Πλάνο - Εκθέτες Λάρισας

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να δείτε πληροφορίες για τους εκθέτες μας.

 Larisa1-15

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το πλάνο.

 

 ΕΚΘΕΤΕΣ

 

 

Βιβλιοπωλείο ΨΑΡΑΣ - Τραπέζια 32 & 33

ΤΒιβλία Ψαράς Bevel Flattenο βιβλιοπωλείο ΨΑΡΑΣ από το 1978 που δημιουργήθηκε, φιλοδοξεί να καλύψει τις αναζητήσεις ενός αναγνωστικού κοινού, που επιδιώκει την γνώση πάνω σε θέματα ιστορίας, φιλοσοφίας, ψυχολογίας, μεταφυσικής και γενικά εσωτερικής πνευματικής αναζήτησης του ατόμου.


Επισκεφθείτε το διαδικτυακό μας περιβάλλον
www.psarasbooks.gr, για να ενημερωθείτε σχετικά με όλα τα βιβλία της Ελληνικής βιβλιογραφίας 180.000 τίτλοι και πολλών άλλων εναλλακτικών προϊόντων.

Μπορείτε να μας βρείτε στο skype: DionpublicationPsarasbooks όπου σας περιμένουμε να βοηθήσουμε στις βιβλιογραφικές σας αναζητήσεις, να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε ζωντανά on-line.

Για παραγγελίες:

Τηλ.2310 265042 και 2310 265083

Fax.2310 265083

Οι αποστολές μας γίνονται άμεσα και παντού με τα ΕΛΤΑ και με Ιδιωτικές εταιρείες courier και πάντοτε με γνώμονα τις πιο συμφέρουσες χρεώσεις και σε συμφωνία μαζί σας.

facebook 1 Psarasbooks και Dion publicationPsarasbooks

twitter Psarasbooks

mesa diktyosis1

 

 

Σοφία Αλεξιάδη - Τραπέζι 28

sofia alexiadiΗ Επανασυνδετική Θεραπευτική είναι ένας νέος τρόπος να βιώσουμε θεραπεία.  Είναι κάτι καινούργιο και εντελώς διαφορετικό από οποιαδήποτε άλλη μορφή θεραπείας και θεραπευτικής προσέγγισης υπάρχει.

Ο Δρ Ερικ Πέρλ είναι ο άνθρωπος που για πρώτη φορά "ξεκλείδωσε" τήν πρόσβαση σε ένα εντελώς καινούργιο φάσμα θεραπευτικών συχνοτήτων,  το οποίο είναι μοναδικό και πλήρως περιεκτικό, και είναι πλέον γνωστό ως το Επανασυνδετικό φάσμα συχνοτήτων. Ο ιδρυτής της Επανασύνδεσης και της Επανασυνδετικής Θεραπευτικής, Δρ. Ερικ Πέρλ, έχει φιλοξενηθεί από κορυφαίες εκπομπές, και από τις πλέον έγκυρες εκδόσεις, όπως την New York Times, καθώς και αναρίθμητες εκδόσεις παγκοσμίως.  Επίσης έχει μιλήσει μπροστά από ένα κατάμεστο Madison Square Garden, και έχει μιλήσει, μετά από πρόσκληση, στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Ο Δρ Ερικ Πέρλ ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους χειροπράκτες του Los Angeles, επί δώδεκα χρόνια,  όταν μία μέρα ασθενείς του άρχισαν να αναφέρουν ότι έλαβαν σημαντικές θεραπείες, από διαφόρων μορφών παθήσεις, όπως, σκελετικές κακώσεις, αρθριτικά, καρκίνο, γενετικές δυσμορφίες, και πολλές ακόμη.

Από τότε, κορυφαίοι επιστήμονες και ερευνητές από όλον τον κόσμο, έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στις εκπληκτικές θεραπείες που έχουν αναφερθεί ως αποτέλεσμα της Επανασυνδετικής Θεραπευτικής. Πρωτοπόροι επιστήμονες στην έρευνα για την Επανασυνδετική Θεραπευτική είναι οι,  Dr. Gary E Schwartz, Ph.D, University of Arizona, Director of Medicine, Neurology, Psychiatry, Psychology, Director of Laboratory for Advances in Consciousness and Health,  Dr William Tiller, Ph.D, physisist, Professor Emeritus στο Stanford University, συγγραφέας του Tiller-Einstein μοντέλου Θετικού-Αρνητικού Χώρου/Χρόνου, συγγραφέας οκτώ βιβλίων, και περισσότερων από 250 επιστημονικών συγγραμμάτων, και,  Dr Konstantin Korotkov, Ph.d, Deputy Director of Saint Petersburg Federal Research Institute of Physical Culture, Professor of Computer science and Biophysics και Saint Petersburg Federal University of Informational Technologies, Mechanics and Optics, President of the International Union for Medical and Applied Bioelectrography.

Η Επανασυνδετική Θεραπευτική είναι η επιστροφή σε ένα ιδανικό επίπεδο ισορροπίας. Ο σκοπός είναι να αποκαταστήσει και να επαναφέρει την ισορροπία του ανθρώπου σε κάθε επίπεδο, στο συναισθηματικό, στο νοητικό, στο φυσικό. Η Επανασυνδετική Θεραπευτική είναι το αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης με το πλήρως περιεκτικό Επανασυνδετικό φάσμα συχνοτήτων, το οποίο αποτελείται από, ενέργεια,  φώς και πληροφορίες. Είναι  μετρήσιμο, και δυναμικό, και μπορούμε να το αισθανθούμε άμεσα.

Η Επανασυνδετική Θεραπευτική είναι μία άνετη, μη επεμβατική, Θεραπευτική προσέγγιση, στην οποία ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση. Όπως έχει παρατηρηθεί, τείνει να έχει μακροχρόνια και σημαντικά θεραπευτικά αποτελέσματα σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό παθήσεων.

Οι συστηματικές και μακροχρόνιες επιστημονικές έρευνες πάνω στην Επανασυνδετική Θεραπευτική, αποσκοπούν στην παρατήρηση, μέτρηση, και καταγραφή, διαφόρων παραμέτρων,  προκειμένου να εκφράσουν με νούμερα και ποσοστά,  τα αποτελέσματα των εξελικτικών αυτών συχνοτήτων. Τα αποτελέσματα,  όπως οι ίδιοι οι επιστήμονες αναφέρουν, είναι εντυπωσιακά. Τα συμπεράσματά τους δείχνουν πόσο σημαντικά είναι τα θεραπευτικά αποτελέσματα που έχει η Επανασυνδετική Θεραπευτική στην υγεία , στην φυσική,  ψυχική, και, στην συναισθηματική κατάσταση του ανθρώπου. 

Είναι μία πόρτα που ανοίγει και μας οδηγεί σε μια αναβάθμιση της υγείας μας, της συνειδητότητάς μας, και της ποιότητας της ζωής μας.

Στοιχεία επικοινωνίας

Σοφία Αλεξιάδη

Κινητό τηλέφωνο:    +306971711910

Σταθερό τηλέφωνο:  +302109681071

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

ESSENS - Τραπέζι 14

 

essens-logoΗ ESSENS είναι ένα κοινό αποτέλεσμα της δημιουργικής εργασίας πολλών επαγγελματιών στους τομείς παραγωγής καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής και δικτυακού μάρκετινγκ.

