Θεσσαλονίκη 2013

 

    

  Ονομασία Εκθέτη Περιγραφή
     
 agelor activation

AGELOR

ACTIVATION

LTD

Τραπέζι 37

Η εταιρεία  AGELOR ACTIVATION LTD  δραστηριοποιείται στον Ενεργειακό και Εναλλακτικό χώρο από το 1989 και εδρεύει στην Λευκωσία της Κύπρου. 

Στον χώρο της εταιρίας, πραγματοποιούνται εναλλακτικές και ενεργειακές θεραπείες από διακεκριμένους θεραπευτές, διαλογισμοί και σεμινάρια όπως Αγιουρβέδας, ρέικι, ραβδοσκοπίας-εκκρεμές, αστρολογίας κτλ.

Τέλος η εταιρία εισάγει και εξάγει φυτικά σκευάσματα με θεραπευτική δράση και εναλλακτικά προϊόντα στον ιατρικό χώρο.

Στόχος μας στην 1η αυτή Έκθεση στην Θεσσαλονίκη είναι να αναδείξουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, να ανταλλάξουμε απόψεις, να γνωριστούμε με ανθρώπους που έχουν κοινούς στόχους και να βρούμε συνεργάτες για την προώθηση προϊόντων βασισμένων σε φυσικές πρώτες ύλες.

Στην ιστοσελίδα μας www.agelor-activation.com, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για εμάς.

     
     
 thinking into results

Μαρία

Μενοίκου

Τραπέζι 27

Η Μαρία Μενοίκου είναι Πιστοποιημένη Σύμβουλος του Proctor Gallagher Institut και Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια για το πρόγραμμα Thinking into Results.

Στο πρόγραμμα αυτό, που είναι μια διαδικασία 24 εβδομάδων για ολοκληρωτική μεταμόρφωση, εργάζεται με άτομα, ομάδες, και οργανισμούς βοηθώντας τους να φτάσουν στην επιτυχία και τα αποτελέσματα που έχουν ονειρευτεί.


Είναι ένα κατανοητό πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης που σχεδιάστηκε για να σε βοηθήσει να πετύχεις θετικές, ουσιαστικές και μόνιμες αλλαγές σε κάθε τομέα της ζωής σου όπως εξόφληση χρεών, να βρεις την δουλειά που θέλεις, βελτίωση του γάμου ή της υγείας σου και ότι άλλο επιθυμείς.

Δεν υπάρχει στόχος που να μην έχει επιτευχθεί μέσα από αυτό το πρόγραμμα.

     
     
 LogoDistributors1-1

FOREVER

LIVING

PRODUCTS

 Ανεξάρτητος

Συνεργάτης

Τραπέζι 38

Η Forever Living Products κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως στην καλλιέργεια, παραγωγή και διανομή Αλόης, προϊόντων υγείας, ευεξίας και ομορφιάς με βάση την Αλόη Βέρα καθώς και προϊόντων μέλισσας. Χάρη στην αποκλειστική πατενταρισμένη διαδικασία σταθεροποίησης Aloe Vera της Forever, το ζελέ Αλόης που χρησιμοποιεί για παρασκευή των προϊόντων της είναι ουσιαστικά πανομοιότυπο με αυτό που λαμβάνεται απευθείας από το φυτό.

Δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 157 χώρες και βρίσκεται στην Ελλάδα από το 1993. Για όλα τα προϊόντα της χρησιμοποιεί άριστες πηγές από την φύση γι’ αυτό έχει πολλές εγκρίσεις και πιστοποιήσεις από επιστημονικά συμβούλια και Επιτροπές.

Στόχος της συμμετοχής μας στην έκθεση Alterscope είναι να γίνουν γνωστά σε όλους τα γνήσια φυτικά προϊόντα της Forever, να τα δοκιμάσετε και γιατί όχι κάποιοι από σας να γίνετε δυναμικοί συνεργάτες στην Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό. Αναλυτικές πληροφορίες στη διάρκεια της έκθεσης.

     
     
 

 Κυνόροδον

 

Τραπέζι 39

Αναζητώντας την χαμένη γεύση

 

Όσο τα υβρίδια και τα μεταλλαγμένα κατακλύζουν την διατροφή μας τόσο νοσταλγούμε τη φυσική γεύση που χάθηκε. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ξαναγυρίσουμε στους άγριους καρπούς και τα βότανα που δεν καλλιεργούνται αλλά φυτρώνουν μόνα τους εκεί όπου είναι καλύτερα γι' αυτά. Που φυτρώνουν εκεί που τους ταιριάζει καλύτερα η σύσταση του χώματος, το υψόμετρο, η ποσότητα του ήλιου, ο αέρας. Γιατί η φύση ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά της.

Στα μονοπάτια του δάσους υπάρχει πάντα ένας θησαυρός. Ένας θησαυρός που έσπειρε μόνη της η φύση κι εμείς τα μετατρέπουμε σε προϊόντα με φυσική επεξεργασία και συντήρηση. Εμείς είχαμε την ιδέα να δείξουμε τον δρόμο για τον ωραίο, αυτοφυή και ενδιαφέροντα φυτόκοσμο της ορεινής Ελλάδας. Υπάρχει χώρος για όλους, αρκεί να έχουμε σεβασμό απέναντι στη φύση και τους ανθρώπους.

Ιστοσελίδα: http://kynorodon.blogspot.gr/

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

     
     
 Βιβλία Ψαράς Bevel Flatten

 

 

Βιβλιοπωλείο

ΨΑΡΑΣ

 

Τραπέζι 2

 

Tο βιβλιοπωλείο ΨΑΡΑΣ από το 1978 που δημιουργήθηκε, φιλοδοξεί να καλύψει τις αναζητήσεις ενός αναγνωστικού κοινού, που επιδιώκει την γνώση πάνω σε θέματα φιλοσοφίας, ψυχολογίας, μεταφυσικής, εναλλακτικών θεραπειών και γενικά εσωτερικής πνευματικής αναζήτησης του ατόμου.
Επίσης, με το πλούσιο και συνεχώς αναπτυσσόμενο Ιστορικό μας τμήμα ικανοποιούμε την επιθυμία του κάθε Έλληνα να γνωρίσει μέσω της διεξοδικής μελέτης την ιστορία της χώρας μας αλλά και του διαχρονικού γίγνεσθαι του λαού μας. Στο βιβλιοπωλείο μας θα βρείτε όλα τα βιβλία των κατηγοριών αυτών, αλλά δεν σταματάμε εκεί.

Η Λογοτεχνία, η Επιστήμη, οι Τέχνες αλλά και κάθε άλλο είδος βιβλίου μπορεί να καλυφθεί, σε οποιονδήποτε χώρο κι αν το αναζητάτε.

Με χαρά θα σας δεχτούμε στο ζεστό και φιλόξενο χώρο μας, 200 τμ. στην οδό Φιλικής εταιρείας 39 στη Θεσσαλονίκη ή στο διαδικτυακό μας περιβάλλον 
www.psarasbooks.gr, για να σας ενημερώσουμε ή να συζητήσουμε πάνω στα θέματα που θέλετε και να σας προτείνουμε τα ανάλογα βιβλία.

     
     
 TMI New-logo.JPG

 

 

ΚΤΗΜΑ

ΝΟΟΣΦΑΙΡΑ

 

Τραπέζια

42 & 43

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΜΕ ΗΧΟΥΣ Hemi-Sync®

H Ιουλία Πιτσούλη και η Μαρία Ξιφαρά πιστοποιημένες συντονίστριες του Monroe Institute στην Ελλάδα, παρουσιάζουν το εκπαιδευτικό Εργαστήριο Εξερεύνησης Άλλων Επιπέδων Συνείδησης με την τεχνολογία ήχων Hemi-Sync®. Πρόκειται για το αποτέλεσμα 60 ετών έρευνας του Monroe Institute στην οποία συμμετείχαν ηλεκτρονικοί, φυσικοί, ψυχίατροι, ατομικοί επιστήμονες, γιατροί, ψυχολόγοι, τεχνικοί ήχου ακόμα και Θιβετιανοί μοναχοί. Ύστερα από χιλιάδες πειράματα με εντυπωσιακά αποτελέσματα κατέληξαν στο φάσμα των ήχων Hemi-Sync® το οποίο συντονίζει τα ημισφαίρια του εγκεφάλου ανοίγοντας διάπλατα το πεδίο όλων των δυνατοτήτων. Στοχευμένοι συνδυασμοί ήχων Hemi-Sync® οδηγούν σε διαφορετικές καταστάσεις συνείδησης ανάλογα με τα επιθυμητά αποτελέσματα . Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός σε αυτά που μπορεί να πετύχει ο νους όταν λειτουργεί με αυτήν την τέλεια εστίαση.

Η Ιουλία Πιτσούλη είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας και σύμβουλος συνθετικής προσέγγισης. Από το 1995 δίνει διαλέξεις και σεμινάρια και συντονίζει ομάδες αυτογνωσίας με πυρήνα έμπνευσης την ελληνική μυθολογία και φιλοσοφία και τα Μαθήματα Θαυμάτων (Course in Miracles).

Η Μαρία Ξιφαρά είναι ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια ειδικευμένη στα Hypnose, EMDR, NLP, Energy Psychology, EFT, TAT. Από το 1997 συντονίζει ομάδες αυτογνωσίας, αυτοβελτίωσης και μελέτης των Μαθημάτων Θαυμάτων (Course in Miracles) και παρουσιάζει αντίστοιχα βιωματικά σεμινάρια. 

Ιστοσελίδα:www.noosfera.gr

     
     
 leaflet2222

 

Λίλια

Γκατζόλη

Τραπέζια

67 & 68

 

Center Physiotherapy & Rehabilitation

 

Η αύρα είναι το πεδίο της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που εκπέμπεται από όλα τα έμψυχα όντα και είναι σαν ουράνιο τόξο φωτός που περιβάλλει το σώμα μας.

Τα χρώματα και τα σχέδια στο εσωτερικό αυτού του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου αποτελούν ένα είδος πίνακα της ψυχής μας.

Η δομή της αύρας αντανακλά την ευεξία και την υγεία του ατόμου και τα σχέδια που εκπέμπει δείχνουν πώς τοποθετείται σε σχέση με τη ζωή.

Το βασικό χρώμα της δηλώνει το χαρακτήρα του ατόμου.

Όταν κάποιος το γνωρίζει μπορεί να επιλέξει και να ενεργήσει σύμφωνα με τις φυσικές του κλίσεις.

Φωτογραφίζω την αύρα με τη μέθοδο Κίρλιαν. Στη διάρκεια της έκθεσης θα είμαι στη διάθεση όποιου θέλει να φωτογραφίσει την αύρα του.

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

     
     
 maria drivala

 

Μαρία

Δριβαλά

Τραπέζι 28

Στο εγχειρίδιο αυτό παρουσιάζεται ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας είτε έχετε μια επιχείρηση είτε δουλεύετε σε κάποια. Τα αποτελέσματα κάθε πώλησης προέρχονται από τις σκέψεις και τα συναισθήματα του διαχειριστή της δημιουργώντας την αντίστοιχη ενέργεια και συνθήκες. Οι στρατηγικές και τεχνικές από μόνες τους δεν αρκούν. Χρειάζεται να γυρίσετε το διακόπτη μέσα σας ώστε να μπορείτε να δεχτείτε την επιτυχία.

Σκοπός αυτού του εγχειριδίου είναι να σας εξηγήσει τη λειτουργία του Νου σας και της ενέργειας που δημιουργεί. Να σας δώσει τις μεθόδους και τις τεχνικές ώστε να ξεπεράσετε τα εμπόδια του Νου σας και τρόπους να διαχειριστείτε τις πωλήσεις σε σχέση με την ενέργεια των σκέψεών σας. Ο τρόπος που διαχειριζόμαστε την πώληση είναι ο ίδιος που ανταλλάσσουμε ενέργεια σε όλες τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Η Μαρία Δριβαλά είναι Σύμβουλος Πωλήσεων και συγγραφέας του εγχειριδίου «Αυξήστε τις πωλήσεις σας θεραπεύοντας το Νου σας». Το εγχειρίδιο θα διατίθεται στην έκθεση με τη μορφή cd, μαζί με κάποια μπόνους. Επίσης παραδίδει σεμινάρια πάνω στο ίδιο θέμα.

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

     
     

 REIKI

 

Πανελλήνιος

Σύλλογος

Ρέικι

 

Τραπέζι 36

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2007 και σήμερα αριθμεί 400 μέλη, δασκάλους και θεραπευτές απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.Γεννήθηκε από την επιθυμία για ενότητα, σύνδεση και πολύ – πολύ αγάπη για το ρέικι. Ανάμεσα στους σκοπούς του  είναι να διατηρήσει τις αρχές και τη διδασκαλία του ρέικι, να προβάλει τη δεοντολογία των θεραπευτών και δασκάλων και να ενδυναμώσει το πλαίσιο διδασκαλίας της μεθόδου.

Οργανώνει ανοιχτά και δωρεάν σεμινάρια και προβάλλει τη δουλειά και τις δραστηριότητες των μελών του. Συγκεντρώνει και ερευνά κάθε στοιχείο που αφορά το ρέικι στα νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο, με πρόθεση και όραμα αυτό να συμβεί σύντομα και στη χώρα μας. Δημιουργεί ηλεκτρονικές πλατφόρμες με άρθρα και διάλογο για μοίρασμα βιωματικών εμπειριών ρέικι. Οργανώνει γιορτές για γνωριμία και ένωση με διαλογισμούς και ανταλλαγή ρέικι. Συμμετέχει και συνεργάζεται με άλλους φορείς σε δράσεις αλληλεγγύης. Προσπαθεί για την αναβάθμιση των σπουδών αυτής της σπουδαίας μεθόδου που είναι η βάση και το στήριγμα των θεραπευτών.

Θέλουμε να δυναμώσουμε το Δέντρο του ρέικι. Ερχόμαστε στη Θεσσαλονίκη για να συναντήσουμε τη μεγάλη οικογένεια ρέικι της βόρειας Ελλάδας και να μοιραστούμε, να απλώσουμε και να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τα δώρα του ρέικι.

