην προσφορά και την αλληλεγγύη, στην ενεργή φιλανθρωπική μας ομάδα, εθελοντικά ή προσφέροντας υπηρεσίες με αμοιβή!! Ενημέρωσέ μας σε ποιόν τομέα επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μας. Στείλτε μας το mail & το τηλέφωνό σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Στείλτε μας ένα βιογραφικό, & το όνειρό σας!!! Ας γίνουμε εμείς η αλλαγή που επιθυμούμε να δούμε στον κόσμο! 

Στοιχεία Επικοινωνίας
ΑΜΑΛΘΕΙΑ Εκπαιδευτικό Κέντρο Ολιστικής Θεραπευτικής
Τηλ: 6945 155 313

Website: www.angelsroads.gr

Βlog: www.angelsroads.blogspot.gr

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Ιωάννης Μπετσάνης _ ScalarPrana Greece - Τραπέζι 69

Scalar Logo2

 

Το ScalarPrana είναι ένα σύστημα ενεργειακής θεραπείας που συνδυάζει τις δύο συμπαντικές ενέργειες - την ενέργεια Scalar και το Prana. Η ενέργεια Scalar είναι καθαρή ενέργεια από το ανεξάντλητο κενό, είναι η θεμελιώδης ενέργεια της δημιουργίας που αντλούμε και απορροφούμε από το Σημείο Μηδέν ή MATRIX. Είναι μία ενέργεια υψηλότερης δόνησης που δίνει δύναμη, συνοχή, δομή και κατεύθυνση στο Prana. Ενώ το Prana απορροφάται από τα ενεργειακά κέντρα του σώματος που ονομάζονται Τσάκρας, η ενέργεια Scalar απορροφάται από κάποιες μυστικές πύλες, τις Scalar Ζώνες. Όταν αυτές οι Ζώνες είναι ενεργοποιημένες και ευθυγραμμισμένες, το σώμα μπορεί να αντλεί εύκολα την ενέργεια Scalar για τη συντήρηση του Prana του, για τη διατήρηση της υγείας και τη θεραπεία του.

Η ενέργεια Scalar είναι η "ελεύθερη ενέργεια" που χρησιμοποίησε ο Νίκολα Τέσλα για να παράξει ασύρματο ηλεκτρικό ρεύμα. Οι βασικές της ιδιότητες είναι ότι μπορεί να αναγεννηθεί και αυτοδιορθωθεί επ΄ άπειρον, και μπορεί να περάσει μέσα από πυκνά υλικά όπως τα ανθρώπινα κύτταρα, χωρίς να χάσει την έντασή της και χωρίς να μολυνθεί. Έχοντας αυτά τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά, η ενέργεια Scalar έχει προφανείς εφαρμογές στην αναπλήρωση και επαναφόρτιση του αποθέματος της ενέργειας στο σώμα μας, ώστε να φέρει ισορροπία, αρμονία και ευεξία.

Στο σύστημα ScalarPrana χρησιμοποιούμε ένα θεραπευτικό εργαλείο, το Μενταγιόν ScalarPrana FOL (Λουλούδι της Ζωής). Το μενταγιόν αυτό είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα και περιέχει μεταλλικά στοιχεία από την Ευρώπη και την Ασία ενεργοποιημένα με την θεραπευτική νοημοσύνη και τη δύναμη των κρυστάλλων, τον δημιουργικό προγραμματισμό της ιερής γεωμετρική γλώσσα του Λουλουδιού της Ζωής, ισχυρές ενεργειακές οδηγίες για Θεραπεία, Ευημερία, Προστασία και Ενόραση.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΕΤΣΑΝΗΣ

 

Τηλ: 6981 569 230

Facebook: ScalarPranaGreece

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Έδρα:  Βόλος

Σεμινάρια: Bόλος - Αθήνα - Θεσσαλονίκη

 

 

Roger de Pins - Τραπέζι 11


DAMON KALDELISΗ Ψυχή του Κόσμου είναι ο υπεύθυνος εκδοτικός οίκος για την έκδοση των Σύγχρονων Επιστολών των Διδασκάλων της Σοφίας. Προσανατολίζεται στην Διδασκαλία των Μαχάτμας, ακολουθώντας αλλά και συμπληρώνοντας με απόλυτο σεβασμό την ανυπέρβλητη παρακαταθήκη της Σοφίας που παρέδωσαν τα Ιερά και Φωτεινά αυτά Όντα τους προηγούμενους αιώνες. Ο λήπτης και καταγραφέας των σύγχρονων Επιστολών δεν διεκδικεί κανενός είδους αναγνώριση ή διάκριση. Απέχει από κάθε φανατισμό και μισαλλοδοξία, υποστηρίζοντας ακράδαντα την σημασία της ενότητας και της συλλογικής δράσεως των ανθρώπων καλής θελήσεως. Προσπαθεί να μεταδώσει με όσο το δυνατόν πιο κατανοητό τρόπο αυτές τις διδαχές, σε όσους μιλούν στην καρδιά τους, ώστε να βοηθηθούν οι ίδιοι αλλά και να βοηθήσουν με την σειρά τους, στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, την ανθρωπότητα στην απαιτητική περίοδο που διανύουμε με απώτερο στόχο ένα καλύτερο μέλλον για ολόκληρο τον πλανήτη, γεμάτο αγάπη, χαρά, ευτυχία, γαλήνη, σύνεση και υγεία για όλους.

Συνοπτικά, οι Σύγχρονες Επιστολές των Διδασκάλων της Σοφίας αποτελούν ένα εγχειρίδιο ζωής στα χέρια του σύγχρονου ανθρώπου, την πυξίδα που θα του δείχνει πάντοτε τον δρόμο για την ολοκλήρωσή του.

Στοιχεία επικοινωνίας

Εκδόσεις Ψυχή του Κόσμου

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ

ΓΡ. ΜΑΡΑΣΛΗ 42, ΚΕΡΚΥΡΑ – Τ. Κ. 49100

Tel: 26610-27950 – Fax: 26610-81950

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website: www.rogerdepins.gr

E-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook: www.facebook.com/RogerDePins

 

Ventsislav Marinov (Венцислав Маринов) - Τραπέζι 1

 

 Ventsislav MarinovΙερή Γεωμετρία

Η Γεωμετρία είναι μια πρακτική επιστήμη που μελετά αποστάσεις, επιφάνειες και όγκους, ενώ η ιερή γεωμετρία επεκτείνεται σε όλες τις διαστάσεις της πραγματικότητας, ορατής και αόρατης. Περιλαμβάνει τα αρχικά σχέδια που ονομάζονται αρχέτυπα και με βάση τα οποία έχουν δομηθεί τα πάντα. Η ιερή γεωμετρία είναι το Φως, η Αρμονική Μουσική και το Σύμπαν.

Το Έργο μου

Η αγάπη που νιώθω και η συγκέντρωση που πετυχαίνω όταν φτιάχνω αυτές τις γεωμετρικές κατασκευές, αποτυπώνεται στο μέταλλο και στους κρυστάλλους και αυτό αυξάνει τη θετική επίδραση που ήδη εκπέμπουν τα κέντρα  από τη φυσική τους δομή. Αυτό τους δίνει κάποια δυνατότητα να καθαρίζουν ενεργειακά το χώρο στον οποίο βρίσκονται και να προστατεύουν τους ανθρώπους από αρνητικές δονήσεις. Ένας χώρος μπορεί να είναι ενεργειακά επιβαρυμένος από άσχημα γεγονότα που έχουν συμβεί εκεί στο παρελθόν ή και από γεωπαθητικά προβλήματα, όπως υπόγεια ρεύματα νερού, σεισμικά ρήγματα και αρνητικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία που δημιουργούνται από ηλεκτρονικές συσκευές, άλλες τεχνολογίες και ασύρματα δίκτυα.  Τα κέντρα αυτά αποτελούν επιστημονικά μετρήσιμη ασπίδα προστασίας σε όλα αυτά τα θέματα.

Στοιχεία επικοινωνίας

Ventsislav Marinov

211 4034835 &

Website: http://alkiona.net/

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

Ελένη Πιππή - Τραπέζι 45

eleni pippiΗ Ελένη Πιππή γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα όπου και διαμένει. Στην ηλικία των 16 χρόνων, ήρθε σε επαφή για πρώτη φορά με τις εναλλακτικές θεραπείες και την ολιστική προσέγγιση του ανθρώπου. Ακολούθως, τελείωσε τις σπουδές της στον τομέα Διοίκησης Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η αγάπη της όμως για τις ολιστικές θεραπείες και την αυτογνωσία, την οδήγησαν να ασχοληθεί όλα αυτά τα χρόνια με σεμινάρια αυτοβελτίωσης, διαλογισμών και θεραπειών. Σήμερα είναι δασκάλα και θεραπεύτρια του ιαπωνικού συστήματος Komyo Reiki και του New Paradigm MDT (πρώην Shamballa). Είναι θεραπεύτρια Angelic Reiki, E.F.T. , Aromassage, Thai Massage και leader Laughter Yoga ( Yoga Γέλιου).

Από το 2007 ήρθε σε πνευματική επαφή με την αγγελική σφαίρα φωτός. Έκτοτε μέσα από ανώτερη πνευματική καθοδήγηση, συντονίζει "Αγγελικά Εργαστήρια", ομάδες "Ανώτερης Επικοινωνίας", "Διεύρυνσης Πνευματικότητας" και πραγματοποιεί αγγελικές συμβουλευτικές συνεδρίες. Επίσης διοργανώνει εργαστήρια αυτογνωσίας και έκφρασης όπως  «Δυναμικού Οραματισμού», Αυτογνωσία μέσα από το "Bioenergeticsystem" και εργαστήρια "Σωματικής Έκφρασης".

Η ανώτερη επαφή με τις Ουράνιες Σφαίρες της έδωσε το έναυσμα να γράψει το πρώτο της βιβλίο με θέμα την εσωτερική αυτογνωσία και επίγνωση, μέσα από διδασκαλίες που της δόθηκαν με Ανώτερες Επικοινωνίες. Ο τίτλος του βιβλίου, που ήδη κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία, είναι "Η Φιλοσοφία του Πνεύματος- Ο δρόμος προς την επίγνωση". Έτσι δημιουργεί τον εκδοτικό οίκο "Ουράνια Σφαίρα" με νέα βιβλία και άλλων συγγραφέων, να βρίσκονται ήδη υπό έκδοση.

Ως συνέχεια το 2014, δημιούργησε έναν χώρο έκφρασης και γνώσης, στην περιοχή της Πετρούπολης, την "Ουράνια Σφαίρα", με στόχο την προώθηση και την υποστήριξη ενός εναλλακτικού τρόπου ζωής και σκέψης.

Ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα όπου συμμετέχει σε συνέδρια και διοργανώνει ομιλίες για τη Νέα Εποχή της ανθρώπινης Συνείδησης και τη Νέα Ενέργεια. Όνειρό της είναι ο κάθε ένας ξεχωριστά να μπορέσει να διευρύνει την αντίληψή του και να δημιουργήσει έναν νέο τρόπο ζωής και σκέψης, μια νέα πραγματικότητα, στη Νέα Εποχή που ανοίγεται μπροστά μας.