Προσφέρει προϊόντα κορυφαίας ποιότητας σε ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα.

Με κορυφαίες αρωματικές σειρές, πανέξυπνες υλοποιήσεις προϊόντων Colostrum και μια ασυναγώνιστη σειρά προϊόντων Aloe Vera Bio με πατενταρισμένη μέθοδος Total Aloe και ενίσχυση της δράσης μέσω Micronization.


Με την συμμετοχή μας στην έκθεση Alterscope θέλουμε να σας ενημερώσουμε και να γνωρίσετε τα προϊόντα της ESSENS από κοντά.
Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για την επιχειρηματική πρόταση συνεργασίας μαζί μας, για την Ελλάδα, Κύπρο και στο εξωτερικό.

Σας καλωσορίζουμε σε μια από τις πιο συναρπαστικές, πολλά υποσχόμενες εταιρίες MLM στην Ευρώπη.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μαριλένα Σφλόγκου

Τηλ: 6942 200930

E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ιστοσελίδα:  http://www.lifemas.com/

 

 

Παπαδοπούλου ΓιώταΠαναγιωτής Κωνσταντίνος (LR Health & Beauty Systems) - Τραπέζι 17 & 18

 

 LR Παπαδοπούλου Γιώτα1 Σας υποδεχόμαστε στον Κόσμο Υγείας και Ευεξίας της LR!

Τα αξιόπιστα, καινοτόμα προϊόντα της LR Health & Beauty Systems συμβάλλουν στη διατήρηση και βελτίωση της υγείας και της ευεξίας σας!

Η LR ειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων υγείας εδώ και 30 χρόνια  χρησιμοποιώντας επιλεγμένες πρώτες ύλες και πάντα στα πλαίσια των αυστηρών γερμανικών προτύπων. Η Aloe Vera Barbadensis Miller καλλιεργείται αποκλειστικά στο Μεξικό, όπου υπάρχουν οι καλύτερες συνθήκες ανάπτυξης, χωρίς την προσθήκη λιπασμάτων, φυτοφαρμάκων ή άλλων χημικών. Το συνολικό εμπόρευμα υποβάλλεται διαρκώς σε εσωτερικούς και εξωτερικούς ποιοτικούς ελέγχους σε όλα τα στάδια Παραγωγής, με περισσότερες από 50.000 εργαστηριακές αναλύσεις τον χρόνο από τους Ειδικούς της LR στο νέο υπερσύγχρονο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης και πάνω από 32.000 ατομικές έρευνες σε ένα από τα πιο εξελιγμένα εργαστήρια τροφίμων στην Ευρώπη. Επιπλέον αναθέτει τον έλεγχο Ποιότητας στα πιο αξιόπιστα Ανεξάρτητα Ινστιτούτα : SGS INSTITUT FRESENIUS, IASC (International Aloe Science Council) και το Institut Dermatest, τα οποία πιστοποιούν την Υψηλή Ποιότητα των προϊόντων μας με τις Σφραγίδες Ποιότητας.

Το Mind Master Brain & Body Performance Drink είναι το πρώτο προϊόν παγκοσμίως που επικεντρώνεται αποκλειστικά στο θέμα του στρες, ενώ επιτυγχάνει μεγαλύτερη απόδοση για σώμα και πνεύμα! Η πόσιμη Aloe Vera Gel σε 4 υπέροχες γεύσεις είναι απαλλαγμένη από την αλοΐνη. Tο Colostrum (πρωτόγαλα), η αρχέγονη δύναμη των πρώτων ωρών, συλλέγεται και επεξεργάζεται με ήπια μέθοδο παραγωγής για τη διατήρηση των ευαίσθητων συστατικών του.

Η συμμετοχή μας στην έκθεση Alterscope έχει σαν σκοπό να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε από κοντά τα μοναδικά καινοτόμα φυτικά προϊόντα της LR και να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες επαγγελματικής συνεργασίας.

Θέλετε κι εσείς να έχετε μερίδιο στην Επιτυχία της LR; Τότε απευθυνθείτε σε μας! Με το καινοτόμο concept προώθησης των προϊόντων μας δίνουμε στον καθένα μια σημαντική Ευκαιρία να αλλάξει ριζικά τη ζωή του προς το καλύτερο. Είτε πρόκειται για ένα επιπρόσθετο εισόδημα ή την Επαγγελματική σας Καριέρα, Εσείς αποφασίζετε με την προσωπική σας δραστηριότητα για την Επιτυχία σας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Παπαδοπούλου Γιώτα

Τηλ: 6942 675880

E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Παναγιωτής Κωνσταντίνος

Τηλ: 6988 606102

E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 Μαρία Τελίδου - Τραπέζι 25

thetahealingΗ Μέθοδος Θήτα είναι μέθοδος αυτογνωσίας, πνευματικής ανάπτυξης, αυτοθεραπείας και θεραπείας σε τρίτους. Η Μέθοδος Θήτα εφαρμόζετε σε όλους τους τομείς της ζωής. Υγεία, σχέσεις, προσωπικές σχέσεις, οικονομικά, επαγγελματικά και ψυχολογικά θέματα, άγχος, φόβους, εθισμοί σε ουσίες κ.α.

Το όνομα «Θήτα» προέρχεται από τη συχνότητα των εγκεφαλικών κυμάτων Θήτα όπου βρίσκεται ο εγκέφαλος όταν είμαστε σε κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης. Στη Μέθοδο Θήτα μαθαίνουμε τεχνικές για να φέρνουμε τον εαυτό µας σε αυτή τη συνειδησιακή κατάσταση και έτσι µας δίδεται η δυνατότητα να εισαχθούμε στον υποσυνείδητο νου µας. Εκεί θα βρούμε τις αιτίες όλων των προβλημάτων µας και τις λύσεις τους.

H Μαρία Τελίδου εργάζεται ως σύμβουλος της Μεθόδου Θήτα προσφέροντας ατομικές συνεδρίες και διοργανώνει συνεχώς σεμινάρια στην Ελλάδα για την εκμάθηση της Μεθόδου. Η Μέθοδος Θήτα, έχει αγγίξει τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο και εξελίσσεται ραγδαία γιατί είναι απλή και αποτελεσματική.

Στην διάρκεια του φεστιβάλ θα πωλούνται το Ελληνικό και Αγγλικό βιβλίο της Μεθόδου Θήτα και θα προσφέρονται φυλλάδια και πληροφορίες.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε όλες τις πληροφορίες.

Στοιχεία επικοινωνίας

ΜΑΡΙΑ ΤΕΛΙΔΟΥ
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Ιστοσελίδα: www.thetahealinggreece.com

 

 

 ΥπερΝόησις - Τραπέζι 31

"Η λέξη ΥπερΝόησις αφορά τον ανώτερο νου σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο, είναι ο θεϊκός νους που συνυπάρχει και συνδημιουργεί ενωμένος με την καρδιά. Όλη η δημιουργία βασίζεται στην ενοποίηση της σοφίας του νου με την αγάπη της καρδιάς"

Είμαστε ένα μέσο επικοινωνίας και δικτύωσης, που έχει την πρόθεση να διαδώσει πολύπλευρη γνώση, μέσα από αλήθεια και καθαρότητα. Σκοπός μας είναι η θεραπεία, η ανάπτυξη και η εξέλιξη, του σώματος, της ψυχής και του πνεύματος, αρχικά του ίδιου μας του εαυτού και παράλληλα του συλλογικού. Όλοι προβάλλουμε με τον δικό μας τρόπο τη γνώση που οι άνθρωποι χρειάζονται για να ανακαλύψουν τον πραγματικό εαυτό τους.