 

Ρέικι, η Ροή της Ζώσης Ενέργειας

Ρέικι, η Γείωση του Άπειρου Ζώντος Φωτός που επαναφέρει τη Σύνδεση.

 

Ιστοσελίδα: www.syllogosreiki.gr

Facebook: Hellenic Reiki Association – Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

     
     
 Elina Marmaridou1

Ελίνα

Μαρμαρίδου

PhD

 

Τραπέζι 20

Η Ελίνα Μαρμαρίδου, PhD, είναι θεραπεύτρια ολιστικών – ενεργειακών μεθόδων, δασκάλα του ρέικι και συντονίστρια ομάδων διαλογισμού, σύμβουλος ψυχολογικής ταρώ, Arttherapy, αυστραλιανών ανθοϊαμάτων και αιθέριων ελαίων, ποιήτρια – συγγραφέας.

Οι θεραπευτικές μέθοδοι που χρησιμοποιεί είναι: ρέικι Ουσούι και Καρούνα, βιοθεραπεία, καθαρισμός τσάκρα, διαλογισμός, ψυχολογική ταρώ, μούντρες, κάρτες αυτογνωσίας (καρτοθεραπεία), ηχοθεραπεία, αυστραλιανά ανθοϊάματα, αρωματοθεραπεία, θεραπεία μέσω της ποιητικής και ζωγραφικής έκφρασης (arttherapy), σεμινάρια και συμβουλευτική ρέικι, χορός των Μαορί. Έχει μυηθεί και εκπαιδευτεί στα περισσότερα απ’ αυτά στο Παρίσι, αλλά επίσης και στη Θεσσαλονίκη και την Βαρσοβία.

Γράφει και εκδίδει με αυτόματη γραφή, στα ελληνικά και γαλλικά, κείμενα εσωτερικού χαρακτήρα, κυρίως θεραπευτική ποίηση διαλογισμού. Οφέλη που μπορούν να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι απ’ όλες τις παραπάνω υπηρεσίες που προσφέρει: υγεία, ευεξία, πληρότητα, αρμονία, ψυχική και σωματική αντοχή, προσανατολισμό, στήριξη, βίωση του παρόντος, διεύρυνση της συνειδητότητας και εξεύρεση λύσεων σε κάθε πρόβλημα, ανακάλυψη και καλλιέργεια των ταλέντων τους, άνοιγμα δρόμων στη ζωή τους, αγάπη αυτοεκτίμηση, αυτογνωσία, εξέλιξη, χαρά, ισορροπία, γενικά μια ασταμάτητη μεταμόρφωση προς ολοένα και περισσότερο Θείο Φως, με όλα τα θετικά που μπορούν να προκύπτουν συνεχώς από αυτό σε όλα τα επίπεδα.

Ιστοσελίδα: www.reiki-elina.com

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Κινητό:  69447667086944766708

     
     
 slendo-logo

 

SLENDO – LAVITA

 

Τραπέζι 56

 

Οι συσκευές της εταιρείας SLENDO – LAVITA είναι ειδικές για αυτοθεραπεία. Η συσκευή ηλεκτροβελονισμού, δοκιμασμένη και αναγνωρισμένη από χιλιάδες γιατρούς και θεραπευτές σ’ ολόκληρο τον κόσμο, βοηθά τη βιοενέργεια του σώματος και επεμβαίνει ευεργετικά σε πάνω από 300 παθήσεις, χωρίς καμιά παρενέργεια.

Οι πολυθρόνες μασάζ, αμερικανικής τεχνολογίας, παρέχουν ουσιαστική βοήθεια και ανακουφίζουν άμεσα από πόνους της πλάτης, μέσης και των άκρων, αποφεύγοντας τα ραντεβού σε ειδικό, το άγχος στο χώρο αναμονής και περιττά έξοδα.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι αποτέλεσμα πολυετούς επιστημονικής έρευνας και συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση.

 

Ιστοσελίδα: www.slendolavita.gr

     
     
 Popi

Πόπη

Βασσάλου

Τραπέζι 44
 

Η Πόπη Βασσάλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Πριν ακόμα τελειώσει το λύκειο γοητεύτηκε από την αστρολογία. Σπούδασε παιδαγωγική παράλληλα με την αστρολογία συνδυάζοντας αυτά τα δυο πεδία γνώσης που είχαν σχέση με την ψυχολογία του παιδιού και του εφήβου. Παρακολούθησε μια σειρά μαθημάτων στον Μιλτιάδη Μουτάφη όπως επίσης και διάφορα σεμινάρια στον Περικλή Καραμηνά και αλλού. Από το 2000 ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την αστρολογία.

 

Ειδικεύεται πάνω στο γενέθλιο ωροσκόπιο ενηλίκων ή παιδιών, στις διαπροσωπικές σχέσεις, στο καρμικό ωροσκόπιο, στις προβλέψεις, στην ωριαία αστρολογία.

 

Συνεργάστηκε με τα περιοδικά «Ζωή και Ζώδια», «Jupiter» και σε διάφορα sites. Αυτήν την εποχή συνεχίζει να αρθρογραφεί στους Φίλους Αστρολογίας Θεσσαλονίκης: www.facebook.com./AstrologyThessaloniki και στο http://www.astroscope.gr/

 

Πιστεύει ότι η μελέτη της αστρολογίας είναι το αντικλείδι για να μπορέσει κάποιος να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του, να καλλιεργήσει σωστά τα υπέρ του και να μειώσει τα αρνητικά του. Να κατανοήσει τον συνάνθρωπό του ώστε να αποκτήσει πιο ποιοτικές σχέσεις.

Η αποκρυπτογράφηση του γενέθλιου χάρτη μπορεί να προβλέψει αντιδράσεις, ταλέντα, κατάκτηση γνώσεων, δημιουργικότητα, να συμβάλλει στη συναισθηματική ισορροπία σε όλα τα στάδια της εξελικτικής πορείας ενός ανθρώπου.

Στο χώρο της έκθεσης του Alterscope θα παρέχει υπηρεσίες στους ενδιαφερόμενους απαντώντας στα ερωτήματά τους. Ένας γενέθλιος χάρτης, μια συναστρία, μια καρμική αναζήτηση, μπορεί να φωτίσει σημεία του χαρακτήρα, αδιέξοδα που μπλοκάρουν την προσωπικότητα. Μπορεί να δοθούν άμεσες απαντήσεις για την πορεία μιας σχέσης, ενός δύσκολου προβλήματος ή ενός χαρμόσυνου συμβάντος.

Κινητό:  (+30) 6973 805429(+30) 6973 805429

E-mail:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(Skype): popi_vassalou

     
     

picture androulla

Δρ Ανδρούλλα Σπίριτου Κοντίδου M.D.

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος - Δερματοχειρουγός -

Αισθητική ιατρική,

Σύμβουλος Bemer Group για Ελλάδα και Κύπρο.

Ιστοσελίδα: www.bemer3000.com.cy

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 


Τραπέζι 70

 viewer22
     
     

 viewer11111

               Lila Kexagia logo

 

 

Ηλιάνα

Κυνηγοπούλου

 

Λίλα

Κεχαγιά

 

Τραπέζι 31

 

Εναλλακτικές Ενεργειακές Θεραπείες. Γελωτοθεραπεία και κοσμοενεργειακή θεραπεία (The Cosmic Energy Healing).

 

Η Ηλιάνα Κυνηγοπούλου είναι LifeCoach, σύμβουλος Επιχειρηματικότητας, Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας. Σπούδασε Οικονομικά στο Λονδίνο, έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και εξειδικεύτηκε στο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα (Banking). Ολοκλήρωσε 4ετείς σπουδές στην προσέγγιση της Γκεστάλτ με εξειδίκευση στην Gestalt in Organizations (Οργανωσιακή Συμβουλευτική). Εξειδικεύτηκε στο Life and Executive Coaching (Προπονητική Ζωής).

Κατέχει τον τρίτο βαθμό θεραπευτή στην Κοσμοενεργειακή Θεραπεία (Cosmic Energy Healing), μια θεραπευτική μέθοδο που είναι αναγνωρισμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, καθώς και το βαθμό του master στο ρέικι. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια της Γελωτοθεραπείας (laughter yoga) και συντονίζει ανοιχτές ομάδες για όλους τους πολίτες καθώς και για μαθητές σε σχολεία και ηλικιωμένους σε γηροκομεία. Οργανώνει βιωματικά σεμινάρια και εργαστήρια αυτοβελτίωσης, ανάπτυξης και δημιουργίας. Διευθύνει το κέντρο Be Alive στη Θεσσαλονίκη. Έχει δώσει πλήθος διαλέξεων με αντικείμενο την αυτοβελτίωση, τη Γελωτοθεραπεία και την Επιχειρηματικότητα και άρθρα της δημοσιεύονται στον περιοδικό τύπο.

Η Λίλα Κεχαγιά είναι πτυχιούχος βοηθός μικροβιολόγου. Μετεκπαιδεύτηκε στην εντατική καρδιοχειρουργική και απέκτησε μεγάλη εμπειρία στο χώρο της υγείας. Από το 2012 ασχολείται με την Κοσμοενεργειακή Θεραπεία ως Κοσμοενεργέτης κατέχοντας τον τρίτο βαθμό. Διευθύνει τον χώρο ενεργειακών θεραπειών και προσωπικής βελτίωσης "Health & Balance" στα Πεύκα Θεσσαλονίκης.

Ιστοσελίδα: www.bealive.gr

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

     
     

diatrofiki agogi1

Αθανάσιος

Τσιούδας

Διαιτολόγος

διατροφολόγος

 

 

Τραπέζι 26

 

Ο Αθανάσιος Τσιούδας, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1985. Είναι απόφοιτος του τμήματος ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ της σχολής ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, του ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, και κάτοχος DIPLOMA in PRACTITIONER SKILLS FOR EATING DISODERS AND OBESITY του Εθνικού Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας NCFED, με ειδίκευση στις «Ψυχολογικές Παρεμβάσεις στις Διατροφικές Διαταραχές». Έχει εργαστεί σε ακαδημαϊκό ερευνητικό επίπεδο, σε θέματα που αφορούν στην παιδική και παθογόνο παχυσαρκία και στη διατροφική αξία των τροφίμων.

Δραστηριοποιείται στο χώρο της διατροφής από το 2005, αντιμετωπίζοντας με επιτυχία, πληθώρα σύνθετων περιπτώσεων, παχυσαρκίας, ανορεξίας, διατροφών εγκυμοσύνης και γενικότερης κλινικής διαιτολογίας. Ως ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ της ομάδας του αθλητικού συλλόγου ΑΡΗ, στην Α’ ΜΠΑΣΚΕΤ Γυναικών, Παίδων, Εφήβων, εξειδικεύεται ακόμη στα αθλητικά και ειδικά διαιτολόγια. Από το 2012, έχει δημιουργήσει ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα επιστημονικά όργανα μετρήσεων, υψηλής απόδοσης και τεχνογνωσίας.

Στη διάρκεια της έκθεσης, θα είναι στη διάθεση του κοινού για να απαντήσει σε απορίες γύρω από διατροφικά θέματα, να ενημερώσει και να δώσει χρήσιμες συμβουλές που μπορούν να αλλάξουν τις διατροφικές σας συνήθειες και να σας βοηθήσουν άμεσα κι αποτελεσματικά να υιοθετήσετε ένα τρόπο ζωής που θα σας χαρίσει υγεία και μακροζωία.

Ιστοσελίδα:www.diatrofikiagogi.gr

Ε-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

     
     
 bicolife

Νέλλη

Χατζηαθανασίου

Ενεργειακή

θεραπεύτρια

Bico life

 

Τραπέζι 34

 

Bico life

 

Στον χώρο μας εφαρμόζουμε τη μέθοδο του βιοσυντονισμού με τη συσκευή BICOMOPTIMA. Σκοπός της μεθόδου είναι η ανίχνευση και εξουδετέρωση των παραγόντων που προκαλούν επιβάρυνση στον οργανισμό, παρεμποδίζοντας την επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων.

Η συσκευή BICOMOPTIMA αναλύει τα ηλεκτρομαγνητικά σήματα που εκπέμπει το σώμα, διαχωρίζοντας τα υγιή από τα διαταραγμένα. Στη συνέχεια, αποστέλλει πίσω στο σώμα τα υγιή σήματα ενισχυμένα και τα παθολογικά αντεστραμμένα. Τονώνει έτσι τον οργανισμό και τον ωθεί στην αυτοΐαση.

Είναι ανώδυνη, ακίνδυνη και εξαιρετικά αποτελεσματική, αφού ανιχνεύει τις κρυμμένες αιτίες, οι οποίες προκαλούν την πάθηση.

 

Ιστοσελίδα: www.bicolife.com

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τηλ:2310 601146    

     
     

 BioagrosLogo

 

 

Παντελής

Κουρτίδης

Τραπέζι 3

 

 

 

Ο Βιοαγρός ιδρύθηκε το 1990 και αποτελείται από ένα δίκτυο παραγωγών, γεωπόνων, και συσκευαστών, που λειτουργούν συντονισμένα σε όλη την Ελλάδα με στόχο την σταθερή και οργανωμένη παροχή στην αγορά υψηλής ποιότητας βιολογικών προϊόντων όλο τον χρόνο.

Ο Βιοαγρός συντονίζει την δράση 300 περίπου παραγωγών σε όλη την Ελλάδα με συνολική έκταση 600 εκταρίων περίπου, που καλύπτουν όλο το φάσμα των φρούτων και των λαχανικών και όλη την γεωγραφική περιοχή της Ελλάδας. Ο συντονισμός περιλαμβάνει οργάνωση, προγραμματισμό και παρακολούθηση της παραγωγής, τεχνική υποστήριξη, προμήθεια εφοδίων και εκπαίδευση.

Το σύστημα υποστηρίζεται από ομάδα γεωπόνων απ' όλη την Ελλάδα - οι οποίοι ξεκίνησαν από απλοί βιοκαλλιεργητές - η οποία προσφέρει σήμερα στην αγορά, γνήσια πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα με καλύτερη γεύση, περισσότερα θρεπτικά στοιχεία και απαλλαγμένα από συνθετικά αγροχημικά.