Στοιχεία επικοινωνίας

«ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΦΑΙΡΑ» Σχολή εκπαίδευσης εναλλακτικού τρόπου ζωής και σκέψης

Βορείου Ηπείρου 102, Πετρούπολη

Website: http://ouraniasfera.gr, E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.,">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.,  Tel: 6981 701988

 

 

Χρύσα Ντζιούνη _ Forever Business Owner - Τραπέζι 13

Η Χρύσα Ντζιούνη είναι Σύμβουλος Ευεξίας και Ομορφιάς, Manager σε ομάδες ατομικών επιχειρήσεων προώθησης προϊόντων Ευεξίας και Ομορφιάς μεγάλης Πολυεθνικής Εταιρίας (Forever Living Products). Ενεργειακή Θεραπεύτρια Master Reiki Usui, Reiki Karsha Tei, Reiki Merkaba, Aγγελικό Ρέικι. Έχει εκπαιδευτεί στο BCA στο τμήμα Marketing και Δημοσίων Σχέσεων και φοιτά στη Σχολή Αειζωίας της Διονυσίας Κλαρινετατζή. Ομιλήτρια και συντονίστρια σε σεμινάρια ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού και επιχειρηματικότητας και καθοδηγήτρια ομάδων Διαλογισμού.  Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ρέικι.

NTZIOYNH

Καλώς ήρθατε στο Aloehome

Συνεργάζομαι με την Νο1 Αλόη Βέρα στον κόσμο, την Forever Living Products. Σκοπός της επιχείρησής μου είναι να ενημερώνει τους καταναλωτές, για τις ευεργετικές ιδιότητες της Αλόης Βέρα στον ανθρώπινο οργανισμό και να προσφέρει τη δυνατότητα σε ΟΛΟΥΣ να χρησιμοποιούν αγνά, φυσικά, υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Τα προϊόντα μας δεν διακινούνται μέσω του κλασικού εμπορίου, δεν μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα λιανικής πώλησης.

Διακινούνται μέσω του επιτυχημένου πλάνου MLM Ομαδικού Μάρκετινγκ καταργώντας τους μεσάζοντες.

Επίσης σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για το επιχειρηματικό μας πλάνο και να επωφεληθείτε και εσείς.

Αν το ζητούμενο σας είναι η Ευεξία και η Οικονομική Ανεξαρτησία θα χαρώ πολύ να σας ενημερώσω.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Aloehome

Σόλωνος 31Α – Χαλάνδρι

Τηλ: 210 6811226 & 6974 058958

Χρύσα Ντζιούνη - Forever Business Owner

Website: www.aloehome.gr

fb: aloehome

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 Μαλαματένια Καϊταντζή  _ Κέντρο Θεραπείας και Έρευνας "Ιλαρίων" - Τραπέζια 49, 50 & 51

Hilarion-LogoΗ Μαλαματένια Καϊντατζή γεννήθηκε στην Κρήτη το 1976. Στράφηκε απο νωρίς στο Ρέικι για να αντιμετωπίσει ένα αυτοάνοσο χρόνιο πρόβλημα υγείας. Η αποκατάσταση της υγείας της ήρθε μετά απο 2 θεραπείες Ρέϊκι που άμεσα την ώθησαν να ασχοληθεί με την έρευνα και τη μελέτη πάνω στη θεραπεία. Από το 2004  δίνει θεραπείες για διάφορες παθήσεις.

Τα ταξίδια της στην Ινδία, Ταϋλάνδη και Ευρώπη άνοιξαν με δυναμική το Πνευματικό δρόμο και την εξειδίκευση πάνω στη Θεραπεία και τη Διδασκαλία. Η επαφή της με Μεγάλους Δασκάλους και η μαθητεία της  πάνω στη θεραπεία, την έχουν οδηγήσει σε αυτή την επαγγελματική πορεία. Είναι μοναδική αντιπρόσωπος του προηγμένου συστήματος Κρυσταλλοθεραπείας Atma Crystal Healing στην Ευρώπη. Ως  Μάστερ 7ης σειράς του Ενεργειακού Δέντρου του Μεγάλου Διδάσκαλου Μικάο Ουσούι (παγκόσμιος ιδρυτής του Ρέικι), τιμά στις μέρες μας τη μνήμη του, κρατώντας την ακτίνα του Ρέικι αγνή και το επίπεδο της εκπαίδευσης αυστηρά παραδοσιακό όπως έχει μεταδοθεί με όλες τις τεχνικές θεραπείας.

Η συνεχής έρευνα πάνω στη Θεραπεία την οδήγησε σε μια εναρμονισμένη προσέγγιση θεραπείας χώρου και ανθρώπου κατασκευάζοντας με τις Αρχές της Ιερής Γεωμετρίας, της Κρυσταλλοθεραπείας, Φενγκ Σούι και άλλων γνώσεων, την πατέντα της  Ενεργειακής Πυραμίδας Φενγκ Σούι που τοποθετείται στο χώρο, για τη θεραπεία των ενεργειών ενός κτηρίου, τους τομείς ζωής  και την προστασία της υγείας των κατοίκων. Παράλληλα είναι ιδιοκτήτρια του Κέντρου Θεραπείας και Έρευνας “ΙΛΑΡΙΩΝ“ στην Αθήνα (Κηφισιά). Το τμήμα Έρευνας του "ΙΛΑΡΙΩΝ" διοργανώνει σεμινάρια σε Ιερούς Χώρους και Αρχαία, για να αναδυθεί ξανά η χαμένη και κρυμμένη γνώση.

Οι Δάσκαλοι και εμπνευστές της στους Διαλογισμούς, τη Θεραπεία, το Φένγκ  Σόυι κ.τ.λ. αλφαβητικά είναι οι εξής:

Γιόσεφ Γιού (Φενγκ Σούι-Αστρολογία), Εύα Γιούνγκανς  6η σειρά Μάστερ (Ρέικι 3ος Βαθμός), {Λάμα} Στάθης Λιακόπουλος (Διαλογισμοί), Δαλάι Λάμα(Βουδιστική Φιλοσοφία Οκτάπτυχο μονοπάτι της ευτυχίας,διαλογισμοί, Ινδία), Μπριλάκης Εμμανουήλ (Ρέικι 1ος-2ος Βαθμός Κρήτη), Dr Ακανή Ναβαράτ (Μαγνητοθεραπεία, Κρυσταλλοθεραπεία, Ιερή Γεωμετρία , Ταο, διαλογισμοί, Ταϋλάνδη ),
Πνευματικοί Δάσκαλοι: Χριστική συνείδηση, Μικάο Ουσούι, Διδάσκαλος Ιλαρίων (οι Λοιποί Αναληφθέντες), Σάτυα Σαι Μπάμπα.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μαλαματένια Καϊντατζή
Hilarion healing and research
Site:
www.hilarion.gr  

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Κοκκινάκη 6 Κηφισιά.
Τηλ: 211 4019724 & 6934531919

 

ΑΕΙΘΑΛΙΑ {Ολιστική Αρμονία & Προσωπική Ανάπτυξη} - Τραπέζι 52

Alterscope AD 011Το όνομα «Αειθάλια» προέρχεται από τη λέξη «αειθαλής» που σημαίνει «αυτός που πάντα ανθίζει και είναι γεμάτος ενέργεια και ζωή». Η θηλυκή διάσταση της λέξης δείχνει τη χάρη, την αγάπη και τη φροντίδα μέσω των οποίων γίνονται οι αλλαγές και οι μεταμορφώσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας!

Στην «Αειθάλια» είμαστε μία ομάδα ανθρώπων που έχουν ενώσει το μεράκι τους, τις γνώσεις τους, τις ιδέες τους, τις ιδιαίτερες ποιότητες και τα ταλέντα τους για έναν κοινό σκοπό! Τη δημιουργία ενός «χώρου», της «Αειθάλια», στον οποίο κάθε άνθρωπος μπορεί να βρει αυτό που θα τον βοηθήσει περισσότερο στη ζωή του! Κάθε ένας από εμάς σε αυτή τη ζωή βρίσκει πάντα αυτό που ψάχνει, αρκεί να στραφεί σε αυτό!

Και επειδή κάθε ένας από εσάς είναι μοναδικός, έχουμε δημιουργήσει μια μεγάλη φωτεινή αγκαλιά από διαφορετικές τεχνικές, σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης, εκπαιδεύσεις σε θεραπευτικές μεθόδους και ατομικές συνεδρίες, που στόχο έχουν τη χαλάρωση, την ευεξία, την εξισορρόπηση και την ενδυνάμωση σε όλα τα επίπεδα, την αυτογνωσία, τη θεραπεία, την αφύπνιση των πνευματικών μας ταλέντων και, φυσικά, τη χαρά, την πληρότητα και την πραγμάτωση στο εδώ και τώρα!

Λίγα λόγια για εμάς…

Ιδρυτικά μέλη της «Αειθάλια» είναι η Βέρα Παλαμήδη και η Κατερίνα Παλαμήδη. Η Βέρα Παλαμήδη γεννήθηκε στην Αθήνα και βρίσκεται στον χώρο της πνευματικής αναζήτησης και της προσωπικής ανάπτυξης εδώ και 25 χρόνια! Είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, συντονίζει πάνω από 18 χρόνια ομάδες αυτογνωσίας και είναι Δασκάλα και Σύμβουλος αρκετών Εναλλακτικών-Ενεργειακών θεραπειών.

Η Κατερίνα Παλαμήδη σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, είναι Δασκάλα Χάθα Γιόγκα και έχει επίσης εκπαιδευτεί σε αρκετές Εναλλακτικές-Ενεργειακές τεχνικές, ενώ σε κάποιες από αυτές είναι και Δασκάλα. Σήμερα, και οι δύο πραγματοποιούν Ατομικές Συνεδρίες, Εκπαιδεύσεις και Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης με σκοπό την ενδυνάμωση του ανθρώπου σε όλα τα επίπεδα.

Στοιχεία επικοινωνίας

Αειθάλια – Ολιστική Αρμονία & Προσωπική Ανάπτυξη

Website: www.aeithalia.gr

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τηλ: 210 6813287 - 211 408460 - 6945 619970 - 6932 471849,

Facebook: aeithalia

 

 

Μανώλης Ισχάκης ~ WYS NLP Life Coach - Τραπέζι 24

MANOLIS ISXAKIS2

"Η εμπειρία μου με το NLP ήταν κάτι πρωτόγνωρο και δημιουργικό. Έμαθα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου. Να παρατηρώ τον εαυτό μου, να δίνω διαφορετικές ερμηνείες για ένα γεγονός που παλαιότερα μπορεί να με επηρέαζε αρνητικά και να έχω στην καθημερινότητά μου περισσότερη αυτοπεποίθηση, αναδεικνύοντας τη δύναμη που κρύβεται μέσα μου. Κατάφερα να θυμάμαι κάθε μέρα να δουλεύω με τον εαυτό μου και να εστιάζω και σε αυτόν, γιατί αρκετές φορές τον παραμελούσα. Το NLP για μένα είναι ανακάλυψη του είναι μέσα από πράξεις στην καθημερινή μας ζωή. Είναι η ώθηση για να αλλάξεις τη ζωή σου όπως ΕΣΥ θες. Και η βοήθεια από τον Μανώλη Ισχάκη ήταν πολύτιμη. Μου έδωσε την ώθηση που χρειαζόμουν για να ζω την κάθε στιγμή με ΠΑΘΟΣ!" Θοδωρής Δέτσικας

Ο Μανώλης Ισχάκης έχει πιστοποιηθεί από το AmericanboardofNLΡ ως Master Practitioner of NLP (Νευρογλωσσικό προγραμματισμό), Time Line Therapy και Υπνοθεραπείας. Επίσης, έχει πιστοποιηθεί από τη Think ως Advanced Practitioner Of Theta healing, manifesting & abundance, intuitive anatomy, global relationship, DNA 3 και έχει εκπαιδευτεί πάνω στις τεχνικές κβαντικής θεραπευτικής που βασίζεται στην σύγχρονη επιστήμη της κβαντικής φυσικής.

