Εκθέτες Κύπρου 2017

 

 

ΠΛΑΝΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να δείτε πληροφορίες για τους εκθέτες μας

 2017 october 15     4mikro

 

 

 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το πλάνο.

 

ΕΚΘΕΤΕΣ

 

ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΑ - Ενεργειακά Χειροποίητα Κοσμήματα – Τραπέζι 1

ELENI PETROU2

Οι οργονίτες είναι χειροποίητες ενεργειακές δημιουργίες που απορροφούν την αρνητική ενέργεια, την μετατρέπουν σε θετική και την εκπέμπουν συνεχώς στον χώρο που τοποθετούνται, εξισορροπώντας τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες από κινητά, ασύρματα, οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Χρησιμοποιώντας οργονίτες/αιθερικούς μετατροπείς, καθαρίζεται την ατμόσφαιρα σας από τα Ηλεκτρομαγνητικά κύματα EMF κι έτσι μπορείτε:

- Να νιώσετε καλύτερα σωματικά και ψυχικά 

- Να βελτιώσετε τις σχέσεις στο σπίτι, το γραφείο ή σε όποιο χώρο τους τοποθετήσετε.

- Να έχετε καλύτερο ύπνο

Οι οργονίτες, επίσης,  βοηθούν στην γρήγορη ανάπτυξη των φυτών και στον καθαρισμό του νερού.

Ενεργειακά κοσμήματα φτιαγμένα με αγάπη, θετικότητα , θεραπευτικές προθέσεις και ενισχυμένα με δονήσεις από ανάλογη μουσική μελωδία ξεμπλοκάρουν τα chakras μας (ενεργειακά κέντρα), δημιουργώντας ευχάριστη συμπεριφορά και φτιάχνοντάς μας την διάθεση.

Στις συνθέσεις μας έχουν προστεθεί ημιπολύτιμοι λίθοι και μέταλλα ενωμένα όμορφα με ένα υλικό που συρρικνώνεται καθώς φτάνει στη τελική του μορφή, δημιουργώντας το πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο. Αυτό ενισχύει και ενδυναμώνει τις Ενεργειακές και θεραπευτικές ιδιότητες των κρυστάλλων καθώς μας προστατεύουν από τα EMF (Ηλεκτρομαγνητικά κύματα).

Στοιχεία επικοινωνίας

ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΑ

Ενεργειακά Χειροποίητα Κοσμήματα

Τηλ.: (00357) 97888567

E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.         

Facebook:  https://www.facebook.com/orgonites.electra/

 

 

DXN Pharmaceutical _Ανεξάρτητοι συνεργάτες – Τραπέζι 2

Logo de DXN

Η DXN Pharmaceutical είναι μια κορυφαία εναλλακτική φαρμακευτική εταιρία. Έχει έδρα στη Μαλαισία και δραστηριοποιείται στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά από το 2011.

Καλλιεργεί και παράγει στα πλαίσια της ανατολικής παραδοσιακής ιατρικής και βοτανολογίας εξαιρετικές υπερτροφές όπως τα θεραπευτικά μανιτάρια Ganoderma Lucidum, Cordyceps, Lion's mane. Επίσης παράγει και διανέμει στην παγκόσμια αγορά χυμό Νονι, Σπιρουλίνα, προϊόντα μέλισσας, προϊόντα προσωπικής περιποίησης με Γανόδερμα κ.α.

Από το 1993 παράγει τον αλκαλικό καφέ με βιολογικό Γανόδερμα, πράσινο τσάι με Γανόδερμα καθώς και άλλα εναλλακτικά ροφήματα.

Η DXN δημιουργεί τα προϊόντα της κάτω από πολύ αυστηρές προδιαγραφές, παγκόσμιες πιστοποιήσεις βιολογικής καλλιέργειας και άλλα ISO. Διαθέτει τη μεγαλύτερη φάρμα βιολογικού Ganoderma Lucidum στον κόσμο.