Φιλοσοφία μας είναι η προσωπική εξέλιξη και η ενότητα μέσα από την ανθρώπινη ενδυνάμωση.

Δημιουργήσαμε την ΥπερΝόηση, γιατί πιστεύουμε πως όταν οι Άνθρωποι Ενώνονται με Αγάπη εκφράζοντας την αλήθεια τους, αλλάζουν τον εαυτό τους, την πραγματικότητα τους, την ίδια τους τη ζωή.

YperNoisis-logo 2
Τα μέσα που επικοινωνούμε το σκοπό μας είναι:

  • Ιστοσελίδα (site) www.ypernoisis.gr
  • Διαδικτυακό ραδιόφωνο (Web Radio)
  • Ενημερωτικό δελτίο (Newsletter)

 

Με απεριόριστη εκτίμηση,

ΥπερΝόησις

Ιστοσελίδα: www.ypernoisis.gr

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Κουγιούτας Βάιος

Τηλ: 6987 788908

 

 

AURAPHOTO  - Τραπέζι 5

 Η ομάδα του Αuraphoto ασχολείται χρόνια με τις εναλλακτικές προσεγγίσεις σε θέματα υγείας και πνευματικής εξέλιξης, με έδρα την Θεσσαλονίκη. Με το μηχάνημα aurastasion 7pro και το λογισμικό που χρησιμοποιούμε, αξιοποιούμε τις γνώσεις της σύγχρονης επιστήμης ενώνοντας την αρχαία σοφία όπως αυτή έχει διασωθεί μέσα από τις εσωτερικές διδασκαλίες φωτισμένων ανθρώπων. Η φωτογράφιση της αύρας είναι μια μοναδική εμπειρία, διασκεδαστική και εκπαιδευτική, που διευρύνει την συνηθισμένη αντίληψη τόσο των παιδιών αλλά και των ενηλίκων. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για το ενεργειακό περιβάλλον που μας περικλείει.

AURA

  • Μπορείτε να έχετε ένα όμορφο αναμνηστικό της φωτογραφίας της, καθώς και μια 25σέλιδη ανάλυση των βασικών χρωμάτων που σας χαρακτηρίζουν.
  • Μπορείτε να δείτε την κατάσταση των ενεργειακών σας κέντρων (chakras)
  • Την ισχύ της αύρας σας και αναλύσεις που θα βοηθήσουν σε μια καλύτερη προσέγγιση του εαυτού σας.

Μέσα στις υπηρεσίες μας θα βρείτε:

  • Τρόπους ενεργειακής ενδυνάμωσης
  • Χρήση ημιπολύτιμων λίθων για την αύρα και τα τσάκρα.
  • Συμβουλές και εύκολες ασκήσεις για να προκαλέσετε ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ιστοσελίδα: www.auraphoto.gr

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 Ακαδημία Πνευματικής Ανέλιξης - Τραπέζι 12

Ακαδημία Πνευματικής ΑνέλιξηςΗ Ακαδημία Πνευματικής Ανέλιξης είναι ένας εναλλακτικός χώρος εκπαίδευσης όπου μέσα από μια βαθιά προσωπική, εσωτερική αναζήτηση μπορούμε να βιώσουμε τη βαθύτερη επαφή με τον εαυτό μας και την αληθινή εσωτερική γαλήνη.

Βασικό αντικείμενο των μαθημάτων της Ακαδημίας είναι η μετάδοση διδασκαλιών που οδηγούν τη ζωή μας να γίνει πιο ουσιαστική και φωτεινή, πάντα μέσα στο πεδίο της καρδιάς και της Αγάπης!

Στην Ακαδημία διεξάγονται εκπαιδευτικά σεμινάρια ενεργειακής εξισορρόπησης με το Θεραπευτικό Σύστημα της Ιόχρου Φλόγας (Violet Flame Healing), μαθήματα Βιορυθμιστικής Κίνησης (Violet Flame Yoga), σειρές σεμιναρίων που αποσκοπούν στη θεραπεία και προσέλκυση αρμονικών σχέσεων, στο άνοιγμα της καρδιάς, στην ανώτερη επικοινωνία και άλλα ανώτερα σεμινάρια. Οργανώνονται επίσης εβδομαδιαίες ομάδες προσωπικής ανάπτυξης και πνευματικής ανέλιξης, καθώς και πνευματικά εργαστήρια και ταξίδια σε διάφορα μέρη της Ελλάδος.

Ενεργοποιώντας ολοένα και περισσότερο κόσμο να στραφεί στην προσφορά και την αλληλεγγύη, η Ακαδημία έχει ενεργή φιλανθρωπική δραστηριότητα, βοηθώντας και ενισχύοντας ομάδες ενεργούς αλληλεγγύης, στηρίζοντας οικονομικά, υλικά και ηθικά οικογένειες που έχουν ανάγκη, συμμετέχοντας και προσφέροντας σε δράσεις σίτισης αστέγων κ.ά.

Στα σεμινάρια και τα προγράμματα της Ακαδημίας μπορούν να συμμετάσχουν όλοι, ανεξαρτήτου ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου ή θρησκευτικών πεποιθήσεων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.acadimiamas.gr

Ακαδημία Πνευματικής Ανέλιξης

Δωδεκανήσου 84, Πετρούπολη

Τηλ.: 2102630594, 6974338443

Email: info@acadimiamas.gr

FB: ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ

 

Πάνος Αξιομάκαρος - Τραπέζι 16

KBANTIKH 1Ο Πάνος Αξιομάκαρος, σπούδασε πολιτικός μηχανικός και οικονομολόγος. Εσωτερική καθοδήγηση όμως, τον ώθησε αρχικά στην κλασική ψυχολογία και στη συνέχεια στην ενεργειακή ψυχολογία, όπου αφιερώθηκε αποκλειστικά.

Ίδρυσε και διευθύνει από το 1989 το Ινστιτούτο Έρευνας Σκέψης & Συμπεριφοράς, και είναι international faculty member του Prenatal University. Ήταν εκπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο του University of Wisconsin-SPELI όπου δίδαξε Διαισθητικό Μάνατζμεντ.

Αφιερώθηκε δημιουργώντας το επιστημονικό πλαίσιο της υπερψυχολογίας και διαισθητικά προσέλαβε και υλοποιεί μεταξύ άλλων τις μεθόδους ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΔΙΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΔΙΝΗ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ, INTERNET BUSINESS THERAPY και OLYMPIAN LIFE COACHING.

Επίσης προσφέρει ως ανεξάρτητος σύμβουλος  ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Οι μέθοδοι του διατυπώνονται στα συγραφικά του έργα Η Τέχνη της Μάθησης, Το Σκεψιγράφημα και Η Κβαντική Δίνη Μεταμόρφωσης.

