Θεσσαλονίκη 2014 - Δ.Ε.Θ.

ΕΚΘΕΤΕΣ

 

Εκδόσεις Κρύων - Τραπέζι 77

kryonsmallΟι Εκδόσεις Κρύων εκδίδουν βιβλία για την ανθρώπινη ενδυνάμωση, την πνευματικότητα, την αυτοπραγμάτωση, την αυτογνωσία, την αυτοθεραπεία και την αφύπνιση της Ανθρώπινης Συνειδητότητας. Ιδρύθηκαν το 2000 από τον Γιώργο Κελαϊδίτη  και την Χαριτίνη Χριστάκου.

Από το 2009 ίδρυσαν την Ακαδημία Κρύων Merlight, μία ολιστική σχολή πολύπλευρης πνευματικής ανάπτυξης με κλάδους σπουδών που αφορούν την Αγγελική Συμβουλευτική, το Αρχαγγελικό Εργαστήριο πρακτικής πνευματικότητας, το Μentoring στην Αγγελική Καθοδήγηση, τις Πλειάδειες Μυήσεις στην Αγάπη και στην Δημιουργικότητα, το Εργαστήριο της Πέμπτης Διάστασης, την εκπαίδευση στην Μετάβαση, το Entering the Mind και άλλα.

Από το 2000 μέχρι σήμερα κάθε μήνα δημοσιεύονται οι Ανώτερες Επικοινωνίες, channelings, που κάνει η Χαριτίνη με τον Σμαραγδένιο Κύκλο, φέρνοντας πληροφορίες και επιγνώσεις που βοηθούν στην καθημερινή οπτική και πλοήγηση μέσα στην καθημερινότητα.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Ιοφώντος 29, Αθήνα 11634, περιοχή Κάραβελ

Τηλ: 210 3827601 &  210 3843074

Ε-mail: info@kryon

Website: http://www.kryon.gr/

Facebook: Kρύων Εκδόσεις

 

 

Ουρανός και Γαία - Τραπέζι 77

1OURANOS KAI GAIA LOGOΟ Ουρανός και Γαία είναι ένας χώρος πνευματικής ανάπτυξης.

Σκοπός του είναι να συναντήσει ανθρώπους που βαδίζουν στον δρόμο της αλλαγής, στο δρόμο της αφύπνισης, που ανακαλύπτουν ότι είναι πνευματικά όντα μέσα σε βιολογία… Όντα με απεριόριστες δυνατότητες που μπορούν να επιλέγουν και να δημιουργούν την πραγματικότητα που θέλουν να ζήσουν.

Υπάρχουν άπειροι δρόμοι για να ενώσουμε το νου με την καρδιά, για να ζήσουμε την χαρά και να περπατήσουμε με το Φως. Μέσα από τις ομάδες ενδυνάμωσης, τις προσωπικές συνεδρίες, τις ενεργειακές θεραπείες, τα σεμινάρια και τα εργαστήρια, προτείνουμε κάποιους απ’ αυτούς τους δρόμους, για να τους βαδίσουμε μαζί με πολύ αγάπη και καθοδήγηση από τον Ουρανό και τη Γαία.

Όλοι οι δρόμοι μάς φτάνουν στο ίδιο σημείο ... στην εσωτερική απελευθέρωση, στην ενδυνάμωση του Αληθινού Εαυτού, και στην ανάδυση του Ιερού Συν-Δημιουργού που είμαστε!

Στοιχεία επικοινωνίας

Αγγελάκη 1,Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2314 319010

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ιστοσελίδα : www.ouranoskaigaia.gr

 

 Μαρία Τελίδου - Τραπέζι 57

thetahealingΗ Μέθοδος Θήτα είναι μέθοδος αυτογνωσίας, πνευματικής ανάπτυξης, αυτοθεραπείας και θεραπείας σε τρίτους. Η Μέθοδος Θήτα εφαρμόζετε σε όλους τους τομείς της ζωής. Υγεία, σχέσεις, προσωπικές σχέσεις, οικονομικά, επαγγελματικά και ψυχολογικά θέματα, άγχος, φόβους, εθισμοί σε ουσίες κ.α.

Το όνομα «Θήτα» προέρχεται από τη συχνότητα των εγκεφαλικών κυμάτων Θήτα όπου βρίσκεται ο εγκέφαλος όταν είμαστε σε κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης. Στη Μέθοδο Θήτα μαθαίνουμε τεχνικές για να φέρνουμε τον εαυτό µας σε αυτή τη συνειδησιακή κατάσταση και έτσι µας δίδεται η δυνατότητα να εισαχθούμε στον υποσυνείδητο νου µας. Εκεί θα βρούμε τις αιτίες όλων των προβλημάτων µας και τις λύσεις τους.

H Μαρία Τελίδου εργάζεται ως σύμβουλος της Μεθόδου Θήτα προσφέροντας ατομικές συνεδρίες και διοργανώνει συνεχώς σεμινάρια στην Ελλάδα για την εκμάθηση της Μεθόδου. Η Μέθοδος Θήτα, έχει αγγίξει τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο και εξελίσσεται ραγδαία γιατί είναι απλή και αποτελεσματική.

Στην διάρκεια του φεστιβάλ θα πωλούνται το Ελληνικό και Αγγλικό βιβλίο της Μεθόδου Θήτα και θα προσφέρονται φυλλάδια και πληροφορίες.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε όλες τις πληροφορίες.

Στοιχεία επικοινωνίας

ΜΑΡΙΑ ΤΕΛΙΔΟΥ
Τηλ:
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Ιστοσελίδα: www.thetahealinggreece.com

FOREVER LIVING PRODUCTS Ανεξάρτητος Συνεργάτης - Τραπέζι 82

FOREVERΗ Forever Living Products κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως στην καλλιέργεια, παραγωγή και διανομή Αλόης, προϊόντων υγείας, ευεξίας και ομορφιάς με βάση την Αλόη Βέρα καθώς και προϊόντων μέλισσας. Χάρη στην αποκλειστική πατενταρισμένη διαδικασία σταθεροποίησης Aloe Vera της Forever, το ζελέ Αλόης που χρησιμοποιεί για παρασκευή των προϊόντων της είναι ουσιαστικά πανομοιότυπο με αυτό που λαμβάνεται απευθείας από το φυτό.

Δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 157 χώρες και βρίσκεται στην Ελλάδα από το 1993. Για όλα τα προϊόντα της χρησιμοποιεί άριστες πηγές από την φύση γι’ αυτό έχει πολλές εγκρίσεις και πιστοποιήσεις από επιστημονικά συμβούλια και Επιτροπές.

Στόχος της συμμετοχής μας στην έκθεση Alterscope είναι να γίνουν γνωστά σε όλους τα γνήσια φυτικά προϊόντα της Forever, να τα δοκιμάσετε και γιατί όχι κάποιοι από σας να γίνετε δυναμικοί συνεργάτες στην Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό. Αναλυτικές πληροφορίες στη διάρκεια της έκθεσης.

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Forever

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τηλ: 6973 791174

 

ESSENS - Τραπέζι 70

essens-logoΗ ESSENS είναι ένα κοινό αποτέλεσμα της δημιουργικής εργασίας πολλών επαγγελματιών στους τομείς παραγωγής καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής και δικτυακού μάρκετινγκ.

Προσφέρει προϊόντα κορυφαίας ποιότητας σε ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα.

Με κορυφαίες αρωματικές σειρές, πανέξυπνες υλοποιήσεις προϊόντων Colostrum και μια ασυναγώνιστη σειρά προϊόντων Aloe Vera Bio με πατενταρισμένη μέθοδος Total Aloe και ενίσχυση της δράσης μέσω Micronization.


Με την συμμετοχή μας στην έκθεση Alterscope θέλουμε να σας ενημερώσουμε και να γνωρίσετε τα προϊόντα της ESSENS από κοντά.
Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για την επιχειρηματική πρόταση συνεργασίας μαζί μας, για την Ελλάδα, Κύπρο και στο εξωτερικό.

Σας καλωσορίζουμε σε μια από τις πιο συναρπαστικές, πολλά υποσχόμενες εταιρίες MLM στην Ευρώπη.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Μαριλένα Σφλόγκου

Τηλ: 6942 200930

E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ιστοσελίδα:  http://www.lifemas.com/

 

 

Οίκος Εσσαϊκής Σοφίας Vertu Essenia - Τραπέζι 1

VertuEsseniaΟίκος Εσσαϊκής ΣοφίαςΗ ομάδα εκπαίδευσης του Οίκου Εσσαϊκής Σοφίας Αθηνών Vertu Essenia διοργανώνει σεμιναριακή δραστηριότητα εδώ και 5 χρόνια, μέσα από διαφορετικές διαλογιστικές πρακτικές, όπως ενεργειακές και ιερές κινήσεις, διαλογισμό, τραγούδι, χορό και λόγο.

Στόχος του Οίκου Εσσαϊκής Σοφίας είναι η εξοικείωση των ανθρώπων με τις βασικές εσωτερικές αρχές και πρακτικές κατανόησης της ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ των οποίων ο βασικός άξονας είναι η εκπαίδευση μέσω των μυστηρίων μέσα από τη Σχολή της Μητέρας, η θεραπεία των σωματικών και λεπτοφυών κέντρων του ανθρώπου καθώς και η σταδιακή αποδέσμευση των ανθρώπινων οργάνων από ασυνείδητες επιρροές του ατομικού και συλλογικού πεπρωμένου έτσι ώστε ο άνθρωπος να μπορέσει να ανακτήσει τις ενέργειες που διαμορφώνουν το γίγνεσθαι της ζωής του.

Η εκπαιδευτική δραστηριότητα των εκπαιδευτών έχει λάβει και εξακολουθεί να λαμβάνει χώρα σε Κέντρα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τους Δελφούς κ.α. Έχουν συμμετάσχει σε πολυάριθμα φεστιβάλ εναλλακτικών θεραπειών.

Στοιχεία επικοινωνίας

Οίκος Εσσαϊκής Σοφίας Vertu Essenia Οικολογία & Πνεύμα

Βεΐκου 59 Κουκάκι

Αθήνα 11742

Τηλ:   &

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Websites: www.vertuessenia.gr και www.essenia.gr και www.oliviermanitara.gr

 

ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ SPRAY ΑΡΩΜΑ ΨΥΧΗΣ... ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΕΛΕΝΑΣ ΤΣΩΚΟΥ - Τραπέζι 80

ELENA TSOKOU 2

Οι Οργονίτες/Αιθερικοί Μετατροπείς είναι χειροποίητες δημιουργίες που σκοπό έχουν την μετουσίωση οποιονδήποτε αρνητικών ενεργειών που προέρχονται είτε από τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας είτε από το περιβάλλον μας, σε ισορροπημένη, θετική ενέργεια συνεχώς.

Τα αποτελέσματα είναι η ευχάριστη, ισορροπημένη διάθεση, η αυτοΐαση, η θωράκιση της αύρας μας, η εξισορρόπηση των βλαβερών ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας και τις οικιακές συσκευές (computer, τηλεόραση, ασύρματες συσκευές), κλπ.

Η χρήση τους μπορεί να είναι:

 • Προσωπική (φορώντας τους)
 • Οικιακή - Εργασιακή (τοποθετώντας τους στον χώρο)
 • Θεραπευτική (Πόνοι, Αύρα, Αϋπνίες)
 • Προληπτική (αυτοκίνητο, νερό, τρόφιμα)
 • Κατά των αέριων ψεκασμών

 Τα Ενεργειακά Spray Άρωμα Ψυχής... δημιουργούνται με πολύ αγάπη και στοχευμένη ενέργεια για:

 • καθαρισμό του αιθερικού-αστρικού-νοητικού φορέα μας,
 • μετουσίωση,
 • θεραπεία,
 • απελευθέρωση,
 • προστασία

και το κάθε ένα ενεργοποιείται αναλόγως το σκοπό για τον οποίο έχει δημιουργηθεί.

Οι ευωδιές, τα αρώματα, όπως και τα χρώματα, είναι γνωστό ότι «μιλάνε» στην ψυχή μας. Έτσι, αναλόγως τι θέλουμε να προσελκύσουμε στην παρούσα φάση της ζωής μας, διαλέγουμε αυτό που μας ταιριάζει και ψεκάζουμε την αύρα ή/και τον χώρο μας.

Η Έλενα Τσώκου είναι Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια, Πιστοποιημένη Σύμβουλος των μεθόδων THETA HEALING και ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ (S.R.T.), & Master Teacher του REIKI.

Επίσης έχει μυηθεί με KARMA & AΓΓΕΛΙΚΟ REIKI, ΡΟΗΖΩΝ, ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΨΥΧΗΣ και έχει εκπαιδευτεί στην ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

Δημιουργεί τους "Οργονίτες δια χειρός Έλενας Τσώκου" κατά παραγγελία, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι κατά περίπτωση και διοργανώνει Σεμινάρια Γνωριμίας & Δημιουργίας Οργονιτών στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Επίσης, παρασκευάζει τα "Ενεργειακά Spray Άρωμα Ψυχής... δια χειρός Έλενας Τσώκου" τα οποία διαθέτει ευρέως.

Γνωρίζοντας ότι ο σκοπός της ζωής της είναι η Θεραπεία ενώνοντας μεθόδους, τεχνικές, συστήματα και εργαλεία (όπως οι οργονίτες, οι κρύσταλλοι και τα ενεργειακά σπρέι), εργάζεται έχοντας όραμα έναν ενωμένο φωτεινό κόσμο σε όλα τα επίπεδα και τις διαστάσεις όπου η συλλογικότητα, η ενότητα, η αρμονία, η γαλήνη, η συγχώρεση, η ευγνωμοσύνη και η αγάπη θα είναι έννοιες που θα βιώνονται από όλους μας!

Στοιχεία επικοινωνίας

Έλενα Τσώκου

Τηλ. 6973 574524

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: www.speirafotos.wordpress.com

Facebook, Twitter, Skype: Elena Tsokou

Βιβλιοπωλείο ΨΑΡΑΣ - Τραπέζια 15 & 16 

Βιβλία Ψαράς Bevel FlattenΤο βιβλιοπωλείο ΨΑΡΑΣ από το 1978 που δημιουργήθηκε, φιλοδοξεί να καλύψει τις αναζητήσεις ενός αναγνωστικού κοινού, που επιδιώκει την γνώση πάνω σε θέματα ιστορίας, φιλοσοφίας, ψυχολογίας, μεταφυσικής και γενικά εσωτερικής πνευματικής αναζήτησης του ατόμου.


Επισκεφθείτε το διαδικτυακό μας περιβάλλον
www.psarasbooks.gr, για να ενημερωθείτε σχετικά με όλα τα βιβλία της Ελληνικής βιβλιογραφίας 180.000 τίτλοι και πολλών άλλων εναλλακτικών προϊόντων.

Μπορείτε να μας βρείτε στο skype: DionpublicationPsarasbooks όπου σας περιμένουμε να βοηθήσουμε στις βιβλιογραφικές σας αναζητήσεις, να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε ζωντανά on-line.

Για παραγγελίες:

Τηλ.2310 265042 και 2310 265083

Fax.2310 265083

Οι αποστολές μας γίνονται άμεσα και παντού με τα ΕΛΤΑ και με Ιδιωτικές εταιρείες courier και πάντοτε με γνώμονα τις πιο συμφέρουσες χρεώσεις και σε συμφωνία μαζί σας.

 

 

facebook 1Psarasbooks και Dion publications - Psarasbooks

twitterPsarasbooks

mesa diktyosis1

 

Κτήμα Νοόσφαιρα - Τραπέζια 74 & 75

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΜΕ ΗΧΟΥΣ Hemi-Sync®

TMI New-logo.JPGH Ιουλία Πιτσούλη και η Μαρία Ξιφαρά πιστοποιημένες συντονίστριες του Monroe Institute στην Ελλάδα, παρουσιάζουν το εκπαιδευτικό Εργαστήριο Εξερεύνησης Άλλων Επιπέδων Συνείδησης με την τεχνολογία ήχων Hemi-Sync®. Πρόκειται για το αποτέλεσμα 60 ετών έρευνας του Monroe Institute στην οποία συμμετείχαν ηλεκτρονικοί, φυσικοί, ψυχίατροι, ατομικοί επιστήμονες, γιατροί, ψυχολόγοι, τεχνικοί ήχου ακόμα και Θιβετιανοί μοναχοί.

