Εκθέτες Αθήνας 2016

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να δείτε πληροφορίες για τους εκθέτες μας.

 Plano1 Alterscope-Athens2016

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το πλάνο.

 

ΕΚΘΕΤΕΣ

 

Βιβλιοπωλείο ΨΑΡΑΣ - Τραπέζια 23 & 24

Βιβλία Ψαράς Bevel Flatten

Το βιβλιοπωλείο ΨΑΡΑΣ από το 1978 που δημιουργήθηκε, φιλοδοξεί να καλύψει τις αναζητήσεις ενός αναγνωστικού κοινού, που επιδιώκει την γνώση πάνω σε θέματα ιστορίας, φιλοσοφίας, ψυχολογίας, μεταφυσικής και γενικά εσωτερικής πνευματικής αναζήτησης του ατόμου.  

Επισκεφθείτε το διαδικτυακό μας περιβάλλον www.psarasbooks.gr, για να ενημερωθείτε σχετικά με όλα τα βιβλία της Ελληνικής βιβλιογραφίας 180.000 τίτλοι και πολλών άλλων εναλλακτικών προϊόντων.

Μπορείτε να μας βρείτε στο skype: DionpublicationPsarasbooks όπου σας περιμένουμε να βοηθήσουμε στις βιβλιογραφικές σας αναζητήσεις, να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε ζωντανά on-line.

Για παραγγελίες:

Τηλ.2310 265042 και 2310 265083 

Fax.2310 265083

Οι αποστολές μας γίνονται άμεσα και παντού με τα ΕΛΤΑ και με Ιδιωτικές εταιρείες courier και πάντοτε με γνώμονα τις πιο συμφέρουσες  χρεώσεις και σε συμφωνία μαζί σας.

facebook 1Psarasbooks  και  Dion publications - psarasbooks

mesa diktyosis1

 

 

Ιωάννης Μπετσάνης _ ScalarPrana Greece - Τραπέζι 20

Scalar Logo1

Το ScalarPrana είναι ένα σύστημα ενεργειακής θεραπείας που συνδυάζει τις δύο συμπαντικές ενέργειες - την ενέργεια Scalar και το Prana. Η ενέργεια Scalar είναι καθαρή ενέργεια από το ανεξάντλητο κενό, είναι η θεμελιώδης ενέργεια της δημιουργίας που αντλούμε και απορροφούμε από το Σημείο Μηδέν ή MATRIX. Είναι μία ενέργεια υψηλότερης δόνησης που δίνει δύναμη, συνοχή, δομή και κατεύθυνση στο Prana. Ενώ το Prana απορροφάται από τα ενεργειακά κέντρα του σώματος που ονομάζονται Τσάκρας,ηενέργεια Scalar απορροφάται από κάποιες μυστικές πύλες, τις Scalar Ζώνες. Όταν αυτές οι Ζώνες είναι ενεργοποιημένες και ευθυγραμμισμένες, το σώμα μπορεί να αντλεί εύκολα την ενέργεια Scalar για τη συντήρηση του Prana του, για τη διατήρηση της υγείας και τη θεραπεία του.

Η ενέργεια Scalar είναι η "ελεύθερη ενέργεια" που χρησιμοποίησε ο Νίκολα Τέσλα για να παράξει ασύρματο ηλεκτρικό ρεύμα. Οι βασικές της ιδιότητες είναι ότι μπορεί να αναγεννηθεί και αυτοδιορθωθεί επ΄ άπειρον, και μπορεί να περάσει μέσα από πυκνά υλικά όπως τα ανθρώπινα κύτταρα, χωρίς να χάσει την έντασή της και χωρίς να μολυνθεί. Έχοντας αυτά τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά, η ενέργεια Scalar έχει προφανείς εφαρμογές στην αναπλήρωση και επαναφόρτιση του αποθέματος της ενέργειας στο σώμα μας, ώστε να φέρει ισορροπία, αρμονία και ευεξία.

Στο σύστημα ScalarPrana χρησιμοποιούμε ένα θεραπευτικό εργαλείο, το Μενταγιόν ScalarPrana FOL (Λουλούδι της Ζωής). Το μενταγιόν αυτό είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα και περιέχει μεταλλικά στοιχεία από την Ευρώπη και την Ασία ενεργοποιημένα με την θεραπευτική νοημοσύνη και τη δύναμη των κρυστάλλων, τον δημιουργικό προγραμματισμό της ιερής γεωμετρική γλώσσα του Λουλουδιού της Ζωής, ισχυρές ενεργειακές οδηγίες για Θεραπεία, Ευημερία, Προστασία και Ενόραση.

Στοιχεία επικοινωνίας

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΕΤΣΑΝΗΣ

Τηλ: 6981 569 230

Facebook:ScalarPranaGreece

E-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Έδρα:  Βόλος

Σεμινάρια:Bόλος - Αθήνα - Θεσσαλονίκη

 

Del'or & Deta Elis - Τραπέζι 4

delor detaelis

DEL’OR και Νανοτεχνολογία

Πρόκειται για μοναδικά προϊόντα-καλλυντικά η δράση των οποίων βασίζεται σε νομούς της φυσικής και της νανοτεχνολογίας. Τα κατοχυρωμένα με παγκόσμια πατέντα καλλυντικά DEL’OR έχουν ειδική ενεργή φυσική δομή, με αποτέλεσμα να επιλύουν τα προβλήματα του δέρματος χωρίς την χρήση χημικών ουσιών.

Ολοκληρωμένο αποτέλεσμα DELΌR:

Λείανση των ρυτίδων και σμίκρυνση των πόρων - Αποχρωματισμός των κηλίδων και εξομάλυνση της όψης της επιδερμίδας - Απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων χωρίς να επηρεάζονται τα υγιή - Καθαρισμός από τοξίνες και ελεύθερες ρίζες - Μακροχρόνια ενυδάτωση και θρέψη - Μείωση των επίμονων κοκκινίλων (ροδόχρους νόσος) και της ψωρίασης - Βελτίωση της αιμάτωσης του δέρματος - Περιορισμός στην εμφάνιση νέων ρυτίδων.

 

DETA ELIS και Βιοσυντονισµός

Στο σώμα µας υπάρχουν διάφορες μορφές ενέργειας, µία από αυτές είναι και η ηλεκτρομαγνητική, η οποία εκφράζεται µε ταλαντώσεις.

Το μήκος κύματος της ταλάντωσης ενός υγιούς ανθρώπου είναι διαφορετικό από το μήκος κύματος της ταλάντωσης που θα έχει κάποιο άτομο µε κάποια παθολογική κατάσταση. Όταν το σώμα ασθενεί οι παθολογικές καταστάσεις μπορούν να γίνουν αντιληπτές από κάποια συσκευή, n οποία έχει την δυνατότατα να παράγει ένα υγιές κύμα ακριβώς αντίθετο από το παθολογικό κύμα (σαν να βάζαμε έναν καθρέφτη).

Έτσι δημιουργείται «συντονισµός». Με τον τρόπο αυτό επέρχεται µία εξισορρόπηση της ενέργειας του οργανισμού, εξουδετέρωση του παθολογικού κύματος και υποβοήθηση στην θεραπεία της ασθένειας, γρήγορα, αποτελεσματικά και ακίνδυνα. 

Στοιχεία επικοινωνίας Ανεξάρτητων Συνεργατών

Χριστόφορος Φέκκας τηλ. 00357 96424502http://www.medical-cyprus.com/

Ηρόδοτος Νικηφόρου τηλ. 00357 99679757 email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Μαρίνος Γεωργίου τηλ. 00357 99446816, 00357 22720670 http://detaelis.co/

 

Αρωματοπωλείο "Το Μυρόλι των Ιωαννίνων" - Τραπέζι 17

TO MYROLI1 Alterscope

Το αρωματοπωλείο "Το Μυρόλι των Ιωαννίνων" μέσα από ένα ταξίδι περιπλάνησης στην γνώση της ανθρώπινης σοφίας και της συμπαντικής ενέργειας, προσφέρει από το 2006 τις υπηρεσίες του σε όλους τους ονειρευτές της ζωής που ξέρουν ότι η ομορφιά των πραγμάτων κρύβεται στην εσωτερική ενέργεια, στις μικρές καθημερινές χαρές, στη γαλήνη και στις επιθυμίες. Σκοπός των δημιουργών  του Μυρόλι, του Νίνο Αυγέρη και του Μιχάλη Δούκα, καθώς κι όλης της υπόλοιπης ομάδας που απαρτίζουν την οικογένεια του Μυρόλι , είναι να σας αποκαλύψουν μυστικά της καρδιάς και να σας γνωρίσουν ξεχωριστές διαδρομές του μυαλού.

Στο αρωματοπωλείο "Το Μυρόλι των Ιωαννίνων", θα βρείτε μεθυστικά αρώματα, ενεργειακά έλαια, μπουχούρια και θυμιάματα για κάθε επιθυμία, χειροποίητα σαπούνια, πούδρες και πομάδες, ενεργειακά κεριά, άλατα & μπάνια καθαρισμού, ημιπολύτιμους λίθους, ενεργειακά κοσμήματα, διακοσμητικά και αντικείμενα τέχνης, γούρια & φυλαχτά. Προσφέρουμε υπηρεσίες αυτοβελτίωσης, ενεργειακού καθαρισμού, αστρολογικές και μαντικές προβλέψεις. Αφήστε τις μυρωδιές των χειροποίητων υλικών κι αντικειμένων μας, να σας ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά του κόσμου και να σας φέρουν αυτό που επιθυμείτε. 

Γνωρίστε από κοντά τον μοναδικό κόσμο του Μυρόλι και χαρίστε στον εαυτό σας λίγη μαγεία και λάμψη. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και πάρτε την ζωή σας στα χέρια σας! 

Στοιχεία επικοινωνίας

Αρωματοπωλείο "Το Μυρόλι των Ιωαννίνων"

Κεντρικό κατάστημα: Αγίου Μελετίου 55 & Πατησίων, Αθήνα

Υποκατάστημα: HappymojoShop, Ματζαγριωτάκη 58, πλατεία Δαβάκη, Καλλιθέα

Κατάστημα Κρήτης: Το Μυρόλι των Αγγέλων, Χάνδακος 11, Ηράκλειο Κρήτης

Tel: 2108612110, 2130290626, 6939370110

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website: www.tomyroli.gr

Eshop: www.happymojo.gr

Forum: www.manoliassa.forumup.gr

Facebook: www.facebook.com/Happymojogr

 

Έλενα Τσώκου - Τραπέζι 22

ELENA TSOKOU 3

Η Έλενα Τσώκου είναι Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια, Πιστοποιημένη Σύμβουλος των μεθόδων Theta Healing και Θεραπείας Πνευματικής Ανταπόκρισης (S.R.T.), & Master Teacher του USUI REIKI.

Επίσης έχει μυηθεί στο Σαμανικό Munay-Ki, Karma & Αγγελικό Reiki, Ροήζων, Ενοποίηση Ψυχής και έχει εκπαιδευτεί στην Κβαντική Θεραπεία.

Δημιουργεί τους «Οργονίτες δια χειρός Έλενας Τσώκου» κατά παραγγελία, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι κατά περίπτωση και διοργανώνει Σεμινάρια Γνωριμίας & Δημιουργίας Οργονιτών στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Επίσης, παρασκευάζει τα «Ενεργειακά Spray Άρωμα Ψυχής… δια χειρός Έλενας Τσώκου» τα οποία διαθέτει ευρέως.

Γνωρίζοντας ότι ο σκοπός της ζωής της είναι η Θεραπεία ενώνοντας μεθόδους, τεχνικές, συστήματα και εργαλεία (όπως οι οργονίτες, οι κρύσταλλοι και τα ενεργειακά σπρέι), εργάζεται έχοντας όραμα έναν ενωμένο φωτεινό κόσμο σε όλα τα επίπεδα και τις διαστάσεις όπου η συλλογικότητα, η ενότητα, η αρμονία, η γαλήνη, η συγχώρεση, η ευγνωμοσύνη και η αγάπη θα είναι έννοιες που θα βιώνονται από όλους μας!

Στοιχεία επικοινωνίας

Σπείρα Φωτός

Κιν: 6973 574 524

Site: www.speirafotos.wordpress.com

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">

 

Ventsislav Marinov (Венцислав Маринов) - Τραπέζι 54

Ventsislav Marinov

Ιερή Γεωμετρία

Η Γεωμετρία είναι μια πρακτική επιστήμη που μελετά αποστάσεις, επιφάνειες και όγκους, ενώ η ιερή γεωμετρία επεκτείνεται σε όλες τις διαστάσεις της πραγματικότητας, ορατής και αόρατης. Περιλαμβάνει τα αρχικά σχέδια που ονομάζονται αρχέτυπα και με βάση τα οποία έχουν δομηθεί τα πάντα. Η ιερή γεωμετρία είναι το Φως, η Αρμονική Μουσική και το Σύμπαν.

Το Έργο μου

Η αγάπη που νιώθω και η συγκέντρωση που πετυχαίνω όταν φτιάχνω αυτές τις γεωμετρικές κατασκευές, αποτυπώνεται στο μέταλλο και στους κρυστάλλους και αυτό αυξάνει τη θετική επίδραση που ήδη εκπέμπουν τα κέντρα  από τη φυσική τους δομή. Αυτό τους δίνει κάποια δυνατότητα να καθαρίζουν ενεργειακά το χώρο στον οποίο βρίσκονται και να προστατεύουν τους ανθρώπους από αρνητικές δονήσεις. Ένας χώρος μπορεί να είναι ενεργειακά επιβαρυμένος από άσχημα γεγονότα που έχουν συμβεί εκεί στο παρελθόν ή και από γεωπαθητικά προβλήματα, όπως υπόγεια ρεύματα νερού, σεισμικά ρήγματα και αρνητικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία που δημιουργούνται από ηλεκτρονικές συσκευές, άλλες τεχνολογίες και ασύρματα δίκτυα.  Τα κέντρα αυτά αποτελούν επιστημονικά μετρήσιμη ασπίδα προστασίας σε όλα αυτά τα θέματα.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Венцислав Маринов

211 4034835 & 6938 411 322

Website: http://alkiona.net/

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">

 

 

 

 Μαρία Τελίδου - Τραπέζι 34

thetahealing

Η Μέθοδος Θήτα είναι μέθοδος αυτογνωσίας, πνευματικής ανάπτυξης, αυτοθεραπείας και θεραπείας σε τρίτους.Η Μέθοδος Θήτα εφαρμόζεται σε όλους τους τομείς της ζωής. Υγεία, σχέσεις, προσωπικές σχέσεις, οικονομικά, επαγγελματικά και ψυχολογικά θέματα, άγχος, φόβους, εθισμοί σε ουσίες κ.α.

Το όνομα «Θήτα» προέρχεται από τη συχνότητα των εγκεφαλικών κυμάτων Θήτα όπου βρίσκεται ο εγκέφαλος όταν είμαστε σε κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης. Στη Μέθοδο Θήτα μαθαίνουμε τεχνικές για να φέρνουμε τον εαυτό µας σε αυτή τη συνειδησιακή κατάσταση και έτσι µας δίδεται η δυνατότητα να εισαχθούμε στον υποσυνείδητο νου µας. Εκεί θα βρούμε τις αιτίες όλων των προβλημάτων µας και τις λύσεις τους.

Στην διάρκεια του φεστιβάλ θα πωλούνται το Ελληνικό και Αγγλικό βιβλίο της Μεθόδου Θήτα και θα προσφέρονται φυλλάδια και πληροφορίες.

 

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε όλες τις πληροφορίες.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

ΜΑΡΙΑ ΤΕΛΙΔΟΥ

Email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Ιστοσελίδα:www.thetahealinggreece.com

 

 

Rama - Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing & Arhatic - Τραπέζια 47 & 48

Rama Praning Healing

To Pranic Healing του Master Choa Κok Sui είναι ένα απλό όμως πανίσχυρο και αποτελεσματικό σύστημα  ενεργειακής θεραπείας (no-touch) χωρίς σωματική επαφή, το οποίο βασίζεται  στη θεμελιώδη αρχή ότι το ανθρώπινο σώμα είναι μια «αυτοθεραπευόμενη οντότητα», έχει δηλαδή την δυνατότητα να αυτοθεραπεύεται.

Το Pranic Healing αξιοποιεί την ιδιότητα αυτή της αυτοθεραπείας και παρέχοντας ζωτική ενέργεια (prana) στο σημείο του σώματος, που πάσχει, ενισχύει και επιταχύνει τη θεραπευτική διαδικασία, χωρίς να επιδιώκει να αντικαταστήσει τη συμβατική ιατρική αλλά να την συμπληρώσει.

