Έλλη Λουκά Buysse - Τραπέζι 24

elli louka1Η Έλλη Λουκά Buysse γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμμόχωστο. Σπούδασε κλασσικό τραγούδι και πιάνο. Εργάστηκε στην Αθήνα επί σειρά ετών ως σχεδιάστρια σε γραφεία μελετών. Μετά από ένα σοβαρό συμβάν όπου κινδύνεψε η ζωή της, ξεκίνησε η πνευματική αναζήτηση και η ενασχόληση με ολιστικές και εναλλακτικές θεραπείες.

Παρακολούθησε σειρά μαθημάτων και σεμιναρίων όπως Μέθοδος Σίλβα, πολύ γρήγορα έγινε Reiki Master Teacher, Metamorphic Technique, Bowentechnique (Proficiency-Advanced 1) Numeropathy, SuJok, Quantum Touch, Rejuvance, Pranic Healing (Basic-Advanced-Phsychotherapy-Crystal-Facial, Thetahealing (Basic-Advanced-Manifesting & Abundance). Είναι Σύμβουλος Υγείας, Κολλέγιο NHS Αθηνών (Τμήμα Επιστημών Υγείας με έμφαση στην Προληπτική Ψυχοβιολογία, Πτυχίο Ιατρικής Κοσμετολογίας από το Κολλέγιο FWH Hamburg (Ολιστικό λίφτινγκ προσώπου Rejuvance).

Στο παρόν στάδιο σπουδάζει Φυσικοπαθητική σε Κολλέγιο στην Γερμανία, εξασκεί το Bowentechnique και διδάσκει στην Κύπρο και στο εξωτερικό την Τεχνική του Rejuvance.

Αν θέλετε να προσφέρετε στους πελάτες σας το απόλυτο ολιστικό, αναζωογονητικό μασάζ προσώπου, δεν έχετε παρά να ειδικευτείτε στην τεχνική του REJUVANCE.

Η τεχνική του REJUVANCE απαλλάσσει τους μύες του προσώπου, του λαιμού, του κρανίου και των ώμων από την ένταση. Δρα άμεσα στο συνδετικό ιστό, αποκαθιστώντας την ελαστικότητα και την ευλυγισία του. Μειώνει τις ρυτίδες, βελτιώνει την φυσική απόχρωση της επιδερμίδας και αυξάνει την ελαστικότητα του προσώπου. Οι λεπτές ρυτίδες εξαφανίζονται και το πρόσωπο αποκτά καθαρή, διάφανη όψη.

Κεφαλαλγίες, πόνοι της γνάθου και δυσκαμψία των ώμων εξαφανίζονται μέσα σε έξι συνεδρίες, Οι έξι συνεδρίες είναι αρκετές να σας κάνουν να φαίνεστε νεώτεροι και να αισθάνεστε ευεξία με αποτέλεσμα να χαμογελάτε ευκολότερα και αβίαστα. Τα μαθήματα αυτά μπορούν να τα παρακολουθήσουν Αισθητικοί, Αρωματοθεραπευτές, Ρεφλεξολόγοι, Φυσιοθεραπευτές, Ψυχολόγοι, ειδικοί στο Shiatsu, αλλά και οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται και θέλει να μάθει αυτή την τεχνική.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα προφέρονται ειδικά πακέτα γνωριμίας με ειδικές τιμές.

Για προσωπικά ραντεβού και πληροφορίες για εκπαίδευση:

Έλλη Λουκά Buysse

Τηλ: 00357-99623135

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Χορηγοί επικοινωνίας

           Enallaktikiagenda logo          YperNoisis logo1          

             

 

 

 

 

 

Joomla Templates by Joomla51.com