Ύστερα από χιλιάδες πειράματα με εντυπωσιακά αποτελέσματα κατέληξαν στο φάσμα των ήχων Hemi-Sync® το οποίο συντονίζει τα ημισφαίρια του εγκεφάλου ανοίγοντας διάπλατα το πεδίο όλων των δυνατοτήτων. Στοχευμένοι συνδυασμοί ήχων Hemi-Sync® οδηγούν σε διαφορετικές καταστάσεις συνείδησης ανάλογα με τα επιθυμητά αποτελέσματα . Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός σε αυτά που μπορεί να πετύχει ο νους όταν λειτουργεί με αυτήν την τέλεια εστίαση.

Η Ιουλία Πιτσούλη είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας και σύμβουλος συνθετικής προσέγγισης. Έχει εργαστεί για τα μεγαλύτερα περιοδικά και για εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας ενώ για αρκετά χρόνια παρουσίαζε τις δικές της τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Έχει γράψει τα βιβλία: « Μυστική Οδύσσεια», «Έρως και Ψυχή», « Ηρακλής Ο Ήρωας Μέσα Μας», « Κοιλάδα των Ρόδων 4000 μ.Χ. κριτική ανάλυση», «Η 7η Πύλη» και «Έλληνες οι θεοί της Αιγύπτου». Από το 1995 δίνει διαλέξεις και σεμινάρια και συντονίζει ομάδες αυτογνωσίας με πυρήνα έμπνευσης την ελληνική μυθολογία και φιλοσοφία και τα Μαθήματα Θαυμάτων ( Course in Miracles).

Η Μαρία Ξιφαρά είναι ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια ειδικευμένη επίσης στους συμπληρωματικούς κλάδους της ψυχοθεραπείας Hypnose, EMDR, NLP, Energy Psychology, EFT, TAT. Παράλληλα από το 1997 συντονίζει ομάδες αυτογνωσίας, αυτοβελτίωσης και μελέτης των Μαθημάτων Θαυμάτων ( Course in Miracles) και παρουσιάζει αντίστοιχα βιωματικά σεμινάρια. 

Στην ιστοσελίδα http://www.noosfera.gr/  θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων και περισσότερες πληροφορίες για την τεχνολογία ήχων Hemi-Sync® .

 

Vivo Verde Ελληνική οικολογική εταιρεία - Τραπέζι 69

vivo verde logoΗ Ελληνική οικολογική εταιρεία Vivo Verde (ζω πράσινα) δημιουργήθηκε για να συνεισφέρει σε ένα «πράσινο» τρόπο ζωής, έχοντας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της την ανθρώπινη υγεία, την εσωτερική και εξωτερική ομορφιά και την προστασία του περιβάλλοντος. Η εγχώρια αγορά φιλοξενεί από το 2007 την ευρεία γκάμα προϊόντων Vivo Verde για την φροντίδα του  προσώπου και του σώματος όλης της οικογένειας, αλλά και του σπιτιού και της επιχείρησης.

Ειδικά προϊόντα διατροφής

Θεραπευτικά καλλυντικά

Βιοδιασπώμενα πολυκαθαριστικά

Φίλτρο νερού

Στοιχεία επικοινωνίας

Ανεξάρτητος συνεργάτης Ιωάννα Αλεξίου

Τηλ: 6976 641303

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Site: www.vivoverde.gr

"ΣΧΟΛΗ ΝΕΟ-ΚΡΑΝΙΟΪΕΡΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ" 

Άρης Χαντζηνάσιος και Natasha Green - Τραπέζι 81

 KRANIOIERH THERAPEIA1Η Νέο-ΚρανιοΪερή Θεραπεία είναι η πιο εξελιγμένη μορφή της ΚρανιοΪερής Θεραπείας. Ξεκινώντας από την "Συμπτωματολογία" που διέπει την κλασική ΚρανιοΪερή Θεραπεία του Dr. Upledger, την οποία διδαχτήκαμε στα τέλη της δεκαετίας του '80, αναπτύξαμε την Νέο-ΚρανιοΪερή θεραπεία η οποία στη σημερινή της μορφή είναι η πιο "μη παρεμβατική θεραπευτική προσέγγιση".

Μη παρεμβατική γιατί εμάς δεν μας ενδιαφέρει να θεραπεύσουμε εμείς τους ανθρώπους (δηλ. να παρέμβουμε), για να παύσει ο πόνος ή η οποιαδήποτε δυσλειτουργία του σώματος τους.

Μας ενδιαφέρει πολύ περισσότερο να συνοδεύσουμε τον θεραπευόμενο στο ΤΑΞΙΔΙ της συνεδρίας του, να βρει ο ίδιος την αλήθεια του μόνος του.

Δηλαδή να μάθει από το δικό του σώμα τι κάνει ο ίδιος και το σώμα του αναγκάζεται να εμφανίσει πόνο ή ασθένεια.

Επίσης να μάθει από το ίδιο του το σώμα τι μπορεί να κάνει αυτός ο ίδιος, για να ξαναβρεί την υγεία του.

Το σώμα του καθενός μας ξέρει ποια είναι η αλήθεια μας. Αν είμαστε αληθινοί δεν αρρωσταίνουμε.

Μέσα από αυτήν την Φιλοσοφία της Νεο-ΚρανιοΪερής Θεραπείας εκπαιδεύουμε ανθρώπους στους οποίους προσφέρουμε στην διάρκεια της εκπαίδευσής τους, η οποία διαρκεί 1,5 με 2 χρόνια, όλες τις δυνατότητες να θεραπεύσουν δικά τους τραύματα.

Τους συντροφεύουμε να αποκαταστήσουν την επαφή με την καρδιά τους, ώστε να έχουν κατανόηση για τις όποιες ατέλειές τους.

Έτσι θα μπορέσουν να είναι αργότερα καλοί ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ στο ταξίδι που θα κάνουν οι άνθρωποι που θα έρθουν για να βρουν τον δρόμο που οδηγεί στην υγεία τους.

Στοιχεία επικοινωνίας

Άρης Χαντζηνάσιος και Natasha Green

Site: www.neocranio.com  και

Τηλ: 6945 703890

 Παπαδοπούλου ΓιώταΠαναγιωτής Κωνσταντίνος (LR Health & Beauty Systems) - Τραπέζι 2

 LR Παπαδοπούλου Γιώτα1 Σας υποδεχόμαστε στον Κόσμο Υγείας και Ευεξίας της LR!

Τα αξιόπιστα, καινοτόμα προϊόντα της LR Health & Beauty Systems συμβάλλουν στη διατήρηση και βελτίωση της υγείας και της ευεξίας σας!

Η LR ειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων υγείας εδώ και 30 χρόνια  χρησιμοποιώντας επιλεγμένες πρώτες ύλες και πάντα στα πλαίσια των αυστηρών γερμανικών προτύπων. Η Aloe Vera Barbadensis Miller καλλιεργείται αποκλειστικά στο Μεξικό, όπου υπάρχουν οι καλύτερες συνθήκες ανάπτυξης, χωρίς την προσθήκη λιπασμάτων, φυτοφαρμάκων ή άλλων χημικών. Το συνολικό εμπόρευμα υποβάλλεται διαρκώς σε εσωτερικούς και εξωτερικούς ποιοτικούς ελέγχους σε όλα τα στάδια Παραγωγής, με περισσότερες από 50.000 εργαστηριακές αναλύσεις τον χρόνο από τους Ειδικούς της LR στο νέο υπερσύγχρονο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης και πάνω από 32.000 ατομικές έρευνες σε ένα από τα πιο εξελιγμένα εργαστήρια τροφίμων στην Ευρώπη. Επιπλέον αναθέτει τον έλεγχο Ποιότητας στα πιο αξιόπιστα Ανεξάρτητα Ινστιτούτα : SGS INSTITUT FRESENIUS, IASC (International Aloe Science Council) και το Institut Dermatest, τα οποία πιστοποιούν την Υψηλή Ποιότητα των προϊόντων μας με τις Σφραγίδες Ποιότητας.

Το Mind Master Brain & Body Performance Drink είναι το πρώτο προϊόν παγκοσμίως που επικεντρώνεται αποκλειστικά στο θέμα του στρες, ενώ επιτυγχάνει μεγαλύτερη απόδοση για σώμα και πνεύμα! Η πόσιμη Aloe Vera Gel σε 4 υπέροχες γεύσεις είναι απαλλαγμένη από την αλοΐνη. Tο Colostrum (πρωτόγαλα), η αρχέγονη δύναμη των πρώτων ωρών, συλλέγεται και επεξεργάζεται με ήπια μέθοδο παραγωγής για τη διατήρηση των ευαίσθητων συστατικών του.

Η συμμετοχή μας στην έκθεση Alterscope έχει σαν σκοπό να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε από κοντά τα μοναδικά καινοτόμα φυτικά προϊόντα της LR και να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες επαγγελματικής συνεργασίας.

Θέλετε κι εσείς να έχετε μερίδιο στην Επιτυχία της LR; Τότε απευθυνθείτε σε μας! Με το καινοτόμο concept προώθησης των προϊόντων μας δίνουμε στον καθένα μια σημαντική Ευκαιρία να αλλάξει ριζικά τη ζωή του προς το καλύτερο. Είτε πρόκειται για ένα επιπρόσθετο εισόδημα ή την Επαγγελματική σας Καριέρα, Εσείς αποφασίζετε με την προσωπική σας δραστηριότητα για την Επιτυχία σας.

Στοιχεία επικοινωνίας

Παπαδοπούλου Γιώτα

Τηλ: 6942 675880

E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Παναγιωτής Κωνσταντίνος

Τηλ: 6988 606102

E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rama - Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing & Arhatic Yoga - Τραπέζι 7

Rama Praning HealingTo Pranic Healing του Master Choa Κok Sui είναι ένα απλό όμως πανίσχυρο και αποτελεσματικό σύστημα  ενεργειακής θεραπείας (no-touch) χωρίς σωματική επαφή, το οποίο βασίζεται  στη θεμελιώδη αρχή ότι το ανθρώπινο σώμα είναι μια «αυτοθεραπευόμενη οντότητα», έχει δηλαδή την δυνατότητα να αυτοθεραπεύεται.

Το Pranic Healing αξιοποιεί την ιδιότητα αυτή της αυτοθεραπείας και παρέχοντας ζωτική ενέργεια (prana) στο σημείο του σώματος, που πάσχει, ενισχύει και επιταχύνει τη θεραπευτική διαδικασία, χωρίς να επιδιώκει να αντικαταστήσει τη συμβατική ιατρική αλλά να την συμπληρώσει.

Το Pranic Healing  επιδρά στο βιο-ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ανθρώπου, γνωστό ως «αύρα», η οποία έχει τη μορφή και το σχήμα του φυσικού σώματος. Αυτό το βιοπλασματικό σώμα απορροφά τη ζωτική ενέργεια και τη διανέμει στα όργανα και στους αδένες.  Κατ’ αυτό τον τρόπο καταπολεμώνται  οι ασθένειες, οι οποίες εμφανίζονται αρχικά ως ενεργειακές διαταραχές στο ενεργειακό σώμα πριν εκδηλωθούν ως ασθένειες του φυσικού σώματος.

Επίσης το  Pranic Healing  αποτελεί μια πολύ αποτελεσματική μέθοδο όχι μόνο για τη θεραπεία ασθενειών,  όπως π.χ.  είναι οι αλλεργίες, το άσθμα, οι αρθρίτιδες και άλλες οργανικές παθήσεις,  αλλά και για την αντιμετώπιση  του άγχους, της κατάθλιψης, των εξαρτήσεων και των εθισμών.

Μπορείτε να μάθετε να χρησιμοποιείτε τις τεχνικές του Pranic Healing  για σας και τους αγαπημένους σας άμεσα και αποτελεσματικά.

Η Chiara Perfetti και ο Γιώργος Σταμούλης γνώρισαν και διδάχτηκαν το Pranic Healing του Master Choa Kok Sui ξεκινώντας πριν 10 χρόνια από την Ιταλία. Τo 2006 έφεραν το Σύστημα για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έτσι ιδρύθηκε ο «Rama - Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing & Arhatic Yoga» με κύριο σκοπό τη διάδοση και την εκπαίδευση στις τεχνικές και τις διδασκαλίες του Master Choa Kok Sui. 

Το 2008 έλαβαν την άδεια από τον  Παγκόσμιο Οργανισμό Pranic Healing (Institute of Inner Studies, Inc.) να διδάξουν το Pranic Healing στην Ελλάδα, και το 2011 στην Ουκρανία, στη   Ρωσία και στην Κύπρο.

Στοιχεία επικοινωνίας

Rama-Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing & Arhatic Yoga

Βασ.Σοφίας 21, Αγ. Ανάργυροι, 13561

Τηλ: 210 8547506 & 6938 880555

Site: www.pranichealing.gr

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ventsislav Marinov (Венцислав Маринов) - Τραπέζι 65

Ventsislav MarinovΙερή Γεωμετρία

Η Γεωμετρία είναι μια πρακτική επιστήμη που μελετά αποστάσεις, επιφάνειες και όγκους, ενώ η ιερή γεωμετρία επεκτείνεται σε όλες τις διαστάσεις της πραγματικότητας, ορατής και αόρατης. Περιλαμβάνει τα αρχικά σχέδια που ονομάζονται αρχέτυπα και με βάση τα οποία έχουν δομηθεί τα πάντα. Η ιερή γεωμετρία είναι το Φως, η Αρμονική Μουσική και το Σύμπαν.

