Πλάνο - Λάρισα 2016

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να δείτε πληροφορίες για τους εκθέτες μας.

 

1.Larissa-2016-

 

 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το πλάνο.

 

ΕΚΘΕΤΕΣ

 

Βιβλιοπωλείο ΨΑΡΑΣ - Τραπέζια 1, 2 & 3

Βιβλία Ψαράς Bevel Flatten

Το βιβλιοπωλείο ΨΑΡΑΣ από το 1978 που δημιουργήθηκε, φιλοδοξεί να καλύψει τις αναζητήσεις ενός αναγνωστικού κοινού, που επιδιώκει την γνώση πάνω σε θέματα ιστορίας, φιλοσοφίας, ψυχολογίας, μεταφυσικής και γενικά εσωτερικής πνευματικής αναζήτησης του ατόμου. 

Επισκεφθείτε το διαδικτυακό μας περιβάλλον www.psarasbooks.gr, για να ενημερωθείτε σχετικά με όλα τα βιβλία της Ελληνικής βιβλιογραφίας 180.000 τίτλοι και πολλών άλλων εναλλακτικών προϊόντων.
Μπορείτε να μας βρείτε στο skype: Dion publication – Psarasbooks όπου σας περιμένουμε να βοηθήσουμε στις βιβλιογραφικές σας αναζητήσεις, να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε ζωντανά on-line.
Για παραγγελίες:
Τηλ.2310 265042 και 2310 265083
Fax.2310 265083
Οι αποστολές μας γίνονται άμεσα και παντού με τα ΕΛΤΑ και με Ιδιωτικές εταιρείες courier και πάντοτε με γνώμονα τις πιο συμφέρουσες χρεώσεις και σε συμφωνία μαζί σας.

facebook 1  Psarasbooks  και  Dion publications - psarasbooks

 

twitterRama - Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing & Arhatic - Τραπέζι 8

 Rama Praning HealingTo Pranic Healing του Master Choa Κok Sui είναι ένα απλό όμως πανίσχυρο και αποτελεσματικό σύστημα  ενεργειακής θεραπείας (no-touch) χωρίς σωματική επαφή, το οποίο βασίζεται  στη θεμελιώδη αρχή ότι το ανθρώπινο σώμα είναι μια «αυτοθεραπευόμενη οντότητα», έχει δηλαδή την δυνατότητα να αυτοθεραπεύεται.
Το Pranic Healing αξιοποιεί την ιδιότητα αυτή της αυτοθεραπείας και παρέχοντας ζωτική ενέργεια (prana) στο σημείο του σώματος, που πάσχει, ενισχύει και επιταχύνει τη θεραπευτική διαδικασία, χωρίς να επιδιώκει να αντικαταστήσει τη συμβατική ιατρική αλλά να την συμπληρώσει.
Το Pranic Healing  επιδρά στο βιο-ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ανθρώπου, γνωστό ως «αύρα», η οποία έχει τη μορφή και το σχήμα του φυσικού σώματος. Αυτό το βιοπλασματικό σώμα απορροφά τη ζωτική ενέργεια και τη διανέμει στα όργανα και στους αδένες.  Κατ’ αυτό τον τρόπο καταπολεμώνται  οι ασθένειες, οι οποίες εμφανίζονται αρχικά ως ενεργειακές διαταραχές στο ενεργειακό σώμα πριν εκδηλωθούν ως ασθένειες του φυσικού σώματος.
Επίσης το  Pranic Healing  αποτελεί μια πολύ αποτελεσματική μέθοδο όχι μόνο για τη θεραπεία ασθενειών,  όπως π.χ.  είναι οι αλλεργίες, το άσθμα, οι αρθρίτιδες και άλλες οργανικές παθήσεις,  αλλά και για την αντιμετώπιση  του άγχους, της κατάθλιψης, των εξαρτήσεων και των εθισμών.
 Μπορείτε να μάθετε να χρησιμοποιείτε τις τεχνικές του Pranic Healing  για σας και τους αγαπημένους σας άμεσα και αποτελεσματικά.
Η Chiara Perfetti  και ο Γιώργος Σταμούλης γνώρισαν και διδάχτηκαν το Pranic  Healing του Master  Choa  Kok  Sui ξεκινώντας πριν 10 χρόνια από την  Ιταλία. Τo 2006 έφεραν το Σύστημα για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έτσι ιδρύθηκε ο  «Rama- Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing & Arhatic Yoga» με κύριο σκοπό τη διάδοση και την εκπαίδευση στις τεχνικές και τις διδασκαλίες του Master Choa Kok Sui.
Το 2008 έλαβαν την άδεια από τον  Παγκόσμιο Οργανισμό Pranic  Healing (Institute of  Inner  Studies, Inc.) να διδάξουν το Pranic  Healing στην Ελλάδα, και το 2011 στην Ουκρανία, στη   Ρωσία και στην Κύπρο.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Rama-Ελληνικός Οργανισμός PranicHealing & ArhaticYoga
Βασ.Σοφίας 21, Αγ. Ανάργυροι, 13561
Τηλ: 210 8547506 & 6938 880555
Site: www.pranichealing.gr
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Μαρία Τσίβριτς - Τραπέζι 27

MARIA TSIVRITS2

Η Μαρία Τσίβριτς ασχολείται ενεργά ως θεραπεύτρια στο χώρο της Κοσμοενεργητικής εδώ και δέκα χρόνια, έχοντας λάβει μυήσεις στα ανώτερα επίπεδα σπουδών από τη δασκάλα της Τατιάνα Κι, στη Σχολή Πνευματικής Ανάπτυξης Κι στη Μόσχα.
Είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος της εταιρείας Bioentech στην Ευρώπη των μηχανημάτων Crownscopy και Aurabook, δημιουργημένα από το Βιοιατρικό Τεχνολογικό τμήμα του Τηλεπικοινωνιακού Πανεπιστημίου της Αγ. Πετρούπολης με σκοπό τη βελτίωση και αυτογνωσία, καθώς και την εξερεύνηση εναλλακτικών μεθόδων, όπως αύρα, chakras και επίδραση κοσμικών καναλιών.
Το 2010 η Μαρία Τσίβριτς εισήγαγε στην Ελλάδα ως αποκλειστική αντιπρόσωποςτης εταιρείας ZvukOM, η οποία λειτουργεί με βάση την Καναδική Ακαδημία Επιτυχίας «Αληθινός Δρόμος»  τη χρήση ηχητικών τεχνολογιών ως ψυχολογικό βοήθημα για την προσωπική ανάπτυξη, τη θετική σκέψη και πρόοδο.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διός 37, 16671 Βουλιαγμένη
0030 6937  799949  &  0030 2130 291166
Skype: Civric Maria
Website: www.spiritgrowth.gr
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Del'or & Deta Elis - Τραπέζι 17