 

Ο Βιοαγρός παράγει μεγάλη ποικιλία νωπών φρούτων και λαχανικών που συσκευάζει και προωθεί στις αγορές της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό. Συνεργάζεται με πολλά βιολογικά αγροκτήματα και με ομάδες βιοκαλλιεργητών σε όλη την Ελλάδα. Εκτός τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά ο Βιοαγρός παρέχει και σειρά επιλεγμένων ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων, όπως παρθένο ελαιόλαδο, ελιές, φέτα, κομπόστες, ούζο, κρασί, τουρσί και άλλα.

Ιστοσελίδα: www.bioagros.gr

     
     

ek gis

Lucidum

 Σταύρος

Καρασαββίδης

Τραπέζι 13

 

Ενεργοί Μικροοργανισμοί και Γανόδερμα

 

Ονομάζομαι Σταύρος Καρασαββίδης και το έτος  2008 ίδρυσα την ατομική μου επιχείρηση «ΕΚ ΓΗΣ» με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Απευθύνομαι στον γεωργό, στον κτηνοτρόφο, στον ζωόφιλο, στον κηπουρό, στην νοικοκυρά, έτσι ώστε να εμπιστευτούν τα νέα οικολογικά προϊόντα μας, βασισμένα εξ' ολόκληρου στην τεχνολογία των ενεργών μικροοργανισμών.

Τα προϊόντα μας μη τοξικά, με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, εξαφανίζουν την δυσοσμία, εντελώς φυσικά, βιοδιασπώμενα, μη μεταλλαγμένα και είναι τα εξής:

 1. Ενεργοί μικροοργανισμοί τους οποίους μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε στον κήπο , στα ζώα , στο νοικοκυριό, εναντία της δυσοσμίας , π.χ. μπορούμε να
  σφουγγαρίσουμε και μετά με το ίδιο νερό ποτίζουμε τα φυτά.
 2. Κεραμικά με μικροοργανισμούς για πίνουμε καθαρό νερό .
 3. Καλλυντικά με ΕΜ
 4. Ενεργειακό βραχιόλι με ημιπολύτιμους λίθους.
 5. Ορυκτό Ατταπουλγίτης για την αποτοξίνωση του οργανισμού, όπως βαρέα μέταλλα κ.α.

Η εταιρεία www.ganoexcelgreece.ucoz.org είναι η πρώτη εταιρεία Ganoderma-γανόδερμα στον κόσμο με 6 διαφορετικά μανιτάρια Lucidum- Λουσίντουμ στα ροφήματα με καφέ και τσάι καθώς και σε κάψουλες .

Το Ganoderma Lucidum είναι η πιο πλούσια διατροφή, αφού έχει πάνω από 400 φυτοθρεπτικές ουσίες.

Ιστοσελίδα: www.ekgis.gr

E-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

     
     
 stonestories

 

 Αλμπαντάκης

Δημήτρης

Τραπέζι 1

 

Stonestories

Στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και της Θεσσαλονίκης, υπάρχει ένας χώρος όπου κανείς μπορεί να χαλαρώσει και να ταξιδέψει στο μαγικό κόσμο των λίθων. Λίθοι και ορυκτά από όλο τον κόσμο και για όλο τον κόσμο. Αμέθυστος από τη Βραζιλία, αλλά και σπάνιος σταυρόλιθος από τη Ρωσία. Αλάτι από τα Ιμαλάια και πολύτιμο σμαράγδι από την Κολομβία. Είτε είναι κανείς γνώστης, είτε έρχεται σε πρώτη επαφή, δεν μπορεί παρά να θαυμάσει την ομορφιά που η ίδια η φύση μέσα στο πέρασμα εκατομμυρίων ετών χάρισε στα ορυκτά, με τις ιδιαίτερες φόρμες και τους φανταστικούς συνδυασμούς χρωμάτων.

Δεν είναι επομένως παράξενο το ότι όποιος εισέλθει στα καταστήματα Stonestories by Albandakis ξεχνιέται και χαλαρώνει. Αφήνει για λίγο προβλήματα περισσότερο ή λιγότερο σημαντικά, κάνει ένα ολιγόλεπτο ταξίδι αναψυχής που όλοι έχουμε ανάγκη και επιστρέφει πιο δυνατός για να αντιμετωπίσει χωρίς υπεκφυγές την πραγματικότητα του.

Η αγάπη για τους λίθους είναι άμεσα συνδεδεμένη με την αγάπη για τον εαυτό μας και τον άνθρωπο κι αυτό είναι κάτι έκδηλο σε όποιον βρεθεί στα καταστήματα μας.

Η γνώση και η ποιότητα, η συνέπεια, αλλά και το ήθος, αποτελούν την εγγύησή μας και λειτουργούμε πάντα με απόλυτο σεβασμό στις μοναδικές ανάγκες των πελατών μας.

Θα μας βρείτε:

Περικλέους 44 Σύνταγμα, Αθήνα τηλ:210 3231661

Μητροπόλεως 117, Θεσσαλονίκη τηλ:. 2310 537157

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">info@stonestories.gr

Ιστοσελίδα:www.stonestories.gr

     
     

 newposter small

Χριστίνα Χατζή1

 

 Κατερίνα

Σκαντζή

Πιστοποιημένη

Εκπαιδεύτρια

Rejuvance

από την

Julie

Hardenberg

Χριστίνα Χατζή

 

Τραπέζι 40

Rejuvance, η Τέχνη της Θεϊκής Ομορφιάς

 

Η τεχνική του Rejuvance είναι μια ολιστική, φυσική και αποτελεσματική μέθοδος αναζωογόνησης του προσώπου και βαθιάς χαλάρωσης του σώματος. Ενεργοποιεί τους μηχανισμούς αντιγήρανσης, βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού, ενυδατώνει και φρεσκάρει το πρόσωπο, απελευθερώνοντας το παράλληλα από την ένταση που συσσωρεύει καθημερινά.

Επιπλέον ανακουφίζει από πονοκεφάλους και ημικρανίες, εξισορροπεί το αυτόνομο νευρικό σύστημα, προσφέροντας μεγαλύτερη διαύγεια, βαθιά χαλάρωση και καλύτερο ύπνο.

Το REJUVANCE ολοκληρώνεται σε 6 συνεδρίες και εφαρμόζεται στο πρόσωπο, το κεφάλι, τον λαιμό και τους ώμους. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία.

 

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει την αυθεντική τεχνική της Julie Hardenberg όπως την εφάρμοζε και μετέδιδε η ίδια.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλους όσοι επιθυμούν να προσφέρουν αναζωογόνηση και ευεξία ενισχύοντας παράλληλα το εισόδημα τους.

Συστήνεται ιδιαίτερα σε επαγγελματίες υγείας και αισθητικής, ως μια ιδιαίτερη παροχή  προς τους πελάτες τους.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια οργανώνονται όλο το χρόνο στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα σε ολιγομελή τμήματα (4-6 άτομα) όπου παρέχονται αναλυτικές σημειώσεις και Βεβαίωση Παρακολούθησης.

 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ιστοσελίδα: www.rejuvance.edu.gr


Χριστίνα Χατζή

Η Χριστίνα Χατζή, από το 2010, μυήθηκε στην Τέχνη των Μαθημάτων Αειζωίας, και αφοσιώθηκε στην διδασκαλία των μαθημάτων, σε ομάδες στη Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη.
Συντονίζει σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης, εκπαίδευσης και αυτοβελτίωσης τόσο σε ατομικό όσο και ομαδικό επίπεδο. Το καλοκαίρι του 2013 μετά από «καθοδήγηση» δημιούργησε το μάθημα αυτογνωσίας «ΑΓΑΠΗ του ΕΙΝΑΙ...», που είναι μηνιαία αυτοτελή βιωματικά σεμινάρια για όλους. Τα μαθήματα ΑΓΑΠΗΣ λειτουργούν σε όλα τα επίπεδα του ΕΙΝΑΙ γιατί περιέχουν ανώτερες γνώσεις πνευματικές, ψυχικές, νοητικές, συναισθηματικές και σωματικές.
Με σκοπό την διδασκαλία του μαθήματος «ΑΓΑΠΗ του ΕΙΝΑΙ...» δημιουργεί σεμινάρια σε διάφορες περιοχές στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Είναι δασκάλα διαφόρων ενεργειακών, πνευματικών και θεραπευτικών συστημάτων και πραγματοποιεί θεραπευτικές ατομικές συνεδρίες με Διαισθητική Συμβουλευτική σε Κρυσταλλοθεραπεία, Oλική Συνειδητότητα, Karuna Reiki, Διαμαντένιο Reiki, Αρχαγγελικό Reiki, Αρχαγγελική Θεραπεία, Αρχετυπική Θεραπεία, Επεμβατική Θεραπεία, Ενεργειακή Αποκοπή, Chanelling , Μέθοδο Theta Healing, επίσης και Ενεργειακούς Καθαρισμούς Χώρων και Αντικειμένων.

Εργάζεται με πίστη, αφοσίωση και αγάπη προς την επίτευξη του στόχου της που είναι η διεύρυνση της γνώσης του φωτός και της αγάπης στις ζωές των ανθρώπων.

Μόνο για σήμερα...

Εμπιστεύομαι!
Είμαι σε εσωτερική ειρήνη!

Υπηρετώ με αγάπη το Φως!

Σέβομαι τη Ζωή!

Ευγνωμονώ ό,τι με περιβάλλει!

 

Ιστοσελίδα: www.hypergnosis.gr

Twitter: hypergnosisgr

Facebook: Χριστίνα Χατζή

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τηλ: 6955488484

     
     
 ΡΑΠΤΗ Α

Φαρμακείο

Α. Ράπτη –

Κουλουμπρίδη

 

Τραπέζι 14

Φαρμακείο Α. Ράπτη – Κουλουμπρίδη

Για περισσότερα από 30 χρόνια το φαρμακείο Α. Ράπτη – Κουλουμπρίδη δραστηριοποιείται στο χώρο των εναλλακτικών θεραπειών καλύπτοντας μία ευρεία γκάμα εναλλακτικών συστημάτων όπως η Ομοιοπαθητική, η Ανθοθεραπεία, η Φυτοθεραπεία, η Ajurveda, φυτικά καλλυντικά και συμπληρώματα διατροφής.

Στο εργαστήριο του φαρμακείου παρασκευάζονται υπό την επίβλεψη του γιατρού Ανδρέα Ζαρκαδούλα, δημιουργού της Ελληνικής Ανθοθεραπείας, η σειρά “Νέοι Σύμμαχοι για την καθημερινή ζωή” που αποτελούν συνθέσεις ελληνικών ανθοϊαμάτων με στόχο να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των περισσοτέρων προβλημάτων της καθημερινότητας.

Οι Νέοι Σύμμαχοι, όπως και τα ομοιοπαθητικά, είναι ενεργειακά φάρμακα. Το πεδίο δράσης τους είναι μόνο στο συναίσθημα επιδιορθώνοντας τις αρνητικές διαθέσεις της καθημερινότητας ώστε να γίνει η ζωή μας πιο αρμονική και πιο όμορφη.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 824632 & 2310 864007, Fax: 2310 868148

Περισσότερες πληροφορίες για την Ελληνική Ανθοθεραπεία: www.greek-flower-remedies.gr

     
     
 Osmo

 

Osmo Shop

 

Τραπέζι 69

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ "OSMO"

 

Δεν καπνίζω! Ατμίζω!

Οι προμηθευτές ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι πολλοί, όμως χρειάζεται προσοχή στη αγορά του, καθώς πρόκειται για ένα προϊόν που θα χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Καλό θα είναι να εμπιστεύεστε αξιόπιστες εταιρείες και καταστήματα.

Βασική μέριμνα της OSMO είναι να βοηθήσει τον υποψήφιο ατμιστή να επιλέξει την κατάλληλη συσκευή (ηλεκτρονικό τσιγάρο) που ταιριάζει στις καπνιστικές του συνήθειες και στον τρόπο ζωής του.

Μη διστάσετε να μας επισκεφτείτε για οποιαδήποτε απορία. Σας παρέχουμε υποστήριξη επισκευή ή αναβάθμιση της συσκευής που ήδη έχετε.

Η OSMO από την έναρξη της λειτουργίας της συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει μόνο επώνυμες και πιστοποιημένες εταιρείες.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Τσιμισκή 123, Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 227 2952310 227 295

Ιστοσελίδα: www.osmoshop.gr

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

     
     
 Hφαιστειακη μασκα

 

Ηφαιστειακή

Μάσκα

Τραπέζι 63

Volcanic Mask - Ηφαιστειακή Μάσκα

 

Το θαύμα της φύσης με τις θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες

 

 Η Ηφαιστειακή Μάσκα,είναι ένα υδατικό εναιώρημα (κρέμα) και αποτελείται από ένα 100% φυσικό μείγμα από Άργιλο, Πικραμύγδαλο, Θειάφι, Μπεντονίτη, Ιλμενίτη και Νερό (φυσικές πρώτες ύλες ηφαιστειογενούς εδάφους).

Φτιάχνεται και συσκευάζεται στη Νίσυρο και η δράση της είναι μοναδική.

Κάνει φυσική αποτοξίνωση στον οργανισμό, λειτουργώντας σαν μαγνήτης, απομακρύνοντας από το σώμα μας όλα τα βλαβερά στοιχεία (χημικά, βαρέα μέταλλα, τοξίνες, βακτήρια, ιούς, μύκητες) που βρίσκονται στην τροφή μας αλλά και στο περιβάλλον.

Η ηφαιστειακή τέφρα περιέχει νανοκρυστάλλους υπερφορτισμένους με ηλεκτρομαγνητική ενέργεια από την θερμοδυναμική του ηφαιστείου της Νισύρου.

Η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια της μάσκας διεγείρει την κυκλοφορία αυξάνοντας την ροή αίματος και οξυγόνου που αναζωογονούν την κυτταρική επιδιόρθωση. κάνοντας το σώμα να αρχίζει να θεραπεύεται μόνο του!