Εκλεγμένο μέλος του International Expert Advisory Committee on the Alzheimer's Report of the European Institute of Women's Health.

Φιλοξενεί στο γραφείο του στην Αθήνα το EGG, του Global Consciousness Project, του Princeton University.

Ως σύμβουλος διοίκησης ήταν συντονιστής του αναδόχου του έργου σίτισης του ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004.

Δημιούργησε το GENIUS-LAB. Προσφέρει καθημερινά αποτελεσματική ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλές σε επιχειρηματίες, ιδιώτες και παιδιά. Η εργασία του παρουσιάστηκε από τα ΜΜΕ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας 
ΜΠΟΛΕΡΟ ΜΕΠΕ
Σπύρου Τρικούπη 43, 10683 Αθήνα
2103847970 -

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 Reflex.Aroma. Μαίρη Κακουλίδου - Τραπέζι 20

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ – ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ολιστική φροντίδα με την δύναμη της φύσης!!!

Η Ρεφλεξολογία μπορεί να τονώσει άμεσα την αυτοθεραπευτική δύναμη του οργανισμού. Σε συνδυασμό με την χρήση αιθέριων ελαίων γίνεται μια πολύ ισχυρή μέθοδος.

Τα αιθέρια έλαια είναι αποστάγματα φυτών και οι σταγόνες τους εμπεριέχουν την ζωτική δύναμη της φύσης. Επιδρούν ολιστικά. Είναι προικισμένα με αναζωογονητική ενέργεια, ικανά να εξισορροπήσουν και να ενισχύσουν τον οργανισμό. Οι ιδιότητές τους είναι αναρίθμητες.

ReflexaromaΣκέφτηκα, ότι ένας τρόπος για να ενταχθούν στην καθημερινότητά μας είναι μέσω των καλλυντικών. Γιατί μπορούν να ενισχύσουν και την ομορφιά μας!!!!

Έτσι δημιούργησα τα καλλυντικά μου Reflex.Aroma. Είναι αγνά, φρέσκα, περιέχουν φυτικά συστατικά και βιολογικά αιθέρια έλαια. Είναι χειροποίητα, φτιαγμένα ένα – ένα με γνώση και μεράκι. Θα τα παρουσιάσω, με πολύ χαρά και καμάρι, στην έκθεση.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Μαίρη Κακουλίδου

Ρεφλεξολόγος – Αρωματοθεραπεύτρια

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Fb: Reflex.Aroma.

Site: www.reflexaroma.gr

Τηλ: 210 9401197 & 6944 592661

 

 

 

 

Rama - Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing & Arhatic Yoga - Τραπέζι 27

Rama Praning HealingTo Pranic Healing του Master Choa Κok Sui είναι ένα απλό όμως πανίσχυρο και αποτελεσματικό σύστημα  ενεργειακής θεραπείας (no-touch) χωρίς σωματική επαφή, το οποίο βασίζεται  στη θεμελιώδη αρχή ότι το ανθρώπινο σώμα είναι μια «αυτοθεραπευόμενη οντότητα», έχει δηλαδή την δυνατότητα να αυτοθεραπεύεται.

Το Pranic Healing αξιοποιεί την ιδιότητα αυτή της αυτοθεραπείας και παρέχοντας ζωτική ενέργεια (prana) στο σημείο του σώματος, που πάσχει, ενισχύει και επιταχύνει τη θεραπευτική διαδικασία, χωρίς να επιδιώκει να αντικαταστήσει τη συμβατική ιατρική αλλά να την συμπληρώσει.

Το Pranic Healing  επιδρά στο βιο-ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ανθρώπου, γνωστό ως «αύρα», η οποία έχει τη μορφή και το σχήμα του φυσικού σώματος. Αυτό το βιοπλασματικό σώμα απορροφά τη ζωτική ενέργεια και τη διανέμει στα όργανα και στους αδένες.  Κατ’ αυτό τον τρόπο καταπολεμώνται  οι ασθένειες, οι οποίες εμφανίζονται αρχικά ως ενεργειακές διαταραχές στο ενεργειακό σώμα πριν εκδηλωθούν ως ασθένειες του φυσικού σώματος.

Επίσης το  Pranic Healing  αποτελεί μια πολύ αποτελεσματική μέθοδο όχι μόνο για τη θεραπεία ασθενειών,  όπως π.χ.  είναι οι αλλεργίες, το άσθμα, οι αρθρίτιδες και άλλες οργανικές παθήσεις,  αλλά και για την αντιμετώπιση  του άγχους, της κατάθλιψης, των εξαρτήσεων και των εθισμών.

Μπορείτε να μάθετε να χρησιμοποιείτε τις τεχνικές του Pranic Healing  για σας και τους αγαπημένους σας άμεσα και αποτελεσματικά.

Η Chiara Perfetti και ο Γιώργος Σταμούλης γνώρισαν και διδάχτηκαν το Pranic Healing του Master Choa Kok Sui ξεκινώντας πριν 10 χρόνια από την Ιταλία. Τo 2006 έφεραν το Σύστημα για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έτσι ιδρύθηκε ο «Rama - Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing & Arhatic Yoga» με κύριο σκοπό τη διάδοση και την εκπαίδευση στις τεχνικές και τις διδασκαλίες του Master Choa Kok Sui. 

Το 2008 έλαβαν την άδεια από τον  Παγκόσμιο Οργανισμό Pranic Healing (Institute of Inner Studies, Inc.) να διδάξουν το Pranic Healing στην Ελλάδα, και το 2011 στην Ουκρανία, στη   Ρωσία και στην Κύπρο.

Στοιχεία επικοινωνίας

Rama-Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing & Arhatic Yoga

Βασ.Σοφίας 21, Αγ. Ανάργυροι, 13561

Τηλ: 210 8547506 & 6938 880555

Site: www.pranichealing.gr

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 DEL’OR & - DETA ELIS - Τραπέζι 19

DELOR1DEL’OR και Νανοτεχνολογία

Πρόκειται για μοναδικά προϊόντα-καλλυντικά η δράση των οποίων βασίζεται σε νομούς της φυσικής και της νανοτεχνολογίας. Τα κατοχυρωμένα με παγκόσμια πατέντα καλλυντικά DEL’OR έχουν ειδική ενεργή φυσική δομή, με αποτέλεσμα να επιλύουν τα προβλήματα του δέρματος χωρίς την χρήση χημικών ουσιών.

Ολοκληρωμένο αποτέλεσμα DELΌR:

Λείανση των ρυτίδων και σμίκρυνση των πόρων - Αποχρωματισμός των κηλίδων και εξομάλυνση της όψης της επιδερμίδας - Απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων χωρίς να επηρεάζονται τα υγιή - Καθαρισμός από τοξίνες και ελεύθερες ρίζες - Μακροχρόνια ενυδάτωση και θρέψη - Μείωση των επίμονων κοκκινίλων (ροδόχρους νόσος) και της ψωρίασης - Βελτίωση της αιμάτωσης του δέρματος - Περιορισμός στην εμφάνιση νέων ρυτίδων.