delor detaelis

DEL’OR και Νανοτεχνολογία
Πρόκειται για μοναδικά προϊόντα-καλλυντικά η δράση των οποίων βασίζεται σε νομούς της φυσικής και της νανοτεχνολογίας. Τα κατοχυρωμένα με παγκόσμια πατέντα καλλυντικά DEL’OR έχουν ειδική ενεργή φυσική δομή, με αποτέλεσμα να επιλύουν τα προβλήματα του δέρματος χωρίς την χρήση χημικών ουσιών.
Ολοκληρωμένο αποτέλεσμα DELΌR:
Λείανση των ρυτίδων και σμίκρυνση των πόρων - Αποχρωματισμός των κηλίδων και εξομάλυνση της όψης της επιδερμίδας - Απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων χωρίς να επηρεάζονται τα υγιή - Καθαρισμός από τοξίνες και ελεύθερες ρίζες - Μακροχρόνια ενυδάτωση και θρέψη - Μείωση των επίμονων κοκκινίλων (ροδόχρους νόσος) και της ψωρίασης - Βελτίωση της αιμάτωσης του δέρματος - Περιορισμός στην εμφάνιση νέων ρυτίδων.
DETA ELIS και Βιοσυντονισµός
Στο σώμα µας υπάρχουν διάφορες μορφές ενέργειας, µία από αυτές είναι και η ηλεκτρομαγνητική, η οποία εκφράζεται µε ταλαντώσεις.
Το μήκος κύματος της ταλάντωσης ενός υγιούς ανθρώπου είναι διαφορετικό από το μήκος κύματος της ταλάντωσης που θα έχει κάποιο άτομο µε κάποια παθολογική κατάσταση. Όταν το σώμα ασθενεί οι παθολογικές καταστάσεις μπορούν να γίνουν αντιληπτές από κάποια συσκευή, n οποία έχει την δυνατότατα να παράγει ένα υγιές κύμα ακριβώς αντίθετο από το παθολογικό κύμα (σαν να βάζαμε έναν καθρέφτη).
Έτσι δημιουργείται «συντονισµός». Με τον τρόπο αυτό επέρχεται µία εξισορρόπηση της ενέργειας του οργανισμού, εξουδετέρωση του παθολογικού κύματος και υποβοήθηση στην θεραπεία της ασθένειας, γρήγορα, αποτελεσματικά και ακίνδυνα.

 
Στοιχεία επικοινωνίας Ανεξάρτητων Συνεργατών
Χριστόφορος Φέκκας
Τηλ. 00357 96424502, http://www.medical-cyprus.com/
Παπαδοπούλου Γιώτα Οδοντίατρος - Βιοσυντονίστρια
Τηλ.: 6942675880, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.,   
Παναγιωτής Κωνσταντίνος Υπεύθυνος ανάπτυξης δικτύου
Τηλ.: 6934546373, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    
Μίτσιος Μάριος Φυσικοθεραπευτής - Χειροθεραπευτής MSc και Βιοσυντονιστής
Τηλ.: 6975260273

 

 

DXN Pharmaceutical_Ανεξάρτητοι συνεργάτες - Τραπέζι 29

Logo de DXN

Η DXN Pharmaceutical είναι μια κορυφαία εναλλακτική φαρμακευτική εταιρία. Έχει έδρα στη Μαλαισία και δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το 2011.
Καλλιεργεί και παράγει στα πλαίσια της ανατολικής παραδοσιακής ιατρικής και βοτανολογίας εξαιρετικές υπερτροφές όπως τα θεραπευτικά μανιτάρια Ganoderma Lucidum, Cordyceps, Lion's mane. Επίσης παράγει και διανέμει στην παγκόσμια αγορά χυμό Νονι, Σπιρουλίνα, προϊόντα μέλισσας, προϊόντα προσωπικής περιποίησης με Γανόδερμα κ.α.
Από το 1993 παράγει τον αλκαλικό καφέ με βιολογικό Γανόδερμα, πράσινο τσάι με Γανόδερμα καθώς και άλλα εναλλακτικά ροφήματα.
Η DXN δημιουργεί τα προϊόντα της κάτω από πολύ αυστηρές προδιαγραφές, παγκόσμιες πιστοποιήσεις βιολογικής καλλιέργειας και άλλα ISO. Διαθέτει τη μεγαλύτερη φάρμα βιολογικού Ganoderma Lucidum στον κόσμο.
Η εξαιρετική ποιότητα των φυσικών υπερτροφών της, τα ασύγκριτα αποτελέσματα στον τομέα της υγείας, σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερα τις προσιτές τιμές την κάνουν να συγκαταλέγεται στις 25 μεγαλύτερες εταιρίες άμεσων πωλήσεων στον κόσμο με δικά της κέντρα διανομής σε 60 χώρες και διακίνηση των προϊόντων της σε 170 χώρες.
Η DXN δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη καταναλωτές των προϊόντων της να συνεργαστούν μαζί της στον τομέα του μάρκετινγκ αποκομίζοντας ιδιαίτερα σημαντικά οικονομικά οφέλη.
Στην έκθεση Alterscope θα μας βρείτε: Ανεξάρτητοι συνεργάτες DXN τραπέζι 29

Στοιχεία επικοινωνίας συνεργατών DXN
Γιώργος Κουταλάς: τηλ. 6980234333
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.http://koutalas.dxneurope.eu/
Τούλα Παρασκευά: τηλ. 6979910941
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. http://paraskeva.dxnnet.com/
Φωτεινή Τσαλίκη: τηλ. 6981198333
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.http://tsaliki.dxnnet.com/
Κατερίνα Πατμάζογλου τηλ.6946397571
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.http://yamas.dxnnet.com/

 

 