Το Pranic Healing  επιδρά στο βιο-ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ανθρώπου, γνωστό ως «αύρα», η οποία έχει τη μορφή και το σχήμα του φυσικού σώματος. Αυτό το βιοπλασματικό σώμα απορροφά τη ζωτική ενέργεια και τη διανέμει στα όργανα και στους αδένες.  Κατ’ αυτό τον τρόπο καταπολεμώνται  οι ασθένειες, οι οποίες εμφανίζονται αρχικά ως ενεργειακές διαταραχές στο ενεργειακό σώμα πριν εκδηλωθούν ως ασθένειες του φυσικού σώματος.

Επίσης το  Pranic Healing  αποτελεί μια πολύ αποτελεσματική μέθοδο όχι μόνο για τη θεραπεία ασθενειών,  όπως π.χ.  είναι οι αλλεργίες, το άσθμα, οι αρθρίτιδες και άλλες οργανικές παθήσεις,  αλλά και για την αντιμετώπιση  του άγχους, της κατάθλιψης, των εξαρτήσεων και των εθισμών.

 Μπορείτε να μάθετε να χρησιμοποιείτε τις τεχνικές του Pranic Healing  για σας και τους αγαπημένους σας άμεσα και αποτελεσματικά.

Η Chiara Perfetti  και ο Γιώργος Σταμούλης γνώρισαν και διδάχτηκαν το Pranic  Healing του Master  Choa  Kok  Sui ξεκινώντας πριν 10 χρόνια από την  Ιταλία. Τo 2006 έφεραν το Σύστημα για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έτσι ιδρύθηκε ο  «Rama- Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing & Arhatic Yoga» με κύριο σκοπό τη διάδοση και την εκπαίδευση στις τεχνικές και τις διδασκαλίες του Master Choa Kok Sui. 

Το 2008 έλαβαν την άδεια από τον  Παγκόσμιο Οργανισμό Pranic  Healing (Institute of  Inner  Studies, Inc.) να διδάξουν το Pranic  Healing στην Ελλάδα, και το 2011 στην Ουκρανία, στη   Ρωσία και στην Κύπρο.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Rama-Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing & Arhatic Yoga

Βασ.Σοφίας 21, Αγ. Ανάργυροι, 13561

Τηλ: 210 8547506 & 6938 880555

Site: www.pranichealing.gr

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">

 

Reflex. Aroma. Μαίρη Κακουλίδου - Τραπέζι 36

BANNER-LOGO

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ – ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ολιστική φροντίδα με την δύναμη της φύσης!!!

Η Ρεφλεξολογία μπορεί να τονώσει άμεσα την αυτοθεραπευτική δύναμη του οργανισμού. Σε συνδυασμό με την χρήση αιθέριων ελαίων γίνεται μια πολύ ισχυρή μέθοδος. 

Τα αιθέρια έλαια είναι αποστάγματα φυτών και οι σταγόνες τους εμπεριέχουν την ζωτική δύναμη της φύσης.  Επιδρούν ολιστικά. Είναι προικισμένα με αναζωογονητική ενέργεια, ικανά να εξισορροπήσουν και να ενισχύσουν τον οργανισμό. Οι ιδιότητές τους είναι αναρίθμητες.

Σκέφτηκα, ότι ένας τρόπος για να ενταχθούν στην καθημερινότητά μας είναι μέσω των καλλυντικών. Γιατί μπορούν να ενισχύσουν και την ομορφιά μας!!!!

Έτσι δημιούργησα τα καλλυντικά μου Reflex.Aroma.  

Είναι αγνά, φρέσκα, περιέχουν φυτικά συστατικά και βιολογικά αιθέρια έλαια.

Είναι χειροποίητα, φτιαγμένα ένα – ένα με γνώση και μεράκι.

Θα τα παρουσιάσω, με πολύ χαρά και καμάρι, στην έκθεση.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 

Μαίρη Κακουλίδου

Ρεφλεξολόγος – Αρωματοθεραπεύτρια

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Fb: Reflex.Aroma.

Site: www.reflexaroma.gr

Τηλ: 210 9401197 & 6944 592661

 

 

Paradise Waterfalls - Τραπέζι 31 

PARADISE WATERFALLS

Προφίλ και Προϊόντα: Η εταιρεία μας από το 2002 ειδικεύεται στο σχεδιασμό και στη δημιουργία ξύλινων (από teak) χειροποίητων ποιοτικών παιχνιδιών απ’ όλο τον κόσμο (γρίφοι μαθηματικής λογικής , κατασκευαστικoί γρίφοι, πάζλ συνδυασμών, σχεδιαστικά παιχνίδια, παιχνίδια δεξιότητας, επιτραπέζια παιχνίδια), που εξασκούν το μυαλό και προσφέρουν απόλαυση και ποιότητα χρόνου στην καθημερινότητα μας.

Διατίθενται σε χονδρική και λιανική πώληση και για επαγγελματικό δώρο.

Εισάγει επίσης όργανα για θεραπεία, για μασάζ και για χαλάρωση από ξύλο και ημιπολύτιμες πέτρες, ηχογαβάθες-singingbowls- (από 7 έως 12 μέταλλα) για διαλογισμό, καθαρισμό χώρου και σώματος αλλά  και για ηχομασάζ.

Θα μας βρείτε :

Διεύθυνση: Ιπποκράτους 77, 106 80 Εξάρχεια

Ιακωβίδου 12, 111 41 Άνω Πατήσια

Τηλ:+30 2103634773, 2102114618

Fax: + 302103634773

e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

website: paradisewaterfalls.gr

PARADISE WATERFALLS

Address: 77 Ippokratous  str., 106 80 Exarchia

12 Iakovidou str., 111 41 Ano Patisia

Tel: +30 2103634773, +30 2102114618    

Fax: +30 2103634773

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

website: paradisewaterfalls.gr

Products: puzzles of great mathematical precision and skill, building games, combination puzzles, design games, table games, instruments used for therapy, massage and relaxation made of wood and semi precious stones,  singingbowls (7 to 12 metal) for meditationand sound-massage.

Profile: Our company specializes in the development of quality teak handmade games from all over the world, games which exercise the mind and senses, offering both fun and quality time in our everyday lives.
Our products are available both wholesale and retail and are often used as corporate gifts.

PARADISE WATERFALLS

Address: 77 Ippokratous  str., 106 80 Exarchia

12 Iakovidou str., 111 41 Ano Patisia

Tel: +30 2103634773    

Fax: +30 2103634773

e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

website: paradisewaterfalls.gr

Products: Interlocking and string puzzles, family games, instruments used for therapy and massage from wood and semi precious stones,  singingbowls for meditationand sound-massage.

Profile: Our company specializes in the development of quality teak handmade games from all over the world, games which exercise the mind and senses, offering both fun and quality time in our everyday lives.
Our products are available both wholesale and retail and are often used as corporate gifts. 

 

Μαρία Τσίβριτς - Τραπέζι 29

MARIA TSIVRITS2Η Μαρία Τσίβριτς ασχολείται ενεργά ως θεραπεύτρια στο χώρο της Κοσμοενεργητικής εδώ και δέκα χρόνια, έχοντας λάβει μυήσεις στα ανώτερα επίπεδα σπουδών από τη δασκάλα της Τατιάνα Κι, στη Σχολή Πνευματικής Ανάπτυξης Κι στη Μόσχα.

Είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος της εταιρείας Bioentech στην Ευρώπη των μηχανημάτων Crownscopy και Aurabook, δημιουργημένα από το Βιοιατρικό Τεχνολογικό τμήμα του Τηλεπικοινωνιακού Πανεπιστημίου της Αγ. Πετρούπολης με σκοπό τη βελτίωση και αυτογνωσία, καθώς και την εξερεύνηση εναλλακτικών μεθόδων, όπως αύρα, chakras και επίδραση κοσμικών καναλιών. Το 2010 η Μαρία Τσίβριτς εισήγαγε στην Ελλάδα ως αποκλειστική αντιπρόσωποςτης εταιρείας ZvukOM, η οποία λειτουργεί με βάση την Καναδική Ακαδημία Επιτυχίας «Αληθινός Δρόμος»  τη χρήση ηχητικών τεχνολογιών ως ψυχολογικό βοήθημα για την προσωπική ανάπτυξη, τη θετική σκέψη και πρόοδο.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διός 37, 16671 Βουλιαγμένη

0030 6937  799949  &  0030 2130 291166

Skype: Civric Maria

Website: www.spiritgrowth.gr

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">

 

 

 Πάνος Αξιομάκαρος - Τραπέζι 19

KBANTIKH 1

Ο Πάνος Αξιομάκαρος, σπούδασε πολιτικός μηχανικός και οικονομολόγος. Εσωτερική καθοδήγηση, όμως, τον ώθησε αρχικά στην κλασική ψυχολογία και στη συνέχεια στην ενεργειακή ψυχολογία, όπου αφιερώθηκε αποκλειστικά. Ίδρυσε και διευθύνει από το 1989 το Ινστιτούτο Έρευνας Σκέψης & Συμπεριφοράς, και είναι international faculty member του Prenatal University. Ήταν εκπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο του University of Wisconsin-SPELI όπου δίδαξε Διαισθητικό Μάνατζμεντ.

Αφιερώθηκε δημιουργώντας το επιστημονικό πλαίσιο της υπερψυχολογίας και διαισθητικά προσέλαβε και υλοποιεί μεταξύ άλλων τις μεθόδους ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΔΙΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΔΙΝΗ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ, INTERNET BUSINESS THERAPY και OLYMPIAN LIFE COACHING. Επίσης προσφέρει ως ανεξάρτητος σύμβουλος το ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Οι μέθοδοι του διατυπώνονται στα συγραφικά του έργα: Η Τέχνη της Μάθησης, Το Σκεψιγράφημα και Η Κβαντική Δίνη Μεταμόρφωσης.

Εκλεγμένο μέλος του International Expert Advisory Committee on the Alzheimer's Report of the European Institute of Women's Health. Φιλοξενεί στο γραφείο του στην Αθήνα το EGG, του Global Consciousness Project, του Princeton University. Ως σύμβουλος διοίκησης ήταν συντονιστής του αναδόχου του έργου σίτισης του ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004. Δημιούργησε το GENIUS-LAB. Προσφέρει καθημερινά αποτελεσματική ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλές σε επιχειρηματίες, ιδιώτες και παιδιά. Η εργασία του παρουσιάστηκε από τα ΜΜΕ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΠΑΝΟΣ ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΟΣ

Σπύρου Τρικούπη 43, 10683 Αθήνα

Τηλ: 210 3847970 – 6980 354584

Websites: www.panosaxiomakaros.gr  και www.newreikisoftware.eu

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">

 

 Ιωάννα Παπανάτσιου_Χρύσα Ντζιούνη _ Forever Business Owner - Τραπέζι 68

Xrysa Ntziouni Παπανατσιου11

Η Ιωάννα Παπανάτσιου κατάγεται από τη Λάρισα. Η γνωριμία της με τα προϊόντα της Forever Living Products έγινε πριν από χρόνια, όταν ένα πρόβλημα υγείας και η σύσταση των προϊόντων από ένα αγαπημένο πρόσωπο για να το αντιμετωπίσει, είχε θεαματικά αποτελέσματα!

Στη συνέχεια ξεκίνησε και την επαγγελματική της δραστηριότητα μέσω της Επιχειρηματικής ευκαιρίας Forever. Έτσι το 2013 παραιτήθηκε  από την Τράπεζα που εργαζόταν για 25 χρόνια και σήμερα απολαμβάνει τα οφέλη του Δικτυακού Μάρκετινγκ!

Είναι Μάνατζερ και το 2015 βραβεύτηκε κατακτώντας το επίπεδο του Eagle Manager!

Η Χρύσα Ντζιούνη είναι Σύμβουλος Ευεξίας και Ομορφιάς, Manager σε ομάδες ατομικών επιχειρήσεων προώθησης προϊόντων Ευεξίας και Ομορφιάς μεγάλης Πολυεθνικής Εταιρίας (Forever Living Products).

Ενεργειακή Θεραπεύτρια Master Reiki Usui, Reiki Karsha Tei, Reiki Merkaba, Aγγελικό Ρέικι.

Έχει εκπαιδευτεί στο BCA στο τμήμα Marketing και Δημοσίων Σχέσεων και φοιτά στη Σχολή Αειζωίας της Διονυσίας Κλαρινετατζή.

Ομιλήτρια και συντονίστρια σε σεμινάρια ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού και επιχειρηματικότητας  και καθοδηγήτρια ομάδων  Διαλογισμού.  

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ρέικι.

Καλώς ήρθατε στο Aloehome

Συνεργάζομαι με την Νο1 Αλόη Βέρα στον κόσμο, την Forever Living Products. Σκοπός της επιχείρησής μου είναι να ενημερώνει τους καταναλωτές, για τις ευεργετικές ιδιότητες της Αλόης Βέρα στον ανθρώπινο οργανισμό και να προσφέρει τη δυνατότητα σε ΟΛΟΥΣ να χρησιμοποιούν αγνά, φυσικά, υψηλής ποιότητας  προϊόντα.

Τα προϊόντα μας δεν διακινούνται μέσω του κλασικού εμπορίου, δεν μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα λιανικής πώλησης.

Διακινούνται μέσω του επιτυχημένου πλάνου MLM Ομαδικού Μάρκετινγκ καταργώντας τους μεσάζοντες. 

Επίσης σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για το επιχειρηματικό μας πλάνο και να επωφεληθείτε και εσείς. 

Αν το ζητούμενο σας είναι η Ευεξία και η Οικονομική Ανεξαρτησία θα χαρώ πολύ να σας ενημερώσω.

Στοιχεία επικοινωνίας

Aloehome

Σόλωνος 31Α – Χαλάνδρι

Τηλ: 210 6811226

Ιωάννα Παπανάτσιου, τηλ.: 6977 138310

Χρύσα Ντζιούνη - Forever Business Owner

Website: www.aloehome.gr

fb : aloehome

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">

 

  Κτήμα Νοόσφαιρα Wellness & Retreat Center - Τραπέζι 25

noosfera 2016

Εναλλακτικός χώρος δραστηριοτήτων για την επέκταση της συνειδητότητας και την ευεξία νου και σώματος.

Σεμινάριο «Απελεθευρωθείτε από τις 11 Πονοπαγίδες»

Ποια από τις ακόλουθες φράσεις νιώθετε να σας αφορά προσωπικά;

«Δεν θα με νοιαστείς», « Θα σε χάσω», «Δεν σε εμπιστεύομαι», «Είμαι απ’ έξω», «Δεν αξίζω», «Κάτι δεν πάει καλά με εμένα», «Δεν τα καταφέρνω, θα αποτύχω», «Δεν μπορώ χωρίς εσένα», «Φοβάμαι, ανησυχώ υπερβολικά»,« Όλα στην εντέλεια/ οι απαιτήσεις μου είναι υψηλές», «Έχω τους δικούς μου κανόνες», «Είπα-ξείπα», «Πρώτα εσύ, μετά εγώ».

Eάν κάποια από αυτές τις φράσεις κυριαρχεί στις σχέσεις σας μάθετε περισσότερα για τις 11 Πονοπαγίδες που υπονομεύουν τη ζωή σας. Σας περιμένουμε στην Τεχνόπολη, στο τραπέζι  αρ. 25 και στις ομιλίες μας το Σάββατο 5/3/2016 στις 5:30μ.μ.  και την Κυριακή 6/3/2016 στις 2:30μ.μ.