Το Έργο μου

Η αγάπη που νιώθω και η συγκέντρωση που πετυχαίνω όταν φτιάχνω αυτές τις γεωμετρικές κατασκευές, αποτυπώνεται στο μέταλλο και στους κρυστάλλους και αυτό αυξάνει τη θετική επίδραση που ήδη εκπέμπουν τα κέντρα  από τη φυσική τους δομή. Αυτό τους δίνει κάποια δυνατότητα να καθαρίζουν ενεργειακά το χώρο στον οποίο βρίσκονται και να προστατεύουν τους ανθρώπους από αρνητικές δονήσεις. Ένας χώρος μπορεί να είναι ενεργειακά επιβαρυμένος από άσχημα γεγονότα που έχουν συμβεί εκεί στο παρελθόν ή και από γεωπαθητικά προβλήματα, όπως υπόγεια ρεύματα νερού, σεισμικά ρήγματα και αρνητικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία που δημιουργούνται από ηλεκτρονικές συσκευές, άλλες τεχνολογίες και ασύρματα δίκτυα.  Τα κέντρα αυτά αποτελούν επιστημονικά μετρήσιμη ασπίδα προστασίας σε όλα αυτά τα θέματα.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Ventsislav Marinov

211 4034835 &

Website: http://alkiona.net/

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

AM HEALTH - Τραπέζι 14

Amhealth

H AM HEALTH  ιδρύθηκε το 2006 από έμπειρα στελέχη του χώρου των συμπληρωμάτων διατροφής και γρήγορα εξαπλώθηκε στην ελληνική αγορά αντιπροσωπεύοντας σημαντικές εταιρείες όπως: 

Smile® (δυναμική σειρά συμπληρωμάτων διατροφής που συνδυάζει την Ελληνική επιστημονική γνώση με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές για την κατασκευή τους), Minami Nutrition  (ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο των Ω-3 λιπαρών οξέων), τη VSL#3 (τη μόνη εταιρεία με προβιοτικά που έχουν αποδεδειγμένη δράση τεκμηριωμένη με κλινικές μελέτες), την Enzymedica (εταιρεία η οποία προσφέρει τα πιο ισχυρά θεραπευτικά συμπληρώματα ενζύμων), τη Quinton (το Θαλασσινό Νερό είναι ένα εξαιρετικό μέσο για την εξισορρόπηση του οργανισμού έτσι ώστε να αναγεννά και να αναζωογονεί τα κύτταρα), τη North American Herb and Spice (ιδρύθηκε με την ιδέα ότι η τροφή από τις ανεπεξέργαστες ολόκληρες τροφές είναι το κλειδί για τη διατήρηση της βέλτιστης υγείας. Σήμερα αυτά τα θεμελιώδη ιδανικά χρησιμεύουν ως βάση για περισσότερα από 130 μοναδικά προϊόντα, συνθέσεις οι οποίες είναι εξαιρετικά θρεπτικές και φυσικά ισχυρές), τη Royal Green (τα οργανικά συστατικά είναι ένα δώρο της φύσης και η Royal Green είναι παθιασμένη να σας παραδώσει αυτή τη σοφία της φύσης), τη Pronatura (εναλλακτικά συμπληρώματα διατροφής σε προσιτές τιμές), τα Ανθοϊάματα Bach (εναλλακτική θεραπεία ψυχικών διαταραχών), τη Prewett’s (Βιολογικός Καφές Ραδικιού, Κουάκερ), την Organic Islands,Tα βιολογικά προϊόντα ORGANIC ISLANDS καλλιεργούνται στα πιστοποιημένα κτήματα, ιδιοκτησίας της εταιρίας, στο νησί της Νάξου, στις Κυκλάδες. Η καλλιέργεια πληροί όλες τις προδιαγραφές που προβλέπονται από την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, έτσι ώστε τα φυτά να είναι απαλλαγμένα από τοξίνες, φάρμακα και άλλα χημικά που χρησιμοποιούνται σε συμβατικές καλλιέργειες, την Acti-Σνακ είναι ένα υπέροχο νέο φάσμα φυσικών αποξηραμένων φρούτων, ξηρών καρπών και σπόρων που μεγιστοποιούν τις εγγενείς αξίες του κάθε συστατικού να ανταποκρίνονται στους ατομικούς στόχους διατροφής και αθλητικών δραστηριοτήτων - υδατάνθρακες για τα καύσιμα, ένας συνδυασμός πρωτεϊνών, υγιή λίπη και υδατάνθρακες για την αντοχή ή πρωτεΐνης για την ανάκαμψη - ιδανικό για εκείνους που έχουν έναν δραστήριο τρόπο ζωής.

Μελισσοθεραπεία: Γνωρίστε τις ευεργετικές ιδιότητες των προϊόντων της μέλισσας όπως μέλι, γύρη, πρόπολη, βασιλικός πολτός, ψωμί της μέλισσας, δηλητήριο της μέλισσας, εκχύλισμα προνύμφης κηφήνα. Η μελισσοθεραπεία προλαμβάνει μέχρι και 95% των ασθενειών.

Το επιστημονικό τμήμα της εταιρείας είναι έτοιμο να βοηθήσει τόσο εξειδικευμένα αιτήματα ενημέρωσης (που αφορούν ιατρούς, φαρμακοποιούς κ.λ.π.), όσο και απλούς καταναλωτές. Το τμήμα διανομής προϊόντων ήδη βρίσκεται στη Νο1 θέση με βάση τους χρόνους παράδοσης και την αποτελεσματικότητα εξυπηρέτησης. Σε περίπτωση που θέλετε περισσότερες πληροφορίες: 

www.amhealth.biz, ή καλέστε στο 210 5136008

 

Πάνος Αξιομάκαρος - Τραπέζι 17

KBANTIKH 1

Ο Πάνος Αξιομάκαρος, σπούδασε πολιτικός μηχανικός και οικονομολόγος. Εσωτερική καθοδήγηση όμως, τον ώθησε αρχικά στην κλασική ψυχολογία και στη συνέχεια στην ενεργειακή ψυχολογία, όπου αφιερώθηκε αποκλειστικά.

Ίδρυσε και διευθύνει από το 1989 το Ινστιτούτο Έρευνας Σκέψης & Συμπεριφοράς, και είναι international faculty member του Prenatal University. Ήταν εκπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο του University of Wisconsin-SPELI όπου δίδαξε Διαισθητικό Μάνατζμεντ.

Αφιερώθηκε δημιουργώντας το επιστημονικό πλαίσιο της υπερψυχολογίας και διαισθητικά προσέλαβε και υλοποιεί μεταξύ άλλων τις μεθόδους ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΔΙΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΔΙΝΗ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ, INTERNET BUSINESS THERAPY και OLYMPIAN LIFE COACHING.

Επίσης προσφέρει ως ανεξάρτητος σύμβουλος  ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Οι μέθοδοι του διατυπώνονται στα συγραφικά του έργα Η Τέχνη της Μάθησης, Το Σκεψιγράφημα και Η Κβαντική Δίνη Μεταμόρφωσης.

Εκλεγμένο μέλος του International Expert Advisory Committee on the Alzheimer's Report of the European Institute of Women's Health.

Φιλοξενεί στο γραφείο του στην Αθήνα το EGG, του Global Consciousness Project, του Princeton University.

Ως σύμβουλος διοίκησης ήταν συντονιστής του αναδόχου του έργου σίτισης του ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004.

Δημιούργησε το GENIUS-LAB. Προσφέρει καθημερινά αποτελεσματική ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλές σε επιχειρηματίες, ιδιώτες και παιδιά. Η εργασία του παρουσιάστηκε από τα ΜΜΕ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στοιχεία Επικοινωνίας 
ΜΠΟΛΕΡΟ ΜΕΠΕ
Σπύρου Τρικούπη 43, 10683 Αθήνα
2103847970 -
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής - Τραπέζι 3

AKADHMIA EL KINEZΗ Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής είναι ένας εκπαιδευτικός χώρος, ο οποίος έχει δημιουργηθεί για να στεγάσει και να υλοποιήσει ένα πολύπλευρο εκπαιδευτικό όραμα που οι βασικές του πλευρές είναι:

1. Η αναβίωση της αρχαίας ελληνικής ιατρικής σκέψης και πρακτικής καθώς και η άμεση εφαρμογή της για την επίτευξη της Υγείας, δημόσιας και ατομικής.

2. Η καλλιέργεια και διάδοση της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής καθώς και ο συγκερασμός της με την Αρχαία Ελληνική Ιατρική.

3. Η εκπαίδευση θεραπευτών με ήθος και θεραπευτικές δεξιότητες προσανατολισμένα στην εξυπηρέτηση των αναγκών του πάσχοντα για την γέννηση μιας καινούργιας εποχής ως προς την έννοια της θεραπείας.

4. Η μελέτη όλων των παραδοσιακών ιατρικών συστημάτων του κόσμου (Ινδική, Θιβετανική, Αραβική, Αφρικάνικη και Ινδιάνικη Ιατρική). Επίσης, η μελέτη του σύγχρονου δυτικού ιατρικού συστήματος για την αποφυγή λαθών αλλά επίσης για τις πολύτιμες γνώσεις που φέρει.

Η Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής  λειτουργεί από το 2004 στην Κηφισιά και στο Θησείο και προσφέρει:

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Βελονισμός για όλους (ιατρούς και μη), Βοτανοθεραπεία (Ελληνική & Κινέζικη), Διατροφή με βάση την Ιπποκρατική Ιατρική καθώς και την Π.Κ.Ι, Θεραπευτικές τεχνικές Μάλαξης: Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Tuina, Rejuvance, Thai Massage, Creative Healing, Ayurvedic Massage, Ολιστική και Λεμφική Μάλαξη, Βεντούζες κ.α., Φυσική καλλιέργεια και συλλογή βοτάνων, Ομοιοπαθητική, Μελλισοθεραπεία, Αστρολογία, Κρυσταλλοθεραπεία, Μετεκπαίδευση στην Π.Κ.Ι από καθηγητές του πανεπιστημίου του Tianjin και της Ιατρικής Σχολής του Πεκίνου.

ΕΡΕΥΝΑ: Αρχαία Ελληνική Ιατρική μέσα από την ανάλυση των κειμένων του Ιπποκράτη, Γαληνού, Θεόφραστου κ.α, Σύνδεση της Αρχαίας Ελληνικής με την Παραδοσιακή Κινέζικη ιατρική, Μελέτη των αρχαίων και βυζαντινών ιατρικών χειρογράφων (Παλαιογραφία), Ανάλυση των ιπποκρατικών κειμένων από το αρχαίο κείμενο.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ: Στους 2 χώρους της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ, στην Κηφισιά και στο Θησείο, προσφέρονται θεραπευτικές συνεδρίες από έμπειρους απόφοιτους της σχολής: Βελονισμός, Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Tuina, Ολιστική μάλαξη κ.α.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ: Στα πλαίσια του συγγραφικού έργου των καθηγητών της σχολής και όχι μόνο, δημιουργήσαμε φέτος έναν εκδοτικό οίκο με την επωνυμία "Ακαδημία". Κάποια από τα βιβλία μας απευθύνονται σε θεραπευτές και σε μυημένους στις εναλλακτικές θεραπείες αλλά και κάποια στο ευρύ κοινό.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Ιστοσελίδα: www.akadimia.gr

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ: Σωκράτους 24, 14561 Κηφισιά.

Τηλ: 210 8010111 & 210 8010680   Fax: 210 8088382

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Αμφικτύονος 12 & Πουλοπούλου 11851 Θησείο.

Τηλ: 210 3421088

Νέλλη Χατζηαθανασίου Bico life – Τραπέζι 78

bicolife

Στον χώρο μας εφαρμόζουμε τη μέθοδο του βιοσυντονισμού με τη συσκευή BICOMOPTIMA. Σκοπός της μεθόδου είναι η ανίχνευση και εξουδετέρωση των παραγόντων που προκαλούν επιβάρυνση στον οργανισμό, παρεμποδίζοντας την επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων.

Η συσκευή BICOMOPTIMA αναλύει τα ηλεκτρομαγνητικά σήματα που εκπέμπει το σώμα, διαχωρίζοντας τα υγιή από τα διαταραγμένα. Στη συνέχεια, αποστέλλει πίσω στο σώμα τα υγιή σήματα ενισχυμένα και τα παθολογικά αντεστραμμένα. Τονώνει έτσι τον οργανισμό και τον ωθεί στην αυτοΐαση.

Είναι ανώδυνη, ακίνδυνη και εξαιρετικά αποτελεσματική, αφού ανιχνεύει τις κρυμμένες αιτίες, οι οποίες προκαλούν την πάθηση.

Στοιχεία επικοινωνίας

Αγ.Κωνσταντίνου 82, Θεσσαλονίκη 56224, περιοχή Ν.Πολιτεία Ευόσμου

Τηλ: 2310 601146, 6944 657178

E-mail:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook: nelly xatziathanasiou

Ιστοσελίδα: www.bicolife.com  


Αστέριος Συλλόπουλος - Φυσικοθεραπευτής PNF, NDT, SI, ALLB - Τραπέζι 13

ASTERIOSΦυσικοθεραπευτής της Ελληνικής Εταιρείας για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, ειδικευμένος στην:

Ιδιοδέκτρια Νευρομυική Διευκόλυνση (PNF)

Νευροεξελικτική Αγωγή (NDT)

Αισθητηριακή Ολοκλήρωση (SI)

Εφαρμοσμένη εμβιομηχανική κάτω άκρων (ΑLLB)

Στην διάρκεια της έκθεσης, θα είμαι στη διάθεση του κοινού για να ενημερώσω και να απαντήσω σε απορίες σχετικές με την ειδικότητά μου και ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στην εμβιομηχανική παθολογία άκρου ποδιού, την παιδική μυοσκελετική ανάπτυξη και την παθολογική βάδιση.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ. & 6945 950946

E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Karma Gyaltsen ling - Τραπέζι 60

 Logos Karma Gyaltsen Ling

Το Κάρμα Γκυάλτσεν Λινγκ είναι ένα Βουδιστικό κέντρο που λειτουργεί από το 2006 και κάνει προσιτή στη Βόρεια Ελλάδα την αυθεντική και πολύτιμη διδασκαλία του Βούδα, η οποία ανθεί πλέον και στη Δύση, καθώς ανταποκρίνεται στις βαθύτερες ανάγκες του σημερινού ανθρώπου για εσωτερική γαλήνη και αυτογνωσία.

Στο χώρο μας γίνονται Ανοικτοί Εβδομαδιαίοι Διαλογισμοί και δίνονται τακτικά Βουδιστικές Διδασκαλίες, Σεμινάρια και Μυήσεις από Αναγνωρισμένους Δασκάλους από τη χώρα μας και το εξωτερικό.

Στοιχεία επικοινωνίας

Κάρμα Γκυάλτσεν Λινγκ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 24 (4ος όροφος),  54623 Θεσσαλονίκη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ,

Website: www.thessalonikibuddhistcenter.gr

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook: https://www.facebook.com/karmagyaltsenling?fref=ts

 ΥπερΝόησις - Τραπέζι 59

"Η λέξη ΥπερΝόησις αφορά τον ανώτερο νου σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο, είναι ο θεϊκός νους που συνυπάρχει και συνδημιουργεί ενωμένος με την καρδιά. Όλη η δημιουργία βασίζεται στην ενοποίηση της σοφίας του νου με την αγάπη της καρδιάς"

Είμαστε ένα μέσο επικοινωνίας και δικτύωσης, που έχει την πρόθεση να διαδώσει πολύπλευρη γνώση, μέσα από αλήθεια και καθαρότητα. Σκοπός μας είναι η θεραπεία, η ανάπτυξη και η εξέλιξη, του σώματος, της ψυχής και του πνεύματος, αρχικά του ίδιου μας του εαυτού και παράλληλα του συλλογικού. Όλοι προβάλλουμε με τον δικό μας τρόπο τη γνώση που οι άνθρωποι χρειάζονται για να ανακαλύψουν τον πραγματικό εαυτό τους.

Φιλοσοφία μας είναι η προσωπική εξέλιξη και η ενότητα μέσα από την ανθρώπινη ενδυνάμωση.

Δημιουργήσαμε την ΥπερΝόηση, γιατί πιστεύουμε πως όταν οι Άνθρωποι Ενώνονται με Αγάπη εκφράζοντας την αλήθεια τους, αλλάζουν τον εαυτό τους, την πραγματικότητα τους, την ίδια τους τη ζωή.

YperNoisis-logo 2Τα μέσα που επικοινωνούμε το σκοπό μας είναι:

 • Ιστοσελίδα (site) www.ypernoisis.gr
 • Διαδικτυακό ραδιόφωνο (Web Radio)
 • Ενημερωτικό δελτίο (Newsletter)

Με απεριόριστη εκτίμηση,

ΥπερΝόησις

Ιστοσελίδα: www.ypernoisis.gr

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Κουγιούτας Βάιος

Τηλ: 6979 51 21 31

Σπυράγγελος Βλαϊκούδης - Τραπέζι 20

Παρουσίαση Το Σύστημα του Ανθρώπινου Σχεδιασμού.

Ταξιδεύοντας βαθιά στα μυστικά των στοιχείων που μας αποτελούν, ανακαλύπτουμε ότι καθένας από εμάς έχει ένα μοναδικό Σχεδιασμό και έναν μοναδικό Σκοπό τον οποίο πρέπει να εκπληρώσει σ' αυτόν τον πλανήτη.

Αυτός προκύπτει από τη μελέτη του Ανθρώπινου Σχεδίου.

Οι γενετιστές ερευνούν τα μυστικά του DΝΑ, αλλά ο άνθρωπος είναι κάτι περισσότερο από ένα κρυμμένο μυστικό: είναι η εκδήλωση της συμπαντικής αρμονίας.