Omtimes - Τραπέζι 5

ARXOS ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΤΙΜΕΣ

To Omtimes είναι ένα από τα πρωτοπόρα περιοδικά στο χώρο του Εναλλακτικού κόσμου με τεράστια επισκεψιμότητα και με άρθρα και συνεντεύξεις από κορυφαίες προσωπικότητες όπως οι Shirley Mc Lein, Doreen Virtue, Jeff Bridges, Keith Mitchell, Desmont Tutu, Deepak Chopra, Erich Von Daniken, Arriana Huffington, Alan Cohen, Noam Chomsky, Judith Orloff, Michelle Whitedove κ.α.
Το  Omtimes είναι ένα περιοδικό συνειδητότητας που σκοπό έχει την εξύψωση του Πνεύματος και την ευρύτερη κατανόηση του κόσμου μας. Ύστερα από την Αγγλική και Ισπανική έκδοση έρχεται και στην Ελλάδα ως διαδικτυακή πύλη, περιοδικό και ραδιόφωνο με σκοπό πάντα την μεγαλύτερη το δυνατόν διάδοση του μηνύματος για ένα νέο κόσμο, δίνοντας φωνή σε σημαντικούς ξένους πνευματικούς ανθρώπους, αλλά και σε σημαντικούς Έλληνες που έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν μέσα από το περιοδικό μας, με ανθρώπους από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.
Σκοπός μας δεν είναι μόνο τα λόγια, μέσα από το μη κερδοσκοπικό έργο του Humanity Healing Foundation βοηθούμε χιλιάδες παιδιά με τις εκστρατείες μας ενάντια στις ολοένα και αυξανόμενες επιθέσεις σε παιδιά Αλμπίνο στην Αφρική, υποστηρίζουμε εκατοντάδες ανθρώπους στο Πακιστάν να μπορέσουν να έχουν μία στέγη στη χώρα τους και στηρίζουμε τη γυναίκα της Αφρικής δίνοντας της πρόσβαση στην τεχνολογία.
Σας καλούμε να μας επισκεφθείτε και να μοιραστείτε μαζί μας ένα όραμα για περισσότερη ειρήνη, για περισσότερη αποδοχή και κατανόηση και περισσότερη ανθρωπιά που είναι η βάση κάθε πνευματικής έκφρασης. H Ελληνική έκδοση του Omtimes ανοίγει τις πόρτες της και με μεγάλη ικανοποίηση βλέπει ήδη κόσμο να συμμετέχει ενεργά στους σκοπούς της, με πιο σημαντικό τον 1ο επίσημο δια-θρησκευτικό διάλογο που άνοιξε το μήνα Σεπτέμβρη το περιοδικό μας μακριά από δόγματα, αλλά με αγάπη στην ουσία της πνευματικότητας που κάθε θρησκεία φέρει. Καλούμε όλους τους Πνευματικούς αγωνιστές να συμμετέχουν κι αυτοί σε μία ειλικρινή προσπάθεια αλλαγής του κόσμου.

Στοιχεία επικοινωνίας
Website: www.ellinika.omtimes.com
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Υπεύθυνος Ελληνικής έκδοσης: Χρήστος Άρχος
Τηλ.: 211 71 03 433 & 699 41 91 023
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 


Αρωματοπωλείο "Το Μυρόλι των Ιωαννίνων" - Τραπέζι 16

TO MYROLI1 Alterscope

Το αρωματοπωλείο «Το Μυρόλι των Ιωαννίνων» μέσα από ένα ταξίδι περιπλάνησης στην γνώση της ανθρώπινης σοφίας και της συμπαντικής ενέργειας, προσφέρει από το 2006 τις υπηρεσίες του σε όλους τους ονειρευτές της ζωής που ξέρουν ότι η ομορφιά των πραγμάτων κρύβεται στην εσωτερική ενέργεια, στις μικρές καθημερινές χαρές, στη γαλήνη και στις επιθυμίες. Σκοπός των δημιουργών  του Μυρόλι, του Νίνο Αυγέρη και του Μιχάλη Δούκα, καθώς κι όλης της υπόλοιπης ομάδας που απαρτίζουν την οικογένεια του Μυρόλι , είναι να σας αποκαλύψουν μυστικά της καρδιάς και να σας γνωρίσουν ξεχωριστές διαδρομές του μυαλού.
Στο αρωματοπωλείο «Το Μυρόλι των Ιωαννίνων», θα βρείτε μεθυστικά αρώματα, ενεργειακά έλαια, μπουχούρια και θυμιάματα για κάθε επιθυμία, χειροποίητα σαπούνια, πούδρες και πομάδες, ενεργειακά κεριά, άλατα & μπάνια καθαρισμού, ημιπολύτιμους λίθους, ενεργειακά κοσμήματα, διακοσμητικά και αντικείμενα τέχνης, γούρια & φυλαχτά. Προσφέρουμε υπηρεσίες αυτοβελτίωσης, ενεργειακού καθαρισμού, αστρολογικές και μαντικές προβλέψεις. Αφήστε τις μυρωδιές των χειροποίητων υλικών κι αντικειμένων μας, να σας ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά του κόσμου και να σας φέρουν αυτό που επιθυμείτε.
Γνωρίστε από κοντά τον μοναδικό κόσμο του Μυρόλι και χαρίστε στον εαυτό σας λίγη μαγεία και λάμψη. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και πάρτε την ζωή σας στα χέρια σας!

Στοιχεία επικοινωνίας
Αρωματοπωλείο «Το Μυρόλι των Ιωαννίνων»
Κεντρικό κατάστημα: Αγίου Μελετίου 55 & Πατησίων, Αθήνα
Υποκατάστημα: Happymojo  Shop, Ματζαγριωτάκη 58, πλατεία Δαβάκη, Καλλιθέα
Κατάστημα Κρήτης: Το Μυρόλι των Αγγέλων, Χάνδακος 11, Ηράκλειο Κρήτης
Tel: 210 8612110, 2130 290626, 6939 370110
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: www.tomyroli.gr
Eshop: www.happymojo.gr
Forum: www.manoliassa.forumup.gr
Facebook: www.facebook.com/Happymojogr

 

 

 

Vivo Verde - Ελληνική Οικολογική Εταιρεία - Τραπέζι 24

 vivo verde logoΗ Ελληνική οικολογική εταιρεία Vivo Verde (ζω πράσινα) δημιουργήθηκε για να συνεισφέρει σε ένα «πράσινο» τρόπο ζωής, έχοντας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της την ανθρώπινη υγεία, την εσωτερική και εξωτερική ομορφιά και την προστασία του περιβάλλοντος.
Η εγχώρια αγορά φιλοξενεί από το 2007 την ευρεία γκάμα προϊόντων Vivo Verde για την φροντίδα του προσώπου και του σώματος όλης της οικογένειας, αλλά και του σπιτιού και της επιχείρησης.
Ειδικά προϊόντα διατροφής
Θεραπευτικά καλλυντικά
Βιοδιασπώμενα πολυκαθαριστικά
Φίλτρο νερού

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Ανεξάρτητος συνεργάτης Ιωάννα Αλεξίου
Τηλ: 6976 641303
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Site: http://www.vivoverde.gr/

 

 

 

 


ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΝΤΑΜΑΓΚΑ - Τραπέζι 7

Αγρόκτημα ΝταμάγκαΜε βασικές αρχές την αξιοπιστία, τη συνέπεια και την ποιότητα, σας καλωσορίζουμε στο
«ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΝΤΑΜΑΓΚΑ»
Βρισκόμαστε στη Ζηλευτή Ν. Τρικάλων όπου δημιουργήσαμε την 1η βιολογική συγκαλλιέργεια υπό μετατροπή ελιάς με σπαθόχορτο (το γνωστό βάλσαμο) στην Ελλάδα.
Η αγάπη μας για τη γη μας δίνει εδώ και πάνω από 40 χρόνια τη δύναμη να παραμένουμε κοντά της, φροντίζοντάς την και απολαμβάνοντας τους καρπούς που μας χαρίζει πλουσιοπάροχα!
Η καινούρια καλλιέργεια του σπαθόχορτου (ypericum perforatum) είναι πράγματι πολλά υποσχόμενη, αλλά αυτό που μας ώθησε στην απόφαση να την επιχειρήσουμε, είναι η πεποίθησή μας ότι οι ευεργετικές του ιδιότητες (είτε ως αφέψημα, είτε ως σπαθόλαδο) θα γίνουν γνωστές σε όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας, προκειμένου αυτοί να επωφεληθούν από τη χρήση του.
Είναι ένα χρυσό δώρο του Θεού στον άνθρωπο που όμως δυστυχώς ο τελευταίος αγνοεί.
Το σπαθόλαδο που παρασκευάζουμε είναι εξαιρετικής ποιότητας αφού χρησιμοποιούμε αγουρέλαιο χαμηλής οξύτητας και φρέσκα άνθη σπαθόχορτου του αγροκτήματος (ασφαλής προέλευση).

Στοιχεία επικοινωνίας
Τηλ: 6936 786847 & 24310 87186 & 2315 317901
E-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Ιστότοπος:https://www.facebook.com/agroktimadamaga

 

 

 

 

 

 

Mr East _ ethnic art & crafts - yoga accessories  -  Τραπέζι 4

ZIGKAS

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ιδιαίτερα χρηστικά χειροποίητα αντικείμενα και κομμάτια τέχνης στο χώρο του επίπλου, της διακόσμησης, των ειδών δώρου, στα είδη yoga και στα αξεσουάρ από χώρες της Ασίας, όπως Ινδονησία, Ταϊλάνδη και Ινδία, σε ιδιαίτερα προσιτές και λογικές τιμές. Έχουμε επιλέξει με μεγάλη φροντίδα το κάθε μας κομμάτι ξεχωριστά με σκοπό να σας γοητεύουν και να σας εκπλήξουν.
Τα προϊόντα του Mr. East επιλέχθηκαν ώστε να κάνουν τη ζωή μας λίγο πιο όμορφη και διαφορετική, δίνοντάς της ένα τόνο ανατολίτικου μυστηρίου. Έχουν καταγωγή από λαούς της Ινδονησίας, της Ταϊλάνδης και της Ινδίας που φημίζονται παγκοσμίως για την τέχνη τους. Τα ιδιαίτερα αυτά προϊόντα, τα οποία έχουμε επιλέξει προσωπικά, αποτελούν τα πλέον αντιπροσωπευτικά χειροποίητα δημιουργήματα αυτών των λαών. Ακόμα παραπέρα, κάποια από τα προϊόντα αυτά βοηθούν στην αναγνώριση των τοπικών καλλιτεχνών για την προσωπική τους δουλειά. Παρέχουμε οικολογικά χειροποίητα προϊόντα φτιαγμένα από ξύλο και ρίζες δέντρων ελεγχόμενης κοπής, από φυσικό μετάξι και βαμβάκι και προωθούμε οργανικά υλικά, όπως τα κελύφη φαγόπυρου (buckwheat seeds) και το καπόκ (kapok).

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΑΡΑΦΗ 48Ε, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ Τ.Κ: 55133
Τηλ.: +30 2316007620
 Fax: +30 2316007620
E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
E-shop: www.mreast.gr

 

 

 


"Εντελέχεια" -  Τραπέζι 6

Endelechia

Το Εντελέχεια είναι ένας «πολυχώρος» όπου η ολιστική προσέγγιση ενώνει τις επιστήμες της ψυχολογίας και της διατροφής. Κύριο χαρακτηριστικό αποτελεί η κατεύθυνση προς την απόκτηση ποιότητας ζωής, ψυχικής ανάτασης, σωματικής υγείας και ευεξίας και προς την ανάπτυξη υγιών διαπροσωπικών σχέσεων, επαφής, αυτογνωσίας.
Πιο συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες που παρέχονται στο χώρο μας είναι:
Διατροφική υποστήριξη - Τεστ τροφικής δυσανεξίας  - Θεραπείες βιοσυντονισμού – Αποτοξίνωση - Αγωγές αντιγήρανσης – Ανθοθεραπεία - Συμβουλευτική υγείας (Health Coaching) - Θεραπευτικές τεχνικές μάλαξης - μασάζ (Reiki, Rejuvance, σιάτσου, μασάζ κοιλιάς και παχέος εντέρου, χαλαρωτικό και λεμφικό μασάζ) - Ψυχολογική υποστήριξη/συμβουλευτική ενηλίκων/εφήβων/παιδιών  - Θεραπεία ζεύγους  - Συναισθηματικές διαταραχές (καταθλιπτικές διαταραχές, φοβίες ή φοβικές διαταραχές, αγχώδεις διαταραχές, κρίσεις πανικού) - Χαμηλή αυτοεκτίμηση, ανασφάλεια - Απώλειες, πένθος - Διαχείριση άγχους εξετάσεων - Προβλήματα ύπνου - Διαταραχές πρόσληψης τροφής - Σεξουαλική δυσλειτουργία - Σχολή γονέων - Βιωματικά εργαστήρια, ομάδες αυτογνωσίας  - Σεμινάρια επιμόρφωσης
Οι δράσεις μας και οι υπηρεσίες μας ανανεώνονται και εμπλουτίζονται συνεχώς γι’ αυτό να μας επισκέπτεστε τακτικά στο facebook.com/enteleheia και στο www.enteleheia.com.gr

 Στοιχεία επικοινωνίας
Εντελέχεια
Παναγούλη 12 & Κούμα, 3ος όροφος
Λάρισα 41222
Τηλ: 2414 003141
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Fb: www.facebook.com/enteleheia
Website: www.enteleheia.com.gr

 

 

Κώστας Παπαγιάννης  - Ρεφλεξολογία  - Τραπέζι 11

papagiannis reflexologia

Τα τελευταία χρόνια διαπιστώνεται αυξημένο ενδιαφέρον για τις ήπιες, φυσικές και συμπληρωματικές μεθόδους φροντίδας της υγείας. Μία απ’ αυτές τις μεθόδους είναι η Ρεφλεξολογία.
Ρεφλεξολογία είναι η επιστήμη, η οποία βασίζεται  στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα στα χέρια στα αυτιά, όπου αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος.
Ο ρεφλεξολόγος εφαρμόζει ειδικές τεχνικές χαλάρωσης και ασκεί ειδικές πιέσεις στα αντανακλαστικά σημεία με σκοπό την εξισορρόπηση, την χαλάρωση και την ενεργοποίηση των αυτοθεραπευτικών δυνάμεων του σώματος.
Ο Κώστας Παπαγιάννης δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας τα τελευταία 15 χρόνια,  έχει σπουδάσει σε ιδιωτική σχολή στο τμήμα Φυσικοθεραπείας είναι πιστοποιημένος ρεφλεξολόγος και ασχολείται με την  επιστήμη της ρεφλεξολογίας τα τελευταία 3 χρόνια.  