 Στοιχεία επικοινωνίας

Website: www.noosfera.gr

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">info@noosfera.gr

 

 Στέλιος Χειμαριός - Τραπέζι 60

Στέλιος Χειμαριός

α. Βιοσυντονισμός
To AsyraPRO αξιολογεί όχι μόνο τα προβλήματα, αλλά εντοπίζει και μεταδίδει αντίδοτα, με τη μορφή θεραπευτικών συχνοτήτων σε:
1. Ένα λέιζερ Proton που επιτρέπει ξεκινήσει η διαδικασία επούλωσης κατά την επίσκεψή σας.
2. Σε Ομοιοπαθητικές σταγόνες που τις παίρνετε δύο φορές την ημέρα για να ολοκληρωθεί η ευεργετική ενεργειακή στροφή του φυσικού σώματος σε μια περίοδο 3-6 εβδομάδων.
* Η εκτενής ανάλυση του Asyra όχι μόνο εντοπίζει την αιτία ενός προβλήματος υγείας, αλλά αφαιρεί και τις προδιαθέσεις. Το Asyra επιτρέπει το σώμα σας να αποκαλύψει την πραγματική αιτία των ανισορροπιών και να αποφασίσει τι πρέπει να επιλυθεί πρώτο ώστε η θεραπεία μπορεί να προχωρήσει.
Γιατί το Asyra;
ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ: Μια διπλή τυφλή μελέτη σε γυναίκες με διαταραγμένη λειτουργία του θυρεοειδούς και αντίστοιχες ορμονικές διαταραχές, έδειξαν συσχέτιση 97% με τις εξετάσεις αίματος. Αυτό σημαίνει αναίμακτες εξετάσεις με μεγάλη ακρίβεια αποτελεσμάτων.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ: Το σύστημα Asyra ελέγχει γρήγορα το σώμα σας για να φανεί τι το στρεσάρει ή δεν γιατί έχει αρκετή ενέργεια για να λειτουργήσει καλά. Στη συνέχεια, εντοπίζει και μεταδίδει πάνω από 60.000 σκευάσματα και ουσίες: ομοιοπαθητικά, διατροφικά, και βότανα μέσω των ενεργειακών υπογραφών τους. Τι θα λειτουργήσει καλύτερα ειδικά σε εσάς, για να “πάρει μπρος” το σώμα σας και να λειτουργήσει κανονικά;

Αλλεργίες - Διατροφικές/Περιβαντολογικές - Ευαισθησίες - Ορμονικές ανισορροπίες - Διατροφικά θέματα - Συσχέτιση Συναισθημάτων-Συστήματος - Μεταβολικές διαταραχές - Ιδιοσυγγρασιακή αδυναμία - Μυοσκελετικό προφίλ - Εκφυλιστικές διαταραχές - Διαταραχές Νευροδιαβιβαστών - Διατροφικές ελλείψεις - Τοξικότητα, Παράσιτα και Μολύνσεις και πολλά άλλα…

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Στέλιος Χειμαριός (Βιοσυντονισμός),

Τηλ: 6986 14 77 56
https://www.facebook.com/stelios.bioresonance
https://twitter.com/EnergyMedicines

 

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ SOLAR-ACTION και ΙΟΧΡΟΟΧΟΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΙΟΧΡΟΥΝ ΔΙΚΤΥΟ – Τραπέζι 60 

ΙΟΧΡΟΟΧΟΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Έχουμε για σας: dvd προωθημένων σεμιναρίων... cd διαλογισμών... ενημέρωση...

Χαρείτε τα και χαρίστε τα σε νέους ανθρώπους

dvd προωθημένων σεμιναρίων

Αυτογνωσία και Υπαρξιακή Αναγέννηση | με την Έλλη Αγγελακοπούλου Πλήρης σειρά μαθημάτων και διαλογισμών για το φυσικό, αστρικό, νοητικό μας σώμα και για την ψυχική μας στάση στα προβλήματα της καθημερινότητας μας, νέα περιεκτική εκπαίδευση.

Εσωτερική Θεραπευτική | με την Μαρία Πετρίτση Στο 1ο κύκλο 30 μαθημάτων και διαλογισμών και στο 2οκύκλο 33 μαθημάτων και διαλογισμών της Εσωτερικής Θεραπευτικής εισάγεστε στα ύψη μιας νέας οπτικής για τις συμπαντικές θεραπευτικές αναγεννητικές δυνάμεις που οφείλουμε να μάθουμε να χρησιμοποιούμε, ορισμοί, μορφή, πνεύμα, ηθική, κάρμα...

Σεμινάρια Εσωτερισμού και Επαφής με το Ιόχρου Πυρ | με την Μαρία Πετρίτση Σειρά 7 βασικών θεμάτων "Ας χαρούμε" / "Ας σιωπήσουμε" /"Ας αγαπήσουμε" / "Ας σκεφτούμε" / "Ας οραματιστούμε" / "Ας θελήσουμε" / "Ας μαθητεύσουμε" που αναλύονται με βαθύ και περιεκτικό τρόπο όπου κυριαρχεί το βίωμα, η αποκαλυπτική γνώση, η ψυχική διεύρυνση, η αληθινή επαφή με τις ηλιακές δυνάμεις και τη δράση του ιόχρου πυρός μέσα μας και γύρω μας.

Σεξ ως σώμα και ως πνεύμα | με την Μαρία Πετρίτση Θα βρείτε διαλογισμούς ως εργαλεία απελευθέρωσης, συζητήσεις, παρουσιάσεις: για το σεξ και το νόμο της αγάπης, τις προκαταλήψεις μας, την καθημερινότητά μας, το πνευματικό μονοπάτι. Οι τοποθετήσεις είναι ξεκάθαρες και ελπιδοφόρες: τιμάμε τα δώρα της ζωής και χαιρόμαστε απελευθερώνοντας τα ένστικτά μας σε ανώτερες εστιάσεις.

Για εφήβους | Yoga και έρωτας| με την Φωτεινή Δημητρίου Θα βρείτε ASANAS : Ασκήσεις ενδυνάμωσης του φυσικού σώματος σε σημεία κλειδιά. Προετοιμασία του να υποδεχτεί την αγάπη. ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ : Τεχνική διαλογισμού με τα μοβ κανάλια για ταχύτατα αποτελέσματα στο φυσικό σώμα, στα συναισθήματά μας και στις σκέψεις μας. Αναβαθμίστε τον εαυτό σας επιφέροντας τις αλλαγές που ζητάτε σε εσάς και το σύντροφό σας.

Σεμινάρια Φωνητικής: Νέο Ενεργειακό Τραγούδι© - Sing Positive© | με την Σωτηρία Σελήσιου Στο Σεμινάριο Φωνητικής 1ο και Σεμινάριο Φωνητικής 2ο έχετε συμπυκνωμένη γνώση ωδείου και εισαγωγή στο ενεργειακό τραγούδι με εξαιρετική σαφήνεια και δυναμική προτροπή.

cd διαλογισμών

με τη Μέθοδο Ατομικό Κανάλι© - προσωπικές διεργασίες©

με τη Μέθοδο Χαλάρωσης

με τη Μέθοδο Ιόχρου θεραπείας

ομάδες βιωματικές και διαλογιστικές

ζητείστε μας το πρόγραμμα του 2016

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ SOLAR-ACTION

ΙΟΧΡΟΟΧΟΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΚΕΝΤΡΟ ΙΟΧΡΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ
YOGA ΙΟΧΡΟΟΥ ΠΥΡΟΣ
ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΩΝ 61 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
6978985663, 2109349657 fax 2109349874
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
solar-action.org

 

Facebook

 

ioxroypyr
ioxrooxoosakadimia
ioxroysenergeia
ioxrousepiklisi
trigonaioxroydiktyou

 

 

 DXN Pharmaceutical_Ανεξάρτητοι συνεργάτες - Τραπέζι 5

Logo de DXN

Η DXN Pharmaceutical είναι μια κορυφαία εναλλακτική φαρμακευτική εταιρία. Έχει έδρα στη Μαλαισία και δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το 2011.

Καλλιεργεί και παράγει στα πλαίσια της ανατολικής παραδοσιακής ιατρικής και βοτανολογίας εξαιρετικές υπερτροφές όπως τα θεραπευτικά μανιτάρια Ganoderma Lucidum, Cordyceps, Lion's mane. Επίσης παράγει και διανέμει στην παγκόσμια αγορά χυμό Νονι, Σπιρουλίνα, προϊόντα μέλισσας, προϊόντα προσωπικής περιποίησης με Γανόδερμα κ.α.

Από το 1993 παράγει τον αλκαλικό καφέ με βιολογικό Γανόδερμα, πράσινο τσάι με Γανόδερμα καθώς και άλλα εναλλακτικά ροφήματα.

Η DXN δημιουργεί τα προϊόντα της κάτω από πολύ αυστηρές προδιαγραφές, παγκόσμιες πιστοποιήσεις βιολογικής καλλιέργειας και άλλα ISO. Διαθέτει τη μεγαλύτερη φάρμα βιολογικού Ganoderma Lucidum στον κόσμο.

Η εξαιρετική ποιότητα των φυσικών υπερτροφών της, τα ασύγκριτα αποτελέσματα στον τομέα της υγείας, σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερα τις προσιτές τιμές την κάνουν να συγκαταλέγεται στις 25 μεγαλύτερες εταιρίες άμεσων πωλήσεων στον κόσμο με δικά της κέντρα διανομής σε 60 χώρες και διακίνηση των προϊόντων της σε 170 χώρες.
Η DXN δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη καταναλωτές των προϊόντων της να συνεργαστούν μαζί της στον τομέα του μάρκετινγκ αποκομίζοντας ιδιαίτερα σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Στην έκθεση Alterscope θα μας βρείτε: Ανεξάρτητοι συνεργάτες DXN τραπέζι 5.

Στοιχεία επικοινωνίας συνεργατών DXN:

Τούλα Παρασκευά: τηλ. 6979910941

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - ttp://paraskeva.dxnnet.com/

Φωτεινή Τσαλίκη: τηλ. 6981198333

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - http://tsaliki.dxnnet.com/

Μαρία Μουσούρη: τηλ. 6944794503

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - http://marymousouri.dxnnet.com/

Χρήστος Θανάσαινας: τηλ. 6980605663

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - http://www.wellnescoffe.dxnnet.com/

Γιώργος Κουταλάς: τηλ. 6980234333

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - http://koutalas.dxneurope.eu/

  

Μαριάννα Kar - Τραπέζι 61

Mariannas creations1

 Τα κοσμήματα  από Marianna's creations είναι φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη!!

Χρησιμοποιώ  όμορφα υλικά όπως μετάξι, δαντέλες και λογιών άλλα υφάσματα δεμένα με διάφορα μέταλλα, ημιπολύτιμες πέτρες και vintage στοιχεία!

Ιδιαίτερες δημιουργίες εμπλουτισμένες από θετική ενέργεια και την θεραπευτική ενέργεια των ημιπολύτιμων πετρών για να σας ανεβάζουν την διάθεση και να νιώθετε την μοναδικότητα σας!!

Σας περιμένω με χαρά να γνωριστούμε από κοντά!!

Φιλικά Μαριάννα!!

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ: 6974 066495

FB: Marianna's creations,

E-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">

 

Εύα Βούλγαρη - Τραπέζι 61

voulgarievaΣτοιχεία επικοινωνίας

Gems & Jewellery design

Eva Voulgari

Tel.: +30 210 8620051

Mob.: 6946 520523

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VERTU ESSENIA _ Ελληνικό Κέντρο Εσσαϊκής Εκπαίδευσης - Τραπέζι 40

Vertu Essenia New Label1

Η ομάδα εκπαίδευσης του Οίκου Εσσαϊκής Σοφίας Αθηνών Vertu Essenia διοργανώνει σεμιναριακή δραστηριότητα εδώ και 5 χρόνια, μέσα από διαφορετικές διαλογιστικές πρακτικές, όπως ενεργειακές και ιερές κινήσεις, διαλογισμό, τραγούδι, χορό και λόγο.

Στόχος του Οίκου Εσσαϊκής Σοφίας είναι η εξοικείωση των ανθρώπων με τις βασικές εσωτερικές αρχές και πρακτικές κατανόησης της ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ των οποίων ο βασικός άξονας είναι η εκπαίδευση μέσω των μυστηρίων μέσα από τη Σχολή της Μητέρας, η θεραπεία των σωματικών και λεπτοφυών κέντρων του ανθρώπου καθώς και η σταδιακή αποδέσμευση των ανθρώπινων οργάνων από ασυνείδητες επιρροές του ατομικού και συλλογικού πεπρωμένου έτσι ώστε ο άνθρωπος να μπορέσει να ανακτήσει τις ενέργειες που διαμορφώνουν το γίγνεσθαι της ζωής του.

Η εκπαιδευτική δραστηριότητα των εκπαιδευτών έχει λάβει και εξακολουθεί να λαμβάνει χώρα σε Κέντρα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τους Δελφούς κ.α. Έχουν συμμετάσχει σε πολυάριθμα φεστιβάλ εναλλακτικών θεραπειών.

Στοιχεία επικοινωνίας

VERTU ESSENIA

Ελληνικό Κέντρο Εσσαϊκής Εκπαίδευσης

Βαλτετσίου 13 Αθήνα 10680

Τηλ: 211 014 4616 & 6948 538 744

Websites: www.vertuessenia.gr   &  www.essenia.gr

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">

 

 Έρως – Τραπέζι 28

16

Μια ιδέα, ένα όνειρο.....

Αρχής γενομένης στις 21 Νοεμβρίου του 2013 με αγάπη για τον άνθρωπο, την υγεία και την ομορφιά

 οδηγηθήκαμε στην πραγματοποίηση,

της ιδέας...

του ονείρου...

Οδηγηθήκαμε στην δημιουργία της  Έρως...

Έχοντας τον θησαυρό της ελληνικής φύσης, δημιουργήσαμε δερματολογικά προσεγμένα σκευάσματα με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο,

αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα βοτάνων, αλόης και  παραγώγων της μέλισσας.

Χωρίς συντηρητικά και χημικά.

Προσφέροντας λύσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες.

Από την Κρήτη έως την Μακεδονία συλλέξαμε συνταγές που  βασίζονται στην παλιά ελληνική παράδοση και στην γνώση των θεραπευτικών ιδιοτήτων των αγαθών της φύσης.

Στόχος μας είναι το καλύτερο αποτέλεσμα για το πρόσωπο και το σώμα.

Στο τραπέζι της Έρως  θα βρείτε προϊόντα με ιαματικές

και καλλυντικές ιδιότητες.   

 Στοιχεία επικοινωνίας

Τουμπάνος Αντώνης 6949 176580

Καθαροπούλου Μαριλένα 6985 730100

 

 

  Mr East _ ethnic art & crafts - yoga accessories – Τραπέζι 3

ZIGKAS

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ιδιαίτερα χρηστικά χειροποίητα αντικείμενα και κομμάτια τέχνης στο χώρο του επίπλου, της διακόσμησης, των ειδών δώρου, στα είδη yoga και στα αξεσουάρ από χώρες της Ασίας, όπως Ινδονησία, Ταϊλάνδη και Ινδία, σε ιδιαίτερα προσιτές και λογικές τιμές.

Έχουμε επιλέξει με μεγάλη φροντίδα το κάθε μας κομμάτι ξεχωριστά με σκοπό να σας γοητεύουν και να σας εκπλήξουν.

Τα προϊόντα του Mr. East επιλέχθηκαν ώστε να κάνουν τη ζωή μας λίγο πιο όμορφη και διαφορετική, δίνοντάς της ένα τόνο ανατολίτικου μυστηρίου. Έχουν καταγωγή από λαούς της Ινδονησίας, της Ταϊλάνδης και της Ινδίας που φημίζονται παγκοσμίως για την τέχνη τους.

Τα ιδιαίτερα αυτά προϊόντα, τα οποία έχουμε επιλέξει προσωπικά, αποτελούν τα πλέον αντιπροσωπευτικά χειροποίητα δημιουργήματα αυτών των λαών.

Ακόμα παραπέρα, κάποια από τα προϊόντα αυτά βοηθούν στην αναγνώριση των τοπικών καλλιτεχνών για την προσωπική τους δουλειά. 

Παρέχουμε οικολογικά χειροποίητα προϊόντα φτιαγμένα από ξύλο και ρίζες δέντρων ελεγχόμενης κοπής, από φυσικό μετάξι και βαμβάκι και προωθούμε οργανικά υλικά, όπως τα κελύφη φαγόπυρου (buckwheat seeds) και το καπόκ (kapok).

 

Στοιχεία επικοινωνίας

 Στρατηγού Σαράφη 48Ε, Καλαμαριά Τ.Κ: 55133

Τηλ.+30 2316007620

 Fax: +30 2316007620

E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

E-shop: www.mreast.gr

 

 

BODY MIND SOUL _Θεραπευτικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Τραπέζια 70 & 71

BODY MIND SOUL Μαίρη Ζαπίτη

Το Body Mind Soul ιδρύθηκε το 2000 από την Μαίρη Ζαπίτη, Σύμβουλο Ψυχοθεραπείας και Life & Success Coach.

Το Body Mind Soul αποτελείται από 3 πυλώνες:

1α) Ατομικές συνεδρίες με ολιστική προσέγγισηΣυμβουλευτική ψυχοθεραπεία - Θεραπεία τραύματος - 1β) Κβαντική συστημική αναπαράσταση -  1γ) Quantum Life & Success Coaching - 1δ) Κβαντική βιοανάδραση Indigo - Scio.

2. Ελληνικό Ινστιτούτο Dr. Jirina Prekop - θεραπεία Αγκαλιάς Αγάπης.