Η εξαιρετική ποιότητα των φυσικών υπερτροφών της, τα ασύγκριτα αποτελέσματα στον τομέα της υγείας, σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερα τις προσιτές τιμές την κάνουν να συγκαταλέγεται στις 25 μεγαλύτερες εταιρίες άμεσων πωλήσεων στον κόσμο με δικά της κέντρα διανομής σε 60 χώρες και διακίνηση των προϊόντων της σε 170 χώρες.

Η DXN δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη καταναλωτές των προϊόντων της να συνεργαστούν μαζί της στον τομέα του μάρκετινγκ αποκομίζοντας ιδιαίτερα σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Στοιχεία επικοινωνίας συνεργατών DXN

Γιαννούλα Πέτρου: τηλ. (00357) 99605210     

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Μαρία Παλαμά: τηλ. (00357) 99621918       

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Αφροδίτη Μάρκου: τηλ. (00357) 99100053     

E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Παναγιώτα Χριστοδούλου: τηλ. (00357) 99571269

E-mailThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Μιχάλης Μόζορας – Τραπέζι 8

Μιχάλης Μόζορας

Έκθεση γλυπτικής του Μιχάλη Μόζορα στο Alterscope με τίτλο

«ΟΥΡΑΝΟΠΕΤΡΕΣ ΑΓΑΠΗΣ»

Με τον αέρα αλλά και την αύρα της θάλασσας μέσα από τις θαλασσινές
πέτρες, ο Μιχάλης Μόζορας δημιουργεί γλυπτά αιθέρια, με κεντρικό άξονα αναφοράς
τους Αγγέλους, όπου στέλνει μηνύματα συμβολικά, μέσα από τις πανανθρώπινες αξίες της αγάπης, της ελευθερίας, της ειρήνης και του ανθρώπινου πνεύματος.

 

 

 Τραπέζι 9

 

 

 

Omtimes – Τραπέζι 10

ARXOS ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΤΙΜΕΣ

To Omtimes είναι ένα από τα πρωτοπόρα περιοδικά στο χώρο του Εναλλακτικού κόσμου με τεράστια επισκεψιμότητα και με άρθρα και συνεντεύξεις από κορυφαίες προσωπικότητες όπως οι Shirley Mc Lein, Doreen Virtue, Jeff Bridges, Keith Mitchell, Desmont Tutu, Deepak Chopra, Erich Von Daniken, Arriana Huffington, Alan Cohen, Noam Chomsky, Judith Orloff, Michelle Whitedove κ.α.

Το Omtimes είναι ένα περιοδικό συνειδητότητας που σκοπό έχει την εξύψωση του Πνεύματος και την ευρύτερη κατανόηση του κόσμου μας. Ύστερα από την Αγγλική και Ισπανική έκδοση έρχεται και στην Ελλάδα ως διαδικτυακή πύλη, περιοδικό και ραδιόφωνο με σκοπό πάντα την μεγαλύτερη το δυνατόν διάδοση του μηνύματος για ένα νέο κόσμο, δίνοντας φωνή σε σημαντικούς ξένους πνευματικούς ανθρώπους, αλλά και σε σημαντικούς Έλληνες που έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν μέσα από το περιοδικό μας, με ανθρώπους από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

Σκοπός μας δεν είναι μόνο τα λόγια, μέσα από το μη κερδοσκοπικό έργο του Humanity Healing Foundation βοηθούμε χιλιάδες παιδιά με τις εκστρατείες μας ενάντια στις ολοένα και αυξανόμενες επιθέσεις σε παιδιά Αλμπίνο στην Αφρική, υποστηρίζουμε εκατοντάδες ανθρώπους στο Πακιστάν να μπορέσουν να έχουν μία στέγη στη χώρα τους και στηρίζουμε τη γυναίκα της Αφρικής δίνοντας της πρόσβαση στην τεχνολογία.