Έχει συγγράψει  το βιβλίο: NLP! Το κλειδί του μυαλού μας, το audiobook (ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης και επιτυχίας): NLP! Ανακαλύπτοντας τη προσωπική μου δύναμη, το video πρόγραμμα: Μπορείς, το webinar: Πώς να κατακτήσεις οτιδήποτε θέλεις τόσο γρήγορα όσο δε φανταζόσουν ποτέ.

Έχει δημιουργήσει το δικό του σύστημα: WYS NLP Life Coaching.

Όλα ξεκίνησαν από ένα θυμωμένο και απογοητευμένο έφηβο. Ύστερα από ένα μεγάλο ταξίδι αναζήτησης, ανακάλυψε το πώς μπορεί να είναι ευτυχισμένος και ήρεμος στην καθημερινότητα του. Και αυτό που αγάπησε πιο πολύ είναι ότι παρατηρώντας τον εαυτό του δημιούργησε μια συνταγή που μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν όλοι οι άνθρωποι που θέλουν να χαμογελούν, ακόμη και εάν δεν το έχουν κάνει ακόμη.

Η συνταγή αυτή ονομάστηκε WYS NLP Life Coaching. Η αποτελεσματικότητα αυτής της μεθόδου βασίζεται στην σύνθεση των τριών βασικών ψυχοθεραπευτικών μοντέλων, όπου χρησιμοποιώντας βιωματικές τεχνικές συναισθηματικής αφύπνισης οι οποίες δρουν και στο συνειδητό και στο ασυνείδητο και στο υπερσυνείδητο μπορείς να αλλάξεις μόνιμα συνήθειες και συμπεριφορές ώστε να έλξεις και την ΕΠΙΤΥΧΙΑ και την ΕΥΤΥΧΙΑ στη ζωή σου!

Το όραμα, αυτού του ενήλικα πλέον, είναι να μοιραστεί τη γνώση και τον τρόπο, με ανθρώπους που διψούν να "ζήσουν" και να πετύχουν τα όνειρά τους, ώστε να μπορούν να απολαύσουν μια ευτυχισμένη ζωή.

Εάν θέλετε να γνωρίσετε αυτόν τον πρώην έφηβο αλλά και έναν τρόπο που μπορεί να βοηθήσετε τον εαυτό σας να απολαμβάνει ποιότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σας τότε ελάτε να γνωριστούμε από κοντά στην έκθεση της Alterscope.

"Η ποιότητα της ζωή μας εξαρτάται πρώτα από την ποιότητα της επικοινωνίας με τον ασυνείδητο νου μας και έπειτα από την ποιότητα της επικοινωνίας με τους άλλους ανθρώπους"

Ζήσε με Πάθος!

Στοιχεία επικοινωνία

Μανώλης Ισχάκης

Site : www.manolisischakis.gr

E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τηλ: 211 800 9496

Υ.γ. Στην διάρκεια της έκθεσης θα πωλούνται το βιβλίο: "NLP! Το κλειδί του μυαλού μας" και το audiobook: "Ανακαλύπτοντας την προσωπική μου δύναμη"

 

Νατάσσα Κασσωμένου - Τραπέζι 40

Logo Thetakey1Γεννήθηκα και ζω στην Αθήνα κι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είχα, κατά κάποιον τρόπο, μία αίσθηση ανικανοποίητου.

Από την εφηβεία μου κιόλας άρχισα να ψάχνω τρόπους για να ισορροπήσω τις εσωτερικές μου ανάγκες-παρορμήσεις με τις εξωτερικές συνθήκες και υποχρεώσεις. Γρήγορα διαπίστωσα ότι χρειαζόταν ν’ αλλάξω τον τρόπο που έβλεπα και βίωνα τις καταστάσεις και την ίδια τη ζωή!

Ξεκίνησα λοιπόν με ομαδική ψυχανάλυση, ομιλίες, σεμινάρια, μελέτη βιβλίων και μεθόδων ψυχολογίας, αυτοβελτίωσης και εσωτερικών αναζητήσεων.

Συμμετείχα για οκτώ χρόνια σε βιωματική ομάδα αναλυτικής ψυχανάλυσης.

Ένα χρόνο σε βιωματικό σεμινάριο Ψυχοδράματος στην Ε.Ε.Ο.Α.Ψ. στο Ν. Ψυχικό.

Είμαι μέλος βιωματικής ομάδας γονέων στο κέντρο πρόληψης “Ηλιος” στη Νέα Σμύρνη με την υποστήριξη του ΟΚΑΝΑ.

Αυτή την εποχή σπουδάζω Συνθετική Συμβουλευτική Ψυχολογία.

Μεσολάβησε ένας γάμος, δύο υπέροχα παιδιά κι ένα διαζύγιο για να βρεθώ τελικά να εξερευνώ τον κόσμο της εναλλακτικής θεραπευτικής. Ήμουν πολύ διστακτική στην αρχή αλλά με την «παρότρυνση» του επτάχρονου γιού μου και της τρίχρονης κόρης μου τότε, αποφάσισα να προχωρήσω και μέσα σε τρία χρόνια έγινα Master Reiki teacher για ενήλικες και παιδιά.

Συμμετείχα στο βιωματικό σεμινάριο της ειδικής εκπαίδευσης "ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΡΕΪΚΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ" της Φιλίτσας Κόρμπα.

Εγώ και το Theta Healing®...

Μέσα από την ανάγκη μου να γίνω καλύτερη μητέρα και να προσφέρω στα παιδιά μου ότι χρειάζονται, άρχισα να ανακαλύπτω ότι τα παιδιά ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς τι σημαίνει Εμπιστοσύνη στο Σύμπαν και στη Ζωή!

Αυτή η Εμπιστοσύνη στο Σύμπαν και τη Ζωή με οδήγησε στο μαγικό μονοπάτι του Theta Healing®. Το 2012 έκανα δύο συνεδρίες με έναν πιστοποιημένο θεραπευτή της μεθόδου και βλέποντας τις άμεσες αλλαγές στη ζωή μου, αποφάσισα να εκπαιδευτώ, να εξειδικευτώ και να ασχοληθώ επαγγελματικά.

Από τις αρχές του 2013 είμαι πιστοποιημένη Theta Healing Practitioner. Εξασκώ αυτή τη θεραπευτική μέθοδο και συνεχίζω να εκπαιδεύομαι και να εξειδικεύομαι.

Έχοντας προσωπική εμπειρία από διάφορες μεθόδους αυτοβελτίωσης, ανάπτυξης και θεραπείας έχω καταλήξει ότι το Theta Healing® μπορεί να οδηγήσει εκτός από εμένα κι άλλους ανθρώπους στην πιο βαθειά και γρήγορη εσωτερική μεταμόρφωση και θεραπεία!

Στοιχεία επικοινωνίας

Νατάσσα Κασσωμένου

Website: www.thetakey.com

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τηλ: 6942 653625

 

Τσανγκ Κετζούν Στέλιος  - Τραπέζι 61

preview sofiaRollUp 80x200

 

 

DEL’OR & - DETA ELIS - Τραπέζι 3

DETAELIS1DEL’OR και Νανοτεχνολογία

Πρόκειται για μοναδικά προϊόντα-καλλυντικά η δράση των οποίων βασίζεται σε νομούς της φυσικής και της νανοτεχνολογίας.

Τα κατοχυρωμένα με παγκόσμια πατέντα καλλυντικά DEL’OR έχουν ειδική ενεργή φυσική δομή, με αποτέλεσμα να επιλύουν τα προβλήματα του δέρματος χωρίς την χρήση χημικών ουσιών.

Ολοκληρωμένο αποτέλεσμα DELΌR:

Λείανση των ρυτίδων και σμίκρυνση των πόρων - Αποχρωματισμός των κηλίδων και εξομάλυνση της όψης της επιδερμίδας - Απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων χωρίς να επηρεάζονται τα υγιή - Καθαρισμός από τοξίνες και ελεύθερες ρίζες - Μακροχρόνια ενυδάτωση και θρέψη - Μείωση των επίμονων κοκκινίλων (ροδόχρους νόσος) και της ψωρίασης - Βελτίωση της αιμάτωσης του δέρματος - Περιορισμός στην εμφάνιση νέων ρυτίδων.

DETA ELIS και Βιοσυντονισµός

Στο σώμα µας υπάρχουν διάφορες μορφές ενέργειας, µία από αυτές είναι και η ηλεκτρομαγνητική, η οποία εκφράζεται µε ταλαντώσεις.

Το μήκος κύματος της ταλάντωσης ενός υγιούς ανθρώπου είναι διαφορετικό από το μήκος κύματος της ταλάντωσης που θα έχει κάποιο άτομο µε κάποια παθολογική κατάσταση. Όταν το σώμα ασθενεί οι παθολογικές καταστάσεις μπορούν να γίνουν αντιληπτές από κάποια συσκευή, n οποία έχει την δυνατότατα να παράγει ένα υγιές κύμα ακριβώς αντίθετο από το παθολογικό κύμα (σαν να βάζαμε έναν καθρέφτη).

Έτσι δημιουργείται «συντονισµός». Με τον τρόπο αυτό επέρχεται µία εξισορρόπηση της ενέργειας του οργανισμού, εξουδετέρωση του παθολογικού κύματος και υποβοήθηση στην θεραπεία της ασθένειας, γρήγορα, αποτελεσματικά και ακίνδυνα.

 

Στοιχεία επικοινωνίας Ανεξάρτητων Συνεργατών

www.del-or.com & www.deta-elis.com

Χριστόφορος Φέκκας τηλ. 00357 96424502 http://www.medical-cyprus.com/

Ηρόδοτος Νικηφόρου τηλ. 00357 99679757 email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Μαρίνος Γεωργίου τηλ. 00357 99446816, 00357 22720670  http://detaelis.co/

 

 

 

Φάλουν Ντάφα - Τραπέζι 48

Faloun NtafaΤο Φάλουν Ντάφα ή Φάλουν Γκονγκ, είναι μια αρχαία κινέζικη εξάσκηση διαλογισμού που βασίζεται στις αρχές Αλήθεια, Καλοσύνη και Ανεκτικότητα. Αποτελείται από δύο μέρη αλληλένδετα και αναπόσπαστα μεταξύ τους.

Πρώτον, από το μέρος των ασκήσεων και πιο συγκεκριμένα από πέντε πολύ απλές στην εκμάθηση ασκήσεις. Οι τέσσερεις πρώτες σε όρθια στάση, και η πέμπτη καθιστός διαλογισμός. Όλες οι ασκήσεις είναι με ήρεμες, γαλήνιες ήπιες κινήσεις ή ακόμη και στατικές. Δεν υπάρχει όριο στην ηλικία ούτε κάποιος περιορισμός ως προς το ποιος επιτρέπεται να τις κάνει. Εφόσον μπορείτε να τις κάνετε είναι εντάξει.

Δεύτερον, το μέρος της όπως λέγεται "καλλιέργειας" που σημαίνει την εσωτερική καλλιέργεια του χαρακτήρα και του ήθους του ασκούμενου με την συνεπή εφαρμογή των αρχών Αλήθεια, Καλοσύνη και Ανεκτικότητα.