3α) Academy of Angel Healing - 3β)Angelic Quantum Spirals Method.

Πιο συγκεκριμένα:

1α) Ατομικές συνεδρίες με ολιστική προσέγγιση.

Ο άνθρωπος είναι πολυσύνθετος και έτσι ακριβώς μπορεί να είναι και τα προβλήματα του. Σπάνια φτάνει ένας τρόπος προσέγγισης για να λυθούν τα θέματα που μας απασχολούν. Για αυτό χρησιμοποιούμε όλες τις προσεγγίσεις και μεθόδους που αναφέρονται στο βιογραφικό, αναλόγως με το αίτημα.

1β) Κβαντική συστημική αναπαράσταση.

Η σημαντική διάφορα στην καινούργια μου προσέγγιση είναι, ότι τα αποτελέσματα είναι πιο άμεσα από την κλασική.

Στην Συστημική Αναπαράσταση κατά Bert Hellinger αποκαλύπτονται εντάσεις, προβλήματα και καταστροφικές σχέσεις ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας και άλλες αιτίες προβλημάτων και οδηγούνται εύκολα σε λύσεις.

1γ) Το Quantum Life & Success Coaching έχει να κάνει με την ενθάρρυνση των ατόμων να πετύχουν τις αλλαγές και τους στόχους που επιθυμούν στην επαγγελματική και προσωπική ζωή τους. 

Η μεγάλη διαφορά με το κλασσικό Life coaching είναι ότι εφαρμόζουμε μια ειδική κβαντική μέθοδο που βοηθάει τον άνθρωπο κυριολεκτικά να πετύχει ένα κβαντικό άλμα στη ζωή του.

1δ) Τι είναι η Κβαντική Βιοανάδραση - Quantum SCIO / INDIGO.

Το SCIO/ INDIGO είναι ένα εξεζητημένο και υπέρ-εξελιγμένο μηχάνημα βίο-μέτρησης, βίο-ανάλυσης, βίο-ανίχνευσης και επιστροφής (βίο-ανάδρασης) στον οργανισμό κβαντικών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. Με αυτό τον τρόπο ο οργανισμός μας συντονίζεται (βιοσυντονισμός) και εξισορροπείται με αποτέλεσμα να έχουμε θεραπεία σε κυτταρικό και οργανικό επίπεδο, σε σώμα, νου και συναίσθημα . Είναι απόλυτα ασφαλές για τον άνθρωπο γιατί βασίζεται σε συμπαγής επιστημονικές βάσεις. Ενσωματώνει ένα σύστημα που μετράει τις συχνότητες του εγκεφάλου αλλά και όλου του σώματος (Body scan) και με ένα δυνατό λογισμικό μεταφράζει, αναλύει και επιστρέφει θεραπευτικά πεδία πίσω στον οργανισμό δίνοντας την δυνατότητα σε θεραπευτή και θεραπευόμενο να παρακολουθούν τρισδιάστατα την όλη διαδικασία στην οθόνη του υπολογιστή!

2) Ελληνικό Ινστιτούτο Dr. Jirina Prekop. - θεραπεία Αγκαλιάς Αγάπης.

 Επαγγελματική εκπαίδευση συνδυασμού τεσσάρων μεθόδων:

"Αγκαλιά Αγάπης" - "Συστημική αναπαράσταση" - "Θεραπεία τραύματος" - "Αρμονική επικοινωνία".

Αυτή η ειδική εκπαίδευση θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα συνδυάζει την θεραπεία «Αγκαλιάς αγάπης» - «Συστημική Αναπαράσταση» τη «θεραπεία του τραύματος» και την «Αρμονική επικοινωνία» που περιέχει στοιχεία της "Μη Βίαιη Επικοινωνίας", της Solution Focus Therapy και τα "Φρένα επικοινωνίας" του Thomas Gordon.

3αAcademy of Angel Healing:

Σεμινάρια Αγγέλων & Ολοκληρωμένες σπουδές στις Αγγελικές Θεραπείες, Αγγελική ενεργειακή ψυχολογία, αγγελική συμβουλευτική μέθοδο.                   

Παγκόσμια αποκλειστικότητα: Αγγελικές θεραπευτικές συστημικές κάρτες.

-Εκπαίδευση συμβούλου αγγελικού Feng shui.

3β) ANGELIC QUANTUM SPIRALS - AQS.

Η μέθοδος που αλλάζει τη ζωή σας σε δευτερόλεπτα. Στη μέθοδο ANGELIC QUANTUM SPIRALS - AQS θα μάθετε να εργάζεστε με ΄΄αγγελικές σπείρες΄΄που εμπεριέχουν υψηλές θετικές συχνότητες - δονήσεις και πληροφορίες, από όλα τα τάγματα Αγγέλων, οι οποίες μεταφέρονται στο πεδίο του προβλήματος και δημιουργούν μέσα σε δευτερόλεπτα μεγάλες θετικές αλλαγές οι οποίες μπορούν με ειδικό τρόπο μέτρησης να επιβεβαιωθούν - αυτό θα το μάθετε στο σεμινάριο.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ.: 210-9614942,

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Websites: www.bodymindsoul.gr, www.angelic-quantum-spirals.com, www.maryzapiti.com

 

 Μαλαματένια Καϊντατζή  _ Κέντρο Θεραπείας και Έρευνας "Ιλαρίων"  Τραπέζια 15 & 16

Hilarion-Logo

Η Μαλαματένια Καϊντατζή γεννήθηκε στην Κρήτη το 1976. Στράφηκε απο νωρίς στο Ρέικι για να αντιμετωπίσει ένα αυτοάνοσο χρόνιο πρόβλημα υγείας. Η αποκατάσταση της υγείας της ήρθε μετά απο 2 θεραπείες Ρέϊκι που άμεσα την ώθησαν να ασχοληθεί με την έρευνα και τη μελέτη πάνω στη θεραπεία. Από το 2004  δίνει θεραπείες για διάφορες παθήσεις.

Τα ταξίδια της στην Ινδία, Ταϋλάνδη και Ευρώπη άνοιξαν με δυναμική το Πνευματικό δρόμο και την εξειδίκευση πάνω στη Θεραπεία και τη Διδασκαλία. Η επαφή της με Μεγάλους Δασκάλους και η μαθητεία της  πάνω στη θεραπεία, την έχουν οδηγήσει σε αυτή την επαγγελματική πορεία. Είναι μοναδική αντιπρόσωπος του προηγμένου συστήματος Κρυσταλλοθεραπείας Atma Crystal Healing στην Ευρώπη. Ως  Μάστερ 7ης σειράς του Ενεργειακού Δέντρου του Μεγάλου Διδάσκαλου Μικάο Ουσούι (παγκόσμιος ιδρυτής του Ρέικι), τιμά στις μέρες μας τη μνήμη του, κρατώντας την ακτίνα του Ρέικι αγνή και το επίπεδο της εκπαίδευσης αυστηρά παραδοσιακό όπως έχει μεταδοθεί με όλες τις τεχνικές θεραπείας.

Η συνεχής έρευνα πάνω στη Θεραπεία την οδήγησε σε μια εναρμονισμένη προσέγγιση θεραπείας χώρου και ανθρώπου κατασκευάζοντας με τις Αρχές της Ιερής Γεωμετρίας, της Κρυσταλλοθεραπείας, Φενγκ Σούι και άλλων γνώσεων, την πατέντα της  Ενεργειακής Πυραμίδας Φενγκ Σούι που τοποθετείται στο χώρο, για τη θεραπεία των ενεργειών ενός κτηρίου, τους τομείς ζωής  και την προστασία της υγείας των κατοίκων. Παράλληλα είναι ιδιοκτήτρια του Κέντρου Θεραπείας και Έρευνας “ΙΛΑΡΙΩΝ“ στην Αθήνα (Κηφισιά). Το τμήμα Έρευνας του "ΙΛΑΡΙΩΝ" διοργανώνει σεμινάρια σε Ιερούς Χώρους και Αρχαία, για να αναδυθεί ξανά η χαμένη και κρυμμένη γνώση.

Οι Δάσκαλοι και εμπνευστές της στους Διαλογισμούς, τη Θεραπεία, το Φένγκ  Σόυι κ.τ.λ. αλφαβητικά είναι οι εξής:

Γιόσεφ Γιού (Φενγκ Σούι-Αστρολογία), Εύα Γιούνγκανς  6η σειρά Μάστερ (Ρέικι 3ος Βαθμός), {Λάμα} Στάθης Λιακόπουλος (Διαλογισμοί), Δαλάι Λάμα (Βουδιστική Φιλοσοφία Οκτάπτυχο μονοπάτι της ευτυχίας, διαλογισμοί, Ινδία), Μπριλάκης Εμμανουήλ (Ρέικι 1ος-2ος Βαθμός Κρήτη), Dr Ακανή Ναβαράτ (Μαγνητοθεραπεία, Κρυσταλλοθεραπεία, Ιερή Γεωμετρία , Ταο, διαλογισμοί, Ταϋλάνδη),
Πνευματικοί Δάσκαλοι: Χριστική συνείδηση, Μικάο Ουσούι, Διδάσκαλος Ιλαρίων (οι Λοιποί Αναληφθέντες), Σάτυα Σαι Μπάμπα.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας

 

Μαλαματένια Καϊντατζή
Hilarion healing and research
Site: 
www.hilarion.gr  

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Κοκκινάκη 6 Κηφισιά.
Τηλ: 211 4019724 & 6934531919

 Omtimes - Τραπέζι 30

ARXOS ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΤΙΜΕΣ

To Omtimes είναι ένα από τα πρωτοπόρα περιοδικά στο χώρο του Εναλλακτικού κόσμου με τεράστια επισκεψιμότητα και με άρθρα και συνεντεύξεις από κορυφαίες προσωπικότητες όπως οι Shirley Mc Lein, Doreen Virtue, Jeff Bridges, Keith Mitchell, Desmont Tutu, Deepak Chopra, Erich Von Daniken, Arriana Huffington, Alan Cohen, Noam Chomsky, Judith Orloff, Michelle Whitedoveκ.α.

Το  Omtimes είναι ένα περιοδικό συνειδητότητας που σκοπό έχει την εξύψωση του Πνεύματος και την ευρύτερη κατανόηση του κόσμου μας. Ύστερα από την Αγγλική και Ισπανική έκδοση έρχεται και στην Ελλάδα ως διαδικτυακή πύλη, περιοδικό και ραδιόφωνο με σκοπό πάντα την μεγαλύτερη το δυνατόν διάδοση του μηνύματος για ένα νέο κόσμο, δίνοντας φωνή σε σημαντικούς ξένους πνευματικούς ανθρώπους, αλλά και σε σημαντικούς Έλληνες που έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν μέσα από το περιοδικό μας, με ανθρώπους από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

Σκοπός μας δεν είναι μόνο τα λόγια, μέσα από το μη κερδοσκοπικό έργο του Humanity Healing Foundation βοηθούμε χιλιάδες παιδιά με τις εκστρατείες μας ενάντια στις ολοένα και αυξανόμενες επιθέσεις σε παιδιά Αλμπίνο στην Αφρική, υποστηρίζουμε εκατοντάδες ανθρώπους στο Πακιστάν να μπορέσουν να έχουν μία στέγη στη χώρα τους και στηρίζουμε τη γυναίκα της Αφρικής δίνοντας της πρόσβαση στην τεχνολογία.

Σας καλούμε να μας επισκεφθείτε και να μοιραστείτε μαζί μας ένα όραμα για περισσότερη ειρήνη, για περισσότερη αποδοχή και κατανόηση και περισσότερη ανθρωπιά που είναι η βάση κάθε πνευματικής έκφρασης. H Ελληνική έκδοση του Omtimes ανοίγει τις πόρτες της και με μεγάλη ικανοποίηση βλέπει ήδη κόσμο να συμμετέχει ενεργά στους σκοπούς της, με πιο σημαντικό τον 1ο επίσημο δια-θρησκευτικό διάλογο που άνοιξε το μήνα Σεπτέμβρη το περιοδικό μας μακριά από δόγματα, αλλά με αγάπη στην ουσία της πνευματικότητας που κάθε θρησκεία φέρει. Καλούμε όλους τους Πνευματικούς αγωνιστές να συμμετέχουν κι αυτοί σε μία ειλικρινή προσπάθεια αλλαγής του κόσμου.

Στοιχεία επικοινωνίας 

Website: www.ellinika.omtimes.com

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">ellinika@omtimes.com

Υπεύθυνος Ελληνικής έκδοσης: Χρήστος Άρχος

 

 EcoFuture - Προϊόντα Plocher - Τραπέζι 62

ECOFUTURE1

H Εταιρία EcoFuture αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τα ενεργειακά προϊόντα Plocher, που παράγονται με την μοναδική ευρεσιτεχνία ενεργειακής μεταφοράς συχνοτήτων του δημιουργού τους Roland Plocher.

Τα προϊόντα Plocher αποτελούν πολύτιμο σύμμαχο μας στην καθημερινότητα και μας χαρίζουν υγεία, αρμονία, ευεξία και υψηλή ποιότητα ζωής.

Διαθέτουμε :

 •         Καταλύτες ενεργοποίησης νερού
 •         φίλτρα νερού και ντους
 •         προϊόντα ατομικής προστασίας από ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία
 •        συσκευές εναρμόνισης της βιοενέργειας χώρων που έχουν προσβληθεί από ηλεκτρομαγνητική και γεωπαθητική ακτινοβολία
 •         προϊόντα γείωσης (Earthing)
 •         ξύλινες βάσεις ενεργοποίησης τροφών και ποτών
 •         σκευάσματα ενεργοποιημένου πυριτίου
 •         ενεργοποιημένα καλλυντικά
 •         προχωρημένα προϊόντα προσωπικής φροντίδας και ευεξίας και
 •         πλήθος άλλων προϊόντων για μια ενεργειακή και συνειδητή καθημερινότητα!

Στοιχεία επικοινωνίας

Website: www.ecofuture.gr

Ε-mail : info@ecofuture.gr

Αριστείδου 5, 15122 Μαρούσι

Τηλ: 210 4224992 

 

 

Καίτη Σαμαρτζή-Κέντρο Εκπαίδευσης & Ολιστικής Θεραπευτικής ΑΜΑΛΘΕΙΑ - Τραπέζι 59

stous dromous ton agelonΣτην διάρκεια του φεστιβάλ θα υπάρχει διαθέσιμο το νέο βιβλίο της Καίτης Σαμαρτζή, «Στους Δρόμους ων Αγγέλων», το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε με προσωπική αφιέρωση από την συγγραφέα. Θα υπάρχουν τα  φυλλάδια όλων των προγραμματισμένων Σεμιναρίων και Βιωματικών Εργαστηρίων.

Η Καίτη Σαμαρτζή είναι Συγγραφέας, Life Coach- Spiritual Teacher-Family Counselor-Master Teacher Angelic Reiki . Είναι Εμπνεύστρια, Ίδρυσε και Διευθύνει την Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Αμάλθεια Εκπαιδευτικό Κέντρο Ολιστικής Θεραπευτικής και Προσωπικής Ανάπτυξης». Σπούδασε Οικονομικά, Marketing, Management, Family Counselor, Spiritual Psychotherapy, Psychology Sales & Human Resources. Από το 1992 μπήκε στο χώρο της εσωτερικής αναζήτησης και της προσωπικής ανάπτυξης. Έχειεκπαιδευτείστο Life, Business & Spiritual Coaching, NLP Practitioner, Family & Systemic Constellation, Spiritual Psychology-Psychotherapy, Shamanic Energy Medicine, & Angelic Therapy. Έχει μυηθεί στην Ιόχρου Ενέργεια, στο Reiki & στο Munay Ki. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια, εργαστήρια και μαθήματα ποικίλης θεματολογίας, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, Συμβουλευτική, Συνθετική Αυτογνωσία, Πνευματική Ψυχολογία και Ψυχοθεραπεία, Οικογενειακή Θεραπεία, Αναδρομές, Υπνοθεραπεία, Εναλλακτικές Θεραπείες, Αριθμολογία, Feng Shui.

Δημιούργησε στην Ελλάδα τα Αγγελικά Βιωματικά Εργαστήρια Πνευματικής Αφύπνισης & Spiritual Marketing Training. Είναι Ολιστική Θεραπεύτρια, Πνευματική Δασκάλα και Εμπνεύστρια Συστημάτων Προσωπικής Ανάπτυξης.

Γράφει και εκδίδει βιβλία Πνευματικής Αναζήτησης, «Στους Δρόμους των Αγγέλων», «Αγγελικό Ημερολόγιο».