Κατά διαστήματα μέσα στην πορεία μας στον Χρόνο, κάποιος ανακαλύπτει ένα κλειδί, που ανοίγει ένα παράθυρο στην πεμπτουσία της ομορφιάς και του μυστηρίου του σύμπαντος που μας περιβάλλει. Για παράδειγμα, οι συμφωνίες του Μότσαρτ ή οι εξισώσεις του Αϊνστάιν.

Το Σύστημα του Ανθρώπινου Σχεδίου αποτελεί ένα τέτοιο Κλειδί.

Ξετυλίγοντας τα μυστήρια που κρύβονται μέσα στον γενετικό κώδικα του καθενός μας, το Σχέδιο αποδεικνύει πώς οι σκέψεις μας, τα συναισθήματα μας και οι επιθυμίες μας, αποτελούν μέρος ενός πανέμορφα ενορχηστρωμένου συνόλου.

Αν κάποιος αναγνωρίσει ξεκάθαρα το δικό του μέρος, τον ρόλο του στην ζωή και τον ζήσει, αυτό σημαίνει ότι εκφράζει την μοναδικότητα του χωρίς κανένα φόβο και δισταγμό.

Το αποτέλεσμα είναι η ζωή να γίνεται πλουσιότερη, απλούστερη και πολύ πιο εύκολη από ότι φανταστήκαμε ποτέ.


Παρουσίαση του Ανθρώπινου Σχεδίου από τον Σπυράγγελο Βλαϊκούδη.
Πιστοποιήσεις Δασκάλου:
PTLI: Βασική Ανάλυση, PTLII: Σχέσεις και Κύκλοι, PTLIII: Διαβάσματα Ενσαρκωτικών Σταυρών, PTLIV: Professional Mentor, Rave ABCs, Rave Cartography
Πρόσθετες Πιστοποιήσεις:
Ειδικός στην Οικογενειακή Ανάλυση, Rave Κοσμολόγος, Αναλυτής Πρωταρχικού Συστήματος Υγείας, Αναλυτής Rave Ψυχολογίας, Μεταφοράς του Χρώματος.
Πιστοποιήσεις Αναλυτή: Ατομική
Rave Ανάλυση, Ανάλυση των Κύκλων της Ζωής, Ανάλυση Σχέσεων.


Στοιχεία επικοινωνίας

Ιστοσελίδα: http://www.humandesignhellas.gr/index.php

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τηλ: 23920 35158


Μαρία Φωτίου, Φρέσκα Σαπούνια – Fresh Soap – Τραπέζι 66

 

keriaΧειροποίητα σαπούνια Τέχνης και Αισθητικής από 100% υδρόφιλη γλυκερίνη, αιθέρια έλαια, βότανα, φρούτα, μπαχαρικά ή θεραπευτικά φυτά.

 

Τα βότανα μας φέρνουν σε επαφή με τη φύση, ενώ από τα αιθέρια έλαια αναδύονται ένα σωρό ιδιότητες για τον οργανισμό, όπως ηρεμία, τόνωση, ευεξία, φρεσκάδα κ.ά.

Εκτός των άλλων τα σαπούνια μας από καθημερινά χρηστικά προϊόντα, μοιάζουν να είναι μοναδικά δημιουργήματα τέχνης.

Προσπαθώντας λοιπόν να αναδείξουμε το κάθε σαπούνι και προσθέτοντας σ’ αυτό φυτικά χρώματα που χρησιμοποιούνται ευρέως στην ζωγραφική, δημιουργούνται διάφορα μορφώματα με εξαιρετικά και πολυποίκιλα εικαστικά σχέδια!

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ: 6976 580493

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook: https://www.facebook.com/FreshHandmadeSoap

 

 

Χρήστος Καϊσούδης, Βιοκαλλιεργητής – Φυσικοθεραπευτής - Τραπέζι 66

 

 

votaniaΚτήμα Θετική Δόνηση

 

Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι τα βότανα μπορούν να αντικαταστήσουν τον γιατρό ή τα φάρμακα, όπου χρειάζεται.

Ωστόσο είναι γνωστό ότι τα βότανα και τα εγχύματα, καταπλάσματα και λουτρά ενισχύουν και τονώνουν τον οργανισμό μας δρώντας προληπτικά και βοηθητικά σε μια σειρά ήπιων παθολογικών καταστάσεων.

Γι’ αυτό λένε…. οι καλές σκέψεις είναι ρίζες, τα καλά λόγια είναι τα άνθη και οι καλές πράξεις είναι οι καρποί.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας

 

Τηλ: 2382 025349

 

 

 

Θεουργικό Εργαστήρι ΤΑΩΣ - Tραπέζι 11

logo θεουργικοΤο Θεουργικό Εργαστήρι ΤΑΩΣ αποπειράται να επαναπροσδιορίσει την ψυχοθεραπεία ως μια καταφατική, κοινοτική και αισθητική επέμβαση, και την αυτοπραγμάτωση ως μια αμιγώς βιωματική τροπή προς το μυστηριακό πυρήνα της πνευματικότητας.

Θεραπεύουμε με τη δύναμη του διονυσιακού οίστρου, με την ένταξη του αποξενωμένου ατόμου στο αναπτυσσόμενο δίκτυο της κοινότητάς μας και μέσω του ριζοσπαστικού αποπρογραμματισμού της νόησης. Λειτουργώντας ως όμιλος ψυχοθεραπείας και αυτοπραγμάτωσης και χρησιμοποιώντας τη δημιουργική δύναμη των καταφατικών πειραματισμών, εγγυόμαστε την άμεση ανακάλυψη του όντως υπαρκτού Μυστηρίου.

Το Θεουργικό Εργαστήρι ΤΑΩΣ είναι ένα πρωτότυπο εγχείρημα μιας νομαδικής λογικής: παρέχουμε μια σειρά από εξειδικευμένες υπηρεσίες σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο και διοργανώνουμε ειδικές διημερίδες, τόσο στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, με ποικίλες δραστηριότητες που αποσκοπούν στην προετοιμασία του ψυχονοητικού μας σώματος, την εμψύχωση, την αυτοπραγμάτωση και την επαφή με μια ευρύτερη ψυχική οικολογία. Το πρόγραμμά μας, το οποίο εμπλουτίζεται συνεχώς και με άλλες παρεμφερείς ενασχολήσεις, συμπεριλαμβάνει :

Διαδικτυακές ατομικές Συνεδρίες Σαμανικής Ανέλκυσης - Ψυχοδυναμική/Καταφατική Προσέγγιση

Ατομικές Συνεδρίες Υπερατομικής Συμβουλευτικής

Ατομικές Συνεδρίες Οιωνοσκόπησης

Ταντρική Γιόγκα και Διαλογισμό

Διονυσιακή Ψυχαγωγία, Σαλόνι Ελεύθερης Έκφρασης και Θεατρικά Δρώμενα

Ατομικές και Ομαδικές Σαμανικές Συνεδρίες

Ψυχονοητική Τεχνολογία Εγκόσμιας Νοοτροπίας & Πρακτική Εφαρμογή Συμπαντικών Νόμων

Ομαδικές και Ατομικές Σαμανικές Τελετές

Διαδικτυακές Συνεδρίες Φιλοσοφίας επί της Σύγχρονης Αναστοχαστικότητας βασισμένες στο σύγγραμμα Επανάσταση του Αυγερινού 

Διαλεκτικές Συζητήσεις - Προβολές Ντοκιμαντέρ

Διοργάνωση Φυσιολατρικών Εκδρομών

Πρόκειται για μια περιήγηση που στόχο έχει τη διάδοση ενός σημαντικού μηνύματος: ότι ήρθε η ώρα για αναγνώριση εκείνης της πολυπρισματικής Αλήθειας που απελευθερώνει τον άνθρωπο από παγιωμένες καταστάσεις και πεποιθήσεις, συνδέοντας τη βούλησή μας με πεδία ανώτερων δονήσεων. Μια πηγαία αυθόρμητη συλλογικότητα  και μια νέα μορφή ανθρώπινου βιώματος βρίσκεται προ των πυλών και απομένει πλέον στην καρδιά και τη διάνοια του καθενός μας να το αποκαλύψει. Δραστηριότητες όπως αυτές που διοργανώνουμε βοηθούν τα μέγιστα σε αυτό ακριβώς το βιωματικό ταξίδι, που δεν έχει απόλυτο προορισμό αλλά αρκείται στην αυτοτελή χαρά της ανακάλυψης.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μαρία Μαρνελάκη

E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

DEL’OR & - DETA ELIS - Τραπέζι 76

DELOR1DEL’OR και Νανοτεχνολογία

Πρόκειται για μοναδικά προϊόντα-καλλυντικά η δράση των οποίων βασίζεται σε νομούς της φυσικής και της νανοτεχνολογίας. Τα κατοχυρωμένα με παγκόσμια πατέντα καλλυντικά DEL’OR έχουν ειδική ενεργή φυσική δομή, με αποτέλεσμα να επιλύουν τα προβλήματα του δέρματος χωρίς την χρήση χημικών ουσιών.

Ολοκληρωμένο αποτέλεσμα DELΌR:

Λείανση των ρυτίδων και σμίκρυνση των πόρων - Αποχρωματισμός των κηλίδων και εξομάλυνση της όψης της επιδερμίδας - Απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων χωρίς να επηρεάζονται τα υγιή - Καθαρισμός από τοξίνες και ελεύθερες ρίζες - Μακροχρόνια ενυδάτωση και θρέψη - Μείωση των επίμονων κοκκινίλων (ροδόχρους νόσος) και της ψωρίασης - Βελτίωση της αιμάτωσης του δέρματος - Περιορισμός στην εμφάνιση νέων ρυτίδων.

DETA ELIS1DETA ELIS και Βιοσυντονισµός

Στο σώμα µας υπάρχουν διάφορες μορφές ενέργειας, µία από αυτές είναι και η ηλεκτρομαγνητική, η οποία εκφράζεται µε ταλαντώσεις.

Το μήκος κύματος της ταλάντωσης ενός υγιούς ανθρώπου είναι διαφορετικό από το μήκος κύματος της ταλάντωσης που θα έχει κάποιο άτομο µε κάποια παθολογική κατάσταση. Όταν το σώμα ασθενεί οι παθολογικές καταστάσεις μπορούν να γίνουν αντιληπτές από κάποια συσκευή, n οποία έχει την δυνατότατα να παράγει ένα υγιές κύμα ακριβώς αντίθετο από το παθολογικό κύμα (σαν να βάζαμε έναν καθρέφτη).

Έτσι δημιουργείται «συντονισµός». Με τον τρόπο αυτό επέρχεται µία εξισορρόπηση της ενέργειας του οργανισμού, εξουδετέρωση του παθολογικού κύματος και υποβοήθηση στην θεραπεία της ασθένειας, γρήγορα, αποτελεσματικά και ακίνδυνα.

OrganogoldΜια υγιέστερη εναλλακτική λύση καφέ

Στο τραπέζι μας θα σερβίρεται δωρεάν οργανικός καφές με εκχύλισμα Ganoderma ο οποίος μας παρέχει περισσότερη ενέργεια και δύναμη, διαύγεια και ευεξία. Βοηθά να κρατήσει το βάρος σας σε ισορροπία, να αφαιρέσει τις τοξίνες του σώματος και πολλά άλλα! Κάνετε την αλλαγή στον καφέ και απολαύστε ένα φλιτζάνι Organogold συνδυάζοντας απόλαυση και υγεία.

Στοιχεία επικοινωνίας Ανεξάρτητων Συνεργατών:

www.del-or.com & www.deta-elis.com

Χριστόφορος Φέκκας τηλ. 00357 96424502 http://www.medical-cyprus.com/

Ηρόδοτος Νικηφόρου τηλ. 00357 99679757 email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

                                                                                       Μαρίνος Γεωργίου τηλ. 00357 99446816, 00357 22720670  http://detaelis.co/

ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΖΙΝΕΝΓΚ ΤΣΙΓΚΟΓΚ –Τραπέζι 12

Χρυσή Χαντζαρίδου - ΜπέρουΤη δυνατότητα να ενημερωθούν για την κινεζική αυτοθεραπευτική μέθοδο Ζίνενγκ Τσιγκόγκ, που μέσα από απλές κινήσεις ανοίγει τον δρόμο για τη βελτίωση της υγείας, τη μείωση του άγχους, την αύξηση της συγκέντρωσης και την τόνωση των ταλέντων και της αυτοπεποίθησης, θα έχουν όλοι οι επισκέπτες, μέσα στο πλαίσιο δωρεάν παρουσίασης και κατά τη διάρκεια του διήμερου φεστιβάλ Alterscope, από τη Χρυσή Χαντζαρίδου-Μπέρου.

Aναρίθμητες έρευνες στη Κίνα και διεθνώς (300.000 ασθενείς θεράπευσαν 180 διαφορετικές ασθένειες) απέδειξαν ότι η πρακτική του Ζίνενγκ Τσιγκόγκ βελτιώνει τη λειτουργία των πνευμόνων, την μεταφορά οξυγόνου στα κύτταρα, βελτιώνει την λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος, καθιστά τους καρδιακούς μυς ικανότερους, αυξάνει τα πεπτικά υγρά, άρα βελτιώνει και τον μεταβολισμό, ρυθμίζει τις εσωτερικές εκκρίσεις και ισορροπεί τους αδένες, αυξάνει την οστική πυκνότητα, βελτιώνει την ελαστικότητα των οστών, καθυστερεί την γήρανση και αυξάνει τη μακροζωία.

Η Χρυσή Χαντζαρίδου-Μπέρου είναι κάτοχος Κινεζικής Πιστοποίησης στην εκπαίδευση Ζίνενγκ Τσιγκόγκ (επίπεδο 1-2) και στην Ενεργειακή του Θεραπεία (επίπεδο 1) , καθώς και Διευκολυντής Συμπαντικής Ενέργειας. Εργάζεται στην Αθήνα και στην επαρχία, όπου και εκπαιδεύει ολιγομελείς ομάδες , οργανισμούς κλπ, ατομικές συνεδρίες.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ιστοσελίδα: www.berou.gr

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.                      

Τηλ: 6936 684868 & 210 6513681

 

 

Carine Vloemans - Τραπέζια 28 & 29

Carine Vloemans1Αποκτήστε υγεία και ευεξία σε ευχάριστο περιβάλλον, στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Η φιλοσοφία του κέντρου IASIS βασίζεται στην ολιστική φιλοσοφία πως ο άνθρωπος αποτελείται από σώμα, ψυχή & πνεύμα. Προσφέρεται ένα ευρύ φάσμα θεραπειών και προσεγγίσεων για μια ολιστική λύση για το δικό σας πρόβλημα.

Rejuvance- μασάζ προσώπου

Κοσμητικός Βελονισμός Προσώπου

Πνευματικός Βελονισμός

Για περισσότερες θεραπείες, σεμινάρια και λεπτομέρειες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.physioalternative.com

 

Carine Vloemans, φυσικοθεραπεύτρια/εναλλακτική θεραπεύτρια/δασκάλα θεραπειών & αυτογνωσίας (υγεία & ευεξία στο σώμα & ψυχή)

IASIS κέντρο φυσιοθεραπείας & εναλλακτικών θεραπειών

Αιγαίου 5 με Αίνου 1, Καλαμαριά

2310-448484, 6975-515710

FB: https://www.facebook.com/pages/IASIS-center-for-physiotherapy-alternative-therapies/138625566210714?fref=ts

www.youtube.com/vloemanscarine

PIERRE KOUZMENKO – ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΑΙ CHI CHUAN - Τραπέζι 30

Pierre Kouzmenko1Ο Pierre Kouzmenko ασχολήθηκε με υπερβατική γιόγκα και διαλογισμό από 14 ετών.

Σπούδασε Shotokan και Goju-Ryu Karate, επιπέδου μαύρης ζώνης και έλαβε μέρος σε πολυάριθμα περιφερειακά και εθνικά τουρνουά της Γαλλίας.

Από το 1988 ασχολείται με το τάι τσι τσουάν, σχολή γιάνγκ και το 1991 μαθήτευσε δίπλα στο δάσκαλο Meng Fu Yuan που διδάχθηκε από τον πολύ γνωστό δάσκαλο Fu Zong Wen.