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Κωνσταντίνος Παπαγιάννης
Μανωλάκη 13-15, 41222, Λάρισα
Τηλ: 6932 197199
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
https://www.facebook.com/kostas.papagiannis.71

 

 

LifeWave – Τραπέζι 28

Live Wave

Η "LIFEWAVE", είναι μία νέα επαναστατική βιοτεχνολογία που προσφέρει ποιότητα ζωής και καλή υγεία, χωρίς χρήση φαρμάκων.
Δεν είναι φάρμακα, δεν περνούν από το συκώτι μας, δεν έχουν τοξίνες, δεν έχουν αρνητική αλληλεπίδραση με φάρμακα.
Δεν είναι διαδερμικά, ενέσιμα ή πόσιμα.
Τοποθετούμενα στα σημεία βελονισμού διεγείρουν, αυξάνουν και αποκαθιστούν την ενέργεια στο σώμα μέσω των ενεργειακών καναλιών, των γνωστών μεσημβρινών.
 Η σύνθεσή τους είναι από οργανικά υλικά όπως αμινοξέα, σάκχαρα και σταθεροποιημένο οξυγόνο.
Τα υλικά αυτά σχηματίζουν μοριακού μεγέθους υγρούς κρυστάλλους, οι οποίοι λειτουργούν σαν μικρές κεραίες.
Το σώμα μας είναι μια τέλεια μηχανή που υπολειτουργεί, γιατί υπάρχουν οι τοξίνες και τα βαριά μέταλλα.
Μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τον οργανισμό μας από τα κέντρα - τα σημεία που εισέρχεται η ενέργεια στο σώμα μας.
Τα επιθέματα:
Α) Βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου.
Β) Βοηθούν τον οργανισμό μας με τον πιο φυσικό τρόπο να αυξήσει τις λειτουργίες του.
Γ) Αποτοξινώνουν, αναπλάθουν το σώμα και καθυστερούν τη γήρανση.
Δ) Ρυθμίζουν το βάρος μας.
Ο στόχος της χρήσης αυτών των ενεργειακών προϊόντων είναι να μπορεί ο καθένας να τα χρησιμοποιεί οπουδήποτε και χωρίς χρονοτριβή, ταλαιπωρία και περιττές δαπάνες.

Στοιχεία επικοινωνίας
Πάνος Χατζηελευθερίου - Τηλ: 6987534014
Σελήνη Χρυσούλα - Τηλ.:6945932542

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ηλιάνα Κυνηγοπούλου  -  Be Alive Ευ Ζην Γελώντας – Τραπέζι 18

Iliana kinigopoulou

Γιόγκα Γέλιου, Γελωτοθεραπεία και Θετική Ψυχολογία. Υπνοθεραπεία και NLP (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός). Ενεργειακές Θεραπείες,  Κοσμοενεργειακή Θεραπεία (The Cosmic Energy Healing) και Ρέικι.  Συμβουλευτική και Life Coaching (Προπονητική Ζωής). Εκπαίδευση.
Η Ηλιάνα Κυνηγοπούλου είναι η πρώτη θεραπευτής που έκανε γνωστή την Γιόγκα Γέλιου στην Β. Ελλάδα από το 2010. Είναι Γελωτοθεραπευτής, ειδικευμένη στην Γελωτολογία και Εκπαιδευτής Συντονιστών στη Γιόγκα Γέλιου, Life Coach, Υπνοθεραπευτής, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Επαγγελματικού Προσανατολισμού.
Ολοκλήρωσε τις απαιτούμενες σπουδές στην Gestalt in Organizations στη Προσέγγιση της Γκεστάλτ, στην Υπνοθεραπεία και το NLP (πιστοποιημένη από το American Board of Hypnotherapy) και το Life Coaching.
Κατέχει  τον βαθμό του Μάστερ Ι Θεραπευτή στην Κοσμοενεργειακή Θεραπεία (The Cosmic Energy Healing).  Σπούδασε οικονομικά στο Λονδίνο, έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και εξειδικεύτηκε στο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα (Banking). Εργάστηκε ως Διευθυντικό στέλεχος στην Alpha Bank.
Διευθύνει τον χώρο Be Alive Ευ Ζην Γελώντας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Χαλκέων 13 Κέντρο Θεσσαλονίκης,
Τηλ: 2310 926618 και 6944 418624
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   
Site: www.bealive.gr

 

 

Μάριος Χαρώς Γεροτόλιος  - Τραπέζι 19

Karta

Ονομάζομαι Χαρώς Γεροτόλιος (Charos).
Έχω εκπαιδευτεί στην ιερή παράδοση του Agni στο επίπεδο του πνευματικού σύμβουλου Αlpha-chi και έχω αποκτήσει πρόσβαση μέσω αυτής της εκπαίδευσης στο 8ο τσάκρα και στον πνευματικό νόμο. Τα δώρα που έχει έρθει να προσφέρει η ψυχή μου χωρίζονται σε 3 κυρίως επίπεδα.
1)Στο επίπεδο της πνευματικής συμβουλευτικής-συνεδρίας, μέσω του  οποίου μπορώ να καθοδηγώ τον θεραπευόμενο με οδηγό την αγάπη , να του δείχνω ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα που κρύβεται πίσω από μια κατάσταση και το κυριότερο, να του δίνω λύση.
Η μεγαλύτερη δύναμη μου είναι ότι μπορώ να δώσω μια λύση για κάθε θέμα που μπορεί να αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος. Παράλληλα, χρησιμοποιώ πολλές τεχνικές θεραπείας είτε μέσω διαλογισμού είτε μέσω άλλων τρόπων, έτσι ώστε να αποδεσμευτεί ο θεραπευόμενος από παλιά φορτία, μπλοκαρίσματα και πεποιθήσεις και να επιλέξει να προχωρήσει στο δρόμο της ψυχής του.
2)Το δεύτερο επίπεδο προσφοράς ονομάζεται Alpha-chi feng-shui.
Alpha chi feng-shui σημαίνει ότι μπορώ να επεμβαίνω σε χώρους, είτε επαγγελματικούς, είτε οικιακούς και να αλλάζω τις ενέργειες αυτών των χώρων. Κάθε feng-shui που κάνω γίνεται αποκλειστικά για τον άνθρωπο που ζει/εργάζεται εκεί και φυσικά εμπεριέχει και αρκετές πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν στην καθημερινότητα/δουλειά του.
Δεν μετακινώ έπιπλα, δεν αλλάζω τη διαρρύθμιση του χώρου, είναι καθαρά ενεργειακή η δουλειά μου αλλά και το αποτέλεσμα αυτής.
3)Διδάσκω βιωματικά σεμινάρια που επικεντρώνονται στο διαλογισμό και την πνευματικότητα, μέσω των οποίων  ο συμμετέχοντας  μπορεί να ανακαλύψει τις δυνάμεις και την αλήθεια της ψυχής του έτσι ώστε να μπορέσει να τα βγάλει στην επιφάνεια και να αλλάξει τη ζωή του.
Κάθε σεμινάριο έχει διαφορετικό θέμα, διάρκεια, γνώση και δύναμη.
Ο σκοπός της προσφοράς μου είναι ένας : Η αγάπη.