Οργανώνει Εναλλακτικά Εργαστήρια καθώς και Διακοπές για Αναζωογόνηση και Θεραπεία.

Δημιούργησε και Αρθρογραφεί στο Προσωπικό της Blog «Στους Δρόμους των Αγγέλων» από το 2010, αλλά και στον περιοδικό τύπο.

Διδάσκει, Οδηγεί και Συντονίζει ομάδες Αυτογνωσίας, Θεραπευτικής, Συμβουλευτικής, Προσωπικής Ανάπτυξης, Φωτός και Βιωματικά Σεμινάρια.

Το Κέντρο Ολιστικής Θεραπευτικής  ΑΜΑΛΘΕΙΑ, είναι ένας Εναλλακτικός χώρος για την διεύρυνση της συνειδητότητας, την πνευματικότητα και την ευεξία.

• Angelic Reiki
• Προγονική Θεραπεία
• Ενεργειακή Θεραπεία
• Συστημική Αναπαράσταση.
• Life Business Coaching
• Θεραπευτική Αναδρομή, Κάρμα
• Καθαρισμός Τσάκρας
• Σεμινάρια Αγγέλων, Αρχαγγέλων
• Σεμινάρια Αφθονίας & Ευημερίας
• Σεμινάρια Σχέσεων
• Εξισορρόπηση Ενεργειακών Πεδίων
• Θεραπεία Εσωτερικού Παιδιού
• Ομάδες Αυτογνωσίας

Διαλογισμοί
Οραματισμοί
Channeling
Αγγελική Συμβουλευτική

Life & Spiritual Coaching

Διεύρυνση Συνειδητότητας
Shamanic Energy Medicine

Συμβουλευτική, Εκπαιδεύσεις, Μυήσεις,  Βιωματικά Σεμινάρια, Προσωπικές Συνεδρίες, Ομάδες Αυτογνωσίας και Προσωπικής Ανάπτυξης, Εναλλακτικά Εργαστήρια και Διακοπές για Αναζωογόνηση και Θεραπεία.

Το Σάββατο 5/3/2016 στις 5:00μ.μ. σας περιμένουμε όλους στην ομιλία της Καίτης  Σαμαρτζή

Στοιχεία επικοινωνίας

Καίτη Σαμαρτζή

Κέντρο Εκπαίδευσης & Ολιστικής Θεραπευτικής ΑΜΑΛΘΕΙΑ Μ.Κ.Ο.
Υπεύθυνη Κέντρου: Καίτη Σαμαρτζή, Συγγραφέας, Ολιστική Θεραπεύτρια και Πνευματική Δασκάλα Προσωπικής Ανάπτυξης.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6945 155 313 & 210-8995955
Website:www.angelsroads.gr

Blog: www.angelsroads.blogspot.gr
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook:Kaity Samartzis

H σελίδα μας στο Facebook: Αγγελικό Μονοπάτι/ AngelicPath

 

 

Φάλουν Ντάφα - Τραπέζι 58

Faloun NtafaΤο Φάλουν Ντάφα ή Φάλουν Γκονγκ, είναι μια αρχαία κινέζικη εξάσκηση διαλογισμού που βασίζεται στις αρχές Αλήθεια, Καλοσύνη και Ανεκτικότητα. Αποτελείται από δύο μέρη αλληλένδετα και αναπόσπαστα μεταξύ τους.

Πρώτον, από το μέρος των ασκήσεων και πιο συγκεκριμένα από πέντε πολύ απλές στην εκμάθηση ασκήσεις. Οι τέσσερεις πρώτες σε όρθια στάση, και η πέμπτη καθιστός διαλογισμός. Όλες οι ασκήσεις είναι με ήρεμες, γαλήνιες ήπιες κινήσεις ή ακόμη και στατικές. Δεν υπάρχει όριο στην ηλικία ούτε κάποιος περιορισμός ως προς το ποιος επιτρέπεται να τις κάνει. Εφόσον μπορείτε να τις κάνετε είναι εντάξει.

Δεύτερον, το μέρος της όπως λέγεται "καλλιέργειας" που σημαίνει την εσωτερική καλλιέργεια του χαρακτήρα και του ήθους του ασκούμενου με την συνεπή εφαρμογή των αρχών Αλήθεια, Καλοσύνη και Ανεκτικότητα.

To Φάλουν Γκονγκ είναι δωρεάν και ασκείται ελεύθερα σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ: 6987 148953

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">info@falundafa.gr

Website: www.falundafa.gr

 

BIO NARKISOS Μ.Ι.Κ.Ε -  Τραπέζι 63 

NARKISOS

«Ο άνθρωπος είναι κομμάτι της φύσης και οι ανάγκες του πρέπει να καλύπτονται μέσα από αυτή.»  Αυτή η σκέψη σε συνδυασμό με το πλήθος των θεραπευτικών και άλλων  ιδιοτήτων  των βοτάνων μας οδήγησε να δημιουργήσουμε μία γκάμα προϊόντων 100% φυσικά.

Η Bio Narkisos είναι μία ελληνική εταιρεία που εξειδικεύεται στην δημιουργία κεραλοιφών.

Η κεραλοιφή είναι ένα προϊόν που έχει σαν βάση το μελισσοκέρι και το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και εμπλουτίζεται με ένα πλήθος ελαίων και αιθέριων ελαίων βοτάνων διαφορετικά κάθε φορά ανάλογα με την ανάγκη που στοχεύουν να καλύψουν.  

Η εταιρεία μας αυτή την στιγμή διαθέτει 12 κωδικούς κεραλοιφών με 12 διαφορετικές συνθέσεις.

Τα συστατικά των κεραλοιφών είναι 100% φυσικά και μόνο και δεν απαιτείται η προσθήκη νερού, κατά συνέπεια δεν περιέχουν κανένα συντηρητικό σε αντίθεση με τις κρέμες.

Σεβόμενοι την ποιότητα των προϊόντων μας όλες οι κεραλοιφές συσκευάζονται σε σκούρο φαρμακευτικό βαζάκι διότι τα συστατικά της είναι ιδιαίτερα φωτοευαίσθητα.

Οι συμμετοχές μας στο Φεστιβάλ Μελιού στο Σ.Ε.Φ., στο Inspire Your Life Forum το οποίο διεξήχθη στο πλαίσιο του καθιερωμένου Money Show στο Hilton, στην 3η ΕΞΠΟΤΡΟΦ στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Φεστιβάλ γιόγκα, στην Έκθεση Χειροτεχνών στο Μετρό Σύνταγμα κτλ είχαν πολύ θερμή ανταπόκριση από τους επισκέπτες τόσο στο κομμάτι της χονδρικής όσο και της λιανικής δικαιώνοντας την φιλοσοφία της δουλειάς μας. 

Στοιχεία επικοινωνίας

BIO NARKISOS M.I.K.E.

ΑΘ.ΔΙΑΚΟΥ 26 ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ Τ.Κ 14123

ΤΗΛ : 2104941434 , 6975860024

Website : www.narkisos.com.gr

Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">

FACEBOOK: BIO Narkisos MIKE

 

 

Αλάδανο – Τραπέζι 64

ALADANOLOGO

Ότι παράγουμε έχει κάτι από "αλάδανο". 

250 στρέμματα ελιές. Στις ρίζες τους, σπαρμένος αλάδανος.

Χώμα δε θα δεις πουθενά.

Η ευωδιά του ταπεινού μοβ λουλουδιού με το κίτρινο κέντρο, πλημμυρίζει τις αισθήσεις.

Τραβά τις μέλισσες που τρέφονται από αυτό. 

Μέλι, ελιές, λάδι και γύρη διαποτίζονται από το άρωμα του και τις φαρμακευτικές του ιδιότητες.  

Στοιχεία επικοινωνίας

Τρίκερι – Ν. Πήλιο – ΤΚ 37009

Τηλ/Fax24230.91371

Καζανόβα 30α, 185 39, Πειραιάς

Τηλ210.45.10.911

Κινητό: 693.77.77.128
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website: http://aladano.gr/

 

 

 ORACON - Τραπέζι 26

ORACON LOGO1

 

Dispensetec - Τραπέζι 56

FILTRA NEROY2

Η εταιρεία Dispensetec αντιπροσωπεύει και εμπορεύεται συστήματα επεξεργασίας, καθαρισμού νερού και ψύκτες νερού. Υψηλής ποιότητας φίλτρα νερού, ενεργού άνθρακα και αντιστρόφου όσμωσης για καθαρό νερό απαλλαγμένο από επιβλαβείς ουσίες, χημικά, χλώριο, νιτρικά και άλλες ουσίες. Κατασκευασμένα σε πιστοποιημένα εργοστάσια στην Ευρώπη. Φίλτρα νερού για το σπίτι σας, για το εξοχικό, το γραφείο, την επιχείρηση σας. Συνδέονται στην βρύση σας κάτω από τον πάγκο, στο ψυγείο σας αν έχει dispenser, στις συσκευές σας π.χ πλυντήρια ρούχων, πιάτων για προστασία από τα άλατα, λιγότερο απορρυπαντικό και καλύτερα αποτελέσματα πλυσίματος αλλά και στην μπαταρία νερού του μπάνιου σας για ντους με νερό με λιγότερο  χλώριο, επικίνδυνες ουσίες, μαλακότερο νερό. Επίσης διαθέτουμε από τα μικρότερα οικιακά συστήματα αντιστρόφου όσμωσης, επαναστατικού σχεδιασμού και ιταλικής τεχνολογίας.

Επίσης  ψύκτες νερού για το γραφείο, την επιχείρηση σας , που συνδέονται στο δίκτυο του νερού, με ή χωρίς φίλτρα και προσφέρουν νερό κρύο, ζεστό και σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο website της εταιρείας μας: www.dispensetec.wix.com/pure

Στοιχεία επικοινωνίας

Dispensetec
Aντιπροσωπείες/Εισαγωγές
21 Γρ.Λαμπράκη, 17343 Αγ.Δημήτριος,

Αθήνα
Τηλ.: 213 036 0008

www.dispensetec.wix.com/pure

 

 Μαρία Δημοπούλου - Τραπέζι 32

MARIA DIMOPOULOU1

Ενεργειακές Θεραπείες: Master Usui Reiki. Συνεδρίες Αγγελικού Reiki, Πιστοποιημένη Σύμβουλος SRT, Πιστοποιημένη σύμβουλος Aura Soma 

*Σεμινάρια και Ατομικές Συνεδρίες Αυτογνωσίας

* Συμβουλευτική Αριθμολογία & Ταρώ

Λίγα λόγια για μένα…

Αρκετά χρόνια πριν και ενώ αντιμετώπιζα τη μία δοκιμασία μετά την άλλη σήκωσα τα χέρια ψηλά και με αγανάκτηση, παράπονο και απορία είπα: «Γιατί εγώ προσελκύω τέτοιες καταστάσεις;» Μετά από αυτό άρχισαν να εμφανίζονται πληροφορίες, βιβλία και άνθρωποι που μου απαντούσαν σταδιακά σε αυτό το μεγάλο μου ΓΙΑΤΙ. 
Σήμερα η ζωή μου έχει αλλάξει εντελώς. Μέσα από εκπαιδεύσεις και σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει και με πληθώρα βιωματικής εμπειρίας νοιώθω πρόθυμη να προσφέρω τη βοήθειά μου και τις γνώσεις μου σε όποιον με επιλέξει ως συνοδοιπόρο του. 
Πριν κάποια χρόνια, ήρθα σε επαφή με τα σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης και επίτευξης στόχων. Μέσα από αυτή τη διαδικασία έμαθα τρόπους και ασκήσεις που αποδείχτηκαν η θεμέλια λίθος για την εξέλιξή μου. Έτσι μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να το επικοινωνήσω και να το μοιραστώ με άλλους προσφέροντας ομαδικές και ατομικές συνεδρίες. 

Στη συνέχεια ήρθε στο δρόμο μου το USUI Ρέικι και το Αγγελικό Ρέικι, το οποίο με βοηθά να θεραπεύομαι σε σωματικό, πνευματικό και ψυχικό επίπεδο καθημερινά. 
Μέσα από τη μελέτη της αριθμολογίας ανακάλυψα ότι μπορώ να πάρω απαντήσεις για καταστάσεις του παρελθόντος αλλά ταυτόχρονα να ενημερωθώ για το σχέδιο της ζωής μου και πως μπορώ να το υλοποιήσω. 

Η Ταρώ για μένα δεν είναι μια μαντική τράπουλα, αλλά πολύ περισσότερο μια μαγική τράπουλα που σε βοηθά να διαλευκάνεις το παρελθόν, να αναλύσεις το παρόν και να φωτίσεις το μέλλον. 

Μέσα από το σύστημα της Aura-Soma έμαθα πως το χρώμα σε βοηθά να συνδεθείς με την ουσία της ψυχής σου.

Όσον αφορά στη Θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης (SRT), θεωρώ ότι είναι το δώρο που μας δόθηκε για να ανακαλύψουμε και να ελευθερώσουμε κρυφούς φραγμούς για την υγεία, ευτυχία, προσωπική και πνευματική ανάπτυξή μας. Μια εξαιρετικά ισχυρή θεραπεία με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Με αγάπη και φως.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ.:210/7511238, 6936949539

Email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">mariadi54@hotmail.com

f/b: Maria Dimopoulou

 

 Μαίρη Ηλιάδη - Τραπέζι 67

iliaktida

ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ Χώρος  Αρμονικής Εξέλιξης και Φωτισμένης Γνώσης

Εδώ στην Ηλιακτίδα μας, αγαπάμε τον άνθρωπο και πιστεύουμε στην ψυχική και  στην πνευματική του δύναμη. Τα προγράμματά μας επικεντρώνονται  στην ανάδειξη της εσωτερικής μας σοφίας και στην αξιοποίηση και ανάπτυξη των δεξιοτήτων μας.

Εδώ στην Ηλιακτίδα μας όπως και πάνω σε μια ακτίδα του Ήλιου, φωτίζεται η γνώση, η ενεργειακή θεραπεία, η προσφορά και ζεσταίνεται η καρδιά.

Υπεύθυνη Κέντρου: Μαίρη Ηλιάδη. Σπούδασε Φυσιοθεραπεία και εξειδικεύτηκε στην Υδροθεραπευτική αποκατάσταση στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Μαδρίτης.

Είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος των μεθόδων PRANIC HEALING,  THETA HEALING,  SHIATSU  και Master Teacher στο USUI REIKI. Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Reiki .

Προσφέρει ενεργειακές ολιστικές θεραπείες στο χώρο της Ηλιακτίδας στο Χαλάνδρι και στο Πόρτο Ράφτη, οργανώνει και συντονίζει ομάδες διαλογισμού, σεμινάρια, εκπαιδεύσεις και ημερίδες και δίνει μυήσεις και ομιλίες στις ενεργειακές θεραπείες.

Είναι πιστοποιημένη ενεργή Εθελόντρια Νοσηλεύτρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σώματος των Εθελοντών Χαλανδρίου και ιδρύτρια του Εθελοντικού Σώματος Πόρτο Ράφτη.

Ο στόχος της είναι όλος ο κόσμος να είναι υγιής, γεμάτος φως , χαρά, αφθονία, γνώση και με άπειρη αγάπη.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μαίρη Ηλιάδη  

Τηλ: 2299 400811 & 6932 877906 

ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ

Μικράς Ασίας 2 και Βασιλέως Γεωργίου 15233 Χαλάνδρι ( Λεωφόρος Κηφισίας: Στάση Υγεία, Μετρό: Στάση Αγίας Παρασκευής)

Τηλ: 210 6820 312

Site: http://www.iliaktida.org και www.iliaktida.net

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Facebook: ilaktida  pranic healing

 

 

VERAMàND ACàDEMY  - Τραπέζι 67

 veramand22

H Veràmand (www.veramand.com) δημιουργήθηκε από την ανάγκη να προσφέρουμε σύγχρονες και επαγγελματικές υπηρεσίες εκπαίδευσης, συμβουλευτικής και επικοινωνίας, συνδυάζοντας εργαλεία και μεθόδους που χρησιμοποιούνται στο εξωτερικό, με έντονο το χαρακτήρα της επαγγελματικής πραγματικότητας (industry-orientation). Προτεραιότητα και στόχος μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε νέους και δημιουργικούς ανθρώπους να εκφραστούν μέσα από τις τέχνες (ψηφιακές και μη), και να πραγματοποιήσουν τα δημιουργικά τους έργα μέσα από νέες καινοτόμες τεχνολογίες, εφαρμόζοντας οι ίδιοι επικοινωνιακές μεθόδους προώθησης, που θα έχουν αναπτύξει μέσα από την δική τους επιχειρηματική και δημιουργική δομή και σκέψη. Έτσι τα όνειρά τους μπορούν να μετουσιωθούν στην πραγματικότητα του καθενός από εμάς και οι δημιουργίες τους να προσφέρουν στην εξέλιξη.