Το 1994 πήρε το Κρατικό Δίπλωμα Εκπαιδευτή με ειδικότητα στο Τάι Τσι Τσουάν και Τσι Γκονγκ και ίδρυσε τη λέσχη παραδοσιακού Τάι Τσι Τσουάν στο Μπορντώ της Γαλλίας.

Την ίδια περίοδο και για δέκα χρόνια συνέχισε τη μάθηση της μεγάλης φόρμας με έντονη σπειροειδή κίνηση (Long Form 108), το Wu Ji Qi Gong (προσέγγιση του κενού μέσα από τη σιωπή), τους έξη θεραπευτικούς ήχους (Six Healing Sounds) και το Xiang Qi Gong (τσικόγκ των αρωμάτων).

Το 1997 ταξίδεψε στην Κίνα με τον δάσκαλο Meng Fu Yuan όπου έγινε δεκτός από τον διάσημο βουδιστή ιερέα Hai Kong.

Από το 2003 ζει και ασκείται στην Ελλάδα. Διδάσκει Tai Chi Chuan στη ΧΑΝΘ και στη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Είναι μέλος της Γαλλικής Ομοσπονδίας Tai Chi Chuan και Qi Gong.

Στοιχεία επικοινωνίας

Pierre KOUZMENKO - Τηλ: 6946 663860 - Facebook - Pierre Kouzmenko

 

Αφροδίτη – Φρέγια Παυλίδου  - Τραπέζι 73

Αφροδίτη Φρέγια Παυλίδου

Η Αφροδίτη – Φρέγια Παυλίδου  είναι πτυχιούχος Νομικής. Υπήρξε στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την μεγάλη αγάπη της τις ενεργειακές θεραπείες και την προσωπική ανάπτυξη. 

Είναι πιστοποιημένη θεραπεύτρια E.F.T., βιοενέργειας και REIKI Τeacher.

Λατρεύει και διδάσκει τον Νόμο της Έλξης.

Έχει γράψει το βιβλίο «365+1 ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ».

 

Είναι παντρεμένη με τον Τίμο Παυλίδη και έχει 2 μεγάλα παιδιά.

Κατάγεται από το Μεσολόγγι, μεγάλωσε στην Αθήνα και ζει στην Θεσσαλονίκη.

Πιστεύει, πως όπου πάει η σκέψη, πάει και η ενέργεια. Γι’ αυτό την κατευθύνει στην ευτυχία, στην υγεία και στην ευημερία, θεραπεύοντας τα σωματικά και ψυχολογικά μπλοκαρίσματα.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ: 6972 718903 

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Inspire Your Life – Τραπέζι 61

inspireyourlifeΤο InspireYourLife.gr είναι μία ιστοσελίδα που επικεντρώνεται στην Ολιστική Υγεία και Ευεξία.

Δημιουργήθηκε με στόχο να δώσει κίνητρα για μια ζωή πιο γεμάτη, πιο συνειδητή σε Σώμα, Νου και Ψυχή.

Τα άρθρα του και οι ολιστικές του εξατομικευμένες υπηρεσίες (Personalized Solutions) έχουν ως σκοπό να εμπνεύσουν τους αναγνώστες του για το πώς θα επιτύχουν την αλλαγή που αυτοί επιθυμούν, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Μάθετε πώς με φυσικές μεθόδους και κατάλληλες τεχνικές θα οδηγηθείτε σε:

Body

 • Απελευθέρωση από ασθένειες
 • Έλεγχο βάρους
 • Φυσική δύναμη και ευεξία
 • Πρόληψη/διατήρηση και επαναφορά της νεότητας
 • Ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς

Mind

 • Καθαρότητα σκέψης
 • Επίτευξη στόχων
 • Διαχείριση άγχους
 • Ενίσχυση αυτοπεποίθησης & αυτοεκτίμησης

Soul

 • Βελτίωση διάθεσης
 • Καλύτερες διαπροσωπικές σχέσεις
 • Συναισθηματική ευεξία
 • Αίσθημα ασφάλειας και πληρότητας

Αντλήστε επιπλέον έμπνευση μέσα από τις υπόλοιπες στήλες του InspireYourLife.gr:

Άνθρωποι, Δράσεις & Φράσεις που μας εμπνέουν, Inspiring Tips, Healthy Diet, Happy Hour, Events & Seminars, Πράσινη  Συνείδηση.

Το Health-Boutique.com του InspireYourLife.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής και αποτοξίνωσης ώστε να παραμείνουμε νέοι, να αντιστρέψουμε τη διαδικασία της γήρανσης και να εξασφαλίσουμε την ψυχοσωματική μας υγεία με ασφαλείς φυσικούς τρόπους χωρίς παρενέργειες.

Η Ζωή είναι γεμάτη όμορφα ερεθίσματα και περιμένουν να τα απολαύσουμε… αρκεί πρώτα να αφυπνιστούμε!

www. inspireyourlife.gr

www.health-boutique.com

www.facebook.cοm/inspireyourlife.gr

 Πέτρος Ελευθεριάδης - Τραπέζι 64

petrosΟ Πέτρος Ελευθεριάδης γεννήθηκε και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής και του Τμήματος Γαλλικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η ενασχόλησή του με την αστρολογία ξεκίνησε το 2004, αρχικά με μελέτη της ψυχολογικής αστρολογίας, αλλά πολύ γρήγορα τον κέρδισε η παραδοσιακή αστρολογία, με τη μεγαλύτερη σαφήνεια και τους αυστηρότερους κανόνες της. Ειδικεύτηκε στην ωριαία αστρολογία και κατέχει τον τίτλο του Qualified Horary Practitioner, ως απόφοιτος της The Olivia Barclay Horary Course, της πιο αναγνωρισμένης από τη διεθνή αστρολογική κοινότητα σειράς μαθημάτων ωριαίας αστρολογίας, με καθηγήτριά του την Barbara Dunn.

Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον δικτυακό τόπο stardome και υπήρξε αρθρογράφος στο περιοδικό Jupiter. Σήμερα προσφέρει αστρολογικές υπηρεσίες, παραδίδει μαθήματα ωριαίας αστρολογίας, είναι ένα από τα βασικά μέλη των Φίλων Αστρολογίας Θεσσαλονίκης και διαχειριστής στον δικτυακό τόπο www.astroscope.gr.

Στοιχεία επικοινωνίας

E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website: www.astroscope.gr

FB page: https://www.facebook.com/AstrologyThessaloniki

Blog: http://astrologyandlife.blogspot.gr/

 

 

 Αγρόκτημα Νταμάγκα - Τραπέζι 27

 

Αγρόκτημα ΝταμάγκαΜε βασικές αρχές την αξιοπιστία, τη συνέπεια και την ποιότητα, σας καλωσορίζουμε στο

"ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΝΤΑΜΑΓΚΑ".

Βρισκόμαστε στη Ζηλευτή Ν. Τρικάλων όπου δημιουργήσαμε την 1η βιολογική συγκαλλιέργεια υπό μετατροπή ελιάς με σπαθόχορτο (το γνωστό βάλσαμο) στην Ελλάδα.

Η αγάπη μας για τη γη μας δίνει εδώ και πάνω από 40 χρόνια τη δύναμη να παραμένουμε κοντά της, φροντίζοντάς την και απολαμβάνοντας τους καρπούς που μας χαρίζει πλουσιοπάροχα!

Η καινούρια καλλιέργεια του σπαθόχορτου (ypericum perforatum) είναι πράγματι πολλά υποσχόμενη, αλλά αυτό που μας ώθησε στην απόφαση να την επιχειρήσουμε, είναι η πεποίθησή μας ότι οι ευεργετικές του ιδιότητες (είτε ως αφέψημα, είτε ως σπαθόλαδο) θα γίνουν γνωστές σε όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας, προκειμένου αυτοί να επωφεληθούν από τη χρήση του.

Είναι ένα χρυσό δώρο του Θεού στον άνθρωπο που όμως δυστυχώς ο τελευταίος αγνοεί.


Το σπαθόλαδο που παρασκευάζουμε είναι εξαιρετικής ποιότητας αφού χρησιμοποιούμε αγουρέλαιο χαμηλής οξύτητας και φρέσκα άνθη σπαθόχορτου του αγροκτήματος (ασφαλής προέλευση).

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ: 6936 786847 & 24310 87186 & 2315 317901

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ιστότοπος:https://www.facebook.com/agroktimadamaga

 

 

Ελίνα Μαρμαρίδου - Τραπέζι 62

elina marmaridouΗ Ελίνα Μαρμαρίδου είναι θεραπεύτρια ολιστικών-ενεργειακών μεθόδων, τις οποίες εξασκεί συνδυαστικά, ανάλογα με την περίπτωση: Ρέικι Ουσούι και Καρούνα, Βιοθεραπεία, Καθαρισμός και Εξισορρόπηση των ενεργειακών κέντρων (τσάκρα),  Διαλογισμός (ομαδικός-ατομικός), Μούντρες, Καρτοθεραπεία, Θεραπεία με μπολ του Θιβέτ, Ανθοθεραπεία με αυστραλιανά ανθοϊάματα ή του Μπαχ, Αρωματοθεραπεία, Θεραπεία μέσω της ποιητικής έκφρασης, Σεμινάρια και  Συμβουλευτική Ρέικι. Μυήθηκε και εκπαιδεύτηκε στα περισσότερα από αυτά στο Παρίσι -επίσης στη Θεσσαλονίκη. Στη Βαρσοβία εκπαιδεύτηκε στον Χορό Άλμπατρος των Μαορί της Νέας Ζηλανδίας.

Σε ό,τι αφορά τις πανεπιστημιακές σπουδές της, είναι διδάκτωρ Μεταφρασιολογίας της Ανώτατης Σχολής Διερμηνέων και Μεταφραστών της Νέας Σορβόνης (ESIT - Paris III), με διατριβή στην αυτομετάφραση, και πτυχιούχος Γλωσσικών Επιστημών του πανεπιστημίου Marc Bloch-Strasbourg II.

Στο παρελθόν υπήρξε, για πολλά χρόνια, αρχικά, μεταφράστρια σε γραφείο που δημιούργησε η ίδια στη Θεσσαλονίκη και κατόπιν μεταφράστρια βιβλίων. Έκανε και ένα σύντομο πέρασμα, δύο ετών, από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, από την οποία παραιτήθηκε για να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην ενεργειακή θεραπευτική.

Έχει διδάξει (αυτο)μετάφραση και δημιουργική ποιητική γραφή, καθώς και θεωρία της μετάφρασης, σε πανεπιστημιακά τμήματα του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης. 

Γράφει λογοτεχνία εσωτεριστικού, θεραπευτικού, χαρακτήρα -κυρίως ποίηση διαλογισμού. Αυτομεταφράζεται στα γαλλικά.

Τα βιβλία της έχουν να κάνουν με την εξέλιξη της ψυχής προς ολοένα περισσότερο Φως. Έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα δεκατέσσερις ποιητικές συλλογές της, τρεις από τις οποίες είναι διατυπωμένες στα ελληνικά και γαλλικά. Επίσης, μία νουβέλα και δύο παραμύθια για παιδιά. Το ένα από αυτά κυκλοφορεί σε γαλλική αυτομετάφραση από εκδοτικό οίκο του Βελγίου. 

Συντονίζει (αυτο)θεραπευτικό εργαστήρι καθοδηγούμενου διαλογισμού και οραματισμού, ομαδικού ή ατομικού.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ.: 6944 766708 & 2310 220340 

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ιστοσελίδα: www.reiki-elina.com

Facebook: www.facebook.com/reiki.sti.thessaloniki

Μητροπολίτου Γενναδίου 14, κέντρο Θεσσαλονίκης

Συνεδρίες κατόπιν ραντεβού

 

Κυνόροδον - Τραπέζι 67

kynorodonΑναζητώντας την χαμένη γεύση

Όσο τα υβρίδια και τα μεταλλαγμένα κατακλύζουν την διατροφή μας τόσο νοσταλγούμε τη φυσική γεύση που χάθηκε. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ξαναγυρίσουμε στους άγριους καρπούς και τα βότανα που δεν καλλιεργούνται αλλά φυτρώνουν μόνα τους εκεί όπου είναι καλύτερα γι' αυτά. Που φυτρώνουν εκεί που τους ταιριάζει καλύτερα η σύσταση του χώματος, το υψόμετρο, η ποσότητα του ήλιου, ο αέρας. Γιατί η φύση ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά της.

Στα μονοπάτια του δάσους υπάρχει πάντα ένας θησαυρός. Ένας θησαυρός που έσπειρε μόνη της η φύση κι εμείς τα μετατρέπουμε σε προϊόντα με φυσική επεξεργασία και συντήρηση. Εμείς είχαμε την ιδέα να δείξουμε τον δρόμο για τον ωραίο, αυτοφυή και ενδιαφέροντα φυτόκοσμο της ορεινής Ελλάδας. Υπάρχει χώρος για όλους, αρκεί να έχουμε σεβασμό απέναντι στη φύση και τους ανθρώπους.

Στοιχεία επικοινωνίας

Ιστοσελίδα: http://kynorodon.blogspot.gr/

E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Κυνόροδον-φύσις-ουδέν-μάτην-ποιεί/550526208353229

 

 

Εργαστήρι Σχεδίου, Κατασκευής Ρούχων και Αξεσουάρ - Τραπέζι 67

taniaΣτο καλαίσθητο εργαστήρι σχεδίου, κατασκευής ρούχων και αξεσουάρ της Τάνιας Σαμαρά, που βρίσκεται στην ιστορική γειτονιά των οδών Παπαδοπούλου 19 & Βενιζέλου 33-37, στο Μπεζεστένι Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Μαρία Σαμαρά, δημιουργούν μοναδικά κομμάτια, κορυφαίας ποιότητας κι αισθητικής σε πολύ προσιτές τιμές και όλα χειροποίητα.

Η κατασκευή και η σύνθεση ρούχων και αξεσουάρ με ανακυκλώσιμα υλικά είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια της δουλειάς τους. Τα ανθεκτικά σακίδια “Kourtelatsa bags” τα οποία κατασκευάζουν από αγωνιστικά ιστιοπλοϊκά πανιά, ή η φούστα από τσουβάλι ρυζιού, είναι μερικά από τα δημιουργήματά τους, που γίνονται με πολύ μεράκι και αγάπη για την ραπτική.

Για πληροφορίες και παραγγελίες 

Κινητό: 6947 554458 

E-mail: dromeas5@otenet.g

Facebook:https://www.facebook.com/AteliePatronRouchaAxesouar

 

 

 

Αντώνης Ξηρουδάκης - Τραπέζι 79

bowtech logo 1Ο Ξηρουδάκης Αντώνης είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής της τεχνικής Bowtech από την ακαδημία Bowtech Αυστραλίας (Β.Τ.Α.Α.).

Θα παρουσιάσει και θα εξηγήσει πως δουλεύει η τεχνική Bowtech, καθώς και όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να δοκιμάσουν στο σώμα τους κάποιες ενδεικτικές κινήσεις για να αποκτήσουν σωματική εμπειρία πάνω σε αυτήν.

Το Bowtech είναι μια φυσική, ολιστική και μη επεμβατική μέθοδος θεραπείας, την οποία εμπνεύστηκε ο Tom Bowen στην Αυστραλία στα μέσα του 1950. Αποτελείται από μια σειρά ήπιων κινήσεων, μεγάλης ακρίβειας που εφαρμόζονται πάνω στον συνδετικό ιστό, με συγκεκριμένη σειρά. Μεταξύ των κινήσεων αυτών υπάρχουν ολιγόλεπτες παύσεις, ώστε να δοθεί χρόνος στο σώμα να χαλαρώσει και να ανταποκριθεί στην τεχνική.