Η Ηφαιστειακή Μάσκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για:

 Lifting προσώπου – στήθους, Αντιγηραντική / Ανανέωση κυττάρων και αύξηση παραγωγής κολλαγόνου, Αρθριτικά, Ρυτίδες, Βαθύ καθαρισμό, Peeling, Ραγάδες. Ψωρίαση, Ακμή, Εγκαύματα (απαραίτητη σε κάθε σπίτι), Δαγκώματα-Τσιμπήματα, Επούλωση Ουλών, Καταπολέμηση επιχείλιου έρπη και κυρίως εσωτερική Αποτοξίνωση του οργανισμού (χημικά, βαρέα μέταλλα, τοξίνες, βακτήρια, ιούς, μύκητες).

Βλέπετε αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

Τηλ: 6978 001113

Ιστοσελίδα: http://psoriasi-me.blogspot.com/

https://www.facebook.com/pages/VolcanicMask/218080691670832

 

     
     
 Αφροδίτη Φρέγια Παυλίδου

Αφροδίτη - Φρέγια Παυλίδου

&

Χαρούλα Λιόλου

Τραπέζι 19

Η Αφροδίτη – Φρέγια Παυλίδου  είναι πτυχιούχος Νομικής. Υπήρξε στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την μεγάλη αγάπη της τις ενεργειακές θεραπείες και την προσωπική ανάπτυξη. 

 • Είναι πιστοποιημένη θεραπεύτρια E.F.T., βιοενέργειας και REIKI Τeacher.
 • Λατρεύει και διδάσκει τον Νόμο της Έλξης.
 • Έχει γράψει το βιβλίο «365+1 ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ».

Είναι παντρεμένη με τον Τίμο Παυλίδη και έχει 2 μεγάλα παιδιά.

Κατάγεται από το Μεσολόγγι, μεγάλωσε στην Αθήνα και ζει στην Θεσσαλονίκη.

Πιστεύει, πως όπου πάει η σκέψη, πάει και η ενέργεια. Γι’ αυτό την κατευθύνει στην ευτυχία, στην υγεία και στην ευημερία, θεραπεύοντας τα σωματικά και ψυχολογικά μπλοκαρίσματα.

Τηλ: 6972 718903 

E-mail: afroditipavlidou@ymail.com

 

 

Χαρούλα Λιόλου - Ενεργειακή Θεραπεύτρια

Τηλ: 6975 739777

     
     

 Lifetherapy

GREEN LIFE

OURANOS KAI GAIA

Life Therapy Academy

Green Life

Ουρανός και Γαία

 

 

Τραπέζια

32 & 33

Η Life Therapy Academy είναι ένα κέντρο εκπαίδευσης και εφαρμογής των συμπληρωματικών – ολιστικών μεθόδων θεραπευτικής. Ιδρύθηκε το 2000 στη Θεσσαλονίκη καλύπτοντας στη Βόρεια Ελλάδα ένα μεγάλο κενό γύρω από την εκπαίδευση, διάδοση και εφαρμογή των μεθόδων αυτών.

Η ολιστικές μέθοδοι θεραπευτικής βασίζονται σε μια πανάρχαια θεώρηση του ανθρώπου, της υγείας του και της ίδιας της ζωής. Η ανθρώπινη υπόσταση αντιμετωπίζεται ως ολότητα. Σώμα – συναίσθημα – νόηση.

Με σεβασμό προς την τριπλή αυτή υπόσταση του ανθρώπου, η Life Therapy Academy έχει ως σκοπό όχι μόνο να διδάξει, αλλά να θυμίσει τους τρόπους με τους οποίους το σώμα και η ψυχή μπορούν να αυτοθεραπευτούν καθώς και να αφυπνίσει την επιθυμία και το δυναμικό μας.

Η οικογένεια της Life Therapy Academy, οι συνεργάτες της, οι εκπαιδευτές της, οι σπουδαστές και οι απόφοιτοί της, αλλά κυρίως οι εκατοντάδες άνθρωποι που κάθε χρόνο επιλέγουν να φροντίσουν ουσιαστικά την υγεία τους και όχι απλά να κρύψουν την ασθένειά τους πίσω από μία προσωρινή απουσία συμπτωμάτων είναι συνταξιδιώτες στο ταξίδι για την ανακάλυψη της κρυμμένης αρμονίας στη ζωή…

ΔημήτρηςΑναγνωστόπουλος

Life Therapy Academy

Aigaiou str. 54, Kalamaria,

Thessaloniki, 55133

Greece

Tel: +302310242001 +302310416064 

Fax: +302310416912

E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website: www.lifetherapy.gr

 

H GreenLife γεννήθηκε μέσα από ένα θεραπευτικό όνειρο. Η ίδια η διαδικασία της δημιουργίας της βιώθηκε ως επιτακτική ανάγκη για τους δημιουργούς και τους συνεργάτες της και σφραγίστηκε με τις αρχές της ολιστικότητας.

Στον χώρο της ολιστικής θεραπευτικής για χρόνια, είτε στον τομέα της εμπορίας φυσικών και θεραπευτικών προϊόντων, είτε της παροχής υπηρεσίας, όλοι τους ένιωσαν έντονα τη δυσκολία και πολλές φορές το αδιέξοδο του να μη βρίσκουν ανοιχτά μυαλά και αυτιά, νομική υποστήριξη, κατάλληλα θεραπευτικά εργαλεία για την εργασία τους, κατάλληλα φυσικά σκευάσματα και μη τοξικά προϊόντα. Έδωσαν τον αγώνα, του να προσπαθείς να υποστηρίξεις τη θεραπεία ή την αποτοξίνωση ενός ανθρώπου με πρωτόγονα και ελλιπή μέσα, σ’ έναν κόσμο που με δεδομένη και κεκτημένη ευκολία σκέφτεται, νομοθετεί, υποστηρίζει και πράττει το ακριβώς αντίθετο.

Αποτέλεσμα αυτής της πολύχρονης «κύησης» είναι η εταιρία που επελέγη να ονομαστεί «GreenLife».

Σκοποί της GreenLife είναι η παροχή στους ανθρώπους που ασχολούνται με την υγεία, των κατάλληλων μέσων και εργαλείων για να κάνουν την ενασχόλησή τους πιο εύκολη και αποτελεσματική.

Αν έχετε νιώσει έστω και για μία στιγμή την ανάγκη να ζήσετε σε ένα κόσμο πιο καθαρό και πιο υγιή, τότε ήδη ανήκετε στην οικογένειά μας.

Μπάμπης Κελεσίδης

Αιγαίου 54 & Θερμαϊκού
Καλαμαριά, 55133
Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 413880 
Fax: 2310 416912
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ιστοσελίδα: http://www.green-life.gr/

Ο Ουρανός και Γαία είναι ένας χώρος πνευματικής ανάπτυξης.

Σκοπός του είναι να συναντήσει ανθρώπους που βαδίζουν στον δρόμο της αλλαγής, στο δρόμο της αφύπνισης, που ανακαλύπτουν ότι είναι πνευματικά όντα μέσα σε βιολογία… Όντα με απεριόριστες δυνατότητες που μπορούν να επιλέγουν και να δημιουργούν την πραγματικότητα που θέλουν να ζήσουν.

Υπάρχουν άπειροι δρόμοι για να ενώσουμε το νου με την καρδιά, για να ζήσουμε την χαρά και να περπατήσουμε με το Φως. Μέσα από τις ομάδες ενδυνάμωσης, τις προσωπικές συνεδρίες, τις ενεργειακές θεραπείες, τα σεμινάρια και τα εργαστήρια, προτείνουμε κάποιους απ’ αυτούς τους δρόμους, για να τους βαδίσουμε μαζί με πολύ αγάπη και καθοδήγηση από τον Ουρανό και τη Γαία.

Όλοι οι δρόμοι μάς φτάνουν στο ίδιο σημείο ... στην εσωτερική απελευθέρωση, στην ενδυνάμωση του Αληθινού Εαυτού, και στην ανάδυση του Ιερού Συν-Δημιουργού που είμαστε!

Αγγελάκη 1,Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2314 319010

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ιστοσελίδα : www.ouranoskaigaia.gr

     
     
Human Design System

Σπυράγγελος Βλαϊκούδης

Τραπέζι 25

 

Human Design System

Το Ανθρώπινο Σχέδιο είναι μια σύνθεση παραδοσιακών και μοντέρνων επιστημών. Της Αστρολογίας, του Συστήματος των Τσάκρα, της Καμπάλα και κυρίως του I' Ching (του Βιβλίου των Αλλαγών) από την πλευρά των παραδοσιακών επιστημών, που έρχονται σε συνδυασμό με την μοντέρνα επιστήμη της ανάλυσης του γενετικού μας κώδικα από την άλλη. Μια σύνθεση που μας προσφέρει μια βαθιά ενόραση στο πως είμαστε ατομικά σχεδιασμένοι να πλοηγηθούμε στον ωκεανό της υλικής ζωής.

Όλοι είμαστε μέρη του Συνόλου, αλλά είμαστε επίσης μοναδικοί.

Το να κατανοήσουμε την μοναδική μας φύση είναι το πρώτο βήμα προς την αυτό-αγάπη και την αυτό-εκπλήρωση.

Όταν δεν εκφράζουμε την μοναδικότητά μας, αλλά είμαστε απλά μέρος του ομογενοποιημένου Κόσμου, η πραγματική μας φύση δεν καταφέρνει να εκφραστεί κι αυτό κάνει την ζωή μας, πολύ οδυνηρή και άβολη.

Που χρησιμεύει;

Ένα διάβασμα του Ανθρώπινου Σχεδίου στοχεύει στο να γνωρίσεις και ν’ αγαπήσεις τον Εαυτό σου, καθώς χαλαρώνεις ζώντας την αλήθεια σου. Γιατί μόλις κατανοήσουμε την μοναδικότητά μας, ένα μεγάλο φορτίο φεύγει από τους ώμους μας. Και ο αληθινός μας εαυτός - αρχίζει ν’ αναδύεται.

Παρουσίαση του Ανθρώπινου Σχεδίου από τον Σπυράγγελο Βλαϊκούδη.

 

Teacher qualifications:    PTLI: Basic Analysis, PTLII: Connection and Cycles, PTLIII: Incarnation Cross Readings, PTLIV: Professional Mentor, Rave ABCs, Rave Cartography

Additional qualifications:    Family Practice Specialist, Rave Cosmologist, Primary Health System Analyst, Rave Psychology Color Transfer Analyst

Analyst qualifications:    Individual Rave Analysis, Life Cycle Analysis, Partnership Analysis

Στοιχεία επικοινωνίας

Ιστοσελίδα: http://www.humandesignhellas.gr/index.php

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

     
     

 healinglogo

 Tachyon

Μιχάλης Χριστόπουλος

Τραπέζι 62

Healing Touch

Η Χαρά του Ευ Ζην

 

Μιχάλης  Paribodha Χριστόπουλος

Είναι απόφοιτος Πολιτικών Επιστημών .

Εργάστηκε 14 χρόνια σε πωλήσεις, marketing και εξαγωγές.

Έμαθε το Αγιουβερδικό Μασάζ στην Ινδία και είναι ο πρώτος που το διδάσκει στην Ελλάδα από το 2003. Είναι δάσκαλος Usui Reiki και εισηγητής σεμιναρίων Advanced Tachyon (ATT-Η.Π.Α).

To σύστημα Advanced Tachyon προσφέρει θεραπευτικές εφαρμογές και εκπαίδευση για ολιστική θεραπεία, διαχείριση πόνου, διαχείριση στρες και προσωπική ανάπτυξη.

Αντιπροσωπεύει την εταιρεία Earthlite Η.Π.Α., την κορυφαία κατασκευάστρια οικολογικών κρεβατιών μασάζ.


Νιρούπα Χριστοπούλου

Γεννημένη στη Γερμανία, διπλωματούχος εκπαίδευσης, ψυχολογίας και κοινωνιολογίας (Dipl.Paed) Πανεπιστημίου Muenster.

Εργάστηκε ως διευθύντρια συντονίζοντας ομάδες σε κέντρο νεότητας για 11 χρόνια. Έχει εκπαιδευτεί στη συμβουλευτική, στη Συστημική Αναπαράσταση, στην θεραπεία τραυμάτων της παιδικής ηλικίας και στην ενεργειακή δουλειά Starsaphire”.

Ως μητέρα ενός 10χρονου αγοριού εφαρμόζει τις αρχές της Συνειδητής Ανατροφής (Conscious Parenting).

Μέσω της εταιρίας τους Healing Touch προσφέρουν υπηρεσίες, προϊόντα και project που υποστηρίζουν ένα συνειδητό και ολιστικό τρόπο ζωής, με μια φράση : τη Χαρά του Ευ Ζην.

Τηλ: +30 6944592898+30 6944592898 & +30 22910 79035+30 22910 79035

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ιστοσελίδες: www.massagetables.gr & www.tachyon.gr

     
     

MerkouriGreek

Γιάννης Διαμαντόπουλος 

Χριστίνα Μερκούρη - Φράγκου

 

Γιάννης Διαμαντόπουλος

 

Πόπη Γιαβρούμη

 

Τραπέζι 49

Οι «ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» βρίσκονται στο χωριό Κορακοχώρι του Νομού Ηλείας στην Δυτική Πελοπόννησο,

Εκεί από το 1995 η Χριστίνα Μερκούρη-Φράγκου ξεκινά μια συστηματική προσπάθεια παραγωγής εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου, βιολογικά, με τη μέθοδο της ομοιοδυναμικής καλλιέργειας, παράλληλα με την παραγωγή κρασιών, ξηρής μαύρης σταφίδας.

Οι ομοιοδυναμικές μέθοδοι καλλιέργειας, θεωρούν ότι η υγεία των φυτών και των δέντρων όπως και η θρεπτική τους αξία, προέρχεται από τον αρμονικό διάλογο γης και σύμπαντος.

Για να γίνει αυτό δυνατό, χρησιμοποιούνται ομοιοδυναμικά παρασκευάσματα.

Αυτά φέρουν μηνύματα στα φυτά, κατόπιν διάλυσης και δυναμοποίησης στο νερό.