Δημιουργούμε εξαίρετους επαγγελματίες που, ως μελλοντικοί συνάδελφοι, θα προωθήσουν με τα δικά τους οράματα τον πολιτισμό και την επιχειρηματικότητα, τόσο στην Κύπρου όσο και στο διεθνή χάρτη. Επενδύουμε στη δυναμική του τόπου μας, επενδύουμε σε μοναδικές προσωπικότητας που θα αναπτυχθούν μέσα από πειραματισμό, γνώση και μέθοδο. Χτίζουμε πλατφόρμες συνεργασίας με επαγγελματίες από την Κύπρο και το εξωτερικό και παραμένουμε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις.

Γιατί και για εμάς τους ίδιους, η Veràmand λειτουργεί ως μια αφετηρία για καινούρια ταξίδια. Είναι η φυσική συνέχεια και της δικής μας προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης.

Γίνε η εξέλιξη ...

Στοιχεία επικοινωνίας 

Τηλ.: 00357-95100625 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ιστοσελίδα: www.veramand.com

www.Facebook.com/VeramandStudio

 

 

ΣΑΤΥΑ ΣΑΪ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ  _ ΒΙΒΛΙΑ  ΚΑΙ  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ -Τραπέζι 45

1.ΣΑΤΥΑ ΣΑΪ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Οι Ελληνικές Εκδόσεις Σάτυα Σάι είναι εταιρία μη κερδοσκοπική και σκοπό έχει την έκδοση βιβλίων που αφορούν τη διδασκαλία, το έργο και τη ζωή του Σάτυα Σάι Μπάμπα, και μέσα από αυτά να βοηθήσει τον άνθρωπο να βιώσει την πνευματική του φύση και να ζήσει ειρηνικά κι ευτυχισμένα μαζί με τους συνανθρώπους του.

Ο Σάτυα Σάι Μπάμπα γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1926 στο χωριό Πουτταπάρτι της Νότιας Ινδίας και πέθανε στις 24 Απριλίου 2011. Από την παιδική του ηλικία εφάρμοσε στην πράξη τις αξίες τις οποίες δίδαξε: Αλήθεια, Αρετή, Αγάπη, Ειρήνη και Μη-βία. Συχνά έλεγε ότι «Η ζωή μου είναι το μήνυμά μου.»

Το έργο που άφησε —πνευματικό, κοινωνικό, εκπαιδευτικό — είναι τεράστιο. Έχει ιδρύσει εκπαιδευτικά ιδρύματα όλων των βαθ­μίδων, από Δημοτικά μέχρι Πανεπιστήμια, στα οποία η εκπαίδευση παρέχεται δωρεάν. Κατασκεύασε υπερσύγχρονα πολυκλινικά νοσοκομεία, όπου η περίθαλψη παρέχεται σε όλους ανεξαιρέτως εντελώς δωρεάν. Παρείχε δωρεάν πόσιμο νερό σε περισσότερα από χίλια χωριά, ανακουφίζοντας από τον εφιάλτη της ξηρασίας εκατομμύρια αν­θρώπων.

Σήμερα, ο Διεθνής Οργανισμός Σάτυα Σάι, συνεχίζει το έργο του μέσα από τη λειτουργία εκατοντάδων Κέντρων Σάτυα Σάι σε όλο τον κόσμο. Στις ιστοσελίδες του Οργανισμού μπορεί κανείς να δει δραστηριότητες ανιδιοτελούς προσφοράς υπηρεσίας σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της άμεσης ανταπόκρισης για ανακούφιση των πληγέντων από φυσικές καταστροφές, τη λειτουργία εκπαιδευτικών ινστιτούτων και σχολείων που ενσωματώνουν στο πρόγραμμά τους την Εκπαίδευση Σάτυα Σάι στις Ανθρώπινες Αξίες κ.α.

Το Μήνυμα του Σάτυα Σάι Μπάμπα μπορεί να αποτυπωθεί σε δυο πολύ γνωστές ρήσεις του:

LOVE ALL – SERVE ALL  ||   ΑΓΑΠΑΤΕ ΟΛΟΥΣ – ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ

HELPEVER – HURTNEVER   ||    ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ – ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΒΛΑΠΤΕΙΣ

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ.: 6972 097904 & 6944 985860.

Website: www.saibaba.gr,

Facebook: Λόγια Σοφίας του Σάτυα Σάι Μπάμπα

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 Pure Bliss - Τραπέζι 1 & 2 

Η ευδαιμονία ...στην κούπα μας! Pure Bliss111

Το πιο πολύχρωμο και χαρούμενο καφέ μας χαρίζει στιγμές πραγματικής ευδαιμονίας στην Πλατεία Ειρήνης: χαλαρό με lounge διάθεση, οικείο και παρεΐστικο, βιολογικό και υγιεινό, το Pure Bliss προορίστηκε για να δίνει χαρά στη δική μας ζωή!

Στον τριώροφο παραμυθόκοσμο του Pure Bliss, θα χαλαρώσετε στις τεράστιες μαξιλάρες, συνοδεία chill out μουσικής, απολαμβάνοντας  μια κούπα τσάι, ακουμπισμένη σε ένα τραπεζάκι σε σχήμα καρδιάς. Ο υγιεινός κατάλογος του Pure Bliss περιλαμβάνει γλυκιές και αλμυρές χορτοφαγικές νοστιμιές ικανές να μας στείλουν στον παράδεισο, αλλά και πρωτότυπους χυμούς και σπάνια ροφήματα που θα βγάλουν από μέσα μας την κρυμμένη θετική μας ενέργεια!

Στο Pure Bliss, οι χυμοί με super foods έχουν πάντα την «τιμητική» τους. Δοκιμάστε χυμούς με σπιρουλίνα, γανόδερμα και chia seeds και δώστε στον οργανισμό σας το τονωτικό που του ταιριάζει! Περιπλανηθείτε σε gluten free και vegan μονοπάτια: τα μάφινς από αλεύρι χωρίς γλουτένη... φουσκώνουν καθημερινά στον πολύχρωμο κόσμο του Pure Bliss και μεταμορφώνουν μια συνηθισμένη μέρα, σε μια πραγματική στιγμή ευδαιμονίας, ενώ τα καραμελωμένα μήλα ευωδιάζουν μέσα από την πεντανόστιμη μηλόπιτα με λαχταριστή βάση από βρώμη.

Πριν αποχαιρετίσετε το Pure Bliss, μην ξεχάσετε να κάνετε τα απαραίτητα ψώνια: γεμίστε τα ράφια της κουζίνας σας με πανέμορφα χρωματιστά τσαγιερά και κούπες, που θα βρείτε στα ράφια του Pure Bliss. Προμηθευτείτε τσάι, πρωτότυπες και ιδιαίτερες σοκολάτες, καθώς και δώρα και αξεσουάρ για τους αγαπημένους σας, απ’ όλο τον κόσμο.

Στο Pure Bliss διοργανώνονται ποικίλες εκδηλώσεις, από performances και live έως παρουσιάσεις βιβλίων και σεμινάρια ψυχολογίας.

 

Ταξιδέψτε γευστικά στον κόσμο του Pure Bliss και μέσα από την υπηρεσία delivery, που φέρνει τις νοστιμιές του και στο χώρο σας.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Ρόμβης 24α, 10562 Σύνταγμα

Τηλ.:(+30) 210 325 0362

       Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">

 

 

 

 Tranquini® Positively Relaxed – Τραπέζι 69

Tranquini1

Tranquini® Positively Relaxed:

Χαλάρωσε, Σκέψου Θετικά, Τα καλύτερα έρχονται!

Ένα νέο αναψυκτικό «έμπνευση» για έναν θετικό τρόπο ζωής

Το Tranquini® Positively Relaxed, το πρώτο απόλυτο μη αλκοολούχο ποτό χαλάρωσης, ήρθε στην ελληνική αγορά από την Foodrinco. Με αυτήν την εισαγωγή η Foodrinco, μέλος του ομίλου επιχειρήσεων ΒΥΤΟΓΙΑΝΝΗ που δραστηριοποιείται στον τομέα τροφίμων & ποτών, εισάγει μια νέα κατηγορία στον κλάδο των λειτουργικών ποτών (functional drinks), τα ονομαζόμενα χαλαρωτικά ποτά (relaxation drinks), με το άκρως απολαυστικό Tranquini®.

Το Tranquini® Positively Relaxed, το νέο relaxation drink, μας προτρέπει να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία με θετική σκέψη, να χαλαρώσουμε και να δούμε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία, ώστε να μπορούμε να απολαύσουμε έναν πιο θετικό και χαλαρό τρόπο ζωής.

Το Tranquini® (προφέρεται: Τρανκουίνι) έχει πάρει το όνομά του από την αγγλική λέξη “Tranquility”, που αφορά στην – πολυπόθητη, στις μέρες μας – κατάσταση ηρεμίας και γαλήνης. Είναι εμπνευσμένο από τη φύση και περιέχει ανθρακούχο νερό από τις Αυστριακές Άλπεις, εκχυλίσματα από διαλεγμένα βότανα όπως πράσινο τσάι, χαμομήλι, μελισσόχορτο και λεβάντα, ενώ έχει εντυπωσιακό έντονο ρουμπινί χρώμα, που του χαρίζουν οι συμπυκνωμένοι χυμοί βατόμουρου και καρότου.

Το Tranquini® είναι μια νέα δροσερή και απολαυστική επιλογή, που αποτελεί ιδανική παρέα για χαλάρωση και δεν επιβαρύνει τον οργανισμό με άχρηστες θερμίδες, καθώς περιέχει φρουκτόζη αντί ζάχαρης και έχει μόνο 27kcal ανά 100ml. Για όλους όσους επιθυμούν να απολαύσουν το Tranquini® σε ακόμα μεγαλύτερη ποσότητα, για ακόμη περισσότερη γευστική απόλαυση και αληθινή δροσιά, εκτός από τη συσκευασία των 250ml κυκλοφορεί και σε συσκευασία των 355ml.

Με το μότο του Tranquini® “Χαλάρωσε, Σκέψου Θετικά, Τα καλύτερα έρχονται”, η νέα γευστική πρόταση απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να μειώσουν τα άγχη και το στρες της καθημερινότητας και να αποσυμπιέσουν τη ζωή τους από πίεση και τυχόν προβλήματα. Συγκεκριμένα, το Tranquini® έρχεται να μας δώσει το κίνητρο για να αρχίσουμε ξανά να απολαμβάνουμε έναν πιο ήρεμο και θετικό τρόπο ζωής!

Το Tranquini® αποτελεί αποτέλεσμα 3 ετών εντατικής έρευνας και ανάπτυξης από το εξειδικευμένο προσωπικό της ομώνυμης εταιρείας και παράγεται στο εργοστάσιο της εταιρείας STARZINGER GmbH & CO KG στην Αυστρία, που φημίζεται για την παραγωγή των καλύτερων προϊόντων στην κατηγορία των αναψυκτικών παγκοσμίως. 

Σχετικά με την Foodrinco:

Η εταιρεία Foodrinco, μέλος του ομίλου επιχειρήσεων ΒΥΤΟΓΙΑΝΝΗ, δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων και ποτών, και συγκεκριμένα στη διανομή & προώθηση προϊόντων κορυφαίων εταιρειών στην ελληνική αγορά, όπως η NESTLÉ WATERS, τα οινοποιεία ΚΤΗΜΑ ΠΑΛΥΒΟΥ (Νεμέα), ΚΤΗΜΑ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ (Νάουσα), ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΥ (Σαντορίνη), ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ ΛΗΜΝΟΥ (Λήμνος), η μπύρα ΚΕΟ, το ενεργειακό ποτό XL και τα αναψυκτικά Λουξ. Τα τελευταία 4 χρόνια, η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στις αγορές εξωτερικού, μέσω της τυποποίησης & προώθησης Ελληνικών τροφίμων κάτω από το δικό της brand, harmonia.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Foodrinco S.A.

Τμήμα Marketing - Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Τηλ.: 216 4000280 & 281

Tranquini® Positively Relaxed

Website: www.tranquini.com

 Instagram & F/B: TranquiniPositivelyRelaxed

 

ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΙΛΒΑ – Τραπέζι 65

Πιστοποιημένοι Παρουσιαστές για την Ελλάδα:
Παναγιώτης Μεταξάτος
Μαριάννα Μεταξάτου

silva

Η Μέθοδος Σίλβα είναι ένα επιστημονικά τεκμηριωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που βοηθάει τον άνθρωπο να απελευθερώσει το απεριόριστο δυναμικό εγκεφάλου-νου και -με τεχνικές, που χρησιμοποιεί σε ένα βαθύτερο επίπεδο συνείδησης- να βελτιώσει τη ζωή του σημαντικά σε όλα τα επίπεδα: σωματικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό. Δυναμικός διαλογισμός με πρακτικό αποτέλεσμα.

Το κλειδί στην επιτυχία της Μεθόδου Σίλβα είναι ότι δημιουργούμε ένα ζωτικό δυναμικό τρόπο σκέψης που μας βοηθάει να ξεπεράσουμε και να διορθώσουμε περιοριστικά πιστεύω που δυσκολεύουν το δυναμικό μας να αξιοποιηθεί πλήρως.

Καθώς προχωράει το πρόγραμμα, η δυνατότητα συγκέντρωσης και η ικανότητα καθαρής ποιοτικής εστίασης, βελτιώνονται σταθερά. Έπειτα από κάθε μια από τις προοδευτικές νοητικές ασκήσεις θα βλέπετε τη διαφορά στην ικανότητα εστίασης και στη δυνατότητα της διευρυμένης σκέψης.

Η εκπαίδευση ολοκληρώνεται σε δυο διήμερα σεμινάρια το Silva Life System και το Silva Intuition System τα οποία  γίνονται Σάββατο και Κυριακή από τις 10:00π.μ. έως τις 8:30μ.μ.

Τη Μέθοδο Silva έχουν παρακολουθήσει τα τελευταία 50 χρόνια εκατομμύρια άνθρωποι, σε 131 χώρες, σε 60 Πανεπιστήμια, σε 40 διαφορετικές γλώσσες, και έχουν εκδοθεί πάνω από 100 βιβλία και χιλιάδες επιστημονικά άρθρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια της μεθόδου μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:

http://www.silva.gr   και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο

e-mail:methodossilva@gmail.com

ή στα τηλέφωνα:210 3610822 & 210 3631101

 

Αθηνά Μεταξάτου - Τραπέζι 66

Metaxatou

Τα κοσμήματα ήταν πάντα μέρος της ανθρώπινης ιστορίας. Εκτός από το να μας ομορφαίνουν είχαν και έχουν πολλές ακόμα ιδιότητες. Κοσμήματα Κύρους, κοσμήματα Σύμβολα, Γούρια, Φυλακτά… Αυτές οι ιδιότητες με γοήτευαν και θα με γοητεύουν πάντα.

Μέσα από την δουλειά μου εκφράζομαι… είναι μικρά γλυπτά που μπορούμε να ζούμε κάθε στιγμή της ζωής μας μαζί τους. Κοσμήματα από ασήμι  δουλεμένα στο χέρι άλλοτε με πολύτιμες πέτρες άλλοτε σκέτα πάντα όμως με ένα νόημα …μια ιστορία!

Μας δίνουν χαρά, δύναμη, αυτοπεποίθηση, σιγουριά.  Ακόμα  εξασθενίζουν τους φόβους μας, δυναμώνουν την πίστη μας και τέλος γίνονται κομμάτι του εαυτού μας. Κάθε ένα κόσμημα μας έχει την δική του σημασία και ξεχωριστές αναμνήσεις.  

Γι’ αυτό και μου δίνουν απερίγραπτη  χαρά  όταν τα μοιράζομαι μαζί σας και γίνονται μέρος της ζωής σας!