To Φάλουν Γκονγκ είναι δωρεάν και ασκείται ελεύθερα σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Στοιχεία επικοινωνίας

Γιώργος Δημολιάνης (Αθήνα) - +30 6947 265 105

E-mail: info@falundafa.gr

 Website: www.falundafa.gr

 

 

Έλενα Σαμλόγλου - Τραπέζι 26

Elena SamloglouΞεκίνησα πριν 26 χρόνια το Οδοιπορικό της Ενθύμισης του Εαυτού, της Αυτογνωσίας και της θεραπείας της Ψυχής.. Πιστεύω βαθιά ότι η πρόθεση, η πίστη κ η αστείρευτη εσωτερική μας δύναμη είναι τα κύρια εργαλεία για να επιτύχουμε τον οποιοδήποτε στόχο μας και να δημιουργήσουμε την πραγματικότητα που επιθυμούμε να ζήσουμε.

Η καθοδήγηση του Θείου, του Αγγελικού Βασιλείου, οι τεχνικές διαφόρων ενεργειακών μεθόδων -οι οποίες συγχρονιστικά ήρθαν στη ζωη μου- (REIKI, THETA HEALING, EFT, HEALING CODES, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ) σε συνδυασμό με την εμπειρία της δικής μου πολύχρονης πορείας, μπορούν να υποστηρίξουν και να καθοδηγήσουν αυτόν που επιθυμεί την Αυτογνωσία και τη θεραπεία του σε ψυχικό, νοητικό, συναισθηματικό και σωματικό επίπεδο ώστε να δημιουργήσει την πραγματικότητα που ονειρεύεται να ζήσει....

Στοιχεία επικοινωνίας

ΕΛΕΝΑ ΣΑΜΛΟΓΛΟΥ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

REIKI MASTER TEACHER

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ THETA HEALING, EFT, HEALING CODES

ΤΗΛ. 6937 225545

E- mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">FB: Έλενα Σαμλόγλου

 

 Μαίρη Ηλιάδη _ Ηλιακτίδα - Τραπέζι 39

 iliaktidaΗΛΙΑΚΤΙΔΑ Χώρος Αρμονικής Εξέλιξης και Φωτισμένης Γνώσης

Εδώ στην Ηλιακτίδα μας, αγαπάμε τον άνθρωπο και πιστεύουμε στην ψυχική και στην πνευματική του δύναμη. Τα προγράμματά μας επικεντρώνονται στην ανάδειξη της εσωτερικής μας σοφίας και στην αξιοποίηση και ανάπτυξη των δεξιοτήτων μας.

Εδώ στην Ηλιακτίδα μας όπως και πάνω σε μια ακτίδα του Ήλιου, φωτίζεται η γνώση, η ενεργειακή θεραπεία, η προσφορά και ζεσταίνεται η καρδιά.

Υπεύθυνη Κέντρου: Μαίρη Ηλιάδη. Σπούδασε Φυσιοθεραπεία και εξειδικεύτηκε στην Υδροθεραπευτική αποκατάσταση στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Μαδρίτης.

 Είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος των μεθόδων PRANIC HEALING,  THETA HEALING,  SHIATSU  και Master Teacher στο USUI REIKI. Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Reiki .

Προσφέρει ενεργειακές ολιστικές θεραπείες στο χώρο της Ηλιακτίδας στο Χαλάνδρι και στο Πόρτο Ράφτη, οργανώνει και συντονίζει ομάδες διαλογισμού, σεμινάρια, εκπαιδεύσεις και ημερίδες και δίνει μυήσεις και ομιλίες στις ενεργειακές θεραπείες.

Είναι πιστοποιημένη ενεργή Εθελόντρια Νοσηλεύτρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σώματος των Εθελοντών Χαλανδρίου και ιδρύτρια του Εθελοντικού Σώματος Πόρτο Ράφτη.

Ο στόχος της είναι όλος ο κόσμος να είναι υγιής, γεμάτος φως , χαρά, αφθονία, γνώση και με άπειρη αγάπη.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μαίρη Ηλιάδη  

Τηλ: 2299 400811 & 6932 877906 

ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ: Μικράς Ασίας 2 και Βασιλέως Γεωργίου 15233 Χαλάνδρι ,(Λεωφόρος Κηφισίας: Στάση Υγεία, Μετρό: Στάση Αγίας Παρασκευής), Τηλ: 210 6820 312

Site: http://www.iliaktida.org και www.iliaktida.net

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Facebook: ilaktida  pranic healing

 

 

 Link Media - Τραπέζι 7

LINKMEDIAΤο όραμα της Link Media είναι να συνδέσει την Επιστήμη και την Πνευματικότητα με την Καθημερινή Ζωή! Στοχεύει στο να ενισχύει και να στηρίζει ανθρώπους από όλο τον κόσμο ώστε να απελευθερώσουν το αληθινό, απεριόριστο δυναμικό τους φέρνοντας στο φως ένα νέο Κβαντικό Κόσμο, όπου η επιστήμη και η πνευματικότητα ενοποιούν την ύλη με την ενέργεια, δημιουργώντας μία ζωή άπειρων ικανοτήτων και επιλογών...μία Κβαντική Ζωή.

Αναδεικνύοντας μία άλλη, ενδυναμωτική πραγματικότητα για την εξέλιξη των κύριων επιστημών που διαμορφώνουν τον κόσμο του σήμερα, προσφέρονται πρακτικές απαντήσεις ώστε να αντιμετωπισθούν οι πολλαπλές κρίσεις που βιώνει η ανθρωπότητα.

Η Link Media είναι μία παγκόσμια ανοιχτή πλατφόρμα ενδυναμωτικής ενημέρωσης και εκπαίδευσης, όπου κορυφαίοι δάσκαλοι και θεραπευτές δείχνουν το δρόμο της Παγκόσμιας Αφύπνισης και της Συνείδησης της Ενότητας με τελικό προορισμό τη Συμπαντική Αγάπη.

Την προσπάθεια αυτή έχουν αγκαλιάσει σπουδαίοι επιστήμονες οι οποίοι συγκροτούν το Επιστημονικό Συμβούλιο της Link Media, όπως ο νευροεπιστήμονας-ερευνητής Dr. Joe Dispenza, ο καθηγητής φυσικής και εφευρέτης της μεθόδου μέτρησης των ενεργειακών πεδίων EPI Bio-well Konstantin Korotkov, ο φυσικοπαθητικός ιατρός και διευθυντής της Ιπποκράτειας Σχολής Υγείας στη Φλόριντα των ΗΠΑ Dr. Brian Clement, ενώ ακολουθούν και άλλοι.

Εκδόσεις της Link Media

1. Σπάσε τη Συνήθεια να Είσαι ο Εαυτός Σου - Συγγραφέας: Dr. JoeDispenza

Δεν είμαστε έρμαια των γονιδίων μας, ούτε έχουμε προγραμματιστεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο για το υπόλοιπο της ζωής μας. Ο διάσημος νευροεπιστήμονας-ερευνητής, συγγραφέας και ομιλητής Dr. Joe Dispenza, συνδυάζει τους κλάδους της κβαντικής φυσικής, της νευροεπιστήμης, της χημείας του εγκεφάλου, της βιολογίας και της γενετικής για να σας δείξει ποιές είναι οι πραγματικές σας δυνατότητες.

2. ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ - Συγγραφέας: Bruce Lipton PhD

Το «Φαινόμενο του Μήνα του Μέλιτος» δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός, αλλά ένα προσωπικό επίτευγμα. Με επιστημονική επιχειρηματολογία αποτυπωμένη σε πολύ απλό και κατανοητό ύφος, ο Bruce Lipton PhD, διάσημος κυτταροβιολόγος και «πατέρας» της επιγενετικής, αποκαλύπτει την επιρροή της κβαντικής φυσικής, της βιοχημείας και της ψυχολογίας στη δημιουργία και τη διατήρηση σχέσεων αγάπης.

3. Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ - Συγγραφέας: Gregg Braden

Ένας νέος κόσμος αναδύεται μπροστά στα μάτια μας, ενώ ο μη βιώσιμος πλέον κόσμος του παρελθόντος αγωνίζεται να επιβιώσει. Και οι δύο κόσμοι αντανακλούν τις απόψεις που είχαμε στο παρελθόν. Και οι δύο υπάρχουν – αλλά μόνο για την ώρα. Ποιον κόσμο θα διαλέξετε εσείς; Ο Gregg Braden είναι παγκόσμια αναγνωρισμένος επιστήμονας-ερευνητής, πρωτοπόρος της σύνδεσης της επιστήμης με τη πνευματικότητα και NY Times best seller author.

Διοργάνωση Βιωματικών Εργαστηρίων

Η Link Media διοργανώνει την Παρασκευή 22, Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Μαΐου 2015, ένα μοναδικό Βιωματικό Εργαστήρι προσωπικής εξέλιξης που απελευθερώνει το κρυμμένο σας δυναμικό! Ο Dr. Joe Dispenza, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα σας δείξει πως να ακολουθήσετε μια νέα στάση ζωής και να δημιουργήσετε μια νέα προσωπική πραγματικότητα!

Μάθετε περισσότερα και δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας (ισχύει έκπτωση 40 ευρώ για εγγραφές έως 22 Απριλίου) εδώ: http://www.linkmedia.org/el/Dr-Joe-Dispenza-Athens

Στοιχεία επικοινωνίας 

Link Media

Πορφύρα Λάμπρου 42 - Ν. Ψυχικό 154 51,

Τηλ.: +30 210 6711234, Fax: +30 210 6711255,

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.,

Website: www.linkmedia.org

 

 

 Αρωματοπωλείο «Το Μυρόλι των Ιωαννίνων» - Τραπέζι 41

TO MYROLI1 AlterscopeΤο αρωματοπωλείο «Το Μυρόλι των Ιωαννίνων» μέσα από ένα ταξίδι περιπλάνησης στην γνώση της ανθρώπινης σοφίας και της συμπαντικής ενέργειας, προσφέρει από το 2006 τις υπηρεσίες του σε όλους τους ονειρευτές της ζωής που ξέρουν ότι η ομορφιά των πραγμάτων κρύβεται στην εσωτερική ενέργεια, στις μικρές καθημερινές χαρές, στη γαλήνη και στις επιθυμίες. Σκοπός των δημιουργών  του Μυρόλι, του Νίνο Αυγέρη και του Μιχάλη Δούκα, καθώς κι όλης της υπόλοιπης ομάδας που απαρτίζουν την οικογένεια του Μυρόλι , είναι να σας αποκαλύψουν μυστικά της καρδιάς και να σας γνωρίσουν ξεχωριστές διαδρομές του μυαλού.

Στο αρωματοπωλείο «Το Μυρόλι των Ιωαννίνων», θα βρείτε μεθυστικά αρώματα, ενεργειακά έλαια, μπουχούρια και θυμιάματα για κάθε επιθυμία, χειροποίητα σαπούνια, πούδρες και πομάδες, ενεργειακά κεριά, άλατα & μπάνια καθαρισμού, ημιπολύτιμους λίθους, ενεργειακά κοσμήματα, διακοσμητικά και αντικείμενα τέχνης, γούρια & φυλαχτά. Προσφέρουμε υπηρεσίες αυτοβελτίωσης, ενεργειακού καθαρισμού, αστρολογικές και μαντικές προβλέψεις. Αφήστε τις μυρωδιές των χειροποίητων υλικών κι αντικειμένων μας, να σας ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά του κόσμου και να σας φέρουν αυτό που επιθυμείτε. 

Γνωρίστε από κοντά τον μοναδικό κόσμο του Μυρόλι και χαρίστε στον εαυτό σας λίγη μαγεία και λάμψη. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και πάρτε την ζωή σας στα χέρια σας!