Ραντίζοντας τα φυτά η τα δέντρα με αυτά τα διαλύματα, επιτυγχάνουμε να διεγείρουμε τις κρυμμένες δυνατότητες τους:

 • Την διαδικασία για το σχηματισμό χούμους στο έδαφος
 • Τις κυρίες λειτουργίες των φυτών, άνθιση, καρποφορία, ωρίμανση
 • Την αντίσταση στα παράσιτα, στα έντομα, στους μύκητες
 • Την ενεργοποίηση των διαδικασιών κάθαρσης από τοξικά υπολείμματα στο έδαφος, στα φυτά, στο νερό.

Η ποικιλία ελιάς που καλλιεργείται είναι η κορωνέικη. Το ελαιόλαδο είναι προϊόν εξαγωγής εν ψυχρώ (σε 20-22 βαθμούς Κελσίου) με οξύτητα μικρότερη του 0,4%, θαυμάσιες οργανοληπτικές ιδιότητες, έντονο φρουτώδες άρωμα, πικάντικη γεύση αγουρελαίου.

Έχει εκτός των βασικών αντιοξειδωτικών συστατικών, φαινολών και βιταμίνης Ε, υψηλή περιεκτικότητα σε ελαιοκανθάλη (πολυφαινόλη) και σε ελαιασίνη, την ισχυρότερη αντιοξειδωτική ουσία του ελαιολάδου.

E-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ιστοσελίδα: www.mercouriolivegroves.gr

 

 

Ενεργειακές μπάρες και άλλα καλούδια

Το προϊόν που κατασκευάζει ο Γιάννης Διαμαντόπουλος είναι μια ενεργειακή μπάρα υψηλής διατροφικής αξίας, καθώς περιέχει ένα μίγμα από ξηρούς καρπούς και ξηρά φρούτα με χαρουπάλευρο, το οποίο από μόνο του αποτελεί μια από τις πιό πλούσιες σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία τροφές του πλανήτη μας.

Δεν είναι λίγες επίσης οι ιδιότητες που έχει το κάθε ένα συστατικό της.

Όλα τα συστατικά είναι ωμά και δεν περιέχει κανενός είδους άλευρα, συντηρητικά ή άλλες προσμίξεις.

Η μόνη επεξεργασία που γίνεται, είναι πως αλέθονται όλα μαζί και σχηματίζουν την μπάρα.

Για παραγγελίες:

Τηλ:6982156490 & 699585517

Ιστοσελίδα: http://vajradrops.blogspot.gr/


     
     
 ProjectEntheogen

"Project Ενθεογένεσις"

 

Τραπέζι 29

Μεθοδολογία Σαμανικής Ανέλκυσης

Ψυχοδυναμική Προσέγγιση

Η μεθοδολογία αυτή αποτελεί μια καινοφανή πνευματική διδασκαλία, η οποία διδάσκεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και παράγει εκπληκτικά αποτελέσματα πνευματικής ανέλιξης, ενσωματώνοντας τον πνευματισμό στο καθημερινό βίωμα. Ανταποκρίνεται ευέλικτα και πλήρως στα ιδιάζοντα αιτήματα κάθε προσωπικότητας, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και δραστική, αποκλείοντας μακροχρόνιες εξαρτήσεις δασκάλου - μαθητή ή αναλυτή - αναλυόμενου.

Τούτο επιτυγχάνεται μέσω της σοβαρής και μεθοδευμένης έκφρασης σε εξατομικευμένο επίπεδο των ιδιοτήτων του κάθε ψυχικού κέντρου (τσάκρας), της πλήρους καταφατικής διαχείρισης των ψυχολογικών δεδομένων, την καθαρά βιωματική τους προσέγγιση και τη συνακόλουθη κατανόηση των δεσμών που μας κρατούν μακριά από το κέντρο μας. Συνδυάζονται δημιουργικά στοιχεία από τη γιόγκα, το σαμανισμό, τη διονυσιακή / ταντρική τεχνοτροπία καθώς και τις πιο σύγχρονες φιλοσοφικές και ψυχαναλυτικές προσεγγίσεις.

Η πνευματική αυτή διδασκαλία, επιφέρει μια ισορροπία ανάμεσα σε αντικρουόμενες διδαχές.

Η πρωτοποριακή αυτή πνευματική μέθοδος εφαρμόζεται στην Ελλάδα από τον Αστρέα, ο οποίος έχει σπουδάσει Ψυχολογία και Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει εντρυφήσει στο Σαμανισμό και τη Γιόγκα, και είναι ο συγγραφέας του βιβλίου με τίτλο «Επανάσταση του Αυγερινού», μιας ανατρεπτικής μελέτης για το θείο και τη σύγχρονη κοινωνία.

Οι συνεδρίες γίνονται σε ατομικό επίπεδο μέσω του διαδικτύου, γραπτώς μέσω Skype με την ταυτόχρονη χρήση ειδικού διαλογιστικού ήχου brainwave, καθιστώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τα πλεονεκτήματα και τα ευεργετήματα της μεθόδου εύκολα προσβάσιμα από οποιονδήποτε επιθυμεί :

-την απελευθέρωση του δυναμικού της προσωπικότητάς του

-τη μετουσίωση των βιωματικών του προσεγγίσεων

-την αληθινή πνευματική ανέλκυση

 

Περισσότερες πληροφορίες και προσωπική επικοινωνία

Facebook: https://www.facebook.com/ProjectEntheogen

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / SKYPE: astreas.taus

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / SKYPE: maria.ariadne

Τηλ: 6937 340 0906937 340 090

     
     
 EΛΛΗΝΙΚΟΝ 2

 Green Family

Το Ελληνικόν

 

Τραπέζι 4

Επισκόπηση εταιρείας

Η εταιρία «Green Family Το Ελληνικόν» ξεκίνησε το 1996, όταν ο Θεόδωρος Πανταλέων δημιούργησε το πρώτο κατάστημα με την επωνυμία «Παραδοσιακό Βοτανοπωλείον, Το Ελληνικόν» στην Θεσσαλονίκη.

Δραστηριοποιήθηκε στο χώρο των μπαχαρικών και βοτάνων με αγάπη και με μία ανθρωποσοφική άποψη και με προσέγγιση στον ολιστικό τρόπο ζωής.
Το πάθος του τον οδήγησε να ασχοληθεί σε βάθος, και πολύ σύντομα έγινε μια πρωτοπόρος ελληνική εταιρία που στο χώρο της διατροφής ταύτισε το όνομα της με την εξειδίκευση, την ποιότητα και τη γνώση.

Σε μοναδικά ανακαινισμένους και διακοσμημένους χώρους που εναρμονίζονται με τη φύση και το περιβάλλον, με ενημερωμένο προσωπικό που σέβεται τις ανάγκες των ανθρώπων και με αυστηρούς ελέγχους και κριτήρια ποιότητας σε όλα τα στάδια συνεργασίας είναι τα ιδιαίτερα εξειδικευμένα καταστήματα διατροφής και ολιστικής περιποίησης του σώματος και της υγείας.


Ευχαριστούμε για την συνεχή υποστήριξή σας,


Πανταλέων Θεόδωρος

 

Σημεία Πώλησης της GreenFamily "Το Ελληνικόν"


- Βατικιώτου 28, Πλατεία 'Αθωνος, Θεσ/νίκη
Τηλ. (2310) 257-583(2310) 257-583

- Κομνηνών 24, Τσιμισκή, Θεσ/νίκη
Τηλ. (2310) 224-252(2310) 224-252

- Θ. Σοφούλη 34, Καλαμαριά, Θεσ/νίκη
Τηλ. (2310) 429-044(2310) 429-044
- Κομνηνών 27, Πανόραμα, Θεσ/νίκη
Τηλ. (2310) 023-820(2310) 023-820
- Μεγ. Κωνσταντίνου 18, Ρόδος
Τηλ.
(22410) 22-430(22410) 22-430
- Δαγκλή 27 (εμπορικό κέντρο), Ξάνθη
Τηλ. (25410) 221-222

     
     
 Nikiforos

 

Νικηφόρος Αγιάνογλου

Τραπέζι 51

 

Ο Νικηφόρος Αγιάνογλου είναι διάμεσο και κανάλι για την Θεϊκή θεραπευτική ενέργεια. Είναι πνευματικός δάσκαλος, και έχει μια βαθιά προσωπική σχέση με το Αγγελικό Βασίλειο, τους Αναληφθέντες Διδασκάλους και τα Γαλαξιακά Όντα. Στηρίζει και κρατά τις ποιότητες του "Διαμαντένιου Φωτός της Ανιδιοτελούς Αγάπης", των Αναληφθέντων Όντων του Φωτός στην γη. Αυτό του επέτρεψε να διοχετεύσει και να δημιουργήσει τo εργαστήριo"Aura Healing & Spirit  Release Healing" μέσα από καθοδήγηση και από την αγάπη του για την ελευθερία της ανθρωπότητας.

Η πνευματική αφύπνιση που δέχτηκε από το πνεύμα του επιτρέπουν να αγκυροβολεί μερικές από τις πιο πρωτοφανείς διδασκαλίες που είναι διαθέσιμες αυτήν την χρονική στιγμή για την ανθρωπότητα.

Η προέλευση και η αρχαία γνώση της ψυχής του, τον οδήγησαν να λάβει την καθοδήγηση, να γειώσει και να συμβάλει στην δημιουργία των πεμπτουσιών "Blessings of Light".

Υπηρετεί την διαδικασία της Ανάληψης μέσα από ομιλίες, διαυλισμό, εργαστήρια εναλλακτικής διδασκαλίας και θεραπείες - Angelic Reiki- The  Golden Heart Merkabah  of  Creation - New Shamballa - Aura Healing & Spirit Release Healing - DNA Activation - Channeling- Advance Crystal & Essence Healing.

                                                                                                                        

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ιστοσελίδες: http://www.EnergyHealingHellas.com & http://www.EnergyHealing.gr

Τηλ:  6989 414297

     
     

keria

 Φρέσκο Σαπούνι / FreshSoap

tania1

Εργαστήρι Σχεδίου, Κατασκευής Ρούχων και Αξεσουάρ

votania

Χρήστος Καϊσούδης

Βιοκαλλιεργητής – Φυσικοθεραπευτής

 

Μαρία Φωτίου

 

Τάνια Σαμαρά

 

Χρήστος Καϊσούδης

 

 

Τραπέζια

 

59 & 60

Φρέσκα Σαπούνια - FreshSoap

 

Χειροποίητα σαπούνια Τέχνης και Αισθητικής από 100% υδρόφιλη γλυκερίνη, αιθέρια έλαια, βότανα, φρούτα, μπαχαρικά ή θεραπευτικά φυτά.

Τα βότανα μας φέρνουν σε επαφή με τη φύση, ενώ από τα αιθέρια έλαια αναδύονται ένα σωρό ιδιότητες για τον οργανισμό, όπως ηρεμία, τόνωση, ευεξία, φρεσκάδα κ.ά.

Εκτός των άλλων τα σαπούνια μας από καθημερινά χρηστικά προϊόντα, μοιάζουν να είναι μοναδικά δημιουργήματα τέχνης.

Προσπαθώντας λοιπόν να αναδείξουμε το κάθε σαπούνι και προσθέτοντας σ’ αυτό φυτικά χρώματα που χρησιμοποιούνται ευρέως στην ζωγραφική, δημιουργούνται διάφορα μορφώματα με εξαιρετικά και πολυποίκιλα εικαστικά σχέδια!

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ: 6976 580493

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook: https://www.facebook.com/FreshHandmadeSoap

Εργαστήρι Σχεδίου, Κατασκευής Ρούχων και Αξεσουάρ

Στο καλαίσθητο εργαστήρι σχεδίου, κατασκευής ρούχων και αξεσουάρ της Τάνιας Σαμαρά, που βρίσκεται στην ιστορική γειτονιά των οδών Παπαδοπούλου 19 & Βενιζέλου 33-37, στο Μπεζεστένι Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Μαρία Σαμαρά, δημιουργούν μοναδικά κομμάτια, κορυφαίας ποιότητας κι αισθητικής σε πολύ προσιτές τιμές και όλα χειροποίητα.

Η κατασκευή και η σύνθεση ρούχων και αξεσουάρ με ανακυκλώσιμα υλικά είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια της δουλειάς τους. Τα ανθεκτικά σακίδια Kourtelatsa bags” τα οποία κατασκευάζουν από αγωνιστικά ιστιοπλοϊκά πανιά, ή η φούστα από τσουβάλι ρυζιού, είναι μερικά από τα δημιουργήματά τους, που γίνονται με πολύ μεράκι και αγάπη για την ραπτική.

 

Για πληροφορίες και παραγγελίες 

Κινητό: 6947 554458 

E-mail: dromeas5@otenet.g

Facebook:https://www.facebook.com/AteliePatronRouchaAxesouar

Χρήστος Καϊσούδης

Βιοκαλλιεργητής – Φυσικοθεραπευτής

Κτήμα Θετική Δόνηση

Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι τα βότανα μπορούν να αντικαταστήσουν τον γιατρό ή τα φάρμακα, όπου χρειάζεται.

Ωστόσο είναι γνωστό ότι τα βότανα και τα εγχύματα, καταπλάσματα και λουτρά ενισχύουν και τονώνουν τον οργανισμό μας δρώντας προληπτικά και βοηθητικά σε μια σειρά ήπιων παθολογικών καταστάσεων.

Γι’ αυτό λένε…. οι καλές σκέψεις είναι ρίζες, τα καλά λόγια είναι τα άνθη και οι καλές πράξεις είναι οι καρποί.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ: 2382 0253492382 025349

     
     
aggelos gavriil

Καλαντζή Αφροδίτη

 

 

Τραπέζι 57

Η Καλαντζή Αφροδίτη έχει σπουδάσει Συντήρηση Έργων Ζωγραφικής

 

και Βυζαντινή Αγιογραφία στο Πολιτιστικό ΙΕΚ, στη Θεσσαλονίκη.

Έχει πάρει μέρος στην 1η Biennale Θεσσαλονίκης και σε πολλές άλλες

 

εκθέσεις

 

     
     

 Aqua Yoga1

Aqua Yoga Ixthis

Aqua Yoga

Τραπέζι 6

Επειδή το ταξίδι του ανθρώπου ξεκινά από τη σύλληψη, η aqua yoga για εγκύους και το Watsu, έρχονται να προσφέρουν στις μέλλουσες μητέρες ένα μοναδικό συνδυασμό χαλάρωσης και ευεξίας. 