Στοιχεία επικοινωνίας

Site:athenametaxatou.com

Email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank" style="text-align: start;">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

fb: To Ergastiri Tis Athinas

Τηλ.: 6977344964

Ισραήλ 6 & Φωκά, Μνημείο Ριζοσπαστών

Αργοστόλι Κεφαλονιάς

 

 NOASIS ΕΚΔΟΣΕΙΣ _ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΥΩΝ – Τραπέζι 27

unnamed

Εκδόσεις Νόασις αποτελούν την συνέχεια των Εκδόσεων Κρύων. Οι Εκδόσεις Νόασις στοχεύουν στην έκδοση βιβλίων που φωτίζουν το πνεύμα, διευρύνουν τον νου και ενδυναμώνουν την ψυχή, έτσι ώστε ο σύγχρονος άνθρωπος να επιτύχει να συνενώσει και να ισορροπήσει την πνευματική και την υλική διάσταση της ύπαρξής του, και να έχει τις πληροφορίες και την σοφία που χρειάζεται για να δημιουργήσει μία ευτυχισμένη, ουσιώδη και εκπληρούσα ζωή. Τα βιβλία των Εκδόσεων Νόασις γλυκαίνουν, προβληματίζουν, ανακουφίζουν, κεντρίζουν, εμψυχώνουν, εμπνέουν, θεραπεύουν, ανατρέπουν, χαϊδεύουν, ψυχαγωγούν, και με κάθε τρόπο σέβονται και θρέφουν επί της ουσίας τον αναγνώστη!

Η Ακαδημία Κρύων αποτελεί το ακαδημαϊκό - εκπαιδευτικό τμήμα των εκδόσεων NOASIS. Με τμήματα σπουδών και σεμιναρίων, ομιλίες και channelings, η Ακαδημία παρέχει ουσιαστικές επιμορφώσεις και εκπαιδεύσεις στο πεδίο της σύγχρονης πνευματικότητας και της ανθρώπινης - πνευματικής ενδυνάμωσης. 

Η εκπαιδευτική ιστορία της Ακαδημίας ξεκινά το 1998, με τα πρώτα σεμινάρια πνευματικής ενδυνάμωσης στην Ελλάδα και με προσωπικές συνεδρίες στοχευμένες στην ενδυνάμωση του κάθε ανθρώπου ατομικά.

Από το 2009, όλη η διδακτική, εκπαιδευτική και προσωπική εμπειρία που είχε αποκομιστεί σε όλα τα προηγούμενα έντεκα χρόνια διαμορφώθηκε και αποτέλεσε τα θεμέλια πάνω στα οποία ιδρύθηκε η Ακαδημία Κρύων -  μία Ακαδημία πνευματικά πρωτοπόρος, δημιουργικά καινοτόμος, υλικά προσγειωμένη και γι' αυτό ουσιαστική!

Στοιχεία επικοινωνίας

 Διεύθυνση: Σπύρου Μερκούρη 36, Αθήνα 11634

 Website: www.noasis.org

 FB: Noasis

 FB: Noasis Ακαδημία

 Tηλ.: 210 72 36 266

 Κιν.: 6978 52 68 78

 

 Benny VervlietΤραπέζι 53

Benny Vervliet

Benny Vevliet is a Crystal Therapist in fourth generation and a renown numerologist.

He will be joined by Sabri Borucu a Shamballa master and Feng Shui expert.

At table 53 you will find wide range of Crystals and esoteric items.

We will advice you on your personal crystals and the use of them. 

Singing bowls, Mandalas, Crystals and Stones, Jewellery are available at moderate prices.

 

Contact Information

F/b: www.facebook.com/BennyVervliet or www.facebook.com/ezoko

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel.: +36204496367

 

 

 

 

 

ΥπερΝόησις

radio ypernoisis1

Δημιουργούμε  καινούριους ρυθμούς που συντονίζονται στον χορό της απόλαυσης.  

Είμαστε εδώ για να μεταδώσουμε και να μεταφέρουμε νέες δονήσεις αιθέριας ουσίας μέσα από τον λόγο και τον ήχο.

Μια απαρχή, σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς.

Ο λόγος δίνεται στην τέχνη!

Η εξέλιξή μας είναι η εξέλιξη της συνειδητότητάς μας.
Την αναγνωρίζουμε και την επικοινωνούμε!

Όλοι μαζί καρδιά με καρδιά μέσα στην ροή της αγάπης

Προσεγγίζουμε

Υποστηρίζουμε

Αγαπάμε

 http://www.ypernoisis.gr/index.php/station

 

 

EM HELLAS™ - Τραπέζι 72

EMhellas

Η ατομική επιχείρηση EM HELLAS είναι η αποκλειστική  ανταπόκριση της παγκόσμιας οργάνωσης EMRO (Effective Microorganism Research Organization) για την Ελλάδα. Η τεχνολογία ΕΜ™ αναπτύχθηκε από τον δόκτορα Τερούο Χίγκα καθηγητή του πανεπιστημίου Ριουκίου της Οκινάβα (Ιαπωνία), ως μία εναλλακτική λύση στη χρήση χημικών ουσιών στη γεωργία, στην κτηνοτροφία, στον εμπλουτισμό του περιβάλλοντος και της υγείας.

The self-owned company EM HELLAS™ is the sole representative of the universal organization EMRO (Effective Microorganism Research Organization) in Greece. This organization (EMRO) markets to all countries the mixture of effective microorganisms that are universally known with the initials EM™.

The EM technology™ was originally developed by Doktorn Teruo Higa, a Professor at the University of Ryukyo Okinawa-Japan, as an alternative Method to use of chemicals in agriculture. Today, the EM are produced in over 50 countries all over the world and they are not only used in agriculture, but also in the enrichment of the environment, the industry and health.

Στοιχεία επικοινωνίας

L.Vouliagmenis 249 TK 17237

Dafni Athens

210-9765464

Fax210 9765464

Mobil.: 6978 -912 593

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">Email:emhellas@otenet.gr

Website: www.emhellas.com

 

  

Γλυκό και Ουσία - Τραπέζι 52

GLYKO KAI OYSIA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γλυκά κουταλιού και μαρμελάδες χωρίς συντηρητικά.

Στοιχεία επικοινωνίας

Αγγελική Οικονόμου

Τηλ.: 6973 807826

Facebook: https://el-gr.facebook.com/people/%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1/100010202625562

 

 

Jeunesse & Bemer - Τραπέζι 8

Jeunesse Bemer

Η Jeunesse Global  είναι μια παγκόσμια επιχείρηση, η οποία βοηθά τους ανθρώπους να κατακτήσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους και να αποκτήσουν νεανική εμφάνιση, ακολουθώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Η Jeunesse συνδυάζει σύγχρονες επιστήμες σε ένα σύστημα επαναστατικής έρευνας καινοτόμων προϊόντων εστιάζοντας στην υγεία, τη μακροζωία και την ανανέωση των κυττάρων συμβάλλοντας στη δημιουργία νεανικής εμφάνισης που διαρκεί.

Η έρευνα της εταιρείας επικεντρώνεται στην επιστήμη των βλαστοκυττάρων, τα τελομερή, την επιδιόρθωση του DNA και τη διατροφογενετική.

Τα προϊόντα κατασκευάζονται στις ΗΠΑ, είναι όλα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και διανέμονται αποκλειστικά από τη Jeunesse.

Στοιχεία επικοινωνίας

Αριάδνη Μπουόν 

Κιν.: 6932217750

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 Τantra - βιωματικό εργαστήρι – Τραπέζι 57

tantra

Ομιλία  για την Τάντρα  και  βιωματικές  ασκήσεις

Κυριακή 6 Μάρτη   από 11.30π.μ. – 1.00 μ.μ. αίθουσα 1

Συντονίζουν: Χρήστος Αποστολάκος, Αναίς West, ολιστικοί θεραπευτές

Η Τάντρα είναι μια πανάρχαια τέχνη και επιστήμη που έρχεται από την Ινδία· μας προσφέρει τρόπους, μέσα από την άσκηση και τον διαλογισμό, να ενώσουμε το ερωτικό με το πνευματικό μας κομμάτι, δημιουργώντας έκσταση, πληρότητα, ολοκλήρωση.

Για την Τάντρα όλα όσα υπάρχουν είναι ιερά κι αποδεκτά, ενώ δίνεται μεγάλη έμφαση στο σώμα μας, που είναι η υλική μορφή του πνεύματός μας.

Η αγάπη και η φροντίδα για το ιερό και ανεπανάληπτο σώμα μας είναι το πρώτο θεμέλιο της Τάντρα. Το δεύτερο, είναι ο διαλογισμός.

Το μονοπάτι της Tάντρα λοιπόν περιλαμβάνει την ένωση των αντιθέτων πόλων-αρσενικό και θηλυκό, ύλη και πνεύμα, γέννηση και θάνατος, σεξ και διαλογισμός, χαρά και λύπη-οδηγώντας στην ενότητα και στην εξύψωση των δυο φύλων-στην Τάντρα ο άντρας είναι θεός και βασιλιάς και η γυναίκα θεά-βασίλισσα κι έτσι πρέπει να σμίγουνε, με σεβασμό κι αγάπη.

Στην Τάντρα το μονοπάτι του διαλογισμού συγχωνεύεται με το μονοπάτι της αγάπης, δημιουργώντας μια δυναμική ισορροπία. Μπαίνοντας βαθιά στον διαλογισμό, καταλαβαίνουμε ότι όλο το Σύμπαν δονείται στην συχνότητα της αγάπης.

Στα σεμινάρια μας λοιπόν αυξάνουμε την πνευματική μας επίγνωση με ειδικές ασκήσεις, αναπνοές, συνειδητό άγγιγμα και διαλογισμούς και συνδυάζοντάς την με την καλλιέργεια της σεξουαλικής ενέργειας, μπαίνουμε σε μια βαθιά εξερεύνηση, που είναι και μια υπέροχη θεραπεία.

Κείμενα και ασκήσεις για την Τάντρα στην ιστοσελίδα μας www.tantra.net.gr.

 

 

Δίκτυο Ανεξαρτήτων Συνεργατών ΤΕΟΡΟΣ Yves Rocher - ΤΡΑΠΕΖΙ  44

YvesRocher

Υves Rocher ασχολείται ταυτόχρονα με την βοτανολογία, τη συγκομιδή, την παρασκευή και την διανομή των προϊόντων και προσφέρει σε όλες τις γυναίκες καλλυντικά που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, η οποία εξασφαλίζει αποτελεσματικότητα, προσφέρει χαρά, αλλά επιπλέον εδώ και 50 χρόνια καλλιεργεί μια σχέση σεβασμού με τη Φύση. Είναι γεγονός πως η Yves Rocher είναι ο ειδικός στην Φυτική Κοσμετολογία.

Η Υves Rocher σέβεται τη φύση και έχει αναλάβει τη θεμελιώδη δέσμευση να προστατεύει το περιβάλλον, μέσω των δράσεων και των προϊόντων της, αφήνοντας μικρότερο το αποτύπωμά της πάνω στον Πλανήτη.

Διατίθεται σε περισσότερες από 90 χώρες παγκοσμίως και είναι η Νο 1 μάρκα στα καλλυντικά προϊόντα στη Γαλλία. Αποκλειστικός εισαγωγέας για την Ελλάδα είναι ο Όμιλος Θεοχαράκη.

Στην διάρκεια της έκθεσης, οι εξειδικευμένοι Σύμβουλοι Ομορφιάς της YvesRocherθα διαγνώσουν ΔΩΡΕΑΝ τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, με τον ειδικό Ανιχνευτή Δέρματος Skin Scanner και θα σας προτείνουν λύσεις σε προκλητικές τιμές, ειδικά για τους επισκέπτες του περιπτέρου μας.

Την Κυριακή στις 21.00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία με τίτλο: "ΟΜΟΡΦΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ" από την Μanager Δικτύων κα Ανατολή Ζαρωτιάδη. Όσοι κλείσουν μία συνάντηση γνωριμίας, μετά το πέρας της ομιλίας, θα παραλάβουν ΑΜΕΣΑ και ΔΩΡΕΑΝ  ένα θεραπευτικό σαμπουάν Αντιγήρανσης με 0% σιλικόνη, 0% χρώμα και 0% paraben!!!

Σας περιμένουμε με χαρά!!

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ανατολή Ζαρωτιάδη

Υπεύθυνη Δικτύου Ανεξαρτήτων Συνεργατών

Τηλ.Επικοινωνίας: 6977 288249 και 210 6121872

Email: anatolie.zarotiadi@gmail.com


 ΕΦΗ ΜΠΟΜΠΟΝΗ – Τραπέζι 50

MPOMPONI

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΥΡΑΣ

Η Αύρα είναι το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που περιβάλλει το σώμα μας και όλα τα έμψυχα σώματα. Είναι η ενέργεια που πηγάζει από το σώμα σου, και μπορεί να πει πολλά για εσένα, από τον χαρακτήρα σου, μέχρι τα βαθύτερα συναισθήματα σου.

Κάποια μηχανήματα πλέον μπορούν να την απεικονίσουν με μεγάλη ακρίβεια. Ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα, το Auramed, μπορεί να απεικονίσει με λεπτομερή τρόπο την αύρα μας, να την φωτογραφήσει, αλλά και να την παρακολουθήσει σε πραγματικό χρόνο! Επίσης διαθέτει μηχανισμό ένδειξης για το ποσοστό ζωτικότητας 40 διαφορετικών οργάνων μας, αλλά και κάθε τσάκρα ξεχωριστά!

Είναι γνωστό από την ρεφλεξολογία ότι ορισμένα μέρη του χεριού έχουν μια ενεργητική σύνδεση με τα όργανα του σώματος. Η επιστήμη της γλώσσας του σώματος λέει ότι τα όργανα διαθέτουν συνείδηση και αντιδρούν σε σκέψεις και τα συναισθήματα. Αυτή η συνείδηση αποθηκεύεται σε κάθε κύτταρο του σώματος. Στην κινησιολογία αυτή η φιλοσοφία εφαρμόζεται με επιτυχία για να δοκιμάσουν τις αντιδράσεις του πνεύματος και του νου πάνω στο σώμα. Τα συναισθήματα και οι δομές της σκέψης είναι ακτινοβολίες από λεπτές ενέργειες, οι οποίες εκφράζονται στο βιοενεργειακό πεδίο -την αύρα. Ο άνθρωπος ακτινοβολεί αυτή την αύρα, η οποία μπορεί να γίνει αντιληπτή από διορατικός ανθρώπους. Σύμφωνα με τις αρχαίες ανατολικές επιστήμες οι επιμέρους ζώνες στην παλάμη όχι μόνο συνδέονται με τα όργανα του σώματος, αλλά και με τα λεπτά ενεργειακά κέντρα, τα οποία ονομάζονται "τσάκρα". Η τέχνη της διάγνωσης του χεριού παίζει σημαντικό ιατρικό, πνευματικό και προγνωστικό ρόλο στην ασιατική κουλτούρα.

Η Αύρα μας, είναι ο καθρέπτης των συναισθημάτων μας και αποτελεί κανάλι διάγνωσης και θεραπείας, για το φυσικό μας σώμα. Μας δείχνει πως επηρεάζει η συναισθηματική μας κατάσταση κάθε ένα όργανο του σώματος μας, καθώς και τι μπορούμε να αλλάξουμε στον χαρακτήρα μας, ώστε να έχουμε ισορροπία και υγεία στην ζωή μας.

Σε συνδυασμό και με μία ανάλυση από ένα εξειδικευμένο θεραπευτή μπορεί να βοηθήσει στην ολιστική μας θεραπεία.

Στοιχεία επικοινωνίας

ΕΦΗ ΜΠΟΜΠΟΝΗ, REIKI MASTER TEACHER

Τηλ.:  6936-908517

 

 

 

 

 

Πόπη Βασσάλου – Τραπέζι 33

popi2016 texnopolis5

Η Πόπη Βασσάλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Πριν ακόμα τελειώσει το λύκειο γοητεύτηκε από την αστρολογία. Ήταν μια αφορμή για να ανακαλύψει σημαντικά στοιχεία του εαυτού της, αγαπημένων προσώπων, φίλων και αργότερα συνανθρώπων της.

Σπούδασε παιδαγωγική παράλληλα με την αστρολογία συνδυάζοντας αυτά τα δυο πεδία γνώσης που είχαν σχέση με την ψυχολογία του παιδιού και του εφήβου. Παρακολούθησε μια σειρά μαθημάτων στον Μιλτιάδη Μουτάφη όπως επίσης και διάφορα σεμινάρια στον Περικλή Καραμηνά και αλλού. Από το 2000 ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την αστρολογία. Ειδικεύεται πάνω στο γενέθλιο ωροσκόπιο ενηλίκων ή παιδιών, στις διαπροσωπικές σχέσεις, στο καρμικό ωροσκόπιο, στις προβλέψεις, στην ωριαία αστρολογία.

Συνεργάστηκε με τα περιοδικά «Ζωή και Ζώδια», «Jupiter».

Επίσης με τους Φίλους Αστρολογίας Θεσσαλονίκης (https://www.facebook.com/AstrologyThessaloniki/timeline), www.astroscope.gr και σε διάφορα sites.

