Άννα Κορτέση - Τραπέζι 33

Anna Cortesi1Η Άννα Κορτέση - Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος δουλεύει με μια ποικιλία πελατών καλύπτοντας τους διατροφικούς τους στόχους, ενώ παράλληλα αλλάζει τον τρόπο και την ποιότητα ζωής τους. Με επίκεντρο την ικανοποίηση των απαιτήσεων ενός γεμάτου προγράμματος, η Άννα διδάσκει στους πελάτες της πώς να τρώνε με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες τους. 

ΑΛΗΘΙΝΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΟΧΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ

Λέμε όχι στις αυστηρές δίαιτες, όχι στα συμπληρώματα διατροφής και στα ροφήματα / υποκατάστατα γεύματος, όχι στη στέρηση. Μάθετε πως να τρώτε αληθινό, νόστιμο φαγητό, ενώ παράλληλα βελτιώνεται την σωματική σας κατάσταση και την υγεία σας!

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝAΓΚΕΣ ΣΑΣ

Σας προσφέρουμε μια πλήρη διατροφική εκτίμηση, λαμβάνοντας υπόψη τον τύπο του σώματός σας, τη δομή των οστών σας,  προβλήματα υγείας ή ασθένειες που μπορεί να έχετε, τις αιματολογικές σας εξετάσεις για να αποκλείσουμε προβλήματα του θυρεοειδούς, αλλεργίες και δυσανεξίες τροφίμων. Επιπλέον μετράμε τον ακριβή μεταβολισμό σας, τα ακριβή ποσοστά του λίπους σας και σας δίνουμε μια πλήρη έκθεση σχετικά με το ΔΜΣ σας (Δείκτης Μάζας Σώματος). Χωρίς όλες αυτές τις πληροφορίες και τη διατροφική ανάλυση, κανείς δεν μπορεί να σας παρέχει το ιδανικό, ατομικό πρόγραμμα διατροφής που θα έχει σχεδιαστεί μόνο για εσάς, με τα ακριβή μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνες και διατροφικές ποσότητες που χρειάζεται το σώμα σας.

Ο σεβασμός στον πολύτιμο χρόνο σας, η ικανοποίηση των γευστικών σας προτιμήσεων και η προστασία της υγεία σας είναι τα χαρακτηριστικά των διαιτολογίων που σας προτείνουμε. Χάρη στην μεγάλη ποικιλία τροφίμων και συνδυασμών που συνοδεύουν τα προγράμματα διατροφής, δεν πρόκειται να στερηθείτε κανένα φαγητό.

Τα διαιτολόγια που προσφέρονται είναι πλούσια σε υδατάνθρακες και φυτικές ίνες χαμηλά σε κορεσμένο λίπος και γενικώς είναι πλούσια, με μια μεγάλη ποικιλία τροφών εφοδιάζοντας έτσι τον οργανισμό καθημερινά με τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες χωρίς φυσικά να σας δημιουργείται η αίσθηση της στέρησης.

Στοιχεία επικοινωνίας  

Website: http://www.annacortesi.com 

Facebook Page: https://www.facebook.com/AnnaCortesiNutrition

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τηλέφωνο:  7008 7002

 

Χορηγοί επικοινωνίας

           Enallaktikiagenda logo          YperNoisis logo1          

             

 

 

 

 

 

Joomla Templates by Joomla51.com