Πολίνα Ηλία - Τραπέζι 24

PolinaElia11Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης και Προσωπικής Ανάπτυξης

Η Πολίνα Ηλία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό. Σπούδασε Μετάφραση - Διερμηνεία και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στα Παιδαγωγικά στο Πανεπιστήμιο Γλωσσολογίας Maurice Thorez της Μόσχας. Το 1990 ίδρυσε στη Λεμεσό Κέντρο Γλωσσών και Μετάφρασης και στη συνέχεια το πρώτο ρωσικό ιδιωτικό σχολείο στην Κύπρο, τα οποία διατηρεί και διευθύνει μέχρι σήμερα.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης με τους Deepak Chopra, Wayne Dyer, Sonia Choquette, Alan Cohen και Αντώνη Καλογήρου. Παρακολούθησε σειρά μαθημάτων Hemi Sync, Monroe Institute. Κατέχει δίπλωμα 1ου και 2ου επιπέδου στο Feng Shui της Ακαδημίας Yap Cheng Hai. Κάτοχος διπλώματος προληπτικής Ψυχοβιολογίας του κολλεγίου Natural Health Science Αθηνών.

Μετά από προσωπική εμπειρία με τον καρκίνο παρακολούθησε μαθήματα Θεραπείας στις συχνότητες Θήτα με την Vianna Stibal, ιδρυτή του Theta Healing και είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια από το Theta Healing Institute of Knowledge. Από το 2010 διδάσκει σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια που σκοπό έχουν την προσωπική ανάπτυξη, αυτοβελτίωση, καλή υγεία, να ζούμε τη ζωή μας με χαρά και αγάπη στην ψυχή, με αγάπη και σεβασμό για τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Την απόκτηση συνείδησης του πώς οι δικές μας επιλογές δημιουργούν τη δική μας πραγματικότητα.

Αγαπά τη μάθηση και στο παρόν στάδιο παρακολουθεί μαθήματα φυσικοπαθητικής Γερμανικού κολλεγίου.

Με πολλή αγάπη και σεβασμό διδάσκει σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια, μερικά από τα οποία είναι τα ακόλουθα:

*Basic DNΑ – Βασικό σεμινάριο του Theta Healing.

*Advanced DNA – Προχωρημένο σεμινάριο και ολοκλήρωση της τεχνικής Theta Healing.

*Manifesting and Abundance – ΥλοποιώνταςΑφθονία. Μαθαίνουμε να καθαρίζουμε αρνητικές πεποιθήσεις που μας εμποδίζουν να φέρουμε την αφθονία σε όλες τις πτυχές της ζωής μας.

*Rainbow children – Παιδιά του Ουράνιου Τόξου, ένα σεμινάριο για παιδιά από 18 μέχρι 108 χρόνων. Επικοινωνία με αγγέλους και φυτά, θεραπεία με κρυστάλλους, αλλαγή της αύρας, θεραπεία ζώων.

*Soul Mate – Αδερφές ψυχές. Καθαρίζουμε πεποιθήσεις που μας εμποδίζουν να βιώσουμε όμορφες σχέσεις με το σύντροφό μας ή να προσελκύσουμε το συμβατό μας ταίρι στη ζωή μας τώρα.

*Game of Life – Το Παιχνίδι της Ζωής. Ένα σεμινάριο που μας διδάσκει πώς να απογειώσουμε την καριέρα μας και να βιώσουμε επαγγελματική επιτυχία.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού επικοινωνήστε με την ίδια στο τηλ. 97 81 63 63 ή στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Χορηγοί επικοινωνίας

           Enallaktikiagenda logo          YperNoisis logo1          

             

 

 

 

 

 

Joomla Templates by Joomla51.com