Η τεχνική Bowen δεν πρέπει να συνδυάζεται με άλλες θεραπευτικές μεθόδους, διότι ακυρώνεται το ήπιο μήνυμα που στέλνει στο σώμα και ειδικά στο νευρικό σύστημα.

Ποιος μπορεί να ωφεληθεί από το Bowtech;

Εφόσον κάθε σώμα έχει την εγγενή ικανότητα της αυτοθεραπείας, το Bowtech είναι χρήσιμο για όλους. Καθώς οι κινήσεις είναι ιδιαίτερα απαλές είναι κατάλληλο για βρέφη, έγκυες, ηλικιωμένους, ασθενείς με χρόνιες διαταραχές, καθώς και άτομα με ειδικές ικανότητες. Τα αποτελέσματα του Bowtech είναι θεαματικά όσον αφορά στη θεραπεία αποκατάστασης αθλητικών, εργατικών και αυτοκινητιστικών ατυχημάτων ή άλλου είδους τραυματισμών. Το Bowtech μειώνει την περίοδο αποκατάστασης, ασχέτως πόσο παλιό ή πρόσφατο είναι το τραύμα. Επίσης πολλοί άνθρωποι με καλή υγεία απολαμβάνουν τακτικά την τεχνική Bowen, αποζητώντας περισσότερη αρμονία, περισσότερη ενέργεια και μία γενικότερη αίσθηση ευεξίας στο σώμα τους.

Ποιές καταστάσεις ανταποκρίνονται θετικά στο Bowtech;

-        Πονοκέφαλοι

-        Ημικρανίες

-        Ίλιγγοι

-        Ανισορροπίες της κροταφογναθικής άρθρωσης

-        Αυχενικό σύνδρομο

-        Πόνοι στον αυχένα, την πλάτη και τη μέση

-        Ανισορροπίες σπονδυλικής στήλης (κύφωση, σκολίωση)

-        Αναπνευστικά προβλήματα

-        Άσθμα Αλλεργίες

-        Αλλεργική ρινίτιδα

-        Δυσκαμψία ώμου

-        Παγωμένος ώμος

-        Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα

-        Επικονδυλίτιδες

-        Τενοντίτιδες

-        Ανισορροπίες και πόνοι λεκάνης, ισχίων, γονάτων και αστραγάλων

-        Διάστρεμμα

-        Κήλη

-        Πεπτικές διαταραχές

-        Οπισθοστερνικός καύσος

-        Προβλήματα ήπατος – χολής

-        Προεμμηνορυσιακό σύνδρομο

-        Ανισορροπίες περιόδου και άλλα γυναικολογικά προβλήματα

-        Προβλήματα προστάτη

-        Συμπτώματα άγχους και έντασης

-        Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης

-        Αθλητικοί και εργατικοί τραυματισμοί

Ο Ξηρουδάκης Αντώνης, διδάσκει την τεχνική τα τελευταία 4 χρόνια, και είναι πρακτικός της τεχνικής Bowtech 12 χρόνια.

Έχει σπουδάσει, Κινησιοθεραπεία, Κινέζικη ιατρική, Σωματική ψυχοθεραπεία, E.F.T, Life Coaching, Περιτονία, Αλχημεία της διατροφής, Ροηκότητα.

Στοιχεία επικοινωνίας

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τηλ: 6973 017487

 

Πόπη Βασσάλου – Τραπέζι 8

 popi vassalouΗ Πόπη Βασσάλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Πριν ακόμα τελειώσει το λύκειο γοητεύτηκε από την αστρολογία. Ήταν μια αφορμή για να ανακαλύψει σημαντικά στοιχεία του εαυτού της, αγαπημένων προσώπων, φίλων και αργότερα συνανθρώπων της.

Σπούδασε παιδαγωγική παράλληλα με την αστρολογία συνδυάζοντας αυτά τα δυο πεδία γνώσης που είχαν σχέση με την ψυχολογία του παιδιού και του εφήβου. Παρακολούθησε μια σειρά μαθημάτων στον Μιλτιάδη Μουτάφη όπως επίσης και διάφορα σεμινάρια στον Περικλή Καραμηνά και αλλού. Από το 2000 ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την αστρολογία. Ειδικεύεται πάνω στο γενέθλιο ωροσκόπιο ενηλίκων ή παιδιών, στις διαπροσωπικές σχέσεις, στο καρμικό ωροσκόπιο, στις προβλέψεις, στην ωριαία αστρολογία.

Συνεργάστηκε με τα περιοδικά «Ζωή και Ζώδια», «Jupiter» και σε διάφορα sites. Αυτήν την εποχή συνεχίζει να αρθρογραφεί στους Φίλους Αστρολογίας Θεσσαλονίκης: www.facebook.com./AstrologyThessaloniki και προσεχώς στο www.astroscope.gr

Πιστεύει ότι η μελέτη της αστρολογίας είναι το αντικλείδι για να μπορέσει κάποιος να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του, να καλλιεργήσει σωστά τα υπέρ του και να μειώσει τα αρνητικά του. Να κατανοήσει επίσης τον συνάνθρωπό του ώστε να αποκτήσει πιο ποιοτικές σχέσεις.

Η αποκρυπτογράφηση του γενέθλιου χάρτη μπορεί να προβλέψει αντιδράσεις, ταλέντα, κατάκτηση γνώσεων, δημιουργικότητα, να συμβάλλει στη συναισθηματική ισορροπία σε όλα τα στάδια της εξελικτικής πορείας ενός ανθρώπου.

Στο χώρο της έκθεσης του Alterscope θα παρέχει αστρολογικές υπηρεσίες στους ενδιαφερόμενους απαντώντας στα ερωτήματά τους. Ένας γενέθλιος χάρτης, μια συναστρία, μια καρμική αναζήτηση, μπορεί να φωτίσει σημεία του χαρακτήρα, αδιέξοδα που μπλοκάρουν την προσωπικότητα. Μπορεί να δοθούν άμεσες απαντήσεις για την πορεία μιας σχέσης, ενός δύσκολου προβλήματος ή ενός χαρμόσυνου συμβάντος.

Κινητό:   (+30) 6973 805429

E-mail:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(Skype): popi_vassalou

FB: https://www.facebook.com/popi.vassalou

Ελληνικό Παιδικό Χωριό – Τραπέζι 62

logo paidiko xorioΤο «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο είναι αναγνωρισμένο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα τη Θεσσαλονίκη.  Είναι ανεξάρτητο από Διεθνείς Οργανισμούς και φορείς,  δεν  έχει ιδρυματικό χαρακτήρα και είναι το πρώτο Ελληνικό Παιδικό Χωριό. Λίγα μόλις χιλιόμετρα από την πόλη της Θεσσαλονίκης, πάνω στην κορυφή του Φιλύρου, σ’ ένα τόπο ξερό, πετρώδη και κακοτράχαλο, όμως με μια υπέροχη θέα, «φύτρωσε» ξαφνικά μια μικρή, χρωματιστή πολιτεία: Το πρώτο «Ελληνικό Παιδικό Χωριό».  Τα οχτώ πρώτα σπίτια, ένα κτίριο διοικήσεως, μια εκκλησία. Αλλά και χιλιάδες δέντρα που άλλαξαν το τοπίο, που με τα μεγάλα του βράχια είναι κάτι μοναδικό.

Σκοπός του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού» είναι η μόνιμη και μακροχρόνια παροχή φροντίδας, μόρφωσης, στέγης και ψυχολογικής στήριξη των παιδιών στη βάση της Ελληνο-ορθόδοξης  Παράδοσης και των αρχών της Παιδαγωγικής και της Ψυχολογίας. Το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» επιδιώκει να προσφέρει τους βασικούς όρους της οικογενειακής ζωής σε παιδιά των οποίων οι γονείς είτε δεν υπάρχουν πλέον στη ζωή, είτε δεν μπορούν να διατηρήσουν την ευθύνη της γονικής μέριμνας για διάφορους λόγους. Ο σκοπός αυτός πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ανάπτυξης του παιδιού κατά το πρότυπο της οικογένειας που αποτελεί το θεμελιώδες κύτταρο της κοινωνίας. Με αυτό τον τρόπο επιδιώκεται η ψυχονοητική ανάπτυξη και κοινωνική ένταξη των παιδιών που έχουν χάσει την στήριξη αυτή και που είναι απαραίτητη για να ενταχθούν ως αυτόνομα και ολοκληρωμένα μέλη στην Ελληνική κοινωνία και ακολούθως στην Ενωμένη Ευρώπη.

Το πρόβλημα των παιδιών χωρίς οικογένεια ή παιδιών που τα κακομεταχειρίζονται, γονείς που δεν έχουν ούτε να τα θρέψουν είναι ίσως μεγαλύτερο από ότι ο μέσος πολίτης μπορεί να φαντασθεί. Πολλά παιδιά ζουν τα πρώτα χρόνια  της ζωής τους με στερήσεις και με τις χειρότερες συνθήκες διαβίωσης υφιστάμενα την εγκατάλειψη και πολλές φορές την εγκληματική συμπεριφορά των προσώπων του στενού τους περιβάλλοντος. Σ’ αυτά τα παιδιά το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο θέλει να χαρίσει μια αληθινή οικογένεια.

Στοιχεία επικοινωνίας

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ στο Φίλυρο,

Κ.Κεραμοπούλου 11 54622 Θεσ/νίκη

Ιστοσελίδα: http://paidikoxorio.gr/site/

Τηλ: 2310/233033 & 2310/677556

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. & This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Τσανγκ Κετζούν Στέλιος  - Τραπέζι 58

preview sofiaRollUp 80x200

 

Γιώργος ΔεμιρδεσλήςΤραπέζι 19

Μελίεργον

MELIERGON1Η εταιρία μας δραστηριοποιήθηκε στο χώρο του μελιού πριν από πέντε χρόνια σε ερασιτεχνικό επίπεδο με λίγες κυψέλες στο Χορτιάτη της Θεσσαλονίκης, προμηθεύοντας με μέλι την οικογένεια και τους φίλους μας. Η αγάπη μας για τη φύση σε συνδυασμό με την ενθάρρυνση από τους φίλους για την ποιότητα του προϊόντος μας, μας έπεισαν να διευρύνουμε τη δραστηριότητά μας και σε άλλα προϊόντα της κυψέλης. Η γύρη, η πρόπολη, το κερί, οι κηρύθρες και ο βασιλικός πολτός σιγά σιγά προστέθηκαν στη γκάμα των προϊόντων μας και από ερασιτέχνες γίναμε επαγγελματίες μελισσοκόμοι.

Η επιβράβευση των προσπαθειών μας ήρθε το 2013 με τη μορφή του πρώτου αστεριού μας στον διεθνή διαγωνισμό τροφίμων Great Taste Awards για το πευκόμελο και το δασόμελό μας.

Για το 2014 τα προϊόντα μας διακρίθηκαν στον ίδιο διαγωνισμό με δυο αστέρια το πευκόμελο και με ένα αστέρι το μέλι πορτοκαλιάς και το ρακόμελο που φτιάχνεται με ιδιαίτερη φροντίδα.

Σήμερα οι κυψέλες μας ταξιδεύουν ανάλογα με την εποχή από τη Θεσσαλονίκη στη Χαλκιδική για πευκόμελο, στα ορεινά δάση του Πάικου για δασόμελο και καστανόμελο, στα λιβάδια και τους οπωρώνες της Ηπείρου για ανθόμελο και μέλι πορτοκαλιάς. Η φροντίδα και η αγάπη μας σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που αποκτούμε χρόνο με το χρόνο μας κάνουν καλύτερους, πιο αποδοτικούς και πιο απαιτητικούς για να έχουμε πάντα την ίδια σταθερή υψηλή ποιότητα.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Γ. Δεμιρδεσλής

Ανδρέου Δημητρίου 28, Συκιές

Θεσσαλονίκη

Τηλ: 6983183207

Ε-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ιστοσελίδα:www.meliergon.gr


 

Θοδωρής Καλαμαράκης,  Ευαγγελία Καρανικόλα - Τραπέζι 21 & 22

AngelichealerAngelichealer

Άγγιγμα των Αγγέλων στην Ψυχή μας

Ευαγγελία Καρανικόλα

Γεννήθηκε και διαμένει στη Θεσσαλονίκη. Είναι Master Teacher του Usui Reiki και του Αγγελικού Reiki .

Η παρουσία των Αγγέλων ήταν πάντα αισθητή στη ζωή της. Έτσι oολοκλήρωσε τον διετή κύκλο των μαθημάτων της Αγγελικής Συμβουλευτικής και Θεραπευτικής της Ακαδημίας Κρύων, καθώς και Σεμινάρια Επικοινωνίας με Αγγέλους και Αναληφθέντες Διδασκάλους.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα Αγιογραφίας και Διαισθητικής Ζωγραφικής.

Στοιχεία επικοινωνίας

E-mail: evangelia@angelichealer.gr

Τηλ: 0030-6931016121

Ιστοσελίδα: www.angelichealer.gr

Θοδωρής Καλαμαράκης

Γεννήθηκε και διαμένει στη Θεσσαλονίκη

Είναι    Master Τeacher του Usui Reiki, και του Αγγελικού Reiki, έχει ολοκληρώσει το 3ο επίπεδο του E.F.T (Emotional Freedom Techniques) και το Basic επίπεδο του BEwell Science.  

Η πνευματική αναζήτηση τον οδήγησε σε σεμινάρια επικοινωνίας με Αγγέλους και Αναληφθέντες Διδασκάλους. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε το διετές πρόγραμμα της Ακαδημίας Κρύων, στην Αγγελική Συμβουλευτική και Θεραπευτική.

Στοιχεία επικοινωνίας

E-mail: thodoris@angelichealer.gr

Skype : kalamteo

Τηλ: . 0030-6931016120

Ιστοσελίδα: www.angelichealer.gr

 

Αντώνης Παυλίδης, Αναστασία Μουζίνα & Κοντραφούρη Παναγιώτα  - Τραπέζια 21 & 22

Just Leap

Just Leap

Αντώνης Παυλίδης

Γεννήθηκε και διαμένει στη Θεσσαλονίκη.Ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στον κόσμο των επιχειρήσεων, αλλά η αναζήτηση του για προσωπικούς λόγους τον οδήγησε σε αλλαγή πορείας της ζωής του.Παρακολούθησε ομάδα αυτογνωσίας και τελικά τον κέρδισε το NLP.Είναι NLP Practitioner, Time Line and Hypnosis Therapist.    

Στοιχεία επικοινωνίας

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τηλ: 6942 537970

Αναστασία Μουζίνα

Γεννήθηκε και διαμένει στη Θεσσαλονίκη. Είναι NLP Practitioner, Time Line and Hypnosis Therapist, Kundalini yoga Teacher, μυήθηκε στο Usuiκαι το Αγγελικό Reiki, έχει παρακολουθήσει το πρώτο επίπεδο EFT(Emotional Freedom Techniques) και το Basic επίπεδο του BEwell Science.  

Η πίστη της ότι η ζωή μπορεί να είναι καλύτερη και η αναζήτηση της για την δύναμη που σου δίνει η αυτογνωσία αλλά και νέοι τρόποι χρήσης του δυναμικού μας την οδήγησε σε διάφορες ομάδες και τελικά στην Ακαδημία Κρύων και ολοκλήρωσε τον διετή κύκλο των μαθημάτων της Αγγελικής Συμβουλευτικής και Θεραπευτικής της Ακαδημίας Κρύων, καθώς και Σεμινάρια Επικοινωνίας με Αγγέλους και Αναληφθέντες Διδασκάλους.

Αυτό τον καιρό εκπαιδεύετε στο Life Coaching.

Στοιχεία επικονωνίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τηλ: 6945 152555

Κοντραφούρη Παναγιώτα

Ζει και διαμένει στην Θεσσαλονίκη.

Είναι Ρεφλεξολόγος και Σύμβουλος Βελτίωσης.

Παρακολούθησε και ολοκλήρωσε το διετές πρόγραμμα μαθημάτων Ρεφλεξολογίας στην σχολή Life Therapy Academy, καθώς και το τριετές πρόγραμμα μαθημάτων Αυτογνωσίας, στην ίδια σχολή.