Στοιχεία επικοινωνίας
Charos
Σωτήριο Λάρισας
Τηλ:6942 680 704,
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 


Βασιλική Γκίκα - Τραπέζι 25

Βασιλική ΓκίκαΣτοιχεία επικοινωνίας
Βασιλική Γκίκα
Τηλ: 6980 159319

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ιωάννης Μπετσάνης _ ScalarPrana Greece - Τραπέζι 14

Scalar Logo1

Το ScalarPrana είναι ένα σύστημα ενεργειακής θεραπείας που συνδυάζει τις δύο συμπαντικές ενέργειες - την ενέργεια Scalar και το Prana. Η ενέργεια Scalar είναι καθαρή ενέργεια από το ανεξάντλητο κενό, είναι η θεμελιώδης ενέργεια της δημιουργίας που αντλούμε και απορροφούμε από το Σημείο Μηδέν ή MATRIX. Είναι μία ενέργεια υψηλότερης δόνησης που δίνει δύναμη, συνοχή, δομή και κατεύθυνση στο Prana. Ενώ το Prana απορροφάται από τα ενεργειακά κέντρα του σώματος που ονομάζονται Τσάκρας, η ενέργεια Scalar απορροφάται από κάποιες μυστικές πύλες, τις Scalar Ζώνες. Όταν αυτές οι Ζώνες είναι ενεργοποιημένες και ευθυγραμμισμένες, το σώμα μπορεί να αντλεί εύκολα την ενέργεια Scalar για τη συντήρηση του Prana του, για τη διατήρηση της υγείας και τη θεραπεία του.
Η ενέργεια Scalar είναι η "ελεύθερη ενέργεια" που χρησιμοποίησε ο Νίκολα Τέσλα για να παράξει ασύρματο ηλεκτρικό ρεύμα. Οι βασικές της ιδιότητες είναι ότι μπορεί να αναγεννηθεί και αυτοδιορθωθεί επ΄ άπειρον, και μπορεί να περάσει μέσα από πυκνά υλικά όπως τα ανθρώπινα κύτταρα, χωρίς να χάσει την έντασή της και χωρίς να μολυνθεί. Έχοντας αυτά τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά, η ενέργεια Scalar έχει προφανείς εφαρμογές στην αναπλήρωση και επαναφόρτιση του αποθέματος της ενέργειας στο σώμα μας, ώστε να φέρει ισορροπία, αρμονία και ευεξία.
Στο σύστημα ScalarPrana χρησιμοποιούμε ένα θεραπευτικό εργαλείο, το Μενταγιόν ScalarPrana FOL (Λουλούδι της Ζωής). Το μενταγιόν αυτό είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα και περιέχει μεταλλικά στοιχεία από την Ευρώπη και την Ασία ενεργοποιημένα με την θεραπευτική νοημοσύνη και τη δύναμη των κρυστάλλων, τον δημιουργικό προγραμματισμό της ιερής γεωμετρική γλώσσα του Λουλουδιού της Ζωής, ισχυρές ενεργειακές οδηγίες για Θεραπεία, Ευημερία, Προστασία και Ενόραση.

Στοιχεία επικοινωνίας
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΕΤΣΑΝΗΣ
Τηλ: 6981 569 230
Facebook: ScalarPranaGreece
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Έδρα:  Βόλος
Σεμινάρια: Bόλος - Αθήνα - Θεσσαλονίκη

 


Forever Living Products - Έφη Τζήλου -Τραπέζι 15

forever tzilouΗ Forever Living Products είναι η Νο 1 εταιρεία στον κόσμο σε Aloe Vera εδώ και 37 χρόνια.
Είναι η πρώτη εταιρία που απέκτησε τη σφραγίδα έγκρισης του Διεθνούς Επιστημονικού συμβουλίου της αλόης (IASC) και μόνο η Forever κρατάει το ζελέ ζωντανό όπως είναι μέσα στο φύλλο. Τα συστατικά σταθεροποίησης προέρχονται από φρούτα και καρπούς της φύσης.
Η Forever διαθέτει ιδιόκτητες καλλιέργειες και εργοστάσια παραγωγής και ελέγχει όλη τη διαδικασία από την καλλιέργεια, τη συγκομιδή, την παρασκευή έως και την τελική διανομή. Διαθέτει ποιότητα και σεβασμό, προσφέροντας εργασία σε εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.
Στο χώρο της έκθεσης θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας και να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για το πως να διατηρήστε υγιείς και όμορφοι, καθώς και για το πως να αυξήσετε το εισόδημά σας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Έφη Τζήλου
Τηλ: 6977 620241 & 6976 608680 (what's up)
Ιωάννα Παπανάτσιου
Τηλ: 6977 138310
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.my-aloe.eu

 

"ΡΟΖΜΑΡΙΝΟ" _ Ασημένια Χατζηπαναγιώτου - Τραπέζι 30

 rozmarino

 

Ching  Foundation Europe _ Eleni herbs and crafts - Τραπέζι 30

I Ching  Foundation11

 

 