Η βρεφική κολύμβηση ΙΧΘΕΙΣ πραγματοποιεί στη Θεσσαλονίκη το μοναδικό πρόγραμμα Αqua Υoga για εγκύους και Watsu (χορός χαλάρωσης στο νερό και σιάτσου στο νερό) στη Βόρεια Ελλάδα.  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις σωστής αναπνοής – το ομορφότερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε στο μωρό σας κατά την κύηση – διατάσεις για να «ξεδιπλωθεί» το σώμα της εγκύου, που τόσο γρήγορα αλλάζει μέρα με τη μέρα, ασκήσεις εμπέδωσης αλλά και αλλαγής στάσης του εμβρύου, κατά τα τελικά στάδια της εγκυμοσύνης και φυσικά ασκήσεις χαλάρωσης, που τόσο ανάγκη έχει το μωρό και η μητέρα! Επίσης περιλαμβάνονται και ασκήσεις εξοικείωσης για γέννα στο νερό. Και όλα αυτά μέσα στο υγρό στοιχείο, που το βάρος τον κιλών παύει να υπάρχει κι ισχύει μόνο η πραγματική ξεκούραση και το να μάθουμε να αφηνόμαστε…

Η βρεφική κολύμβηση είναι ένα πρόγραμμα εκμάθησης και ανάπτυξης  ικανοτήτων στο νερό, με τη μορφή παιχνιδιού. Το πρόγραμμα απευθύνεται στους γονείς και σε βρέφη από 4 μηνών έως 4 ετών και πραγματοποιείται στην Πισίνα της κλινικής του Αγίου  Λουκά στο Πανόραμα, (βασικός Καθαρισμός το όζον) και στο ξενοδοχείο Εγνατία Palace (βασικός Καθαρισμός το βρώμιο.)

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι με τη βρεφική κολύμβηση ενισχύεται η σωματική διάπλαση των παιδιών, η αναπνευστική τους ικανότητα, η καρδιακή λειτουργία, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η στάση και η θέση του σώματός τους. Ξεπερνούν τους φόβους τους, αποκτούν θάρρος κι αυτοπεποίθηση και γίνονται πιο αυτόνομα αλλά και πιο κοινωνικά. Αναπτύσσουν άμυνες και ικανότητες για την απόλυτη ασφάλειά τους μέσα στο νερό. Αποτελεί έναν εποικοδομητικό χρόνο μεταξύ του γονέα και του παιδιού και ως γνωστόν, τα παιδιά που γυμνάζονται, αρρωσταίνουν λιγότερο! Κοιμούνται πολύ καλύτερα αλλά και περισσότερο μετά από ένα ολοκληρωμένο μάθημα βρεφικής κολύμβησης.  

Στους Ιχθείς  Baby  Swimming, υπεύθυνος προγράμματος και εκπαιδευτής, είναι ο Νικόλας Χατζηγιακουμής, ένας από τους λίγους και πιο έμπειρους προπονητές βρεφικής κολύμβησης στην Ελλάδα. Το πάθος του για τον αθλητισμό, αλλά κυρίως η αγάπη του για τα παιδιά, είναι οι δύο βασικοί παράγοντες που τον οδήγησαν αρχικά στο να γίνει παιδαγωγός και εντέλει να αφιερώσει τη ζωή του στη βρεφική κολύμβηση, πραγματοποιώντας και στη Θεσσαλονίκη το πιο οργανωμένο και εξειδικευμένο πρόγραμμα Baby Swimming, Aqua Yoga και Watsu, τους Ιχθείς!!!

 

Ξενοδοχείο  Εγνατία Palace – Κλινική Άγιος Λουκάς

Τηλ: 6955 066 413 & 6989 66 57 57

Ιστοσελίδα: www.babyswimthessaloniki.gr

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

     
     
Zapounidis

Χρήστος Ζαπουνίδης

Τραπέζι 61

Ο Χρήστος Ζαπουνίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Σπούδασε στο MOKUME - Ι.Ι.Ε.Κ. Αργυροχρυσοχοΐας.

Έχει λάβει μέρος σε πολλές εκθέσεις.

Το 2004 βραβεύτηκε στο σχέδιο και την κατασκευή με θέμα «Το Ολυμπιακό Ιδεώδες».

Σε συνεργασία με την DeppyBoopJewels από το BoopArt- εργαστήρι χειροποίητου κοσμήματος, θα παρουσιάσουν στην έκθεση μερικά από τα εξαιρετικά και μοναδικής τεχνοτροπίας και κατασκευής χειροποίητα κοσμήματα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. & This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Τηλ: 6932 297519 & 69733369456973336945

Facebook: https://www.facebook.com/deppyboop.jewels?fref=ts

     
     
 Paolineli

ITALBESTAEVA L.T.D

Τραπέζι 58

Η εταιρεία

ITALBESTAEVAL.T.D

προωθεί Παραδοσιακά Προϊόντα της Ελληνικής Γης.

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.       &     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τηλ: +30 6976 711909 & +30 6980 750823

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Italbestaeva-LTD/185320504956819

 

     
     
ASTERIOS

Αστέριος Συλλόπουλος

Τραπέζι 10

Αστέριος Συλλόπουλος

Φυσικοθεραπευτής PNF, NDT, SI, ALLB

Φυσικοθεραπευτής της Ελληνικής Εταιρείας για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, ειδικευμένος στην:

 • Ιδιοδέκτρια Νευρομυική Διευκόλυνση (PNF)
 • Νευροεξελικτική Αγωγή (NDT)
 • Αισθητηριακή Ολοκλήρωση (SI)
 • Εφαρμοσμένη εμβιομηχανική κάτω άκρων (ΑLLB)

Στην διάρκεια της έκθεσης, θα είμαι στη διάθεση του κοινού για να ενημερώσω και να απαντήσω σε απορίες σχετικές με την ειδικότητά μου και ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στην εμβιομηχανική παθολογία άκρου ποδιού, την παιδική μυοσκελετική ανάπτυξη και την παθολογική βάδιση.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τηλ. 2310 326 1202310 326 120 & 6945 950946

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
     
     

chakra1

isis

AURA

Δημήτρης Παπαγεωργίου

Τραπέζια

7 & 8

Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου ασχολείται επαγγελματικά με τις εναλλακτικές θεραπείες από το 1998 στη Θεσσαλονίκη και διατηρεί τον πολυχώρο εναλλακτικών θεραπειών ISIS.

Εξασκεί την ενεργειακή θεραπευτική μέσω των τσάκρα και των αιθερικών σωμάτων αξιοποιώντας την σοφία της Ινδικής παράδοσης και της Κινεζικής Ιατρικής.

Είναιμέλοςτου EURO-TCM καιτου World Federation of Chinese Medicine Societies.

Εξασκείτο Traditional  Thai  Massageαπότο 2006.

Διδάσκει διαλογισμό και τεχνικές χαλάρωσης σε ομάδες από το 2001.

 

ISIS

Το κέντρο Ίσις λειτουργεί από το 1999 ως κέντρο εναλλακτικών θεραπειών στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Γίνονται συνεδρίες για κλασικό μασάζ, λεμφικό μασάζ, ζεστές πέτρες (hotstones), ταϋλανδέζικο μασάζ (thaimassage), σιάτσου (shiatsu), βιοενέργεια, μασάζ προσώπου και συνδυαστικές εξατομικευμένες θεραπευτικές συνεδρίες. Όλες οι μέθοδοι είναι προσανατολισμένες στην θεραπεία και την αποκατάσταση.

Ο χώρος δραστηριοποιείται και σε ομαδικές δραστηριότητες. Λειτουργούν εβδομαδιαία τμήματαδιαλογισμού και αυτογνωσίας, τεχνικές χαλάρωσης, γιόγκα (yoga), pilates και θεραπευτικής. Φιλοξενεί βιωματικά ή εκπαιδευτικά σεμινάρια σε συνεργασία με δασκάλους της Ελλάδος και του Εξωτερικού.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Ιστοσελίδα: www.isis-therapy.gr

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tηλ: 2310 288 2662310 288 266

Auraphoto

Η ομάδα του Αuraphoto ασχολείται χρόνια με τις εναλλακτικές προσεγγίσεις σε θέματα υγείας και πνευματικής εξέλιξης, με έδρα την Θεσσαλονίκη. Με το μηχάνημα aurastasion 7pro και το λογισμικό που χρησιμοποιούμε, αξιοποιούμε τις γνώσεις της σύγχρονης επιστήμης ενώνοντας την αρχαία σοφία όπως αυτή έχει διασωθεί μέσα από τις εσωτερικές διδασκαλίες φωτισμένων ανθρώπων. Η φωτογράφιση της αύρας είναι μια μοναδική εμπειρία, διασκεδαστική και εκπαιδευτική, που διευρύνει την συνηθισμένη αντίληψη τόσο των παιδιών αλλά και των ενηλίκων. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για το ενεργειακό περιβάλλον που μας περικλείει.

 • Μπορείτε να έχετε ένα όμορφο αναμνηστικό της φωτογραφίας της, καθώς και μια 25σέλιδη ανάλυση των βασικών χρωμάτων που σας χαρακτηρίζουν.
 • Μπορείτε να δείτε την κατάσταση των ενεργειακών σας κέντρων (chakras)
 • Την ισχύ της αύρας σας και αναλύσεις που θα βοηθήσουν σε μια καλύτερη προσέγγιση του εαυτού σας.

Μέσα στις υπηρεσίες μας θα βρείτε:

 • Τρόπους ενεργειακής ενδυνάμωσης
 • Χρήση ημιπολύτιμων λίθων για την αύρα και τα τσάκρα.
 • Συμβουλές και εύκολες ασκήσεις για να προκαλέσετε ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σας.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Ιστοσελίδα: www.auraphoto.gr

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

     
     
 YperNoisis2

ΥπερΝόησις

Τραπέζι 23

H Yπερνόησις συμμετέχει στο 1ο φεστιβάλ του Alterscope στην Θεσσαλονίκη, στις 30/11 & 1/12, στο κτίριο της Δ.Ε.Θ περίπτερο 8, τραπέζι 23.

Η ΥπερΝόησις είναι μέσο επικοινωνίας και δικτύωσης, που έχει την πρόθεση να διαδώσει πολύπλευρη γνώση, μέσα από αλήθεια και καθαρότητα.

Φιλοσοφία μας είναι Η Ενότητα, η συνύπαρξη και η συνδημιουργία.

Όραμά μας είναι η ανθρώπινη ενδυνάμωση.

 

Δημιουργήσαμε την ΥπερΝόηση, γιατί πιστεύουμε πως όταν οι Άνθρωποι Ενώνονται με Αγάπη εκφράζοντας την αλήθεια τους, αλλάζουν τον εαυτό τους, την πραγματικότητα τους, την ίδια τους τη ζωή.

Η ΥπερΝόησις ανοίγει την αγκαλιά της σε όλους εσάς. Καλεί όσους ενδιαφέρονται και επιλέγουν, να προβούν σε συνεργασία μαζί της, υποστηρίζοντας την υλοποίηση του προσωπικού σας οράματος και παράλληλα εμπλουτίζοντας τον σκοπό και τη δράση της.

Τα μέσα που επικοινωνούμε το σκοπό μας είναι:

 • Ιστοσελίδα (site)
 • Διαδικτυακή τηλεόραση (Web. T.V)
 • Διαδικτυακό ραδιόφωνο (Web Radio)
 • Ενημερωτικό δελτίο (Newsletter)

Καλή αντάμωση,

Με απεριόριστη εκτίμηση,

 

ΥπερΝόησις

 

Ιστοσελίδα: www.ypernoisis.gr

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τηλ: 6972 856 4906972 856 490

     
     
 ANANDAloGo1

Ananda

 

Μαριάννα  Γκιγκούδη

Τραπέζι 9

Η εταιρεία Ananda Body-Mind-Health, προάγει εναλλακτικούς τρόπους άσκησης, υγείας, διατροφής και ευεξίας.

Σε αυτά τα πλαίσια, έχουμε οργανώσει τμήματα θεραπευτικής yoga για ενήλικες, παιδικής yoga και yoga για εγκύους, και ατομικές συνεδρίες θεραπευτικής άσκησης.

Επίσης, στο χώρο μας γίνονται συνεδρίες βιοσυντονισμού, με την πλέον αξιόπιστη και σύγχρονη συσκευή (ASYRA-PRO) για γενικό έλεγχο του οργανισμού σε ενεργειακό επίπεδο, έλεγχο τροφικών δυσανεξιών και έλλειψης βιταμινών, θεραπευτικές συνεδρίες για αντιμετώπιση στρες, ψυχοσωματικών προβλημάτων, διάσπασης προσοχής, μείωσης βάρους, εντερικών διαταραχών, δερματολογικών προβλημάτων, αντιμετώπισης πόνου, διαταραχών ύπνου, ενεργειακής εξισορρόπησης, κ.λ.π.

Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ολοκληρωμένων διατροφικών προγραμμάτων για απώλεια βάρους, αλλά και για διατήρηση της καλής υγείας, για ενήλικες, εφήβους, παιδιά, ηλικιωμένα άτομα, εγκύους και πάσχοντες. Επιπλέον, με ειδική ατομική φορητή συσκευή, μπορεί να μετρηθεί η κατανάλωση θερμίδων σε 24ωρη βάση, ακόμη και κατά τη διάρκεια του ύπνου ώστε να αξιολογηθεί η μεταβολική ικανότητα του οργανισμού.

Για τους μαθητές του Δημοτικού (αλλά και των μεγαλύτερων τάξεων) εφαρμόζονται προγράμματα «ολιστικής εργοθεραπευτικής αντιμετώπισης» Δυσλεξίας και Διάσπασης Προσοχής, σε εξατομικευμένο επίπεδο. Για τα παιδιά της νηπιακής ηλικίας, διεξάγεται το Α΄ΤΕΣΤ σχολικής ετοιμότητας.