Στοιχεία επικοινωνίας

Αρωματοπωλείο «Το Μυρόλι των Ιωαννίνων»

Κεντρικό κατάστημα: Αγίου Μελετίου 55 & Πατησίων, Αθήνα

Υποκατάστημα: HappymojoShop, Ματζαγριωτάκη 58, πλατεία Δαβάκη, Καλλιθέα

Κατάστημα Κρήτης: Το Μυρόλι των Αγγέλων, Χάνδακος 11, Ηράκλειο Κρήτης

Tel: 210 8612110, 2130 290626, 6939 370110

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website: www.tomyroli.gr 

Eshop: www.happymojo.gr

Forum: www.manoliassa.forumup.gr

Facebook: www.facebook.com/Happymojogr

 

 

 

 

 

 

Νίκος Αρώνης - Τραπέζι 44

Aronis final2Το Secret Bazaar (Tο Mυστικό Παζάρι), είναι μια ομάδα από τις πιο δυναμικές στο χώρο των εναλλακτικών και άλλων φιλοσοφιών με περισσότερο από 30 χρόνια παρουσία στην Ελλάδα.

Η ομάδα μας έχει ως κύριο στόχο να δώσει την ευκαιρία σε ανθρώπους με παρόμοιες ή διαφορετικές αναζητήσεις να συναντηθούν δημιουργικά και να εκφράσουν τις εσώτερες ανάγκες τους καθώς και την πλήρη και διαρκή κάλυψη των αναγκών του κάθε ενός που ενδιαφέρεται να εμπλουτίσει τις γνώσεις του, και την εμπειρία του μέσα από ένα μυστικιστικό ταξίδι στις ανατολικές φιλοσοφίες και όχι μόνο.

Μπορείτε να μας βρείτε στο μόνιμο κέντρο που διαθέτουμε στην Πλατεία Ψυρρή (Πλ. Ηρώων) Αγ. Αναργύρων 2 και να γνωρίσετε μέσα από τις συναντήσεις μας την ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ OSHO – BODYNAMIC (Ψυχοσωματοδυναμική), την τεχνική του BOWTECH, E.F.T., συμβουλές διατροφής από όλο τον κόσμο καθώς και άλλες διαδικασίες εναρμόνισης με τον εαυτό μας τον συνάνθρωπο μας τη γη και το σύμπαν. Στο ισόγειο λειτουργεί ο χώρος μας που διαθέτει μεγάλη ποικιλία από αρωματικά έλαια και στικ για διαλογισμό – ενεργειακούς κρυστάλλους και ημιπολύτιμες πέτρες, batik, singing bowls καθώς και πολλά άλλα μοναδικά αντικείμενα από ΙΝΔΙΑ - ΝΕΠΑΛ- ΘΙΒΕΤ- ΑΜΑΖΟΝΙΟ - ΑΦΡΙΚΗ και από όλο το κόσμο.

Στοιχεία επικοινωνίας

Secret Bazaar

Αγ. Αναργύρων 2, Πλατεία Ηρώων (Ψυρρή)

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τηλ: +0030 6937 538859

 

Εβίτα Ζαχαριάδου - Τραπέζι 10

EVITA1Η Εβίτα Ζαχαριάδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια του Πειραιά, όπου ζει με τον σύζυγο και τα δύο της ανήλικα παιδιά και δραστηριοποιείται στον επαγγελματικό χώρο της Αστρολογίας, ως σύμβουλος και δασκάλα 20 χρόνια τώρα, ενώ παράλληλα δεν έχει σταματήσει να σπουδάζει το αντικείμενό της στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έχοντας μελετήσει κάθε κλάδο του αντικειμένου της, σε επίπεδο ατομικό, σχέσεων και γεγονότων, επιλέγει να χρησιμοποιεί κυρίως ως μεθόδους πρόβλεψης στα ωροσκόπια, Διελεύσεις, Επιστροφές πλανητών, Προόδους, Κατευθύνσεις και την Ωριαία Αστρολογία. Κλάδοι της Αστρολογίας που επίσης ειδικεύεται εκτός της Γενέθλιας και της Συναστρίας, είναι η Επιλεκτική και η Καρμική-Εξελικτική Αστρολογία.

Είναι ιδρυτικό μέλος του πρώτου ελληνικού αστρολογικού συλλόγου «Πάμε Αστρολογία», ενώ κατά καιρούς συνεργάζεται με διάφορα μέσα επικοινωνίας, όπου παρέχει αστρολογικές υπηρεσίες, γράφει ή κάνει τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Χαρακτηριστικές συνεργασίες που έδωσε το προσωπικό της στίγμα: με τις εταιρείες τηλεφωνικών υπηρεσιών, Lexitel (3 χρόνια), Newsphone (3χρόνια) και Autiotex (8 χρόνια), με τον AntennaTV στην εκπομπή «Αστρολόγος», με το Tele Time TV στην εκπομπή «Star Live», με το e-star radio στην εκπομπή «Στον Αστερισμό της Εβίτας» και με τις Ειδικές Εκδόσεις 4π στην συγγραφή του τόμου της Ωριαίας Αστρολογίας.

Το 2008, το πάθος της για την έρευνα και την μελέτη, την οδήγησαν στις σπουδές και τον βιωματικό πειραματισμό του Human Design System (Σύστημα Ανθρώπινου Σχεδίου), το οποίο πλέον έχει μεταμορφώσει την ζωή της, τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Στα πλαίσια της έκθεσης θα κάνει συνεδρίες Ανθρώπινου Σχεδίου, επιδιώκοντας να δώσει την ώθηση σε περισσότερους ανθρώπους να ζήσουν το δικό τους μοναδικό Ανθρώπινο Σχέδιο, που θα μεταμορφώσει και την δική τους ζωή.

Από τον Σεπτέμβριο του 2012, έχει βρει τον δικό της χώρο στην οικογένεια του Azima New Age Place στην Νέα Σμύρνη, όπου κάνει συνεδρίες, βιωματικά σεμινάρια και δημιουργεί κατά παραγγελία, εξατομικευμένα ενεργειακά κοσμήματα, με την χρήση του Ανθρώπινου Σχεδίου, της Γενέθλιας και Επιλεκτικής Αστρολογίας, καθώς επίσης και μοναδικά T-shirts με προσωπικούς γενέθλιους χάρτες και Ατομικά Ανθρώπινα Σχέδια, για μικρούς και μεγάλους.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ: 213 0053302, 213 0264144,

Ελ. Βενιζέλου 16, ΝέαΣμύρνη, Azima New Age Place

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

http://astro-navigator.blogspot.gr/

https://www.facebook.com/evita.zachariadou

https://www.facebook.com/pages/%CE%95%CE%B2%CE%AF%CF%84%CE%B1-%CE%96%CE%B1%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82/76514619651

https://www.facebook.com/pages/Human-Design-Athens-Greece/1441977759408444

http://www.azimaplace.gr/activities/human-design

 

Τίνα Ζαχαριάδου - Τραπέζι 10

 

TINA1Η Τίνα Ζαχαριάδου ξεκίνησε στον αστρολογικό χώρο με μαθήματα Αστρολογίας, στα τέλη του 1994 μαζί με την Εβίτα Ζαχαριάδου. Αρκετά χρόνια αργότερα έκανε μαθήματα μαζί με τον Χρήστο Παίζη και κατά καιρούς εξακολουθεί να παρακολουθεί διάφορα σεμινάρια. Κατά παλαιότερο χρόνο συνεργάστηκε με το περιοδικό «Ζωή και Ζώδια», άρθρα της μπορείτε να βρείτε στο myhoroscope.gr όπου συνεργάζεται τα τελευταία 6 χρόνια, στο astrology.gr και στο προσωπικό της ιστολόγιο την Αστρική Αρμονία.

Παραδίδει μαθήματα και σεμινάρια αστρολογίας διαδικτυακά, δίνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ενδιαφερόμενοι από άλλες πόλεις. Ειδικεύεται στη Γενέθλια Αστρολογία, τη Συναστρία, την Ηλιακή επιστροφή, την Επιλεκτική και κυρίως στην Ωριαία Αστρολογία, έναν κλάδο που τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει πολύ το ενδιαφέρον του κόσμου για την αμεσότητα κι εγκυρότητα του.

Από τον Οκτώβριο του 2013 ξεκίνησε να διδάσκει σε γκρουπ μαθητών αποκλειστικά Ωριαία Αστρολογία, επίσης μέσω διαδικτύου, ενώ εδώ κι δύο χρόνια δημιούργησε το ιστολόγιο «Ωριαία Αστρολογία (Horary Astrology)», έναν χώρο αποκλειστικά με πληροφορίες κι αναλύσεις χαρτών για τους λάτρεις της ωριαίας αστρολογίας. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του πρώτου ελληνικού Αστρολογικού συλλόγου «Πάμε Αστρολογία» και για 2 χρόνια συνεργάστηκε με την αστρολόγο, δασκάλα και αδελφή της Εβίτα Ζαχαριάδου για την εταιρεία πολυμεσικής πληροφόρησης Audiotex, όπου παρείχε τις αστρολογικές υπηρεσίες.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ: 6946021102

Ηλεκτρονική διεύθυνση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook: TinaZachariadou

Skype : tina.Kokkinoy

Ιστολόγιο: http://astrikiarmonia.blogspot.gr/2013/09/blog-post.html#more

Ιστολόγιο:http://horarychartsystem.blogspot.gr/search?updated-min=2013-01-01T00:00:00%2B02:00&updated-max=2014-01-01T00:00:00%2B02:00&max-results=21


 Rama - Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing & Arhatic Yoga - Τραπέζι 68

Rama Praning HealingTo Pranic Healing του Master Choa Κok Sui είναι ένα απλό όμως πανίσχυρο και αποτελεσματικό σύστημα  ενεργειακής θεραπείας (no-touch) χωρίς σωματική επαφή, το οποίο βασίζεται  στη θεμελιώδη αρχή ότι το ανθρώπινο σώμα είναι μια «αυτοθεραπευόμενη οντότητα», έχει δηλαδή την δυνατότητα να αυτοθεραπεύεται.

Το Pranic Healing αξιοποιεί την ιδιότητα αυτή της αυτοθεραπείας και παρέχοντας ζωτική ενέργεια (prana) στο σημείο του σώματος, που πάσχει, ενισχύει και επιταχύνει τη θεραπευτική διαδικασία, χωρίς να επιδιώκει να αντικαταστήσει τη συμβατική ιατρική αλλά να την συμπληρώσει.

Το Pranic Healing  επιδρά στο βιο-ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ανθρώπου, γνωστό ως «αύρα», η οποία έχει τη μορφή και το σχήμα του φυσικού σώματος. Αυτό το βιοπλασματικό σώμα απορροφά τη ζωτική ενέργεια και τη διανέμει στα όργανα και στους αδένες.  Κατ’ αυτό τον τρόπο καταπολεμώνται  οι ασθένειες, οι οποίες εμφανίζονται αρχικά ως ενεργειακές διαταραχές στο ενεργειακό σώμα πριν εκδηλωθούν ως ασθένειες του φυσικού σώματος.

Επίσης το  Pranic Healing  αποτελεί μια πολύ αποτελεσματική μέθοδο όχι μόνο για τη θεραπεία ασθενειών,  όπως π.χ.  είναι οι αλλεργίες, το άσθμα, οι αρθρίτιδες και άλλες οργανικές παθήσεις,  αλλά και για την αντιμετώπιση  του άγχους, της κατάθλιψης, των εξαρτήσεων και των εθισμών.

Μπορείτε να μάθετε να χρησιμοποιείτε τις τεχνικές του Pranic Healing  για σας και τους αγαπημένους σας άμεσα και αποτελεσματικά.