Στην συνέχεια, ολοκλήρωσε τον διετή κύκλο μαθημάτων Αγγελικής Θεραπευτικής και Συμβουλευτικής, της Ακαδημίας ΚΡΥΩΝ, καθώς και σεμινάρια Επικοινωνίας με Αγγέλους και Αναληφθέντες Διδασκάλους.

Είναι Master Teacher του Αγγελικού Reiki και έχει παρακολουθήσει μαθήματα Ζωγραφικής και Διαισθητικής Ζωγραφικής.

Στοιχεία επικοινωνίας

E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τηλ: 6977282063

 

"Πυρήν", Χειροποίητα κοσμήματα από σπόρους – Τραπέζι 9

PYRHN1Είμαστε ο Κώστας Γίδαρης και η Λυγία Μόζορα από την Καρδία Θεσσαλονίκης και κατασκευάζουμε χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από σπόρους.

Χρησιμοποιούμε σπόρους από την ελληνική φύση.

Η συλλογή, η αποξήρανση, η επεξεργασία και η σύνθεση γίνονται εξ ολοκλήρου από εμάς.

Συμμετέχουμε εδώ και πολλά χρόνια σε εκθέσεις οικολογικής γεωργίας και χειροτεχνίας σε όλη την Ελλάδα.

Φέτος μας έκανε την τιμή το μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Ηράκλειο Κρήτης να τοποθετήσει τα κοσμήματά μας.

Στοιχεία επικοινωνίας

''ΠΥΡΗΝ''
Χειροποίητα κοσμήματα από σπόρους

Καρδία Θεσσαλονίκης Τ.Κ. 57500

Τ.Θ. 175

Τηλ: 23920 64559 & 6947 231854

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook: Χειροποίητα κοσμήματα από σπόρους

 

 

Μαρία Τσίβριτς - Τραπέζι 10

MARIA TSIVRITS

Η Μαρία Τσίβριτς ασχολείται ενεργά ως θεραπεύτρια στο χώρο της Κοσμοενεργητικής εδώ και δέκα χρόνια, έχοντας λάβει μυήσεις στα ανώτερα επίπεδα σπουδών από τη δασκάλα της Τατιάνα Κι, στη Σχολή Πνευματικής Ανάπτυξης Κι στη Μόσχα.

Είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος της εταιρείας Bioentech στην Ευρώπη των μηχανημάτων Crownscopy και Aurabook, δημιουργημένα από το Βιοιατρικό Τεχνολογικό τμήμα του Τηλεπικοινωνιακού Πανεπιστημίου της Αγ. Πετρούπολης με σκοπό τη βελτίωση και αυτογνωσία, καθώς και την εξερεύνηση εναλλακτικών μεθόδων, όπως αύρα, chakras και επίδραση κοσμικών καναλιών. Το 2010 η Μαρία Τσίβριτς εισήγαγε στην Ελλάδα ως αποκλειστική αντιπρόσωπος της εταιρείας ZvukOM, η οποία λειτουργεί με βάση την Καναδική Ακαδημία Επιτυχίας «Αληθινός Δρόμος»  τη χρήση ηχητικών τεχνολογιών ως ψυχολογικό βοήθημα για την προσωπική ανάπτυξη, τη θετική σκέψη και πρόοδο.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διός 37, 16671 Βουλιαγμένη

0030 6937 799949 & 0030 2130 291166

Skype: Civric Maria

Website: www.spiritgrowth.gr

E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 

 

International Institute for Natural and Spiritual Healing, Dorothea Gerardis-Emisch - Τραπέζι 4

ΔΩΡΟΘΕΑ ΓΕΡΑΡΔΗ-EMISCHΗ  Dorothea Gerardis-Emisch έκανε σπουδές βασικής κλασικής ιατρικής και το 1994 πήρε μετά από κρατικές εξετάσεις την άδεια για εναλλακτική θεραπεύτρια. Ακολούθησαν διάφορες σπουδές σε εναλλακτικές θεραπείες (Master Reiki, Κρανιοϊερή Θεραπεία κ.α).

Από το 1992 ασχολείται με την Γεωπαθολογία όπου πήρε αργότερα την πιστοποίηση της σαν Γεωπαθολόγος από το Γερμανικό ινστιτούτο Γεωπαθολογίας.

To 1996 άνοιξε στην Αθήνα το ινστιτούτο εναλλακτικών θεραπειών της, όπου ξεκίνησε να κάνει σεμινάρια όπως «Καλύτερη Όραση Χωρίς Γυαλιά», «Εκπαίδευση στη Γεωπαθολογία», καθώς και μαθήματα Γιόγκα και ομαδικό διαλογισμό. Την ίδια χρονιά ασχολείται και με το ραδιόφωνο, όπου μέσα από την εκπομπή της συμβούλευε κόσμο σχετικά με θεραπείες και παρουσίαζε διάφορα θέματα σχετικά με πνευματικότητα και εναλλακτική ιατρική.

Όλα αυτά τα χρόνια εξέλιξε τεχνικές στις θεραπείες  και δημιούργησε τη μέθοδο της «Α.Ε.Τ.» (Apeiro Energy Therapy), έγραψε βιβλία και άρθρα σε περιοδικά που μεταφράστηκαν σε ξένες γλώσσες και επισκέπτεται τακτικά χώρες εκτός Ελλάδας, δίνοντας σεμινάρια και διαλέξεις πάνω στο αντικείμενο της.

Η Dorothea Gerardis-Emisch, Εναλλακτική Θεραπεύτρια, Ερευνήτρια, Γεωπαθολόγος, Συγγραφέας, Δασκάλα Πνευματικών Σεμιναρίων και Εκπαιδεύτρια στη Γεωπαθολογία είναι ιδρύτρια του «International Institute for Natural and Spiritual Healing» (1998), του Ελληνικού Ινστιτούτου Γεωπαθολογίας (2000) και ιδρύτρια του Πανελλήνιου Συλλόγου Γεωπαθολογίας (2003).  Τα βιβλία της σε Ελληνικές εκδόσεις: «Ένα βήμα μετά το κατώφλι», «Προστασία από τις γήινες & ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες», «Η επαφή με τα σωματοκύτταρα», «H Φόρμουλα Μεταστροφής - Μία Μέθοδος Αυτοβοήθειας και Θεραπείας για τη Νέα Εποχή».

Αυτό τον καιρό δίνει στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό Σεμινάρια για τα μάτια, για την Γεωπαθολογία και για τις καινούριες μεθόδους της. Παράλληλα ετοιμάζει το επόμενο βιβλίο της.

Στοιχεία επικοινωνίας

E-mail: dorogem@gmail.com

Τηλ: 6977 515733

 

Ακαδημία Πνευματικής Ανέλιξης - Τραπέζι 25

Ακαδημία Πνευματικής ΑνέλιξηςΗ Ακαδημία Πνευματικής Ανέλιξης είναι ένας εναλλακτικός χώρος εκπαίδευσης όπου μέσα από μια βαθιά προσωπική, εσωτερική αναζήτηση μπορούμε να βιώσουμε τη βαθύτερη επαφή με τον εαυτό μας και την αληθινή εσωτερική γαλήνη.

Βασικό αντικείμενο των μαθημάτων της Ακαδημίας είναι η μετάδοση διδασκαλιών που οδηγούν τη ζωή μας να γίνει πιο ουσιαστική και φωτεινή, πάντα μέσα στο πεδίο της καρδιάς και της Αγάπης!

Στην Ακαδημία διεξάγονται εκπαιδευτικά σεμινάρια ενεργειακής εξισορρόπησης με το Θεραπευτικό Σύστημα της Ιόχρου Φλόγας (Violet Flame Healing), μαθήματα Βιορυθμιστικής Κίνησης (Violet Flame Yoga), σειρές σεμιναρίων που αποσκοπούν στη θεραπεία και προσέλκυση αρμονικών σχέσεων, στο άνοιγμα της καρδιάς, στην ανώτερη επικοινωνία και άλλα ανώτερα σεμινάρια. Οργανώνονται επίσης εβδομαδιαίες ομάδες προσωπικής ανάπτυξης και πνευματικής ανέλιξης, καθώς και πνευματικά εργαστήρια και ταξίδια σε διάφορα μέρη της Ελλάδος.

Ενεργοποιώντας ολοένα και περισσότερο κόσμο να στραφεί στην προσφορά και την αλληλεγγύη, η Ακαδημία έχει ενεργή φιλανθρωπική δραστηριότητα, βοηθώντας και ενισχύοντας ομάδες ενεργούς αλληλεγγύης, στηρίζοντας οικονομικά, υλικά και ηθικά οικογένειες που έχουν ανάγκη, συμμετέχοντας και προσφέροντας σε δράσεις σίτισης αστέγων κ.ά.

Στα σεμινάρια και τα προγράμματα της Ακαδημίας μπορούν να συμμετάσχουν όλοι, ανεξαρτήτου ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου ή θρησκευτικών πεποιθήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.acadimiamas.gr

Ακαδημία Πνευματικής Ανέλιξης

Δωδεκανήσου 84, Πετρούπολη

Τηλ.: 2102630594, 6974338443

Email: info@acadimiamas.gr

FB: ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ

Flavon MAX - Τραπέζι 63

FLAVON

Τα προϊόντα Flavon είναι η Νέα γενιά στα συμπληρώματα διατροφής.

Είναι μία συμπυκνωμένη τροφή φρούτων και λαχανικών με 100% φυσικά συστατικά. Εξαιρετικά προϊόντα - που δεν περιέχουν σόγια, δεν περιέχουν χημικά ή συντηρητικά.
Απευθύνετε σε όλους, μικρούς και μεγάλους.

Τα προϊόντα Flavon είναι το απόλυτο βιοενεργειακό προϊών διατροφής σε μορφή Gel, κάθε βάζο περιέχει 7 με 11 συνδυασμούς φρούτων ή λαχανικών, σε ποσότητα περίπου 45 κιλών φρούτων ή λαχανικών, ανά βάζο.

Έχουν την υψηλότερη περιεκτικότητα δραστικού συστατικού (βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, φλαβονοειδή, μέταλλα) και 90% - 95% ποσοστό απορρόφησης από τον οργανισμό, υψηλότερο από κάθε άλλο συμπλήρωμα διατροφής.

Θα τα βρείτε σε έξι υπέροχες παραλλαγές, πέντε περιέχουν φρούτα και καλύπτουν ποικίλες ανάγκες της καθημερινότητας του καθένα μας συν ένα προϊόν λαχανικών για όλους.

Κατασκευάζονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με αυστηρές προδιαγραφές παραγωγής, TUV 22000, έτσι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα μόλυνσης με δυνητικά αλλεργιογόνα, όπως ξηροί καρποί, οστρακοειδή, γάλα, ιχθυέλαιο κλπ.

Όλα τα προϊόντα Flavon έχουν Πιστοποιητικά προϊόντος και παραγωγής:
ISO 22000, TÜV SÜD, HACCP, Non-GMO, All Natural, FDA, DSA, SGS, Kosher.
 

Στοιχεία επικοινωνίας

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Τηλ: 2310 69 20 26 & 6988 072 023

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook: FLAVON Hellas club

και σύντομα στην ιστοσελίδα μας: FLAVONMAX.GR


 Σοφία Αλεξιάδη - Τραπέζι 68

sofia alexiadiΗ Επανασυνδετική Θεραπευτική είναι ένας νέος τρόπος να βιώσουμε θεραπεία.  Είναι κάτι καινούργιο και εντελώς διαφορετικό από οποιαδήποτε άλλη μορφή θεραπείας και θεραπευτικής προσέγγισης υπάρχει.

Ο Δρ Ερικ Πέρλ είναι ο άνθρωπος που για πρώτη φορά "ξεκλείδωσε" τήν πρόσβαση σε ένα εντελώς καινούργιο φάσμα θεραπευτικών συχνοτήτων,  το οποίο είναι μοναδικό και πλήρως περιεκτικό, και είναι πλέον γνωστό ως το Επανασυνδετικό φάσμα συχνοτήτων. Ο ιδρυτής της Επανασύνδεσης και της Επανασυνδετικής Θεραπευτικής, Δρ. Ερικ Πέρλ, έχει φιλοξενηθεί από κορυφαίες εκπομπές, και από τις πλέον έγκυρες εκδόσεις, όπως την New York Times, καθώς και αναρίθμητες εκδόσεις παγκοσμίως.  Επίσης έχει μιλήσει μπροστά από ένα κατάμεστο Madison Square Garden, και έχει μιλήσει, μετά από πρόσκληση, στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Ο Δρ Ερικ Πέρλ ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους χειροπράκτες του Los Angeles, επί δώδεκα χρόνια,  όταν μία μέρα ασθενείς του άρχισαν να αναφέρουν ότι έλαβαν σημαντικές θεραπείες, από διαφόρων μορφών παθήσεις, όπως, σκελετικές κακώσεις, αρθριτικά, καρκίνο, γενετικές δυσμορφίες, και πολλές ακόμη.

Από τότε, κορυφαίοι επιστήμονες και ερευνητές από όλον τον κόσμο, έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στις εκπληκτικές θεραπείες που έχουν αναφερθεί ως αποτέλεσμα της Επανασυνδετικής Θεραπευτικής. Πρωτοπόροι επιστήμονες στην έρευνα για την Επανασυνδετική Θεραπευτική είναι οι,  Dr. Gary E Schwartz, Ph.D, University of Arizona, Director of Medicine, Neurology, Psychiatry, Psychology, Director of Laboratory for Advances in Consciousness and Health,  Dr William Tiller, Ph.D, physisist, Professor Emeritus στο Stanford University, συγγραφέας του Tiller-Einstein μοντέλουΘετικού-ΑρνητικούΧώρου/Χρόνου, συγγραφέας οκτώ βιβλίων, και περισσότερων από 250 επιστημονικών συγγραμμάτων, και,  Dr Konstantin Korotkov, Ph.d, Deputy Director of Saint Petersburg Federal Research Institute of Physical Culture, Professor of Computer science and Biophysics και Saint Petersburg Federal University of Informational Technologies, Mechanics and Optics, President of the International Union for Medical and Applied Bioelectrography.

Η Επανασυνδετική Θεραπευτική είναι η επιστροφή σε ένα ιδανικό επίπεδο ισορροπίας. Ο σκοπός είναι να αποκαταστήσει και να επαναφέρει την ισορροπία του ανθρώπου σε κάθε επίπεδο, στο συναισθηματικό, στο νοητικό, στο φυσικό. Η Επανασυνδετική Θεραπευτική είναι το αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης με το πλήρως περιεκτικό Επανασυνδετικό φάσμα συχνοτήτων, το οποίο αποτελείται από, ενέργεια,  φώς και πληροφορίες. Είναι  μετρήσιμο, και δυναμικό, και μπορούμε να το αισθανθούμε άμεσα.

Η Επανασυνδετική Θεραπευτική είναι μία άνετη, μη επεμβατική, Θεραπευτική προσέγγιση, στην οποία ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση. Όπως έχει παρατηρηθεί, τείνει να έχει μακροχρόνια και σημαντικά θεραπευτικά αποτελέσματα σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό παθήσεων.

Οι συστηματικές και μακροχρόνιες επιστημονικές έρευνες πάνω στην Επανασυνδετική Θεραπευτική, αποσκοπούν στην παρατήρηση, μέτρηση, και καταγραφή, διαφόρων παραμέτρων,  προκειμένου να εκφράσουν με νούμερα και ποσοστά,  τα αποτελέσματα των εξελικτικών αυτών συχνοτήτων. Τα αποτελέσματα,  όπως οι ίδιοι οι επιστήμονες αναφέρουν, είναι εντυπωσιακά. Τα συμπεράσματά τους δείχνουν πόσο σημαντικά είναι τα θεραπευτικά αποτελέσματα που έχει η Επανασυνδετική Θεραπευτική στην υγεία , στην φυσική,  ψυχική, και, στην συναισθηματική κατάσταση του ανθρώπου. 