Πιστεύει ότι η μελέτη της αστρολογίας είναι το αντικλείδι για να μπορέσει κάποιος να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του, να καλλιεργήσει σωστά τα υπέρ του και να μειώσει τα  αρνητικά του. Να κατανοήσει επίσης τον συνάνθρωπό του ώστε να αποκτήσει πιο ποιοτικές σχέσεις.

Η αποκρυπτογράφηση του γενέθλιου χάρτη μπορεί να προβλέψει αντιδράσεις, ταλέντα, κατάκτηση γνώσεων, δημιουργικότητα, να συμβάλλει στη συναισθηματική ισορροπία σε όλα τα στάδια της εξελικτικής πορείας ενός ανθρώπου.

Στο χώρο της έκθεσης του Alterscope θα παρέχει αστρολογικές υπηρεσίες στους ενδιαφερόμενους απαντώντας στα ερωτήματά τους. Ένας γενέθλιος χάρτης, μια συναστρία, μια καρμική αναζήτηση, μπορεί να φωτίσει σημεία του χαρακτήρα, αδιέξοδα που μπλοκάρουν την προσωπικότητα. Μπορεί να δοθούν άμεσες απαντήσεις για την πορεία μιας σχέσης, ενός δύσκολου προβλήματος ή ενός χαρμόσυνου συμβάντος.

Κινητό:   (+30) 6973 805429

E-mail:    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(Skype): popi_vassalou

FB: https://www.facebook.com/popi.vassalou

 

 

Ελπίδα ΦωτίουΤραπέζι 37

elpida fotiou

Μυστήρια της Σαμοθράκης

Άγρια βότανα από τη Σαμοθράκη, βιολογικό ελαιόλαδο και μέλι, κηραλοιφές, απαλές κρέμες.

Φυσιολάτρες από άποψη. Γεύσεις, αρώματα, αισθήσεις από το νησί της Σαμοθράκης.

Στοιχεία επικοινωνίας

Ελπίδα Φωτίου

Κιν.: 6949443407

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Το Ανώγι, Εκλεκτό Παστέλι Κέας – Τραπέζι 37

Παστέλι Κέας το Ανώγι

"Το παστέλι Ανώγι, φτιαγμένο και επηρεασμένο από την  όμορφη Κέα με την αρχαία παράδοση στη μελισσοκομία, είναι  βαπτισμένο  με πορτοκάλι. Το σουσάμι με το μέλι, σαν συνδυασμός υλικών ήταν γνωστό σ’ όλη την Ελλάδα από την αρχαιότητα.

Τα περισσότερα παστέλια μας είναι χωρίς ζάχαρη και σε διάφορες γεύσεις!!

Επιλέγουμε τα καλύτερα Ελληνικά μέλια και αμύγδαλα και παντρεύοντάς τα με σουσάμι από την ανατολή, καθώς και μια έκπληξη πορτοκαλιού συνεχίζουμε τη τέχνη του πατέρα μας, και ποιός ξέρει πόσων πατεράδων πριν από αυτόν, με μεράκι και αγάπη!

 

Στοιχεία επικοινωνίας

T : +30.2109949064

K : +30.6972098060   +30.6972233878

W:www.toanogi.gr

@: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Link Media- Τραπέζι 51

LINKMEDIA

Το όραμα της Link Media είναι να συνδέσει την Επιστήμη και την Πνευματικότητα με την Καθημερινή Ζωή! Στοχεύει στο να ενισχύει και να στηρίζει ανθρώπους από όλο τον κόσμο ώστε να απελευθερώσουν το αληθινό, απεριόριστο δυναμικό τους φέρνοντας στο φως ένα νέο Κβαντικό Κόσμο, όπου η επιστήμη και η πνευματικότητα ενοποιούν την ύλη με την ενέργεια, δημιουργώντας μία ζωή άπειρων ικανοτήτων και επιλογών...μία Κβαντική Ζωή.

Αναδεικνύοντας μία άλλη, ενδυναμωτική πραγματικότητα για την εξέλιξη των κύριων επιστημών που διαμορφώνουν τον κόσμο του σήμερα, προσφέρονται πρακτικές απαντήσεις ώστε να αντιμετωπισθούν οι πολλαπλές κρίσεις που βιώνει η ανθρωπότητα.

Η Link Media είναι μία παγκόσμια ανοιχτή πλατφόρμα ενδυναμωτικής ενημέρωσης και εκπαίδευσης, όπου κορυφαίοι δάσκαλοι και θεραπευτές δείχνουν το δρόμο της Παγκόσμιας Αφύπνισης και της Συνείδησης της Ενότητας με τελικό προορισμό τη Συμπαντική Αγάπη.

Την προσπάθεια αυτή έχουν αγκαλιάσει σπουδαίοι επιστήμονες οι οποίοι συγκροτούν το Επιστημονικό Συμβούλιο της Link Media, όπως ο νευροεπιστήμονας-ερευνητής Dr. Joe Dispenza, ο καθηγητής φυσικής και εφευρέτης της μεθόδου μέτρησης των ενεργειακών πεδίων EPI Bio-well Konstantin Korotkov, ο  φυσικοπαθητικός ιατρός και διευθυντής της Ιπποκράτειας Σχολής Υγείας στη Φλόριντα των ΗΠΑ Dr. Brian Clement, ενώ ακολουθούν και άλλοι.

Εκδόσεις της Link Media

1.     Σπάσε τη Συνήθεια να Είσαι ο Εαυτός Σου

Συγγραφέας:  Dr. JoeDispenza

Δεν είμαστε έρμαια των γονιδίων μας, ούτε έχουμε προγραμματιστεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο για το υπόλοιπο της ζωής μας. Ο διάσημος νευροεπιστήμονας-ερευνητής,  συγγραφέας και ομιλητής  Dr. Joe Dispenza, συνδυάζει τους κλάδους της κβαντικής φυσικής, της νευροεπιστήμης, της χημείας του εγκεφάλου, της βιολογίας και της γενετικής για να σας δείξει  ποιές είναι οι πραγματικές σας δυνατότητες.

2.     ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ

Συγγραφέας:  Bruce Lipton PhD

Το «Φαινόμενο του Μήνα του Μέλιτος» δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός, αλλά ένα προσωπικό επίτευγμα. Με επιστημονική επιχειρηματολογία αποτυπωμένη σε πολύ απλό και κατανοητό ύφος, ο Bruce Lipton PhD, διάσημος κυτταροβιολόγος και «πατέρας» της επιγενετικής, αποκαλύπτει την επιρροή της κβαντικής φυσικής , της βιοχημείας και της ψυχολογίας  στη δημιουργία και τη διατήρηση σχέσεων αγάπης.

3.     Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Συγγραφέας: Gregg Braden

 Ένας νέος κόσμος αναδύεται μπροστά στα μάτια μας, ενώ ο μη βιώσιμος πλέον κόσμος του παρελθόντος αγωνίζεται να επιβιώσει. Και οι δύο κόσμοι αντανακλούν τις απόψεις που είχαμε στο παρελθόν. Και οι δύο υπάρχουν – αλλά μόνο για την ώρα. Ποιον κόσμο θα διαλέξετε εσείς; Ο Gregg Braden είναι παγκόσμια αναγνωρισμένος επιστήμονας-ερευνητής, πρωτοπόρος της σύνδεσης της επιστήμης με τη πνευματικότητα και NY Times best seller author.

Διοργάνωση Βιωματικών Εργαστηρίων

Στοιχεία επικοινωνίας

LinkMedia

Πορφύρα Λάμπρου 42 - Ν. Ψυχικό 154 51,

Τηλ.: +30 210 6711234, Fax: +30 210 6711255,

E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.,

Website: www.linkmedia.org  

 

 

Anita Moorjani - Τραπέζι 51

anita-moorjani

ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΥΓΙΗΣ 

 

10 χρόνια μετά τον… «θάνατό της», η Anita Moorjani αποκαλύπτει την ιστορία που σόκαρε την παγκόσμια ιατρική κοινότητα σε μια και μοναδική εμφάνιση στο ελληνικό κοινό.

 

Το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 θα αναθεωρήσουμε για πολλά. Για την ζωή, τον θάνατο και τον καρκίνο. Το ελληνικό κοινό θα υποδεχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Anita Moorjani, best-selling συγγραφέα του βιβλίου: Πεθαίνοντας Έγινα ο Εαυτός Μου, για ένα και μοναδικό βιωματικό εργαστήρι στις 7:00 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Hilton της Αθήνας. Μάλιστα, η αληθινή ιστορία της θα προβληθεί το 2017 στις κινηματογραφικές αίθουσες με υπογραφή του διάσημου σκηνοθέτη και παραγωγού Ρίντλεϋ Σκoτ.

Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2016 η Anita Moorjani, η οποία αναδείχθηκε ως μια από τις 100 πιο σημαντικές προσωπικότητες της πνευματικότητας στον πλανήτη, σύμφωνα με τη διεθνούς φήμης λίστα Watkins για το 2016, θα βρίσκεται στις 6 απόγευμα και για μια ώρα, στο stand της Link Media με αρ. 51 για να υπογράψει την ελληνική έκδοση του παγκόσμιου best seller βιβλίου της: Πεθαίνοντας Έγινα ο Εαυτός Μου και να συναντήσει από κοντά τους επισκέπτες του Alterscope

 

 

 

OPA - The Organization for Professional Astrology – Τραπέζι 39

Παγκόσμιο συνέδριο Αθήνα2

Ο OPA είναι ένας Διεθνής Οργανισμός που επικεντρώνεται στον επαγγελματισμό και την ύψιστη ποιότητα υπηρεσιών στην αστρολογία.

Τα μέλη του OPA επωφελούνται από τις δωρεάν διαδικτυακές μηνιαίες διαλέξεις, το τριμηνιαίο περιοδικό «The Career Astrologer» στο οποίο εκδίδονται πληθώρα άρθρων από διακεκριμένους αστρολόγους, αλλά πάνω απ’ όλα προσφέρει ένα ομότιμο δίκτυο καθώς  μέσα από το forum του OPA, τα μέλη έχουν το μοναδικό πλεονέκτημα να ενωθούν και να αναπτυχθούν από την ανταλλαγή των συλλογικών εμπειριών. 

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να γνωριστούμε από κοντά, να ενδυναμώσουμε τους δεσμούς των μελών μας, να ενώσουμε την ελληνική με την διεθνή αστρολογική κοινότητα και προπαντός να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας καθώς στο Συνέδριο θα παραβρεθούν ομιλητές που συγκαταλέγονται ανάμεσα στους καλύτερους αστρολόγους του χώρου.

Για τον Οργανισμό μας, αυτό το Συνέδριο θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη και ευχάριστη εμπειρία, καθώς αποτελεί  τον εορτασμό της Αστρολογίας στα προγονικά της εδάφη, την Ελλάδα.

Στοιχεία επικοινωνίας

www.opaastrology.org

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Secret Alchemy – Τραπέζι 9

Secret Alchemy

Τα 20 αιθέρια έλαια της Secret Alchemy

Τέλεια για κάθε στιγμή, ιδανικά για διαλογισμό, χαλάρωση, προσωπική υποστήριξη αλλά και σαν άρωμα!

Κατάλληλα για θεραπείες, διαλογισμό, προσευχή, ενεργειακή εργασία ή για να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. 

Σε ειδικά ανακυκλώσιμα μπουκάλια, σχεδιασμένα ώστε να προστατεύουν το περιεχόμενο από την ακτινοβολία του ήλιου.

Κλείστε τα μάτια και πάρτε μια βαθιά αναπνοή...

Η αλχημεία σας καλωσορίζει σε ένα κόσμο φροντίδας της αύρας, του χώρου και του σώματος!

Αισθανθείτε το άγγιγμα του ουρανού με τη νέα σειρά Secret Alchemy! Ζωντανά χρώματα, αυθεντικά αρώματα και θεραπευτικές ενέργειες σε κομψά μπουκαλάκια έρχονται τώρα για να δώσουν ένα τόνο χαράς, διεύρυνσης και μαγείας στη ζωή! 

Αλλάξτε τη διάθεση, τονώστε την ενέργειά σας και ξεκουραστείτε στα φτερά των αγγέλων. Η Μυστική Αλχημεία ανανεώνει το σώμα, το νου και το πνεύμα αγκαλιάζοντας ευγενικά τις αισθήσεις!

Τα Secret Alchemy αποτελούνται από 100% αγνά αιθέρια ελαία με αυθεντικά αρώματα σε συνδυασμό με ανθόνερο από πιστοποιημένες οργανικές καλλιέργειες.  Τα αγνά αιθέρια ελαία υψηλής συμπυκνώσεως και οι ευεργετικές ενέργειες των Αρχαγγέλων και των Αναληφθέντων Διδασκάλων συνθέτουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα που προάγει την ισορροπία, την ευεξία και την αξία του εαυτού.

Τα είκοσι αιθέρια έλαια που φροντίζουν την αύρα, τα τσάκρα και το χώρο σας!

 Στοιχεία επικοινωνίας

 Τάνια Πλούμπη

 Τηλ.: 6938115010

 Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">

 

 Ελένη Αρκελέ – Τραπέζι 55

eleni arkele

Η geopa δημιουργεί τη δική σας ατμόσφαιρα, με κεριά φτιαγμένα αποκλειστικά για εσάς...

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Λεωφόρος Ιωνίας 142, Άλιμος

Κιν.: 697 441 7929

Fb: GeopaCandles

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 

 

Σπυράγγελος Βλαϊκούδης - Τραπέζι 38

Παρουσίαση

Το Σύστημα του Ανθρώπινου Σχεδιασμού.

Ταξιδεύοντας βαθιά στα μυστικά των στοιχείων που μας αποτελούν, ανακαλύπτουμε ότι καθένας από εμάς έχει ένα μοναδικό Σχεδιασμό και έναν μοναδικό Σκοπό τον οποίο πρέπει να εκπληρώσει σ αυτόν τον πλανήτη.

Αυτός προκύπτει από τη μελέτη του Ανθρώπινου Σχεδίου.

Οι γενετιστές ερευνούν τα μυστικά του DΝΑ, αλλά ο άνθρωπος είναι κάτι περισσότερο από ένα κρυμμένο μυστικό:

είναι η εκδήλωση της συμπαντικής αρμονίας.

Κατά διαστήματα μέσα στην πορεία μας στον Χρόνο, κάποιος ανακαλύπτει ένα κλειδί, που ανοίγει ένα παράθυρο στην πεμπτουσία της ομορφιάς και του μυστηρίου του σύμπαντος που μας περιβάλλει. Για παράδειγμα, οι συμφωνίες του Μότσαρτ ή οι εξισώσεις του Αϊνστάιν.

Το Σύστημα του Ανθρώπινου Σχεδίου αποτελεί ένα τέτοιο Κλειδί.

Ξετυλίγοντας τα μυστήρια που κρύβονται μέσα στον γενετικό κώδικα του καθενός μας, το Σχέδιο αποδεικνύει πώς οι σκέψεις μας, τα συναισθήματα μας και οι επιθυμίες μας, αποτελούν μέρος ενός πανέμορφα ενορχηστρωμένου συνόλου.

Αν κάποιος αναγνωρίσει ξεκάθαρα το δικό του μέρος, τον ρόλο του στην ζωή και τον ζήσει, αυτό σημαίνει ότι εκφράζει την μοναδικότητα του χωρίς κανένα φόβο και δισταγμό.

Το αποτέλεσμα είναι η ζωή να γίνεται πλουσιότερη, απλούστερη και πολύ πιο εύκολη από ότι φανταστήκαμε ποτέ.

Παρουσίαση του Ανθρώπινου Σχεδίου από τον Σπυράγγελο Βλαϊκούδη.

Πιστοποιήσεις Δασκάλου: PTLI: Βασική Ανάλυση, PTLII: Σχέσεις και Κύκλοι, PTLIII: Διαβάσματα Ενσαρκωτικών Σταυρών, PTLIV: Professional Mentor, Rave ABCs, Rave Cartography

Πρόσθετες Πιστοποιήσεις: Ειδικός στην Οικογενειακή Ανάλυση, Rave Κοσμολόγος, Αναλυτής Πρωταρχικού Συστήματος Υγείας, Αναλυτής Rave Ψυχολογίας, Μεταφοράς του Χρώματος.

Πιστοποιήσεις Αναλυτή: Ατομική Rave Ανάλυση, Ανάλυση των Κύκλων της Ζωής , Ανάλυση Σχέσεων.

Στοιχεία επικοινωνίας

Ιστοσελίδα: http://www.humandesignhellas.gr/index.php

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τηλ: 23920 35158

 

 

Χορηγοί επικοινωνίας

 

             

 

 

 

 

 

Joomla Templates by Joomla51.com