Σοφία Αλεξιάδη - Τραπέζι 23

sofia alexiadi

Η Επανασυνδετική Θεραπευτική είναι ένας νέος τρόπος να βιώσουμε θεραπεία.  Είναι κάτι καινούργιο και εντελώς διαφορετικό από οποιαδήποτε άλλη μορφή θεραπείας και θεραπευτικής προσέγγισης υπάρχει.
Ο Δρ Ερικ Πέρλ είναι ο άνθρωπος που για πρώτη φορά "ξεκλείδωσε" την πρόσβαση σε ένα εντελώς καινούργιο φάσμα θεραπευτικών συχνοτήτων,  το οποίο είναι μοναδικό και πλήρως περιεκτικό, και είναι πλέον γνωστό ως το Επανασυνδετικό φάσμα συχνοτήτων. Ο ιδρυτής της Επανασύνδεσης και της Επανασυνδετικής Θεραπευτικής, Δρ. Ερικ Πέρλ, έχει φιλοξενηθεί από κορυφαίες εκπομπές, και από τις πλέον έγκυρες εκδόσεις, όπως την New York Times, καθώς και αναρίθμητες εκδόσεις παγκοσμίως.  Επίσης έχει μιλήσει μπροστά από ένα κατάμεστο Madison Square Garden, και έχει μιλήσει, μετά από πρόσκληση, στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.
Ο Δρ Ερικ Πέρλ ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους χειροπράκτες του Los Angeles, επί δώδεκα χρόνια,  όταν μία μέρα ασθενείς του άρχισαν να αναφέρουν ότι έλαβαν σημαντικές θεραπείες, από διαφόρων μορφών παθήσεις, όπως, σκελετικές κακώσεις, αρθριτικά, καρκίνο, γενετικές δυσμορφίες, και πολλές ακόμη.
Από τότε, κορυφαίοι επιστήμονες και ερευνητές από όλον τον κόσμο, έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στις εκπληκτικές θεραπείες που έχουν αναφερθεί ως αποτέλεσμα της Επανασυνδετικής Θεραπευτικής.
Πρωτοπόροι επιστήμονες στην έρευνα για την Επανασυνδετική Θεραπευτική είναι οι,  Dr. Gary E Schwartz, Ph.D, University of Arizona, Director of Medicine, Neurology, Psychiatry, Psychology, Director of Laboratory for Advances in Consciousness and Health,  Dr William Tiller, Ph.D, physisist, Professor Emeritus στο Stanford University, συγγραφέας του Tiller-Einstein μοντέλου Θετικού-Αρνητικού Χώρου/Χρόνου, συγγραφέας οκτώ βιβλίων, και περισσότερων από 250 επιστημονικών συγγραμμάτων, και,  Dr Konstantin Korotkov, Ph.d, Deputy Director of Saint Petersburg Federal Research Institute of Physical Culture, Professor of Computer science and Biophysics και Saint Petersburg Federal University of Informational Technologies, Mechanics and Optics, President of the International Union for Medical and Applied Bioelectrography.
Η Επανασυνδετική Θεραπευτική είναι η επιστροφή σε ένα ιδανικό επίπεδο ισορροπίας. Ο σκοπός είναι να αποκαταστήσει και να επαναφέρει την ισορροπία του ανθρώπου σε κάθε επίπεδο, στο συναισθηματικό, στο νοητικό, στο φυσικό. Η Επανασυνδετική Θεραπευτική είναι το αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης με το πλήρως περιεκτικό Επανασυνδετικό φάσμα συχνοτήτων, το οποίο αποτελείται από, ενέργεια,  φώς και πληροφορίες. Είναι  μετρήσιμο, και δυναμικό, και μπορούμε να το αισθανθούμε άμεσα.
Η Επανασυνδετική Θεραπευτική είναι μία άνετη, μη επεμβατική, Θεραπευτική προσέγγιση, στην οποία ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση. Όπως έχει παρατηρηθεί, τείνει να έχει μακροχρόνια και σημαντικά θεραπευτικά αποτελέσματα σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό παθήσεων.
Οι συστηματικές και μακροχρόνιες επιστημονικές έρευνες πάνω στην Επανασυνδετική Θεραπευτική, αποσκοπούν στην παρατήρηση, μέτρηση, και καταγραφή, διαφόρων παραμέτρων,  προκειμένου να εκφράσουν με νούμερα και ποσοστά,  τα αποτελέσματα των εξελικτικών αυτών συχνοτήτων. Τα αποτελέσματα,  όπως οι ίδιοι οι επιστήμονες αναφέρουν, είναι εντυπωσιακά. Τα συμπεράσματά τους δείχνουν πόσο σημαντικά είναι τα θεραπευτικά αποτελέσματα που έχει η Επανασυνδετική Θεραπευτική στην υγεία , στην φυσική,  ψυχική, και, στην συναισθηματική κατάσταση του ανθρώπου.
Είναι μία πόρτα που ανοίγει και μας οδηγεί σε μια αναβάθμιση της υγείας μας, της συνειδητότητάς μας, και της ποιότητας της ζωής μας.
Στο τραπέζι της, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν προσωπικά την εμπειρία των Επανασυνδετικών Συχνοτήτων.

Στοιχεία επικοινωνίας
Σοφία Αλεξιάδη
Κινητό τηλέφωνο:    +306971711910
Σταθερό τηλέφωνο:  +302109681071
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 


Πόπη Βασσάλου – Τραπέζι 22

popi2016 larisaΗ Πόπη Βασσάλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Πριν ακόμα τελειώσει το λύκειο γοητεύτηκε από την αστρολογία. Ήταν μια αφορμή για να ανακαλύψει σημαντικά στοιχεία του εαυτού της, αγαπημένων προσώπων, φίλων και αργότερα συνανθρώπων της.

Σπούδασε παιδαγωγική παράλληλα με την αστρολογία συνδυάζοντας αυτά τα δυο πεδία γνώσης που είχαν σχέση με την ψυχολογία του παιδιού και του εφήβου. Παρακολούθησε μια σειρά μαθημάτων στον Μιλτιάδη Μουτάφη όπως επίσης και διάφορα σεμινάρια στον Περικλή Καραμηνά και αλλού. Από το 2000 ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την αστρολογία. Ειδικεύεται πάνω στο γενέθλιο ωροσκόπιο ενηλίκων ή παιδιών, στις διαπροσωπικές σχέσεις, στο καρμικό ωροσκόπιο, στις προβλέψεις, στην ωριαία αστρολογία.
Συνεργάστηκε με τα περιοδικά «Ζωή και Ζώδια», «Jupiter».

Επίσης με τους Φίλους Αστρολογίας Θεσσαλονίκης (https://www.facebook.com/AstrologyThessaloniki/timeline), www.astroscope.gr και σε διάφορα sites.

Πιστεύει ότι η μελέτη της αστρολογίας είναι το αντικλείδι για να μπορέσει κάποιος να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του, να καλλιεργήσει σωστά τα υπέρ του και να μειώσει τα  αρνητικά του. Να κατανοήσει επίσης τον συνάνθρωπό του ώστε να αποκτήσει πιο ποιοτικές σχέσεις. Η αποκρυπτογράφηση του γενέθλιου χάρτη μπορεί να προβλέψει αντιδράσεις, ταλέντα, κατάκτηση γνώσεων, δημιουργικότητα, να συμβάλλει στη συναισθηματική ισορροπία σε όλα τα στάδια της εξελικτικής πορείας ενός ανθρώπου.