DETA ELIS1DETA ELIS και Βιοσυντονισµός

Στο σώμα µας υπάρχουν διάφορες μορφές ενέργειας, µία από αυτές είναι και η ηλεκτρομαγνητική, η οποία εκφράζεται µε ταλαντώσεις.

Το μήκος κύματος της ταλάντωσης ενός υγιούς ανθρώπου είναι διαφορετικό από το μήκος κύματος της ταλάντωσης που θα έχει κάποιο άτομο µε κάποια παθολογική κατάσταση. Όταν το σώμα ασθενεί οι παθολογικές καταστάσεις μπορούν να γίνουν αντιληπτές από κάποια συσκευή, n οποία έχει την δυνατότατα να παράγει ένα υγιές κύμα ακριβώς αντίθετο από το παθολογικό κύμα (σαν να βάζαμε έναν καθρέφτη).

Έτσι δημιουργείται «συντονισµός». Με τον τρόπο αυτό επέρχεται µία εξισορρόπηση της ενέργειας του οργανισμού, εξουδετέρωση του παθολογικού κύματος και υποβοήθηση στην θεραπεία της ασθένειας, γρήγορα, αποτελεσματικά και ακίνδυνα.

OrganogoldΜια υγιέστερη εναλλακτική λύση καφέ

Στο τραπέζι μας θα σερβίρεται δωρεάν οργανικός καφές με εκχύλισμα Ganoderma ο οποίος μας παρέχει περισσότερη ενέργεια και δύναμη, διαύγεια και ευεξία. Βοηθά να κρατήσει το βάρος σας σε ισορροπία, να αφαιρέσει τις τοξίνες του σώματος και πολλά άλλα! Κάνετε την αλλαγή στον καφέ και απολαύστε ένα φλιτζάνι Organogold συνδυάζοντας απόλαυση και υγεία.

Στοιχεία επικοινωνίας Ανεξάρτητων Συνεργατών:

www.del-or.com & www.deta-elis.com

Χριστόφορος Φέκκας τηλ. 00357 96424502 http://www.medical-cyprus.com/

 

 

Γιώργος ΔεμιρδεσλήςΤραπέζια 9 & 10


MELIERGON1Μελίεργον

Η εταιρία μας δραστηριοποιήθηκε στο χώρο του μελιού πριν από πέντε χρόνια σε ερασιτεχνικό επίπεδο με λίγες κυψέλες στο Χορτιάτη της Θεσσαλονίκης, προμηθεύοντας με μέλι την οικογένεια και τους φίλους μας. Η αγάπη μας για τη φύση σε συνδυασμό με την ενθάρρυνση από τους φίλους για την ποιότητα του προϊόντος μας, μας έπεισαν να διευρύνουμε τη δραστηριότητά μας και σε άλλα προϊόντα της κυψέλης. Η γύρη, η πρόπολη, το κερί, οι κηρύθρες και ο βασιλικός πολτός σιγά σιγά προστέθηκαν στη γκάμα των προϊόντων μας και από ερασιτέχνες γίναμε επαγγελματίες μελισσοκόμοι.

Η επιβράβευση των προσπαθειών μας ήρθε το 2013 με τη μορφή του πρώτου αστεριού μας στον διεθνή διαγωνισμό τροφίμων Great Taste Awards για το πευκόμελο και το δασόμελό μας.

Για το 2014 τα προϊόντα μας διακρίθηκαν στον ίδιο διαγωνισμό με δυο αστέρια το πευκόμελο και με ένα αστέρι το μέλι πορτοκαλιάς και το ρακόμελο που φτιάχνεται με ιδιαίτερη φροντίδα.

Σήμερα οι κυψέλες μας ταξιδεύουν ανάλογα με την εποχή από τη Θεσσαλονίκη στη Χαλκιδική για πευκόμελο, στα ορεινά δάση του Πάικου για δασόμελο και καστανόμελο, στα λιβάδια και τους οπωρώνες της Ηπείρου για ανθόμελο και μέλι πορτοκαλιάς. Η φροντίδα και η αγάπη μας σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που αποκτούμε χρόνο με το χρόνο μας κάνουν καλύτερους, πιο αποδοτικούς και πιο απαιτητικούς για να έχουμε πάντα την ίδια σταθερή υψηλή ποιότητα.

Στοιχεία επικοινωνίας

Γ. Δεμιρδεσλής

Ανδρέου Δημητρίου 28, Συκιές

Θεσσαλονίκη

Τηλ: 6983183207

Ε-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ιστοσελίδα:www.meliergon.gr

 

 

 Vivo Verde Ελληνική οικολογική εταιρεία - Τραπέζι 29

vivo verde logoΗ Ελληνική οικολογική εταιρεία Vivo Verde (ζω πράσινα) δημιουργήθηκε για να συνεισφέρει σε ένα «πράσινο» τρόπο ζωής, έχοντας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της την ανθρώπινη υγεία, την εσωτερική και εξωτερική ομορφιά και την προστασία του περιβάλλοντος. Η εγχώρια αγορά φιλοξενεί από το 2007 την ευρεία γκάμα προϊόντων Vivo Verde για την φροντίδα του  προσώπου και του σώματος όλης της οικογένειας, αλλά και του σπιτιού και της επιχείρησης.

Ειδικά προϊόντα διατροφής

Θεραπευτικά καλλυντικά

Βιοδιασπώμενα πολυκαθαριστικά

Φίλτρο νερού

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Ανεξάρτητος συνεργάτης Ιωάννα Αλεξίου

Τηλ: 6976 641303

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Site: www.vivoverde.gr

 

 

Ηλιάνα Κυνηγοπούλου - Be Alive Ευ Ζην Γελώντας - Τραπέζι 4

BE ALIVE-HLIANA KINIGOPOULOU

Γελωτοθεραπεία, Υπνοθεραπεία και NLP (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός), Κοσμοενεργειακή Θεραπεία (The Cosmic Energy Healing), Συμβουλευτική και Life Coaching (Προπονητική Ζωής)

Η Ηλιάνα Κυνηγοπούλου είναι Γελωτοθεραπευτής, ειδικευμένη στην Γελωτολογία και Εκπαιδευτής Γελωτοθεραπευτών, Life Coach (προπονητής Ζωής), Υπνοθεραπευτής, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Ολοκλήρωσε τις απαιτούμενες σπουδές στην Gestaltin Organizations στη Προσέγγιση της Γκεστάλτ, στην Υπνοθεραπεία και το NLP (πιστοποιημένη από το American Board of Hypnotherapy), κατέχει τον βαθμό του Μάστερ Ι Θεραπευτή στην Κοσμοενεργειακή Θεραπεία (The Cosmic Energy Healing). Σπούδασε οικονομικά στο Λονδίνο, έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και εξειδικεύτηκε στο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα (Banking). Εργάστηκε ως Διευθυντικό στέλεχος στην Alpha Bank.

ΓΕΛΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (με τη μέθοδο Γιόγκα του Γέλιου)

Το Γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο για τη ψυχή και το σώμα. Ανήκει στη Θετική Ψυχολογία και η επιστήμη που ασχολείται με αυτό είναι η Γελωτολογία. Η Γελωτοθεραπεία απευθύνεται σε όλους ανεξάρτητα από ηλικία ή φύλο. Μπορεί να εφαρμοστεί σε ηλικιωμένους με εξαιρετικά αποτελέσματα, παιδιά, εφήβους, πάσχοντες, ανθρώπους που θέλουν να έχουν ψυχική και σωματική υγεία, θετικότητα, προσωπική ευτυχία. Παρέχουμε επίσης εκπαιδευτικά τμήματα για πιστοποιημένους δασκάλους Γελωτοθεραπείας (Γιόγκα Γέλιου)

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ NLP

Υπνοθεραπεία είναι ένας τύπος θεραπείας που χρησιμοποιεί την Ύπνωση σαν το βασικό της θεραπευτικό εργαλείο για να προκαλέσει την θεραπευτική αλλαγή. Κατά την Ύπνωση βρισκόμαστε σε εγρήγορση, έχοντας εμείς τον έλεγχο σώματος και νου, καθώς αποκτούμε εξαιρετικά επικεντρωμένη προσοχή, σε εκείνο το σημείο που μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με τον ασυνείδητο νου μας. Το Υποσυνείδητο λειτουργεί με έξυπνο, αυτόνομο και δημιουργικό τρόπο και μπορούμε να μεταμορφώσουμε τις εμπειρίες μας και τη ζωή μας, όπως εμείς θέλουμε. Είναι ενδεδειγμένη μέθοδος για την ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ και ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ.

ΚΟΣΜΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΘΕΡΑΠΕΙΑ (THE COSMIC ENERGY HEALING)

Η Κοσμοενεργειακή Θεραπεία (The Cosmic Energy Healing) είναι η μόνη μέθοδος εναλλακτικής ενεργειακής θεραπείας, η οποία είναι αναγνωρισμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που εδρεύει στον ΟΗΕ, από το 2009. Ο λόγος είναι ότι βασίζεται στην κβαντική φυσική και τα αποτελέσματά της αποδεικνύονται. Διδάσκεται επίσης στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ-LIFE COACHING

Η Συμβουλευτική με τη μέθοδο του Life Coaching αποτελεί μια μέθοδο προσωπικής υποστήριξης που απευθύνεται στον σύγχρονο άνθρωπο, ο οποίος αντιμετωπίζει εμπόδια ή δυσκολίες στην προσωπική ή επαγγελματική του ζωή και δεν έχει καταφέρει να τα επιλύσει με τους συνηθισμένους τρόπους. Με βιωματικό τρόπο και σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο άνθρωπος επιλέγει τους τρόπους να χαράξει την δική του πορεία, να αναγνωρίσει και να έρθει σε επαφή με τον αυθεντικό εαυτό του και να ζήσει μια ολοκληρωμένη ζωή στο εδώ και τώρα.

Στοιχεία επικοινωνίας

Χαλκέων 13 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 6944 418624 και 2310 926618

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    

Website: www.bealive.gr

 

 Ελένη Τσίρου - Τραπέζι 8

ELENI TSIROU

Πνευματική Καθοδήγηση

Θεωρώ ότι το σημαντικότερο δικαίωμα του ανθρώπου είναι η αγάπη. Για να είναι ικανός ο άνθρωπος να διαχειρίζεται την αγάπη, είναι απαραίτητο να έχει ισορροπία σε όλα τα επίπεδα: Υλικό, Συναισθηματικό, Νοητικό και Πνευματικό.

Είμαι ταγμένη να μυήσω τους ανθρώπους που θα με εμπιστευτούν στο δρόμο της ισορροπίας, έτσι ώστε να μπορούν να βιώνουν την ενέργεια της αγάπης σε όλα τα επίπεδα.

Με απέραντη αγάπη,

Ελένη Τσίρου

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Cosmote: 6975920503

Vodafone: 6906944520

 

 

Φάλουν Ντάφα - Τραπέζι 6

Faloun NtafaΤο Φάλουν Ντάφα ή Φάλουν Γκονγκ, είναι μια αρχαία κινέζικη εξάσκηση διαλογισμού που βασίζεται στις αρχές Αλήθεια, Καλοσύνη και Ανεκτικότητα. Αποτελείται από δύο μέρη αλληλένδετα και αναπόσπαστα μεταξύ τους.

Πρώτον, από το μέρος των ασκήσεων και πιο συγκεκριμένα από πέντε πολύ απλές στην εκμάθηση ασκήσεις. Οι τέσσερεις πρώτες σε όρθια στάση, και η πέμπτη καθιστός διαλογισμός. Όλες οι ασκήσεις είναι με ήρεμες, γαλήνιες ήπιες κινήσεις ή ακόμη και στατικές. Δεν υπάρχει όριο στην ηλικία ούτε κάποιος περιορισμός ως προς το ποιος επιτρέπεται να τις κάνει. Εφόσον μπορείτε να τις κάνετε είναι εντάξει.

Δεύτερον, το μέρος της όπως λέγεται "καλλιέργειας" που σημαίνει την εσωτερική καλλιέργεια του χαρακτήρα και του ήθους του ασκούμενου με την συνεπή εφαρμογή των αρχών Αλήθεια, Καλοσύνη και Ανεκτικότητα.

To Φάλουν Γκονγκ είναι δωρεάν και ασκείται ελεύθερα σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Στοιχεία επικοινωνίας

Κώστας Τσόλης (Θεσσαλονίκη) -  +30 6947 421 621

Γιώργος Δημολιάνης (Αθήνα) - +30 6947 265 105

E-mail: info@falundafa.gr

Website: www.falundafa.gr

 

Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής - Τραπέζι 3

AKADHMIA EL KINEZΗ Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής είναι ένας εκπαιδευτικός χώρος, ο οποίος έχει δημιουργηθεί για να στεγάσει και να υλοποιήσει ένα πολύπλευρο εκπαιδευτικό όραμα που οι βασικές του πλευρές είναι:

1. Η αναβίωση της αρχαίας ελληνικής ιατρικής σκέψης και πρακτικής καθώς και η άμεση εφαρμογή της για την επίτευξη της Υγείας, δημόσιας και ατομικής.

2. Η καλλιέργεια και διάδοση της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής καθώς και ο συγκερασμός της με την Αρχαία Ελληνική Ιατρική.

3. Η εκπαίδευση θεραπευτών με ήθος και θεραπευτικές δεξιότητες προσανατολισμένα στην εξυπηρέτηση των αναγκών του πάσχοντα για την γέννηση μιας καινούργιας εποχής ως προς την έννοια της θεραπείας.

4. Η μελέτη όλων των παραδοσιακών ιατρικών συστημάτων του κόσμου (Ινδική, Θιβετανική, Αραβική, Αφρικάνικη και Ινδιάνικη Ιατρική). Επίσης, η μελέτη του σύγχρονου δυτικού ιατρικού συστήματος για την αποφυγή λαθών αλλά επίσης για τις πολύτιμες γνώσεις που φέρει.