Στον τομέα της ευεξίας, προσφέρονται συνεδρίες ρέικι, αρωματοθεραπείας, ρεφλεξολογίας και κρανιοϊερής θεραπείας.

Τακτικά οργανώνονται και θεματικά σεμινάρια, ανοικτά προς όλους, για τα οποία υπάρχει σχετική ανάρτηση στη σελίδα μας στο facebook. Εκεί μπορείτε να βλέπετε και τις προσφορές μας για κάθε μήνα αλλά και διάφορα ενημερωτικά άρθρα.

http://www.facebook.com/AnandaBodymindhealth

Θα είναι χαρά μας να μοιραστείτε μαζί μας τις ιδέες σας, ώστε να φροντίσουμε να οργανώσουμε σεμινάρια αλλά και διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες που θα σας ενδιαφέρουν.

Εκ του Ananda  Body-Mind-Health:

Μαριάννα Γκιγκούδη (facebook: Marianna  Gkigkoudi)

-Εργοθεραπεύτρια, Msc στην Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία,

-Δασκάλα Yoga, σε ενήλικες, παιδιά και εγκύους

-Σύμβουλος θεραπείας βιοσυντονισμού

-Δασκάλα Ρέικι

- Τελειόφοιτη τμήματος «Κλινικής Διατροφής»

-Υποψήφια Διδάκτωρ Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Είμαστε στη διάθεσή σας, για να σας ενημερώσουμε για όλες τις υπηρεσίες μας, στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 69327050506932705050 και 69757220606975722060. Οι συνεδρίες – συναντήσεις γίνονται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

* ANANDA στα σανσκριτικά σημαίνει «ευδαιμονία»

     
     
 IppofaesPellas

 Νικόλαος

Μεσελίδης

 

Ιπποφαές Πέλλας

 

Τραπέζια

11 & 12

 

Τα Φυτώρια «Ιπποφαές Πέλλας» ασχολούνται με την εμπορία φυτών, φρούτων δάσους και προϊόντα αυτών.

Τα προϊόντα που διαθέτουν είναι:

 • Ιπποφαές / Hippophae rhamnoides
 • Blueberry / Μύρτιλλα
 • Γκότζι / Goji
 • Αρώνια
 • Κράταιγος
 • Σαμπούκος
 • Κράνα
 • Cranberry
 • Blackcurrant
 • Asimina Triloba
 • Aloe Vera
 • Aloe Arborescens
 • Schizandra
 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Facebook:www.facebook.com/pages/Ιπποφαές-Πελλας-Ippofaes-Pellas/100740006705262

 

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Τηλ: 697 799 6100697 799 6100

     
     

EkdoseisHlianthos

AstrologikiPyksida

Εκδόσεις Τυανεύς

 

Περιοδικό Αστρολογική Πυξίδα

Τραπέζι 35 

Εκδόσεις Τυανεύς (Εκδόσεις  Ηλίανθος)

Σχολή Αστρολογίας, Μεταφυσικής, Εναλλακτικών θεραπειών

Εκδόσεις Βιβλίων και Περιοδικών με θέμα την Αστρολογία, την Μεταφυσική,

τις Εναλλακτικών θεραπείες, το Ρέϊκι

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ιστοσελίδα: http://www.ilianthos.com.gr/

Facebook: www.facebook.com/pages/Ηλίανθος/291277740981414

Τηλ: 210 8838398

 

 

 

Περιοδικό

Αστρολογική Πυξίδα

Ένα καινούργιο, υπεύθυνο μηνιαίο αστρολογικό περιοδικό δημιουργημένο

ολοκληρωτικά από Αστρολόγους!

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Facebook: www.facebook.com/AstrologikiPyksida

Τηλ: 210 8838398 & 6970 090222

     
     

silva logo double

 

ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΙΛΒΑ
Επίσημοι Παρουσιαστές για την Ελλάδα:
Παναγιώτης Μεταξάτος
Μαριάννα Μεταξάτου

Τραπέζι 41

 

Η Μέθοδος Σίλβα είναι ένα επιστημονικά τεκμηριωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που βοηθάει τον άνθρωπο να απελευθερώσει το απεριόριστο δυναμικό εγκεφάλου-νου και με τεχνικές, που χρησιμοποιεί σε ένα βαθύτερο επίπεδο συνείδησης, να βελτιώσει τη ζωή του σημαντικά σε όλα τα επίπεδα: σωματικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό. Δυναμικός διαλογισμός με πρακτικό αποτέλεσμα.

Το κλειδί στην επιτυχία της Μεθόδου Σίλβα είναι ότι δημιουργούμε ένα ζωτικό δυναμικό τρόπο σκέψης που μας βοηθάει να ξεπεράσουμε και να διορθώσουμε περιοριστικά πιστεύω που δυσκολεύουν το δυναμικό μας να αξιοποιηθεί πλήρως.

 

Καθώς προχωράει το πρόγραμμα, η δυνατότητα συγκέντρωσης και η ικανότητα καθαρής ποιοτικής εστίασης, βελτιώνονται σταθερά. Έπειτα από κάθε μια από τις προοδευτικές νοητικές ασκήσεις θα βλέπετε τη διαφορά στην ικανότητα εστίασης και στη δυνατότητα της διευρυμένης σκέψης.

 

Τη Μέθοδο Silva έχουν παρακολουθήσει τα τελευταία 45 χρόνια εκατομμύρια άνθρωποι, σε 131 χώρες, σε 60 Πανεπιστήμια, σε 40 διαφορετικές γλώσσες, και έχουν εκδοθεί πάνω από 100 βιβλία και χιλιάδες επιστημονικά άρθρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια της μεθόδου μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες:

http://www.silva.gr   & http://www.kritonou.gr/new

να επικοινωνήσετε μαζί μας στο

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">info@silva .gr This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ή στα τηλέφωνα: 210 3610822 & 210 3631101

 

     
     
 astroScope2

 AstroScope

Τραπέζι 45

AstroScope

 

Η πρώτη ομαδική αστρολογική σελίδα της Θεσσαλονίκης από την ομάδα

 

του

http://www.astroscope.gr/

 

     
     

 tai chi

Atma Logo 8

 

ΠPOTYΠΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

WUSHU-CHEN LONG

Atma Studio Yoga

 

Τραπέζι 30

 

 BODY MIND & SOUL BALANCE

 

H Πρότυπη Αθλητική Σχολή & ο Αθλητικός Όμιλος Γουσου-ΤΣΕΝ ΛΟΝΓΚ (Wushu-CHEN LONG) ιδρύθηκαν το 2007 στη Θεσσαλονίκη. Το όνομα προέρχεται από το επίθετο του Grand Master «Τσεν» (Chen)  και τη λέξη Λονγκ (Long) που στα κινέζικα σημαίνει «δράκος».

 Η σχολή Γουσου-ΤΣΕΝ ΛΟΝΓΚ στεγάζεται σε έναν πρότυπο χώρο στο διατηρητέο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στα Λαδάδικα, σε ένα ήσυχο και ζεστό περιβάλλον. Ιδρύθηκαν από τη Shi Fu (δασκάλα) Άννα Τανούλη, η οποία είναι για πολλά χρόνια προσωπική μαθήτρια του Grand Master Chen Hong Qian  (Τσεν Χονγκ Τσιάν) και μαζί συνεργάζονται και διδάσκουν τα τελευταία δέκα πέντε χρόνια. Στο Γουσου-ΤΣΕΝ ΛΟΝΓΚ διδάσκονται η πολεμική και θεραπευτική τέχνη Γουσου , που περιλαμβάνει Τάι Τσι Τσουάν, Κουνγκ Φου, Σάντα (κινέζικη αυτοάμυνα) και διαλογισμό.

Οι αθλητές μας λαμβάνουν μέρος σε Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα Γουσου με τιμητικές διακρίσεις και η σχολή εκπαιδεύει επαγγελματικά δασκάλους.

Λειτουργούν τμήματα, yoga, aerial yoga, aerial dance, aikido, σύγχρονος χορός, modern meditation και εναλλακτικές θεραπείες shiatsu, rejuvance και Τime Τherapy σε ατομικές συνεδρίες.

Επίσης φιλοξενεί σεμινάρια με δασκάλους και θεραπευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από ανθρώπους που αναζητούν σωματική, συναισθηματική και ψυχοπνευματική υγεία.

Στοιχεία Επικοινωνίας

 

Τηλ:2310 52 55 552310 52 55 55 & 6938 325 9266938 325 926

Ε-mail: info@wushuchenlong

           This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook : Wushu-CHEN LONG (ομάδα),

                  Aerial Arts Thessaloniki (ομάδα) &

                  Wushu-CHEN LONG Athletic Association (σελίδα)

Ιστοσελίδα: www.wushuchenlong.gr


 

 

Atma Studio Yoga

Το Atma Studio Yoga είναι ένας ζεστός και φιλικός χώρος Γιόγκα και Διαλογισμού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Βασικός μας στόχος είναι η διάδοση και η εφαρμογή ενός ολιστικού συστήματος κλασσικής παραδοσιακής γιόγκα προσαρμοσμένη στον σύγχρονο άνθρωπο.

Χαρίζει στο σώμα ευλυγισία, υγεία, ευεξία. Καλλιεργεί ένα σωστό τρόπο αναπνοής. Επιδρά στον νου μειώνοντας στρες – ένταση και επέρχεται η χαλάρωση, η ηρεμία. Αποβάλλει εντάσεις σώματος – νου – συναισθημάτων.

Είναι το αρχαιότερο σύστημα προσωπικής ανάπτυξης στον κόσμο, ανάπτυξης του φυσικού, νοητικού και συναισθηματικού σώματος. Για να υπάρξει πλήρης ανάπτυξη, αυτές οι τρεις δυνάμεις πρέπει να βρίσκονται σε ισορροπία.

Κύριες δραστηριότητες του χώρου :

 • Χάθα Γιόγκα
 • Δυναμική Γιόγκα
 • Morning Yoga
 • Yoga Break
 • Yoga Nidra
 • Διαλογισμοί
 • Γιόγκα για ώριμη ηλικία
 • Γιόγκα στα Αγγλικά

Atma Studio Yoga

Εδέσσης 2, Άνω Λαδάδικα

54625 Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 524118

Ιστοσελίδα: www.atmastudioyoga.gr

Ε-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

     
     
 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΗΜΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΗΜΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τραπέζι 15

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΗΜΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας από τη σύστασή του, το 1983, μέχρι και σήμερα, παίζει καταλυτικό ρόλο στη διάδοση και ανάπτυξη του θερμαλισμού και των εφαρμογών του. Με μεθοδική δουλειά παρήγαγε επιστημονική γνώση και στήριξε κάθε αναπτυξιακή πρωτοβουλία των δήμων - μελών του στον τομέα των ιαματικών φυσικών πόρων, του θερμαλισμού και της ενεργειακής χρήσης των θερμών νερών. Οι υδροθεραπευτικές εγκαταστάσεις σε ένα θερμαλιστικό περιβάλλον αποτελούν για το Σύνδεσμο μονάδες στις οποίες ο άνθρωπος φροντίζει την ψυχική και σωματική του υγεία. Σήμερα οι προσπάθειες του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας επικεντρώνονται στην ένταξη του ελληνικού θερμαλιστικού συστήματος στην ευρωπαϊκή θερμαλιστική πραγματικότητα.

Στοιχεία επικοινωνίας

Ιστοσελίδα: http://www.thermalsprings.gr

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τηλ.: 2310 410354

Φαξ: 2310 801483

     
     
 AXIOMAKAROS

 

ΜΠΟΛΕΡΟ ΜΕΠΕ

Τραπέζι 55

 axiomakaros keimeno1
     
     
 MELIERGON1  

Γιώργος Δεμιρδεσλής

Τραπέζι 53

Μελίεργον

 

Η εταιρία μας δραστηριοποιήθηκε στο χώρο του μελιού πριν από τέσσερα χρόνια σε ιδιωτικό επίπεδο με λίγες κυψέλες στο Χορτιάτη της Θεσσαλονίκης, προμηθεύοντας με μέλι την οικογένεια και τους φίλους μας. Η αγάπη μας για τη φύση σε συνδυασμό με την ενθάρρυνση από τους φίλους για την ποιότητα του προϊόντος μας, μας έπεισαν να διευρύνουμε τη δραστηριότητά μας και σε άλλα προϊόντα της κυψέλης. Η γύρη, η πρόπολη, το κερί, οι κηρύθρες και ο βασιλικός πολτός σιγά σιγά προστέθηκαν στη γκάμα των προϊόντων μας και από ερασιτέχνες γίναμε επαγγελματίες μελισσοκόμοι.

Η επιβράβευση των προσπαθειών μας ήρθε φέτος με τη μορφή του πρώτου αστεριού μας στον διεθνή διαγωνισμό τροφίμων Great Taste Awards για το πευκόμελο και το δασόμελό μας.

Σήμερα οι κυψέλες μας ταξιδεύουν ανάλογα με την εποχή από τη Θεσσαλονίκη στη Χαλκιδική και την Πελοπόννησο για πευκόμελο, στα ορεινά δάση του Πάικου για δασόμελο και καστανόμελο, στα λιβάδια και τους οπωρώνες της Ηπείρου για ανθόμελο και μέλι πορτοκαλιάς. Η φροντίδα και η αγάπη μας σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που αποκτούμε χρόνο με το χρόνο μας κάνουν καλύτερους, πιο αποδοτικούς και πιο απαιτητικούς για να έχουμε πάντα την ίδια σταθερή υψηλή ποιότητα.

Στοιχεία επικοινωνίας

 

Γ. Δεμιρδεσλής

Ανδρέου Δημητρίου 28, Συκιές

Θεσσαλονίκη

Τηλ: 6983183207

Ε-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ιστοσελίδα: www.meliergon.gr

     
     
 SYCS poster

Σατυανάντα Γιόγκα

Τραπέζι 50

Κέντρο Γιόγκα Σατυανάντα Θεσσαλονίκης

 

Η Σατυανάντα Γιόγκα δημιουργήθηκε το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα από τον Παραμαχάμσα Σατυανάντα , έναν από τους σημαντικότερους δασκάλους της Γιόγκα παγκοσμίως.