Η Chiara Perfetti και ο Γιώργος Σταμούλης γνώρισαν και διδάχτηκαν το Pranic Healing του Master Choa Kok Sui ξεκινώντας πριν 10 χρόνια από την Ιταλία. Τo 2006 έφεραν το Σύστημα για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έτσι ιδρύθηκε ο «Rama - Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing & Arhatic Yoga» με κύριο σκοπό τη διάδοση και την εκπαίδευση στις τεχνικές και τις διδασκαλίες του Master Choa Kok Sui. 

Το 2008 έλαβαν την άδεια από τον  Παγκόσμιο Οργανισμό Pranic Healing (Institute of Inner Studies, Inc.) να διδάξουν το Pranic Healing στην Ελλάδα, και το 2011 στην Ουκρανία, στη   Ρωσία και στην Κύπρο.

Στοιχεία επικοινωνίας

Rama-Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing & Arhatic Yoga

Βασ.Σοφίας 21, Αγ. Ανάργυροι, 13561

Τηλ: 210 8547506 & 6938 880555

Site: www.pranichealing.gr

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Στέλιος Χειμαριός - Τραπέζι 58

Στέλιος Χειμαριόςα. Βιοσυντονισμός

To Asyra PRO αξιολογεί όχι μόνο τα προβλήματα, αλλά εντοπίζει και μεταδίδει αντίδοτα, με τη μορφή θεραπευτικών συχνοτήτων σε:
1. Ένα λέιζερ Proton που επιτρέπει ξεκινήσει η διαδικασία επούλωσης κατά την επίσκεψή σας.
2. Σε Ομοιοπαθητικές σταγόνες που τις παίρνετε δύο φορές την ημέρα για να ολοκληρωθεί η ευεργετική ενεργειακή στροφή του φυσικού σώματος σε μια περίοδο 3-6 εβδομάδων.

* Η εκτενής ανάλυση του Asyra όχι μόνο εντοπίζει την αιτία ενός προβλήματος υγείας, αλλά αφαιρεί και τις προδιαθέσεις. Το Asyra επιτρέπει το σώμα σας να αποκαλύψει την πραγματική αιτία των ανισορροπιών και να αποφασίσει τι πρέπει να επιλυθεί πρώτο ώστε η θεραπεία μπορεί να προχωρήσει.

Γιατί το Asyra;

ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ: Μια διπλή τυφλή μελέτη σε γυναίκες με διαταραγμένη λειτουργία του θυρεοειδούς και αντίστοιχες ορμονικές διαταραχές, έδειξαν συσχέτιση 97% με τις εξετάσεις αίματος. Αυτό σημαίνει αναίμακτες εξετάσεις με μεγάλη ακρίβεια αποτελεσμάτων.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ: Το σύστημα Asyra ελέγχει γρήγορα το σώμα σας για να φανεί τι το στρεσάρει ή δεν γιατί έχει αρκετή ενέργεια για να λειτουργήσει καλά. Στη συνέχεια, εντοπίζει και μεταδίδει πάνω από 60.000 σκευάσματα και ουσίες: ομοιοπαθητικά, διατροφικά, και βότανα μέσω των ενεργειακών υπογραφών τους. Τι θα λειτουργήσει καλύτερα ειδικά σε εσάς, για να “πάρει μπρος” το σώμα σας και να λειτουργήσει κανονικά;

Αλλεργίες - Διατροφικές/Περιβαντολογικές - Ευαισθησίες - Ορμονικές ανισορροπίες - Διατροφικά θέματα - Συσχέτιση Συναισθημάτων-Συστήματος - Μεταβολικές διαταραχές - Ιδιοσυγγρασιακή αδυναμία - Μυοσκελετικό προφίλ - Εκφυλιστικές διαταραχές - Διαταραχές Νευροδιαβιβαστών - Διατροφικές ελλείψεις - Τοξικότητα, Παράσιτα και Μολύνσεις και πολλά άλλα…

 

Στέλιος Χειμαριός (Βιοσυντονισμός),

Τηλ: 6986 14 77 56
https://www.facebook.com/stelios.bioresonance
https://twitter.com/EnergyMedicines

 

 Ναυσικά Σαμαλίδου - Τραπέζι 58

Ikojenia website2"Τα μονοπάτια της επιτυχίας"

Η επιτυχία έχει πολλά πρόσωπα: Οικογένεια, συντροφικότητα, επάγγελμα ή προσωπική εξέλιξη. Στη διαδρομή για την επιτυχία συναντάμε μερικές φορές εμπόδια. Η διάγνωσή τους, η ονομασία τους και η από κοινού εύρεση λύσεων είναι η βασική δομή της IKOJENIA.

Με την Συστημική Αναπαράσταση διευρύνεται η προσωπική οπτική γωνία, η οποία πάλι αναδεικνύει την αιτία του προβλήματος επιφέροντας έτσι πιθανές λύσεις.

Είναι μια φιλοσοφία ζωής, που μας βοηθάει ν’αναλαμβάνουμε ευθύνη για τη δική μας ζωή, παρατηρώντας τα προβλήματα από μια άλλη οπτική γωνία, για να ενεργήσουμε ανάλογα.

Διότι: «Η δύναμη ρέει από τις ρίζες».

Ναυσικά Σαμαλίδου, γεννημένη το 1968 στην Γερμανία.

Διπλωματούχος της Συστημικής Αναπαράστασης κατά Bert Hellinger, Hellinger Sciencia, Berchtesgarden.

Κλείστε από τώρα το ραντεβού σας στην Alterscope για την πρώτη μάτια στην Συστημική Αναπαράσταση σε σχέση με το αίτημα σας.

Διάρκεια 20 λεπτά. Κόστος 20 Ευρώ.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Nafsika Samalidou

Telefon: 

Athen (GR) +30 697 9513816

Tübingen (DE)  +49 177 7721148

E-Mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Skype:Ikojenia

Website: http://www.ikojenia.gr/

 

Μαριάννα Kar - Τραπέζι 29

mariana karΜε μεγάλη χαρά θα βρίσκομαι σε αυτό το ιδιαίτερο φεστιβάλ ανάμεσα σε τόσους φωτεινούς ανθρώπους για να σας παρουσιάσω τις δημιουργίες μου!!

Με αγάπη, θετικά συναισθήματα και χαρά δημιουργώ κάθε κομμάτι που πλάθεται εκείνη την στιγμή και απευθύνεται στις αιώνιες γυναίκες που είμαστε όλες μας!!!

Χρησιμοποιώ υφάσματα μεταξωτά δαντέλες και λογιών άλλα όμορφα και φυσικά υλικά vintage στοιχεία δεμένα με μέταλλα και ημιπολύτιμες πέτρες!!!

Κάθε δημιουργία είναι εμπλουτισμένη με ό,τι θετικό υπάρχει μέσα μου και είναι εκδήλωση και χορός χρωμάτων για να τονώνει την αυτοπεποίθηση και τη διάθεση σας!!

Καλή αντάμωση στο φεστιβάλ!

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ: 6974 066495

FB: Marianna's creations,

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 Νίκος Μπαμπατσιάς και Ειρήνη Αραμπίδου - Τραπέζι 29

NIKOS EIRHNH1Ο Νίκος Μπαμπατσιάς ασχολείται με το χειροποίητο κόσμημα φτιαγμένο από μινιατούρες ζωγραφιές σε χαρτί τοποθετημένες σε μέταλλα όπως ασήμι, μπρούντζο και χαλκό επικαλυμμένες με ρητίνη.

Η Ειρήνη Αραμπίδου ασχολείται με το χειροποίητο κόσμημα και χρηστικά αντικείμενα από φυσικά υλικά όπως ημιπολύτιμους λίθους, μέταλλο και ανακυκλωμένο δέρμα.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ: 6942705350

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 Liberty Athens _ Tocasol _ Thanos Jewellery - Τραπέζι 14

Valia Messalaki

 Είμαστε μία ομάδα χειροτεχνών που ασχολούνται με τη δημιουργία κοσμήματος με οικολογικά

 

υλικά, ύφασμα, ημιπολύτιμους λίθους, γυαλί βιτρό και μέταλλα. Στόχος μας είναι η προώθηση

 

του χειροποίητου κοσμήματος και της πρωτότυπης δημιουργίας.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Liberty Athens

Tocasol

Thanos Jewellery

 

 

 

 

 

 

 

Νίκος Μύτικας - Τραπέζι 25

nikos mytikasΕνεργειακά κοσμήματα, ενεργειακή προστασία χώρου, ενεργοποιητές τροφίμων.

Ο Νίκος Μύτικας ήρθε πρώτη φορά σε επαφή με τους οργονίτες πριν από 7 περίπου χρόνια. Στο διάστημα αυτό μυήθηκε στο Reiki  και εκπαιδεύτηκε στην Κβαντική θεραπεία και στη Θεραπευτική Ραδιαισθησία. Συνδύασε τις γνώσεις και τις εμπειρίες από τις εναλλακτικές θεραπείες με την αγάπη για τον συνάνθρωπο και τις ενσωμάτωσε στους οργονίτες.

Μετά από "τυχαίες" συναντήσεις και αφού πείστηκε μετά από μετρήσεις μέσω ραδιαισθησίας και με μηχανήματα βιοσυντονισμού για τη λειτουργικότητα των οργονιτών, αποφάσισε να εγκαταλείψει την καριέρα του στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και να ασχοληθεί με...άλλη μορφή ενέργειας..

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ: 6978 187651

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 EcoFuture - Προϊόντα Plocher - Τραπέζι 30

ECOFUTURE1H Εταιρία EcoFuture αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τα ενεργειακά προϊόντα Plocher, που παράγονται με την μοναδική ευρεσιτεχνία ενεργειακής μεταφοράς συχνοτήτων του δημιουργού τους Roland Plocher.

Τα προϊόντα Plocher αποτελούν πολύτιμο σύμμαχο μας στην καθημερινότητα και μας χαρίζουν υγεία, αρμονία, ευεξία και υψηλή ποιότητα ζωής.

Διαθέτουμε :

 •         Καταλύτες ενεργοποίησης νερού
 •         φίλτρα νερού και ντους
 •         προϊόντα ατομικής προστασίας από ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία
 •        συσκευές εναρμόνισης της βιοενέργειας χώρων που έχουν προσβληθεί από ηλεκτρομαγνητική και γεωπαθητική ακτινοβολία
 •         προϊόντα γείωσης (Earthing)
 •         ξύλινες βάσεις ενεργοποίησης τροφών και ποτών
 •         σκευάσματα ενεργοποιημένου πυριτίου
 •         ενεργοποιημένα καλλυντικά
 •         προχωρημένα προϊόντα προσωπικής φροντίδας και ευεξίας και
 •         πλήθος άλλων προϊόντων για μια ενεργειακή και συνειδητή καθημερινότητα!

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Website: www.ecofuture.gr

Ε-mail : info@ecofuture.gr

Αριστείδου 5, 15122 Μαρούσι

Τηλ: 210 4224992

 

 Ιωάννα Μπράτη - Τραπέζι 21

Shakila Ioanna BratiSHAKILA ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΡΑΤΗ

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκίνησε με καλλιτεχνικές σπουδές, όπως θεατρικό κουστούμι, μικρογλυπτική, μαριονέτες, χειροποίητο κόσμημα.

Από το 1987 άρχισε την ενασχόληση της με τους κρυστάλλους ενώ από το 1991 ασχολείται επαγγελματικά με την κρυσταλλοθεραπεία.