Στο χώρο της έκθεσης του Alterscope θα παρέχει αστρολογικές υπηρεσίες στους ενδιαφερόμενους απαντώντας στα ερωτήματά τους. Ένας γενέθλιος χάρτης, μια συναστρία, μια καρμική αναζήτηση, μπορεί να φωτίσει σημεία του χαρακτήρα, αδιέξοδα που μπλοκάρουν την προσωπικότητα. Μπορεί να δοθούν άμεσες απαντήσεις για την πορεία μιας σχέσης, ενός δύσκολου προβλήματος ή ενός χαρμόσυνου συμβάντος.

Στοιχεία επικοινωνίας
Κινητό:   (+30) 6973 805429
E-mail:    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
(Skype): popi_vassalou
FB: https://www.facebook.com/popi.vassalou

 

 

 Βάγια Δημηνίκου - Ολιστική θεραπεύτρια, κινέζικη ιατρική, theta healing - Τραπέζι 21

Βάγια ΔημηνίκουΓεννήθηκε το 1982 και μεγάλωσε σε διάφορα μέρη της Ελλάδος, με σημείο αναφοράς πάντα τη Λάρισα. Τόπος καταγωγής και πλέον αγαπημένος προορισμός της ένα χωριό στην παραλία Λάρισας, στους πρόποδες του Κισσάβου. Το 1ο της πτυχίο είναι πάνω στα Διεθνή Οικονομικά στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Προσπαθώντας να συνδυάσει την καλλιτεχνική της φύση με τις οικονομικές της γνώσεις συνέχισε τις σπουδές σε μεταπτυχιακό επίπεδο στην Αγγλία (MSc, International Fashion Retailing στο University of Manchester, UK). Από το 2001 έχει δουλέψει σε μεγάλες εταιρίες εμπορικής δραστηριότητας και παροχής υπηρεσιών.
Το 2009 το σύμπαν και η προσωπική ανάγκη για πραγματική θεραπεία, έφεραν στο μονοπάτι της τη δύναμη της οργόνης και το βελονισμό. Στη συνέχεια φοίτησε στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής όπου ολοκλήρωσε το 3ετες πρόγραμμα σπουδών στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική (βελονισμό, μοξοθεραπεία , βεντουζοθεραπεία, διατροφή και βοτανοθεραπεία). Παράλληλα μυήθηκε στο creative healing, την ενεργειακή αρωματοθεραπεία και το Thai yoga massage αποκτώντας έτσι το 3ετες πτυχίο του Θεραπευτή από την Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής.
Στη συνεχεία ακλούθησαν 2 χρόνια μετεκπαιδευτικών σπουδών στην Αρχαία και Κλασσική Κινέζικη Ιατρική στη σχολή AOM της κ. Vita Revelli. Ταυτόχρονα για ένα χρόνο υπήρξε καθηγήτρια στο πρακτικό κομμάτι της Κινέζικης ιατρικής στην ιδία σχολή. Οι σπουδές της συνεχίστηκαν στις ΗΠΑ, συμμετέχοντας αρχικά στο "Hunyuan Xinfa and Huai Xuan' συνέδριο από το HunYuan Institute, Connecticut και στη συνέχεια παρακολουθώντας ολόκληρη την εκπαίδευση στην κλασσική HunYuan κινέζικη ιατρική του HunYuan Institute. Αν και η HunYuan ιατρική αρχικά ειδικεύεται στη γυναικεία γονιμότητα, βρίσκει πρακτική εφαρμογή με εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε είδους ασθένεια.
Το θεραπευτικό ταξίδι συνεχίζεται συναντώντας την Rosemary Wallace, Uk με την οποία εκπαιδεύτηκε στην ιδιαίτερα απαλή αλλά εκπληκτικά ισχυρή τεχνική του Craniosacral Biodynamic.  Από τις πλέον κατάλληλες τεχνικές για παιδιά και βρέφη.
Η συνεχή της αναζήτηση και η επιθυμία της να παρέχει μια όσο πιο ολοκληρωμένη και ακριβή διάγνωση και θεραπεία στους θεραπευμένους της την οδήγησαν στην ολοκλήρωση ενός κύκλου σπουδών πάνω στην Εφαρμοσμένη Κινησιολογία από τoν επίσημο διεθνή φορέα ΙCAK (International College of Applied Kinesiology).
Η ολιστική της προσέγγιση για τη θεραπεία ενισχύεται με την πρακτική του Theta Healing, Think Institute by Vianna Stibal. Το Theta Healing αποτελεί μια πανίσχυρη τεχνική που συνδυάζει επιστήμη και πνευματικότητα με αντικείμενο εργασίας το υποσεινήδιτο του ατόμου, στο οποίο αποθηκεύονται μνήμες, τραύματα και πεποιθήσεις που το εμποδίζουν να θεραπευτεί και να εξελιχτεί.
Μέσα από όλες τις εκπαιδεύσεις και την εμπειρία της,  προσεγγίζει ολιστικά και μοναδικά  τον κάθε θεραπευμένο της με σκοπό να τον μυήσει στο μονοπάτι ανακάλυψης του πραγματικού του εαυτού, της μοναδικής κατάστασης που του επιτρέπει να βιώνει υγεία και αφθονία σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης του (σώμα, πνεύμα και ψυχή)

Στοιχεία επικοινωνίας
Βάγια Δημηνίκου
Τηλ.:6936860640
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">

 

 

 

 Δρ Ματίνα Χρονοπούλου - Τραπέζι 26

MATINA CHRONOPOULOU

Η Ματίνα Χρονοπούλου, ασκεί την Φυσικοπαθητική Επιστήμη και τις Εναλλακτικές Θεραπείες πάνω από 30 χρόνια.  Η Φυσικοπαθητική (Ιπποκράτεια Ιατρική), είναι ένα σύγχρονο  θεραπευτικό σύστημα προληπτικής και ολιστικής Ιατρικής.  Το προσωπικό της ενδιαφέρον επαγγελματικά επικεντρώνεται στην προληπτική θεραπευτική.  Συμβουλεύει, διδάσκει, εκπαιδεύει τους ανθρώπους βήμα-βήμα ως προς το συνολικό τρόπο ζωής και της διατροφής τους.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ματίνα Χρονοπούλου, B.Sc., N.D., Ph.D.
Ξενίας 18  –  Αθήνα - Περιοχή:  Πλατεία Μαβίλη
Τηλ.  210640041 - Κινητό τηλ.  6932191724
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
http://www.naturopathy.gr/
https://naturopathyingreece.wordpress.com/
https://www.facebook.com/NaturopathyinGreece
Facebook: Ιπποκράτειος Ιατρική - Εξειδικευμένες σπουδές
Μέλος: ANME -European Association of Natural Medicine
Μέλος: International & American Association of Nutrition

 

 

 

 

 

 

Χορηγοί επικοινωνίας

 

             

 

 

 

 

 

Joomla Templates by Joomla51.com