Αναγνωρίσθηκε διεθνώς ως ένα επιστημονικό σύστημα που εξυπηρετεί τις ανάγκες του σώματος και του νου του σύγχρονου ανθρώπου.

Είναι ολιστική και κατάλληλη για κάθε ηλικία. Όλες οι πρακτικές εστιάζονται στην ανάπτυξη της εσωτερικής επίγνωσης, διδάσκουν χαλάρωση και επιφέρουν σωματική υγεία και ευεξία, ζωτικότητα, νοητική σταθερότητα καθώς απομακρύνουν το άγχος και την ένταση. Σιγά – σιγά οδηγούν στην αφύπνιση του λανθάνοντος δυναμικού, προσεγγίζοντας τον τελικό στόχο, το «Γνώθι σ’ αυτόν».

Στο Κέντρο λειτουργούν τμήματα αρχαρίων, μέσων και προχωρημένων. Ειδικοί κύκλοι Ράτζα Γιόγκα, Τσάκρας, Διαλογισμού. Γιόγκα για μέλλουσες μητέρες, για παιδιά και για μουσικούς.

 

Προσφέρονται μαθήματα Γνωριμίας. Είσοδος ελεύθερη.

Το Κέντρο στεγάζεται κοντά στην

Πλατεία Αριστοτέλους, Προξένου Κορομηλά 1

Τηλ. 2310 283109

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ιστοσελίδα: www.satyanandayoga.gr.


     
     
 AKADHMIA EL KINEZ

Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής

και

Παραδοσιακής

Κινέζικης Ιατρικής

Τραπέζι 47

 

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Η Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής είναι ένας εκπαιδευτικός χώρος, ο οποίος έχει δημιουργηθεί για να στεγάσει και να υλοποιήσει ένα πολύπλευρο εκπαιδευτικό όραμα που οι βασικές του πλευρές είναι:

 1. Η αναβίωση της αρχαίας ελληνικής ιατρικής σκέψης και πρακτικής καθώς και η άμεση εφαρμογή της για την επίτευξη της Υγείας, δημόσιας και ατομικής.
 2. Η καλλιέργεια και διάδοση της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής καθώς και ο συγκερασμός της με την Αρχαία Ελληνική Ιατρική.
 3. Η εκπαίδευση θεραπευτών με ήθος και θεραπευτικές δεξιότητες προσανατολισμένα στην εξυπηρέτηση των αναγκών του πάσχοντα για την γέννηση μιας καινούργιας εποχής ως προς την έννοια της θεραπείας.
 4. Η μελέτη όλων των παραδοσιακών ιατρικών συστημάτων του κόσμου (Ινδική, Θιβετανική, Αραβική, Αφρικάνικη και Ινδιάνικη Ιατρική). Επίσης, η μελέτη του σύγχρονου δυτικού ιατρικού συστήματος για την αποφυγή λαθών αλλά επίσης για τις πολύτιμες γνώσεις που φέρει.

Η Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής  λειτουργεί από το 2004 στην Κηφισιά και στο Θησείο και προσφέρει:

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Βελονισμός για όλους (ιατρούς και μη), Βοτανοθεραπεία (Ελληνική & Κινέζικη), Διατροφή με βάση την Ιπποκρατική Ιατρική καθώς και την Π.Κ.Ι, Θεραπευτικές τεχνικές Μάλαξης: Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Tuina, Rejuvance, Thai Massage, Creative Healing, Ayurvedic Massage, Ολιστική και Λεμφική Μάλαξη, Βεντούζες κ.α., Φυσική καλλιέργεια και συλλογή βοτάνων, Ομοιοπαθητική, Μελλισοθεραπεία, Αστρολογία, Κρυσταλλοθεραπεία, Μετεκπαίδευση στην Π.Κ.Ι από καθηγητές του πανεπιστημίου του Tianjin και της Ιατρικής Σχολής του Πεκίνου.

ΕΡΕΥΝΑ: Αρχαία Ελληνική Ιατρική μέσα από την ανάλυση των κειμένων του Ιπποκράτη, Γαληνού, Θεόφραστου κ.α, Σύνδεση της Αρχαίας Ελληνικής με την Παραδοσιακή Κινέζικη ιατρική, Μελέτη των αρχαίων και βυζαντινών ιατρικών χειρογράφων (Παλαιογραφία), Ανάλυση των ιπποκρατικών κειμένων από το αρχαίο κείμενο.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ: Στους 2 χώρους της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ, στην Κηφισιά και στο Θησείο, προσφέρονται θεραπευτικές συνεδρίες από έμπειρους απόφοιτους της σχολής: Βελονισμός, Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Tuina, Ολιστική μάλαξη κ.α.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ: Στα πλαίσια του συγγραφικού έργου των καθηγητών της σχολής και όχι μόνο, δημιουργήσαμε φέτος έναν εκδοτικό οίκο με την επωνυμία "Ακαδημία". Κάποια από τα βιβλία μας απευθύνονται σε θεραπευτές και σε μυημένους στις εναλλακτικές θεραπείες αλλά και κάποια στο ευρύ κοινό.

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Ιστοσελίδα: www.akadimia.gr

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ: Σωκράτους 24, 14561 Κηφισιά.

Τηλ: 210 8010111 & 8010680   Fax: 210 8088382

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Αμφικτύονος 12 & Πουλοπούλου 11851 Θησείο.

Τηλ: 210 3421088.

     
     
 Melissa Logo


Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης "Η Μέλισσα"

Τραπέζι 21

Το Σωματείο Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η ΜΕΛΙΣΣΑ» είναι ένα Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου που ιδρύθηκε με Βασιλικό Διάταγμα το 1921, σχεδόν έναν αιώνα πριν. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1922 ως Στέγη περίθαλψης και φροντίδας ορφανών και άπορων κοριτσιών. Το 1973, ένα νέο Βασιλικό Διάταγμα υποχρέωσε το Σωματείο να ιδρύσει το Ίδρυμα Ορφανοτροφείο Θηλέων  «Η ΜΕΛΙΣΣΑ» με τον ίδιο ακριβώς σκοπό.


Το Σωματείο διοικείται από δωδεκαμελές Δ.Σ. το οποίο εκλέγεται κάθε τρία χρόνια από τη Γενική Συνέλευση των μελών. Το Ίδρυμα επίσης διοικείται από δωδεκαμελές Δ.Σ., οκτώ από τα μέλη του οποίου, σύμφωνα με το καταστατικό του Σωματείου, προέρχονται από το Δ.Σ. του Σωματείου, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη διορίζονται από την εποπτεύουσα αρχή.


Στην πορεία, για λόγους ευελιξίας και μεγαλύτερης αποτελεσματικότητας στην επίλυση των θεμάτων που ανακύπτουν, τα δύο Δ.Σ. αποφάσισαν, το μεν Σωματείο να επικεντρωθεί στην διαχείριση των οικονομικών της Μέλισσας και στην εξεύρεση πόρων για τη συντήρηση του Ιδρύματος, το δε Ίδρυμα να επικεντρωθεί στην οργάνωση και λειτουργία της Στέγης.

Σκοπός ίδρυσης Σωματείου και Ιδρύματος:

Η προστασία και η φροντίδα παιδιών που για διάφορους λόγους πρέπει να απομακρυνθούν από τη βιολογική τους οικογένεια.

Στοιχεία επικοινωνίας με το Ίδρυμα:

Χαρ. Τρικούπη 2, 55236, Πανόραμα, Θεσσαλονίκη

Γραμματεία: 2310-341965

Τηλ:Κοινωνικής Υπηρεσίας: 2310-342788, Φαξ: 2310-343872

Ε-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Στοιχεία επικοινωνίας με το Σωματείο:

Βασ. Όλγας 36, 54641, Θεσσαλονίκη

Τηλ./Φαξ: 2310-830582

Ε-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ιστότοπος: http://www.stegimelissa.gr

     
     
 SPIROULINA NIGRITA1

 

ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑΣ

ΘΕΡΜΩΝ ΝΙΓΡΙΤΑΣ ΕΠΕ

 

Τραπέζι 65

 

 
 

Η ΓΕΩ-ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ΝΙΓΡΙΤΑΣ ΕΠΕ δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2012 από επιστημονικά κατηρτισμένους ανθρώπους, με σκοπό την καλλιέργεια και παραγωγή σπιρουλίνας. Ο Δρ. Ιωάννης Τζοβενής, βιολόγος, ειδικός στην υδατοκαλλιέργεια είναι υπεύθυνος για τη διαδικασία παραγωγής της SPIRULINA NIGRITA.

Η εταιρεία εδρεύει στα Θερμά Νιγρίτας Σερρών σε ακίνητο 15.000 μ.τ. και είναι η πρώτη Ελληνική εταιρεία που διαθέτει κάθετη μονάδα παραγωγής, ήτοι από σύγχρονες υδατοδεξαμενές καλλιέργειας και παραγωγής σπιρουλίνας εντός θερμοκηπίων, έως εργαστήριο τυποποίησης του προϊόντος αναγνωρισμένο από τον ΕΟΦ, με ελέγχους σε κάθε στάδιο της διαδικασίας. Λειτουργεί δε με βασικό άξονα το σεβασμό στο περιβάλλον και στον καταναλωτή.

Το προϊόν της είναι η SPIRULINANIGRITA120 tablets

 

Συμβάλλει στην ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ, την ΤΟΝΩΣΗ, την ΕΝΕΡΓΕΙΑ, την ΕΥΕΞΙΑ μας!

Το προϊόν που φτάνει στον καταναλωτή είναι 100% καθαρή Ελληνική σπιρουλίνα, χωρίς οιοδήποτε έκδοχο. Δεν περιέχει ιώδιο. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνη (55-70%), απαραίτητα αμινοξέα, βιταμίνες, λιπαρά οξέα, μέταλλα/ιχνοστοιχεία, φυσικά αντιοξειδωτικά κτλ.

Είναι ιδανική για: αθλητές, ηλικιωμένους, μαθητές, παιδιά, εγκύους και άτομα με αυξημένες ανάγκες ενέργειας.

Το προϊόν τοποθετείται σιγά σιγά από την εταιρεία Asepta στα φαρμακεία. Πωλείται όμως και με αντικαταβολή από την ίδια την εταιρεία παραγωγής κατόπιν παραγγελίας στα τηλέφωνα της εταιρείας.

ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑΣ

ΘΕΡΜΩΝ ΝΙΓΡΙΤΑΣ ΕΠΕ

Θερμά Νιγρίτας, 62200 Σέρρες

Τηλ. 2322300437 - 6941602136

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ιστοσελίδα: www.spirulinanigrita.com

     
     
logo paidiko xorio

 

Ελληνικό Παιδικό Χωριό

Τραπέζι 22

 

Το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο είναι αναγνωρισμένο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα τη Θεσσαλονίκη.  Είναι ανεξάρτητο από Διεθνείς Οργανισμούς και φορείς,  δεν  έχει ιδρυματικό χαρακτήρα και είναι το πρώτο Ελληνικό Παιδικό Χωριό. Λίγα μόλις χιλιόμετρα από την πόλη της Θεσσαλονίκης, πάνω στην κορυφή του Φιλύρου, σ’ ένα τόπο ξερό, πετρώδη και κακοτράχαλο, όμως με μια υπέροχη θέα, «φύτρωσε» ξαφνικά μια μικρή, χρωματιστή πολιτεία: Το πρώτο «Ελληνικό Παιδικό Χωριό».  Τα οχτώ πρώτα σπίτια, ένα κτίριο διοικήσεως, μια εκκλησία. Αλλά και χιλιάδες δέντρα που άλλαξαν το τοπίο, που με τα μεγάλα του βράχια είναι κάτι μοναδικό.

Σκοπός του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού» είναι η μόνιμη και μακροχρόνια παροχή φροντίδας, μόρφωσης, στέγης και ψυχολογικής στήριξη των παιδιών στη βάση της Ελληνο-ορθόδοξης  Παράδοσης και των αρχών της Παιδαγωγικής και της Ψυχολογίας. Το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» επιδιώκει να προσφέρει τους βασικούς όρους της οικογενειακής ζωής σε παιδιά των οποίων οι γονείς είτε δεν υπάρχουν πλέον στη ζωή, είτε δεν μπορούν να διατηρήσουν την ευθύνη της γονικής μέριμνας για διάφορους λόγους. Ο σκοπός αυτός πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ανάπτυξης του παιδιού κατά το πρότυπο της οικογένειας που αποτελεί το θεμελιώδες κύτταρο της κοινωνίας. Με αυτό τον τρόπο επιδιώκεται η ψυχονοητική ανάπτυξη και κοινωνική ένταξη των παιδιών που έχουν χάσει την στήριξη αυτή και που είναι απαραίτητη για να ενταχθούν ως αυτόνομα και ολοκληρωμένα μέλη στην Ελληνική κοινωνία και ακολούθως στην Ενωμένη Ευρώπη.

Το πρόβλημα των παιδιών χωρίς οικογένεια ή παιδιών που τα κακομεταχειρίζονται, γονείς που δεν έχουν ούτε να τα θρέψουν είναι ίσως μεγαλύτερο από ότι ο μέσος πολίτης μπορεί να φαντασθεί. Πολλά παιδιά ζουν τα πρώτα χρόνια  της ζωής τους με στερήσεις και με τις χειρότερες συνθήκες διαβίωσης υφιστάμενα την εγκατάλειψη και πολλές φορές την εγκληματική συμπεριφορά των προσώπων του στενού τους περιβάλλοντος. Σ’ αυτά τα παιδιά το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο θέλει να χαρίσει μια αληθινή οικογένεια.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ στο Φίλυρο,

Κ.Κεραμοπούλου 11 54622 Θεσ/νίκη

Ιστοσελίδα: http://paidikoxorio.gr/site/

Τηλ: 2310/233033 & 2310/677556
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. & This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

     
     
 preview sofiaRollUp 80x2001

Τσανγκ Κετζούν Στέλιος

Τραπέζι 64

 preview sofiaRollUp 80x200 Σελ
     
     
     

 

Χορηγοί επικοινωνίας

           Enallaktikiagenda logo          YperNoisis logo1          

             

 

 

 

 

 

Joomla Templates by Joomla51.com