Η Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής  λειτουργεί από το 2004 στην Κηφισιά και στο Θησείο και προσφέρει:

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Βελονισμός για όλους (ιατρούς και μη), Βοτανοθεραπεία (Ελληνική & Κινέζικη), Διατροφή με βάση την Ιπποκρατική Ιατρική καθώς και την Π.Κ.Ι, Θεραπευτικές τεχνικές Μάλαξης: Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Tuina, Rejuvance, Thai Massage, Creative Healing, Ayurvedic Massage, Ολιστική και Λεμφική Μάλαξη, Βεντούζες κ.α., Φυσική καλλιέργεια και συλλογή βοτάνων, Ομοιοπαθητική, Μελλισοθεραπεία, Αστρολογία, Κρυσταλλοθεραπεία, Μετεκπαίδευση στην Π.Κ.Ι από καθηγητές του πανεπιστημίου του Tianjin και της Ιατρικής Σχολής του Πεκίνου.

ΕΡΕΥΝΑ: Αρχαία Ελληνική Ιατρική μέσα από την ανάλυση των κειμένων του Ιπποκράτη, Γαληνού, Θεόφραστου κ.α, Σύνδεση της Αρχαίας Ελληνικής με την Παραδοσιακή Κινέζικη ιατρική, Μελέτη των αρχαίων και βυζαντινών ιατρικών χειρογράφων (Παλαιογραφία), Ανάλυση των ιπποκρατικών κειμένων από το αρχαίο κείμενο.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ: Στους 2 χώρους της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ, στην Κηφισιά και στο Θησείο, προσφέρονται θεραπευτικές συνεδρίες από έμπειρους απόφοιτους της σχολής: Βελονισμός, Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Tuina, Ολιστική μάλαξη κ.α.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ: Στα πλαίσια του συγγραφικού έργου των καθηγητών της σχολής και όχι μόνο, δημιουργήσαμε φέτος έναν εκδοτικό οίκο με την επωνυμία "Ακαδημία". Κάποια από τα βιβλία μας απευθύνονται σε θεραπευτές και σε μυημένους στις εναλλακτικές θεραπείες αλλά και κάποια στο ευρύ κοινό.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Ιστοσελίδα: www.akadimia.gr

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ: Σωκράτους 24, 14561 Κηφισιά.

Τηλ: 210 8010111 & 210 8010680   Fax: 210 8088382

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Αμφικτύονος 12 & Πουλοπούλου 11851 Θησείο.

Τηλ: 210 3421088

 

 Κώστας Παπαγιάννης - Ρεφλεξολογία - Τραπέζι 30

papagiannis reflexologiaΤα τελευταία χρόνια διαπιστώνεται αυξημένο ενδιαφέρον για τις ήπιες, φυσικές και συμπληρωματικές μεθόδους φροντίδας της υγείας. Μία απ’ αυτές τις μεθόδους είναι η Ρεφλεξολογία.

Ρεφλεξολογία είναι η επιστήμη, η οποία βασίζεται  στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα στα χέρια στα αυτιά, όπου αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος.

Ο ρεφλεξολόγος εφαρμόζει ειδικές τεχνικές χαλάρωσης και ασκεί ειδικές πιέσεις στα αντανακλαστικά σημεία με σκοπό την εξισορρόπηση,την χαλάρωση και την ενεργοποίηση των αυτοθεραπευτικών δυνάμεων του σώματος.

Ο Κώστας Παπαγιάννης δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας τα τελευταία 15 χρόνια,  έχει σπουδάσει σε ιδιωτική σχολή στο τμήμα Φυσικοθεραπείας είναι πιστοποιημένος ρεφλεξολόγος και ασχολείται με την  επιστήμη της ρεφλεξολογίας τα τελευταία 3 χρόνια.  

Στοιχεία επικοινωνίας

Κωνσταντίνος Παπαγιάννης

Μανωλάκη 13-15, 41222, Λάρισα

Τηλ: 6932 197199

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

https://www.facebook.com/kostas.papagiannis.71 

 

 Λίλα Νικολάου, Ειρήνη Σολάκη & Χαρίδημος Θεοδώρου - Τεχνική Bowen - Τραπέζι 2

Bowen1Η τεχνική Bowen είναι μια μοναδική μορφή νευρομυϊκής επανόρθωσης. Λειτουργεί όχι μόνον μέσω του νευρικού συστήματος τόσο στο δομικό όσο και στο μυϊκό επίπεδο, αλλά και μέσω του λεμφικού και καρδιαγγειακού συστήματος. Είναι γνωστή για την αποτελεσματικότητά της τόσο σε εσωτερικές καταστάσεις όσο και στη μείωση του χρόνου αποκατάστασης.

Η τεχνική Βowen αποτελεί μια καινούρια έννοια όσον αφορά τις θεραπευτικές αγωγές, από την άποψη ότι δεν προέρχεται, ούτε μοιάζει με καμία άλλη μέθοδο θεραπευτικής αγωγής.

Το Bowtech μπορεί να ωφελήσει ένα ευρύ φάσμα περιστατικών. Μπορεί να βοηθήσει την ανάρρωση από πολλές παθήσεις, από τραυματικές κακώσεις μέχρι χρόνιες νόσους, ανάλογα με την ικανότητα  του κάθε ανθρώπου για θεραπεία. Πολλοί ασθενείς αναφέρουν πως το Bowtech είναι η πιο χαλαρωτική μέθοδος που δοκίμασαν ποτέ.

Κάποιες από τις παθήσεις που ανταποκρίνονται θετικά στην τεχνική Bowenworkείναι:

·        Πόνοι στη ράχη και ισχιαλγία

·        Προβλήματα του πεπτικού συστήματος

·        Ωταλγία και προβλήματα της κροταφογναθικής άρθρωσης (ΚΓΑ)

·        Ημικρανίες και άλλοι τύποι κεφαλαλγιών

·        Ινομυαλγία και σύνδρομο χρόνιας κόπωσης

·        Προβλήματα στα ισχία, τα γόνατα, την ποδοκνημική και τα πόδια

·        Ανωμαλίες του εμμηνορυσιακού κύκλου και των ορμονών

·        Προβλήματα στον αυχένα και τον ώμο

·        Αλλεργική ρινίτιδα

·        Επαναλαμβανόμενη κάκωση τάσης, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα και «αγκώνα του τένις»

·        Αθλητικές και άλλες τραυματικές κακώσεις

Στοιχεία επικοινωνίας

Λίλα Νικολάου: 6980 463819

Facebook: Leila Nikolaou

Ειρήνη Σολάκη: 6944 687408

 

 

 Ananda - Μαριάννα  Γκιγκούδη - Τραπέζι 15

ANANDAloGo1Η εταιρεία Ananda Body-Mind-Health, προάγει εναλλακτικούς τρόπους άσκησης, υγείας, διατροφής και ευεξίας.

Σε αυτά τα πλαίσια, έχουμε οργανώσει τμήματα θεραπευτικής yoga για ενήλικες, παιδικής yoga και yoga για εγκύους, και ατομικές συνεδρίες θεραπευτικής άσκησης.

Επίσης, στο χώρο μας γίνονται συνεδρίες βιοσυντονισμού, με την πλέον αξιόπιστη και σύγχρονη συσκευή (ASYRA-PRO) για γενικό έλεγχο του οργανισμού σε ενεργειακό επίπεδο, έλεγχο τροφικών δυσανεξιών και έλλειψης βιταμινών, θεραπευτικές συνεδρίες για αντιμετώπιση στρες, ψυχοσωματικών προβλημάτων, διάσπασης προσοχής, μείωσης βάρους, εντερικών διαταραχών, δερματολογικών προβλημάτων, αντιμετώπισης πόνου, διαταραχών ύπνου, ενεργειακής εξισορρόπησης, κ.λ.π.

Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ολοκληρωμένων διατροφικών προγραμμάτων για απώλεια βάρους, αλλά και για διατήρηση της καλής υγείας, για ενήλικες, εφήβους, παιδιά, ηλικιωμένα άτομα, εγκύους και πάσχοντες. Επιπλέον, με ειδική ατομική φορητή συσκευή, μπορεί να μετρηθεί η κατανάλωση θερμίδων σε 24ωρη βάση, ακόμη και κατά τη διάρκεια του ύπνου ώστε να αξιολογηθεί η μεταβολική ικανότητα του οργανισμού.

Για τους μαθητές του Δημοτικού (αλλά και των μεγαλύτερων τάξεων) εφαρμόζονται προγράμματα «ολιστικής εργοθεραπευτικής αντιμετώπισης» Δυσλεξίας και Διάσπασης Προσοχής, σε εξατομικευμένο επίπεδο. Για τα παιδιά της νηπιακής ηλικίας, διεξάγεται το Α΄ΤΕΣΤ σχολικής ετοιμότητας.

Στον τομέα της ευεξίας, προσφέρονται συνεδρίες ρέικι, αρωματοθεραπείας, ρεφλεξολογίας και κρανιοϊερής θεραπείας.

Τακτικά οργανώνονται και θεματικά σεμινάρια, ανοικτά προς όλους, για τα οποία υπάρχει σχετική ανάρτηση στη σελίδα μας στο facebook. Εκεί μπορείτε να βλέπετε και τις προσφορές μας για κάθε μήνα αλλά και διάφορα ενημερωτικά άρθρα.

http://www.facebook.com/AnandaBodymindhealth

Θα είναι χαρά μας να μοιραστείτε μαζί μας τις ιδέες σας, ώστε να φροντίσουμε να οργανώσουμε σεμινάρια αλλά και διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες που θα σας ενδιαφέρουν.

Εκ του Ananda  Body-Mind-Health:

Μαριάννα Γκιγκούδη (facebook: Marianna  Gkigkoudi)

-Εργοθεραπεύτρια, Msc στην Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία,

-Δασκάλα Yoga, σε ενήλικες, παιδιά και εγκύους

-Σύμβουλος θεραπείας βιοσυντονισμού

-Δασκάλα Ρέικι

- Τελειόφοιτη τμήματος «Κλινικής Διατροφής»

-Υποψήφια Διδάκτωρ Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Είμαστε στη διάθεσή σας, για να σας ενημερώσουμε για όλες τις υπηρεσίες μας, στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 6932 705050 και 6975 722060. Οι συνεδρίες – συναντήσεις γίνονται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

* ANANDA στα σανσκριτικά σημαίνει «ευδαιμονία»

 

Τσανγκ Κετζούν Στέλιος  - Τραπέζι 35

 preview sofiaRollUp 80x200

 

 

Κέντρο Εναλλακτικών Αγωγών Υγείας και Ευεξίας - Τραπέζια 21 & 22

 rasel2koen

 

Forever Living Products - Έφη Τζήλου -Τραπέζι 13

forever tzilouΗ Forever Living Products είναι η Νο 1 εταιρεία στον κόσμο σε Aloe Vera εδώ και 37 χρόνια.

Είναι η πρώτη εταιρία που απέκτησε τη σφραγίδα έγκρισης του Διεθνούς Επιστημονικού συμβουλίου της αλόης ( IASC) και μόνο η Forever κρατάει το ζελέ ζωντανό όπως είναι μέσα στο φύλλο. Τα συστατικά σταθεροποίησης προέρχονται από φρούτα και καρπούς της φύσης.

Η Forever διαθέτει ιδιόκτητες καλλιέργειες και εργοστάσια παραγωγής και ελέγχει όλη τη διαδικασία από την καλλιέργεια, τη συγκομιδή, την παρασκευή έως και την τελική διανομή. Διαθέτει ποιότητα και σεβασμό, προσφέροντας εργασία σε εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

Στο χώρο της έκθεσης θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας και να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για το πως να διατηρήστε υγιείς και όμορφοι, καθώς και για το πως να αυξήσετε το εισόδημά σας.

Στοιχεία επικοινωνίας

ΈφηΤζήλου

Τηλ: 6977 620241 & 6976608680 (what's up)

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: www.my-aloe.eu

 

 

 I Ching  Foundation Europe _ Eleni herbs and crafts - Τραπέζι 34

I Ching  Foundation11

 

 

Independance Studio Larissa - Τραπέζι 31

Independance 1StudioΣτη διάρκεια της έκθεσης θα γίνει το πρωί και το απόγευμα παρουσίαση aerial yoga.

Aerial Flow Yoga 

H Aerial Flow Yoga είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκγύμνασης που συνδυάζει την επιστήμη της γιόγκα, τη δυναμική του  Fitness και την τέχνη του χορού. Συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα και των τριών, το μάθημα γίνεται ένα παιχνίδι που προσφέρει ευεξία και καλή διάθεση σε κάθε ασκούμενο.

Mας βοηθάει να ανακαλύψουμε νέες πτυχές της προσωπικότητας μας και να ξεπεράσουμε τους φόβους μας χρησιμοποιώντας ως εργαλείο το στήριγμα μιάς αιώρας.

Mε τη βοήθεια ενός ειδικού μαλακού υφάσματος (αιώρα), που χρησιμοποιούμε, επωφελούμαστε από το στοιχείο της αιώρησης και έτσι αντιστεκόμαστε στη δύναμη της βαρύτητας!

Fly yourself fit and turn your whole world upside down!!!

Independance Studio Larissa

Οι Salsa Y sueñO απογειώνουν τις δυνάμεις τους σε έναν νέο υπέροχο χώρο για τη διδασκαλία παιδιών, εφήβων και ενηλίκων.

Στόχος μας είναι η σωστή εκπαίδευση, ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων και φυσικά η εισαγωγή νέων ειδών χορού στην πόλη της Λάρισας.

Προσφέρονται τμήματα παιδικά - εφηβικά - ενηλίκων - αγωνιστικά - επαγγελματικά και προγράμματα Fitness για όλες τις ηλικίες και φυσικά οικονομικά προγράμματα για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, οικογένειες.

Επιπλέον προσφέρεται Full Pass για τη δυνατότητα παρακολούθησης όλων των ειδών με μια ενιαία και χαμηλή τιμή. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ! ! !

 

"ΡΟΖΜΑΡΙΝΟ"  _ Ασημένια Χατζηπαναγιώτου - Τραπέζι 26

 rozmarino

Στη διάρκεια της έκθεσης, από τις 11.30π.μ. έως τις 12μ.μ. και από τις 7.30 έως τις 8μ.μ. θα προσφερθεί δωρεάν περιποίηση με προϊόντα Rosmarino ποδιών και χεριών με μάλαξη από τον ρεφλεξολόγο Ευθύμιο Τσιαντούλα, απόφοιτο της NHS.
Τηλέφωνο: , E-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Χορηγοί επικοινωνίας

 

             

 

 

 

 

 

Joomla Templates by Joomla51.com