Είναι μία πόρτα που ανοίγει και μας οδηγεί σε μια αναβάθμιση της υγείας μας, της συνειδητότητάς μας, και της ποιότητας της ζωής μας.

Στοιχεία επικοινωνίας

Σοφία Αλεξιάδη

Κινητό τηλέφωνο:    +306971711910

Σταθερό τηλέφωνο:  +302109681071

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ - Τραπέζια 71 & 72

1)BICOMOTIVE 5ος όροφος, Αρμάος Δημήτριος:

BICOMOTIVEBιοενέργεια, βιοσυντονισμός με συσκευή bicom optima.

H βιοσυντονιστική θεραπεία με τη συσκευή bicom optima είναι μια ολιστική φυσική μέθοδος, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες παθήσεις. Είναι ανώδυνη, ακίνδυνη και εξαιρετικά αποτελεσματική αφού ανιχνεύει τις κρυμμένες αιτίες, οι οποίες προκαλούν την πάθηση.

Κύριες εφαρμογές:

-Οξείες και χρόνιες αλλεργικές παθήσεις όπως εξανθήματα, ατοπική δερματίτιδα, άσθμα, αλλεργική ρινίτιδα.

-Οξείες και χρόνιες φλεγμονώδεις παθήσεις του στομάχου

-Σπαστική κολίτιδα, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.

-Αδυνάτισμα

-Ανίχνευση και θεραπεία τροφικών δυσανεξιών

-Λοιμώξεις, φλεγμονές, καταπολέμηση βακτηρίων, ιών, μυκήτων

-Διαταραχές ύπνου

-Εθισμοί

-Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης

-Εθισμοί(νικοτίνη, αλκοόλ, σοκολάτα κ.τ.λ.)

-Φοβίες

2)BIOENERGY THERAPY 7ος όροφος

Λύκου Ευαγγελία,Αχμανίδης Χαράλαμπος

BIOENERGY THERAPYΕναλλακτικές θεραπείες όπως:

1) Θεραπευτικό deep tissue μασάζ :στοχεύει στην απελευθέρωση από μπλοκαρίσματα και εντάσεις των βαθύτερων στρωμάτων του συνδετικού ιστού.

2) Ταϋλανδέζικο μασάζ : αρχαία παραδοσιακή μάλαξη που αποτελείται από πιέσεις κατά μήκος των ενεργειακών καναλιών του σώματος και συνδυάζεται με διατάσεις και ρεφλεξολογία. Χαλαρώνει, εναρμονίζει και ανακουφίζει από πόνους και εντάσεις και διευκολύνει την επανασύνδεση του σώματος με το μυαλό. Εφαρμόζεται πάνω από τα ρούχα.

3) Trigger point-θεραπευτική εντοβαθη μάλαξη

Υπάρχουν πολλά σημεία στους μυς που δίνουν, αντανακλαστικά έντονο πόνο. Ανακαλύπτοντας και ξεμπλοκάροντας αυτά τα σημεία, απαλλάσσεται το σώμα από ενοχλητικά συμπτώματα όπως πόνοι, δυσκαμψία μέσης και αυχένα, πονοκέφαλος, ίλιγγος κ.τ.λ

4) Ινδικό μασάζ κεφαλής :

Είναι μια τεχνική που επικεντρώνεται στο ενεργειακό ξεμπλοκάρισμα του οργανισμού, δίνοντας βαθιά χαλάρωση στα εσωτερικά όργανα αλλά και σε όλο το σώμα. Εφαρμόζεται στο τριχωτό της κεφαλής, στους κροτάφους, στη βάση του ινιακού οστού και στην περιοχή ανάμεσα στα μάτια.

5) Bowtech (μπόουτεκ)

Η τεχνική μπόουτεκ είναι μια ολιστική μέθοδος που επικεντρώνεται στην ικανότητα του σώματος να αυτοθεραπεύεται. Είμαστε όλοι μοναδικοί και έτσι τα συμπτώματα μας πιθανόν να μοιάζουν διαφορετικά. Υπάρχει ένας γιατρός που γνωρίζει ακριβώς τι χρειάζεται το σώμα μας και που βρίσκεται η αιτία όλων των συμπτωμάτων. Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ.

Μια συνεδρία αποτελείται από ήπιες κινήσεις οι οποίες γίνονται κάθε 2 λεπτά περίπου πάνω από τα ρούχα. Η συχνότητα είναι μια φορά την εβδομάδα. Η τεχνική μπόουτεκ θα αλλάξει την ζωή σας! Δώστε της μια ευκαιρία!Ακούστε την ψυχή σας!

6) Sotay-Εύκολη κίνηση

Είναι μια σειρά από τεχνικές που διορθώνουν το μυοσκελετικό σύστημα και τη σπονδυλική στήλη. Επιτυγχάνει επίσης άνοιγμα του εύρους κίνησης των αρθρώσεων και μυών.

7) Cupping-βεντούζες

Η θεραπεία με βεντούζες είναι μια μέθοδος όπου ένα δοχείο(συνήθως γυάλινο) εφαρμόζεται στην επιφάνεια του δέρματος. Βελτιώνει την κυκλοφορία και δημιουργεί τοπική στάση αίματος.

8) Moxibustion-Μόξα

Χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή κινέζικη ιατρική εδώ και 2000 χρόνια. Είναι ευρέως διαδομένη στα νοσοκομεία της Κίνας και σε κλινικές εναλλακτικής ιατρικής σε όλο τον κόσμο.

9) ΣΙΑΤΣΟΥ

Έχει βαθιές ρίζες στην παραδοσιακή κινέζικη ιατρική. Ο κύριος στόχος είναι να επαναφέρει την αρμονία και τη φυσική ροη της ενέργειας στον άνθρωπο, αυξάνοντας έτσι τις δικές του θεραπευτικές δυνάμεις.

10) Rejuvance-ρεζούβανς-φυσικό λίφτινγκ προσώπου

Σημαίνει αναζωογόνηση. Επειδή είναι μια ολιστική μέθοδος δε δρα μόνο στο σωματικό επίπεδο, αλλά και στο ψυχοδιανοητικό. Μέσω του προσώπου κάνουμε ένα φυσικό body work, φέρνοντας ισορροπία στη λειτουργία όλων των συστημάτων του οργανισμού, επειδή από το πρόσωπο περνούν μεσημβρινοί, τα λεγόμενα κανάλια ενέργειας του σώματος.

Ρωτήστε μας και για άλλες εναλλακτικές τεχνικές όπως: Ρεφλεξολογία, Detox spa (Μέθοδος αποτοξίνωσης), λεμφικό μασάζ και μασάζ κυτταρίτιδας, φυσικοθεραπεία για παιδιά, αρωματοθεραπεία, μασάζ κοιλίας-λεκάνης και παχέως εντέρου.

Στοιχεία επικοινωνίας

ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ.

Μ. Γενναδίου 6,54623 (Πλ. Άθωνος), Θεσ/νίκη

Τηλ: 2314021720 κιν. 6949674014,6984914968

 

 

Green Life - Τραπέζι 26

GREEN LIFE

PHYSIOREGULATION (ΦΥΣΙΟΡΡΥΘΜΙΣΗ)
Η σύγχρονη ολιστική θέαση της ανθρώπινης υγείας

Η Φυσιορρύθμιση - (PHYSIOREGULATION) αποτελεί την πιο νέα και εξελιγμένη ολιστική θεραπευτική μέθοδο, που βασίζεται στην πιο πρόσφατη έρευνα και γνώση σχετικά με την Ομοιοπαθητική, την Ομοτοξικολογία, την Φυτοθεραπεία, την Ψυχο-Νευρο-Ενδοκρινο-Ανοσολογία (P.N.E.I.), και τις εφαρμογές των συμπληρωμάτων διατροφής. Χρησιμοποιεί ως βασικό μοντέλο αξιολόγησης της ανθρώπινης υγείας την συνάρτηση, σύμφωνα με την οποία η τρέχουσα κατάσταση της υγείας ενός ανθρώπου είναι συνάρτηση τεσσάρων παραγόντων:

 1. Των Γενετικών προδιαθέσεων του οργανισμού του, βάσει του γονιδιακού του υλικού.
 2. Του τρόπου ζωής του (Εργασία, Διατροφή, Κίνηση, Προσλήψεις τοξικών υλικών κ.τ.λ.)
 3. Της ψυχο–νοητικής πραγματικότητας που έχει κατασκευάσει και των διάφορων συναισθηματικών μηχανισμών αντίδρασης που έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί στα διάφορα εξωτερικά και εσωτερικά ερεθίσματα.
 4. Της ηλικίας του.

Οι τέσσερεις αυτοί παράγοντες επηρεάζουν την λειτουργία του Ψυχο-Νευρο-Ενδοκρινο-Ανοσολογία (P.N.E.I.), και η απόκλιση αυτή αποτελεί την βάση της Ασθένειας.

“” Η ιατρική του μέλλοντος θα βασίζεται στον έλεγχο της ενέργειας του Σώματος…”” Ουίλιαμ Τίλερ– (κάτοχος βραβείου Νόμπελ)

Η φυσιορρύθμιση αναπτύσσει την

 • Συναισθηματική νοημοσύνη του Θεραπευτή
 • την σωματική αυτοεπίγνωση
 • την εκπαίδευση του νευρικού συστήματος
 • την αφύπνιση του ανοσοποιητικού συστήματος

Φυσιορρύθμιση είναι η νοημοσύνη της καρδιάς στην ιατρική φροντίδα

Η θεραπευτική σχέση εξασφαλίζει συναισθηματικό στήριγμα στον θεραπευόμενο και αποτελεί μια διορθωτική εμπειρία εναρμόνισης ως προς την υγεία

Η Αφύπνιση του Θεραπευτή

 • H Φυσιορρύθμιση είναι μια δυναμική σχέση όπου αλληλεπιδρούν οι προθέσεις του Θεραπευτή και του Θεραπευόμενου αλλά και οι περιορισμοί τους….

Ο θεραπευτής διδάσκει

 • Τι διαφορετικό πρέπει να κάνει ο θεραπευόμενος και αναζητά το γιατί δεν το κάνει;

-Θεραπευόμενος αναζητά την ενεργητική προσοχή

και εκπαιδεύεται στο να ανοίγει τον θεραπευτικό του κώδικα στην νεα ρύθμιση του σώματος που είναι η υγεία

Η Φυσιορρύθμιση και η Φυσιορρυθμιστική Θεραπευτική βελτιώνουν την δυνατότητα των Ιατρών, των Επαγγελματιών Υγείας και των εναλλακτικών θεραπευτών κάθε ειδικότητας να αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα την ασθένεια

Στοιχεία επικοινωνίας

GREEN LIFE

Λαοδηγήτριας 5, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ.54634

Τηλ: 2310 413880

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web Page:

 

Τεχνύαλος - Τραπέζι 5

 

texnyalos

«ΤΕΧΝΥΑΛΟΣ»: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Για ενήλικες και παιδιά

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟ… ΑΔΕΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ

Στο εργαστήρι «Τεχνύαλος» επινοήσαμε μία νέα τεχνική για τη διαμόρφωση και διακόσμηση της υάλου: «Λιώνουμε» την άδεια φιάλη στον φούρνο, την επεξεργαζόμαστε και τη διακοσμούμε μετατρέποντάς την σε ένα νέο χρηστικό ή διακοσμητικό αντικείμενο.

 • Οργανώνουμε δημιουργικές παρουσιάσεις και «καλλιτεχνικές δράσεις» που αφορούν στη ζωγραφική ή το κολάζ σε σχολεία, δήμους, Πανεπιστήμια, εντάσσουμε δε σε αυτές την πρακτική άσκηση, την ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης, τη γνώση, αλλά και εισαγάγουμε την Εικαστική θεραπευτική (αυτοσυγκέντρωση, έκφραση, επικοινωνία, δημιουργική απασχόληση, εξάσκηση, χαλάρωση, ηρεμία).   
 • Σε ό,τι αφορά στα επεξεργασμένα, χρηστικά αντικείμενα: Τα προωθούμε σε χώρους εστίασης , διασκέδασης ή άλλους χώρους. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μπολ για κράκερς ή ξηρούς καρπούς, για το σερβίρισμα μεζέδων ή και φαγητού, ως πιατέλες σερβιρίσματος τσιπς, σνακ, ως βάσεις για στικ ζάχαρης ή για ρεσώ.

Από κάθε φιάλη δημιουργούμε ένα νέο θέμα και δεν είναι μόνο η ιδέα να φτιάξουμε

ένα χρηστικό αντικείμενο, αλλά και το να προσθέσουμε στον χώρο φιλοξενίας τη "δική μας" νότα αισθητικής.

* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 15%

* ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΤΕΧΝΥΑΛΟΣ

Εφέσσου 25 - Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης

2310 908070/ Μαρία Χατζηαναστασίου

2311 207900/ 6984006121/ Ηλιάνα Αβραμίδου

https://www.facebook.com/texnyalos

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Su-jok - Τραπέζι 24

Τον 21ο αιώνα οι εναλλακτικές θεραπείες και η δυνατότητα αυτοθεραπείας καθιερώνονται στη συνείδηση και τον τρόπο ζωής μας. Το ενδιαφέρον για πληροφορία και προσιτή γνώση μεγαλώνει καθημερινά.

Το βιβλίο Σου-Τζοκ και Μόξα*, με τρόπο σύντομο, απλοποιημένο, μεθοδικό, προσιτό και ακίνδυνο για κάθε θεραπεία και ηλικία προορίζεται για τον καθένα που έχοντας ή μη έχοντας ιατρικές γνώσεις επιθυμεί να συμβάλλει στην πρόληψη και διατήρηση της υγείας του σε οικείο περιβάλλον.

Η θεραπεία Σου-Τζοκ, συγκεντρωμένη εξ’ ολοκλήρου πάνω στις παλάμες και τα πέλματα με την εντόπιση και ενεργοποίηση σημείων αντιστοιχίας για κάθε τετραγωνικό εκατοστό του σώματός μας, αρχίζει να κυριαρχεί παγκοσμίως. Κυκλοφορεί ήδη σε τέσσερις γλώσσες και δικαιολογημένα ορίζεται μία από τις πιο σημαντικές ιατρικές εφευρέσεις του 20ου αιώνα.

Ιδρυτής της θεραπείας Σου-Τζοκ, ο Νοτιοκορεάτης Γιατρός και Καθηγητής του Πανεπιστημίου Μόσχας Πακ Ζε Βου, στις πρώτες επιστημονικές ανακοινώσεις το 1987 ανάφερε, «Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να αποκτήσει γνώσεις απαραίτητες για την θεραπεία των και η δυνατότητα αυτοθεραπείας καθιερώνονται στη συνείδηση και τον τρόπο ζωής μας. Το ενδιαφέρον για πληροφορία και προσιτή γνώση μεγαλώνει καθημερινά.

Ο συγγραφέας Πλάμεν Ιβανώφ, τρέφοντας μεγάλο σεβασμό προς τον εφευρέτη της θεραπείας επιθυμεί να συνεισφέρει στην εκλαΐκευσή της. Ασχολείται εδώ και 20 χρόνια με το βελονισμό και έχει άδεια από το Διεθνή Σύνδεσμο Βελονισμού Σου-Τζοκ.

* Μόξα: θεραπευτικό πούρο βοτάνων που συνδυάζει ρεφλεξολογία, βελονισμό και αρωματοθεραπεία με εφαρμογή θερμότητας στα “σημεία αντιστοιχίας”.

Στοιχεία επικοινωνίας

Χριστίνα Μπιτζανάκη

Εκπαίδευση SU-JOK στα ελληνικά σύμφωνα με το πρόγραμμα της Διεθνούς Ακαδημίας Μόσχας

Τηλ: 2821050600, 6932 992389

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Χορηγοί επικοινωνίας

 

             

 

 

 

 

 

Joomla Templates by Joomla51.com