Είναι Master Teacher Reiki, Master Angelic Reiki και Munay Ki. Είναι κάτοχος των παρακάτω πτυχίων: Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, Shiatsu, Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφή, Ηλεκτροβελονισμός, Αρωματοθεραπεία, Spinework, Light Bimmer, Εσωτέρα Θεραπευτική, Prana Healing, SRT- Soul Response Therapy, Dream of the soul, Ανάλυση ονείρων, Ηχοθεραπεία, Βοτανοθεραπεία, Εκπαίδευση Σαμανισμού από διάφορες κουλτούρες του κόσμου, Channeling, Ψυχοενεργειακή ψυχοθεραπεία και έχει εξειδίκευση σε διαφορετικές τεχνικές μασάζ. Έχει διδάξει Θεατρικό Παιχνίδι σε ομάδες παιδιών, προσφύγων από το Ιράκ και έχει φροντίσει ανήλικα παιδιά και εφήβους σε Θιβετιανό ορφανοτροφείο μέσα από τη συμμετοχή της σε ανθρωπιστικές αποστολές.

Η αγάπη της για τις διαφορετικές κουλτούρες και θεραπευτικές μεθόδους την οδήγησαν σε ταξίδια στην Ινδία, την Ταϊλάνδη και την Αίγυπτο.

Το 2010 εξέδωσε το βιβλίο «Κρύσταλλοι: Οι δάσκαλοι του φωτός». Αρθρογραφεί σταθερά σε επιλεγμένες εναλλακτικές εκδόσεις και γυναικεία portals.

Διδάσκει Κρυσταλλοθεραπεία στην Ελληνο-Κινεζική Ακαδημία.

Έχει οργανώσει και διδάξει σε γυναικείες ομάδες αυτογνωσίας και τον τελευταίο χρόνο έχει ιδρύσει την ομάδα Blossoming Goddess Circle που διδάσκει την αυτογνωσία χρησιμοποιώντας γνώσεις από παραδόσεις όλου του κόσμου.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ: 6974 455759

Email: info@shakila.gr

Website: www.shakila.gr

 

ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑ – Εργαστήρι ελεύθερων σπουδών Αστρολογίας - Τραπέζι 9

αστροπαιδεια εικόνα

Η ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑ είναι το πρώτο και μοναδικό Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας στην Ελλάδα. Σκοπό της έχει να καλύψει ένα μεγάλο κενό στο χώρο της Αστρολογίας με προγράμματα σπουδών που καλύπτουν όλους τους κλάδους της Αστρολογίας και είναι σχεδιασμένα τόσο για τους σπουδαστές που αποβλέπουν στο να αποκτήσουν επαγγελματική κατάρτιση, όσο και για τους ερασιτέχνες ή επαγγελματίες που επιθυμούν να επιμορφωθούν σε κάποιους κλάδους της αστρολογίας ή να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα σεμινάρια.
Το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑ έχει συσταθεί από διακεκριμένους Αστρολόγους με μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία της Αστρολογίας καθώς επίσης και στον τομέα της συμβουλευτικής.
Όραμά μας είναι η αναβάθμιση της Αστρολογίας στο υψηλό επίπεδο που της αναλογεί. Για να το πετύχουμε αυτό θα συνεργαστούμε με τους σημαντικότερους έλληνες αστρολόγους αλλά θα φιλοξενούμε συχνά και αστρολόγους από το εξωτερικό για να εισηγούνται εξειδικευμένα σεμινάρια.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΔΙΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - DISTANCE LEARNING - ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ - ΔΙΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ένα πλήρες πρόγραμμα Αστρολογικών σπουδών που είναι καταρτισμένο έτσι ώστε οι σπουδαστές, μετά το πέρας της διετίας και με τη Βεβαίωση Σπουδών, να έχουν τη δυνατότητα να ασκήσουν επαγγελματικά την Αστρολογία.  Περιλαμβάνει θεωρητικά μαθήματα, παραδείγματα, ασκήσεις, τεστ με παρουσιάσεις και προβολές που θα βοηθούν στην κατανόηση των αστρολογικών εννοιών.

DISTANCE LEARNING

Η μεγάλη καινοτομία του Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑ είναι ότι με τη βοήθεια των ηλεκτρονικών μέσων και ενός ειδικού λογισμικού, οι σπουδαστές μας μπορούν να παρακολουθήσουν από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη, αρκεί να έχουν υπολογιστή και internet. Θα παρακολουθούν με απόλυτη χρονική ακρίβεια με ήχο και εικόνα όλα όσα γίνονται στην αίθουσα διδασκαλίας σε πραγματικό χρόνο.
Το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑ, σε περίοδο οικονομικής κρίσης, προσφέρει το μοναδικό προνόμιο παρακολούθησης εξ’ αποστάσεως, απαλλάσσοντας το σπουδαστή από το δυσβάσταχτο έξοδο διαμονής του σε άλλη πόλη.

ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ

Πρωτοποριακά αστρολογικά προγράμματα τελειοποίησης με πολλά παραδείγματα και κανόνες για όσους θέλουν να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις σε συγκεκριμένες γνωστικές ενότητες της αστρολογίας. Απευθύνονται κυρίως σε επαγγελματίες, αλλά και σε προχωρημένους ερασιτέχνες που αναζητούν βαθύτερη κατανόηση συγκεκριμένων αστρολογικών τεχνικών ή κλάδων. Καινοτομία του Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑ για τους νέους ή αιώνιους εραστές αυτής της τέχνης.

Social Media

Facebook - Twitter - Google+ - Linkedin

Στοιχεία επικοινωνίας

Website: http://www.astropaideia.gr/

Αγίου Δημητρίου 12, Κηφισιά, 145 62

Τηλ:216 700 20 17 Δευτέρα – Πέμπτη 17:30 – 20:00

 

 Αλεξάνδρα Σαγανά - Τραπέζι 12

DXN

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Αλεξάνδρα Σαγανά

Ανεξάρτητος Συνεργάτης DXN

Τηλ. 6944731940

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website: www.dxnathenskal.dxnnet.com

 

Βάσω Αναγνωστοπούλου - Τραπέζι 12

 

Βάσω ΑναγνωστοπούλουΚινέζικη Αστρολογία - Οι Κώδικες της Τύχης

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, κυκλοφορεί ένας απλός οδηγός ανάλυσης και ερμηνείας των στοιχείων της γέννησης, σύμφωνα με την Κινέζικη μέθοδο γνωστή σαν BaZi ή 4 Πυλώνες του Πεπρωμένου.

Διερευνήστε τα άδυτα της προσωπικότητας και του χαρακτήρα σας και μάθετε πώς να αξιοποιείτε τις ικανότητες που έχετε για να επιτύχετε οικονομικά, συναισθηματικά και κοινωνικά!

Μόνο με 10 ευρώ στο Alterscope!

Μάθετε τι κρύβουν για σας οι Πυλώνες του Πεπρωμένου σας!

Αποκωδικοποιήστε τους μυστικούς Κώδικες των στοιχείων της γέννησής σας και γίνετε κυρίαρχοι της ζωής και των ονείρων σας!

Ανακαλύψτε τη δουλειά που σας ταιριάζει, τον σύντροφο που μαζί του μπορείτε να μοιραστείτε τη ζωή σας και τον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνήσετε καλύτερα με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε!

Ζήστε τη ζωή που σας αξίζει!

Ισοπεδώστε τους φόβους και τις ανασφάλειες που καθυστερούν την εξέλιξή σας!

Εξερευνήστε και αξιοποιήστε τις κρυφές ικανότητες που έχετε!

Ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να καλλιεργήσουν τα κρυφά τους χαρίσματα!

Μπορείτε να το βρείτε στο www.fsrc.gr/products-2-Βιβλία

Συγγραφέας : Βάσω Αναγνωστοπούλου

Εκδόσεις : Άξονες

E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   
Website: www.fsrc.gr
Τηλ: 6937 459898

 

 Astrology.gr - Τραπέζι 54

Astrology

 

 Εναλλακτική Δράση - Τραπέζι 55

Enallaktikiagenda-logoΗ Εναλλακτική Δράση, ο μεγαλύτερος εναλλακτικός ιστότοπος στην Ελλάδα, αγκαλιάζει και προάγει όλο τον πνευματικό, εναλλακτικό και επιστημονικό χώρο.

Μάθετε τα πάντα δωρεάν για:

Φυσικό τρόπο ζωής -Τεχνικές Αυτογνωσίας - Πρακτικές Αυτοβελτίωσης -Ψυχολογικά Τεστ

Ασθένειες και τρόπους φυσικής αντιμετώπισης - Εναλλακτικές θεραπείες

Υγιεινή Διατροφή -Συνταγές Αποτοξίνωσης

Και εκατοντάδες άλλα θέματα, που συνθέτουν μια τεράστια βιβλιοθήκη γνώσης και πρακτικής.

Στην Ατζέντα μας, μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εναλλακτικές δραστηριότητες της Ελλάδας.

http://enallaktikidrasi.com/

https://www.facebook.com/alttherapy

 

Τρούντι Λιουδάκη - Τραπέζι 43

 TROUNTI LIOUDAKIΗ Τρούντι Λιουδάκη είναι πνευματική δασκάλα, ενεργειακή θεραπεύτρια, υπεύθυνη για την εκπαίδευση "Συμβούλων Άλφα Τσι" και ενεργειακού Φένγκ - Σούι (Feng - Shoui) στην Ελλάδα, δασκάλα Κουνταλίνι Γιόγκα, κινησιολόγος και εργοθεραπεύτρια.

Η Τρούντι, διαθέτοντας την ικανότητα να αναγνωρίζει την πραγματική προέλευση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κάθε άνθρωπος, μπορεί να τον καθοδηγεί σε αποτελεσματικές λύσεις σε θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας, διαπροσωπικών και οικογενειακών σχέσεων, επαγγελματικής και οικονομικές εξέλιξης κλπ.

Μπορεί να στηρίξει τον καθένα για να θυμηθεί ξανά το φως του, την αγάπη για τον εαυτό του, να ανακαλύψει τις δικές του ιδιαίτερες ικανότητες και ν' "ανθίσει" μέσα σ' αυτά.

Είναι ιδιοκτήτρια του Κέντρου Φωτός & Θεραπείας.

Προσφέρει: Ατομικές θεραπείες, σεμινάρια και εκπαιδεύσεις, ενεργειακό Φενγκ Σούι, μαθήματα Κουνταλίνι Γιόγκα και Εργοθεραπεία.

Επίσης στο Κέντρο της διοργανώνονται τακτικά ανοικτές δωρεάν ελεύθερες εκδηλώσεις και δράσεις (π.χ. διαλογισμός, ιερά τραγούδια, τελετές της φωτιάς κλπ.), που προσφέρονται για να γνωρίσει κάποιος καλύτερα τον εαυτό του, τις υπηρεσίες του Κέντρου και την ίδια.

 

Τρούντι Λιουδάκη ,

ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΤΟΣ και ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Τ.Θ. 4, Στρατηγών, Κρήνες, Κορινθίας, Τ.Κ. 20002
ΤΗΛ. 27420 34704, 6947398949
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., www.trunti.gr
Fb: Κέντρο Φωτός & Θεραπείας της Τρούντι, Business Feng Shui

 

 

 Μαρία Ζαχαροπούλου - Τραπέζι 43

Μαρία Ζαχαροπούλου

Η Μαρία Ζαχαροπούλου είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Ολιστική θεραπεύτρια. Παραδίδει σεμινάρια και διεξάγει ατομικές συνεδρίες με αντικείμενο τη συμβουλευτική και την προσωπική εξέλιξη του ανθρώπου από το 2001, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Είναι ένας πνευματικά ανήσυχος άνθρωπος, με προτεραιότητά της τη δημιουργία ιδιαίτερων συνθηκών αφύπνισης για τον άνθρωπο, μέσα από πνευματικά μονοπάτια και ψυχολογικές προσεγγίσεις που αγγίζει με τον προσωπικό της τρόπο. Προσφέρει προτάσεις - «προκλήσεις» για το πώς να ξεκινήσει ο Αναζητητής το συνειδητό ταξίδι απελευθέρωσης της ψυχής του από ό,τι την κρατάει φυλακισμένη, παρέχοντάς του τη μοναδική δυνατότητα μιας συναισθηματικής απελευθέρωσης, η οποία στη συνέχεια θα τον οδηγήσει στην πνευματική και σωματική του αναγέννηση. 

Πληροφορίες


Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972072326 , 2107656040

E-mail: m.zaxaropoulou@hotmail.com

Διεύθυνση: Αρτοτίνης 74-76 Βύρωνας 16231

 

 

 

 

 

 

 

 Πόπη Βασσάλου - Τραπέζι 37

1Popi 2014 thes

Η Πόπη Βασσάλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Πριν ακόμα τελειώσει το λύκειο γοητεύτηκε από την αστρολογία. Ήταν μια αφορμή για να ανακαλύψει σημαντικά στοιχεία του εαυτού της, αγαπημένων προσώπων, φίλων και αργότερα συνανθρώπων της.

Σπούδασε παιδαγωγική παράλληλα με την αστρολογία συνδυάζοντας αυτά τα δυο πεδία γνώσης που είχαν σχέση με την ψυχολογία του παιδιού και του εφήβου. Παρακολούθησε μια σειρά μαθημάτων στον Μιλτιάδη Μουτάφη όπως επίσης και διάφορα σεμινάρια στον Περικλή Καραμηνά και αλλού. Από το 2000 ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την αστρολογία. Ειδικεύεται πάνω στο γενέθλιο ωροσκόπιο ενηλίκων ή παιδιών, στις διαπροσωπικές σχέσεις, στο καρμικό ωροσκόπιο, στις προβλέψεις, στην ωριαία αστρολογία.

Συνεργάστηκε με τα περιοδικά «Ζωή και Ζώδια», «Jupiter» και σε διάφορα sites. Κατά περιόδους αρθρογραφεί στους Φίλους Αστρολογίας Θεσσαλονίκης: www.facebook.com./AstrologyThessaloniki  όπως και  στο www.astroscope.gr

Πιστεύει ότι η μελέτη της αστρολογίας είναι το αντικλείδι για να μπορέσει κάποιος να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του, να καλλιεργήσει σωστά τα υπέρ του και να μειώσει τα αρνητικά του. Να κατανοήσει επίσης τον συνάνθρωπό του ώστε να αποκτήσει πιο ποιοτικές σχέσεις.

Η αποκρυπτογράφηση του γενέθλιου χάρτη μπορεί να προβλέψει αντιδράσεις, ταλέντα, κατάκτηση γνώσεων, δημιουργικότητα, να συμβάλλει στη συναισθηματική ισορροπία σε όλα τα στάδια της εξελικτικής πορείας ενός ανθρώπου.

Στο χώρο της έκθεσης του Alterscope θα παρέχει αστρολογικές υπηρεσίες στους ενδιαφερόμενους απαντώντας στα ερωτήματά τους. Ένας γενέθλιος χάρτης, μια συναστρία, μια καρμική αναζήτηση, μπορεί να φωτίσει σημεία του χαρακτήρα, αδιέξοδα που μπλοκάρουν την προσωπικότητα. Μπορεί να δοθούν άμεσες απαντήσεις για την πορεία μιας σχέσης, ενός δύσκολου προβλήματος ή ενός χαρμόσυνου συμβάντος.

Κινητό:   (+30) 6973 805429

E-mail:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(Skype): popi_vassalou

FB: https://www.facebook.com/popi.vassalou

 Astroscope - Τραπέζι 37

astroScope2

Η πρώτη ομαδική αστρολογική σελίδα της Θεσσαλονίκης από την ομάδα του http://www.astroscope.gr/

Στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση www.astroscope.gr θα βρείτε μηνιαίες προβλέψεις, εβδομαδιαίες αναλύσεις των βασικών όψεων της Σελήνης, πληροφορίες για τα ζώδια, τους οίκους και τους πλανήτες και βέβαια τα ήδη γνωστά σε σας άρθρα μας με αναλύσεις επί παντός θέματος, ιδωμένου από αστρολογική σκοπιά, από τους βασικούς συντάκτες μας:

Πόπη Βασσάλου,

Πέτρο Ελευθεριάδη,

Κοραλλία Μόζορα,

Αικατερίνη Τσεκλίδου

Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Δεν θα λείπουν ασφαλώς και άρθρα από τους γνωστούς συνεργάτες και φίλους της σελίδας μας στο facebook (https://www.facebook.com/AstrologyThessaloniki)
.

Θα έχουμε επίσης αναφορές σε πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, αλλά και γενικότερες πολιτιστικές αναφορές με επίκεντρο τον κινηματογράφο και τη μουσική.

Η Astroscope που συνεχίζει σε μόνιμη βάση να συμμετέχει σε όλες τις εκθέσεις της Alterscope, στηρίζει και προτείνει το πολύ σημαντικό  "Διήμερο σεμινάριο ωριαίας αστρολογίας από τη διεθνούς φήμης αστρολόγο Barbara Dunn", που θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Απριλίου στον Πολυχώρο Αθηναΐς - Καστοριάς 34-36, Αθήνα - Βοτανικός, ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο στην αστρολογία.

Ο Πέτρος Ελευθεριάδης έχει αναλάβει την μετάφραση του σεμιναρίου της Barbara Dunn. Επίσης μετά το τέλος του σεμιναρίου του Σαββάτου, θα ακολουθήσει η διάλεξή του με τίτλο: "Ερμής και αυτογνωσία – μοίρα και ελεύθερη βούληση".

 

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ - Τραπέζι 35

Εφημερίδα των Πολιτών και ΕπιστημόνωνΗ εταιρεία ΧΑΡΙΣΜΑ Α.Ε. + 2000 Συνεργάτες, (Διεύθυνση: Ηροδότου 10 Κολωνάκι) αποτελεί ένα Ιδιωτικό Παγκόσμιο Δίκτυο Αλληλοβοήθειας, σκοπός και δράση της είναι η παροχή Κοινωνικών Υπηρεσιών και προϊόντων μέσω κοινωνικών καταστημάτων και απώτερος στόχος ίδρυσης υποκαταστημάτων σε όλον τον κόσμο.

Προωθεί την νεανική επιχειρηματικότητα και τις καινοτομίες παρέχοντας όλα εκείνα τα εργαλεία που χρειάζονται για την εδραίωση της επιτυχίας σε αυτές τις προσπάθειες, έχει την Υγεία, την Άθληση και την Διατροφή σαν βασικούς πυλώνες στην επαγγελματική της δραστηριότητα, αναλαμβάνει την διεκπεραίωση εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Η εταιρεία ΧΑΡΙΣΜΑ συνδέεται με Ερευνητικά Ινστιτούτα, με Πανεπιστήμια και με συλλογικούς φορείς προώθησης της γνώσης ανά τον κόσμο και με κομβικά σημεία επαφής στην Ομογένεια, αποτελεί μια πρωτοπόρα εναλλακτική πορεία του σύγχρονου επιχειρείν,εστιάζει στο ανεκμετάλλευτο ανθρώπινο δυναμικό, στις αναξιοποίητες πλουτοπαραγωγικές πηγές, εισάγει την Ολιστική επιχειρηματικότητα σαν τον μόνο δρόμο κοινωνικής δράσης σε έναν κόσμο με πρωτόγνωρες προοπτικές και πρωτοφανείς ευκαιρίες.

Θεμελιακά στοιχεία στην νέα επιχειρηματική φιλοσοφία είναι οι ριζικές αξίες της ανθρώπινης υπόστασης να αποτελέσουν τα εκ των ων ουκ άνευ συστατικά για την επαγγελματική επιτυχία και την κοινωνική ανέλιξη, για την προσωπική και οικουμενική ευτυχία.

Η ΧΑΡΙΣΜΑ Α.Ε. αναπτύσσει πολλές κοινωνικές δράσεις που δίνουν ευκαιρίες ανάπτυξης προωθώντας την ευμάρεια και την πρόοδο.

Μια δυναμική και συνεχώς εξελισσόμενη δράση της εταιρείας μας είναι η free press ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ένα έντυπο που στοχεύει να αποτελέσει σημείο αναφοράς όσον αφορά την καινοτομία, την ελεύθερη πρόσβαση στην πληροφορία, την συμμετοχική δημοσιογραφία, την ουσιαστική προσέγγιση στον πολίτη, την αποτελεσματική παρέμβαση του επιστήμονα.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ αποτελεί τον τρόπο έκφρασης ανθρώπων που δεν περιορίζονται στις έτοιμες συνταγές κατεστημένων μέσων που αναμασούν κατεστημένες απόψεις θεωρώντας τες μάλιστα και σαν επιταγές της πραγματικότητας. Δεν περιορίζονται στα θεσμικά ψεύδη μιας κοινωνίας που αργοπεθαίνει, αναμασώντας ευχολόγια και απορρίπτοντας κάθε δική της ευθύνη για την κατάστασή της. Δεν περιορίζονται στα πρέπει μιας τοπικής αδράνειας, αλλά σπάνε τον κύκλο της δικής τους βόλεψης, εκτίθενται, ψάχνουν πρωτοπορούν…. Οραματιστές που πολεμούν με όπλα την γνώση, την αξιοπρέπεια, την ανεύρεση της αλήθειας, άνθρωποι που θέλουν και μπορούν να ορίζουν οι ίδιοι την ζωή τους απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τις δικές τους αξίες και τα δικά τους οράματα.

Με βασικούς συντελεστές της τους πολίτες και τους επιστήμονες σκοπό έχει να αποτελέσει ένα σημαντικό φόρουμ διεθνούς εμβέλειας για την προώθηση σημαντικών ζητημάτων, για την επίλυση βασικών προβλημάτων, ένα φόρουμ σταυροδρόμι γνώσεων, ερευνών, καινοτομιών, εφευρέσεων, εναλλακτικών πληροφοριών, ουσιαστικών παρεμβάσεων και πρωτοπόρων προσεγγίσεων με πάντοτε γνώμονα το ποιοτικώς ζειν.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

GEORGE LAKIS

Τηλ. +1-786-564-6589

EMAIL: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, U-tube

ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΡΑΒΟΥΛΙΑΣ – Δημοσιογράφος- Λογοτέχνης

Τηλ. 6942223204

EMAIL: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.- efpoliepis@gmail.com

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΑΒΑΤΗΣ-Δημοσιογράφος

Τηλ. 6936987798

EMAIL: efpoliepis@gmail.com

 

 

Λένα Βίτσα

lena vitsa

Είστε λάτρης των φυτικών σκευασμάτων;

Η Happy Teeth δημιουργεί για εσάς και τους αγαπημένους σας φυτικές οδοντόκρεμες σε ποικιλία γεύσεων.

Βρείτε σήμερα τη γεύση που ταιριάζει σ' εσάς στο http://happyteeth.moussou.com/

 

Βασιλική Γκίκα - Τραπέζι 22

Βασιλική Γκίκα

Στοιχεία επικοινωνίας

Βασιλική Γκίκα

Τηλ: 6980 159319

 

 

 

 

Χορηγοί επικοινωνίας

 

             

 

 

 

 

 

Joomla Templates by Joomla51.com