Σας καλούμε να μας επισκεφθείτε και να μοιραστείτε μαζί μας ένα όραμα για περισσότερη ειρήνη, για περισσότερη αποδοχή και κατανόηση και περισσότερη ανθρωπιά που είναι η βάση κάθε πνευματικής έκφρασης. H Ελληνική έκδοση του Omtimes ανοίγει τις πόρτες της και με μεγάλη ικανοποίηση βλέπει ήδη κόσμο να συμμετέχει ενεργά στους σκοπούς της, με πιο σημαντικό τον 1ο επίσημο δια-θρησκευτικό διάλογο που άνοιξε το μήνα Σεπτέμβρη το περιοδικό μας μακριά από δόγματα, αλλά με αγάπη στην ουσία της πνευματικότητας που κάθε θρησκεία φέρει. Καλούμε όλους τους Πνευματικούς αγωνιστές να συμμετέχουν κι αυτοί σε μία ειλικρινή προσπάθεια αλλαγής του κόσμου.

Στοιχεία επικοινωνίας

Website: www.ellinika.omtimes.com

E-mail: ellinika@omtimes.com

Υπεύθυνος Ελληνικής έκδοσης: Χρήστος Άρχος

Τηλ.: (0030) 2117103433 & (0030) 6994191023

E-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 Τραπέζι 17

 

 

 

Χρύσα Ντζιούνη _ Forever Business Owner - Τραπέζι 20

NTZIOYNH

Η Χρύσα Ντζιούνη είναι Σύμβουλος Ευεξίας και Ομορφιάς, Manager σε ομάδες ατομικών επιχειρήσεων προώθησης προϊόντων Ευεξίας και Ομορφιάς μεγάλης Πολυεθνικής Εταιρίας (Forever Living Products).

Ενεργειακή Θεραπεύτρια Master Reiki Usui, Reiki Karsha Tei, Reiki Merkaba, Aγγελικό Ρέικι.

Έχει εκπαιδευτεί στο BCA στο τμήμα Marketing και Δημοσίων Σχέσεων και φοιτά στη Σχολή Αειζωίας της Διονυσίας Κλαρινετατζή.

Ομιλήτρια και συντονίστρια σε σεμινάρια ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού και επιχειρηματικότητας και καθοδηγήτρια ομάδων Διαλογισμού.  

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ρέικι.

Καλώς ήρθατε στο Aloehome

Συνεργάζομαι με την Νο1 Αλόη Βέρα στον κόσμο, την Forever Living Products. Σκοπός της επιχείρησής μου είναι να ενημερώνει τους καταναλωτές, για τις ευεργετικές ιδιότητες της Αλόης Βέρα στον ανθρώπινο οργανισμό και να προσφέρει τη δυνατότητα σε ΟΛΟΥΣ να χρησιμοποιούν αγνά, φυσικά, υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Τα προϊόντα μας δεν διακινούνται μέσω του κλασικού εμπορίου, δεν μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα λιανικής πώλησης.

Διακινούνται μέσω του επιτυχημένου πλάνου MLM Ομαδικού Μάρκετινγκ καταργώντας τους μεσάζοντες.

Επίσης σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για το επιχειρηματικό μας πλάνο και να επωφεληθείτε και εσείς.

Αν το ζητούμενο σας είναι η Ευεξία και η Οικονομική Ανεξαρτησία θα χαρώ πολύ να σας ενημερώσω.

Στοιχεία επικοινωνίας

Aloehome

Σόλωνος 31Α – Χαλάνδρι

Τηλ: 210 6811226

Κιν.: 6974 058958

Χρύσα Ντζιούνη - Forever Business Owner

Website: www.aloehome.gr

fb : aloehome

E-mail: info@ aloehome.gr

 

 

Αγγελική Βασιλοπούλου – Τραπέζι 21

 aggeliki vasilopoulou1

Αγγελικές Θεραπευτικές Αναδρομές

Ένα Θεραπευτικό Ταξίδι σε προηγούμενη ζωή, υπό την καθοδήγηση και εποπτεία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και όχι μόνο....

Κάποια πράγματα που συμβαίνουν στην ζωή μας, δεν μπορούμε να τους δώσουμε κάποια λογική εξήγηση. Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε  από πού προέρχονται κάποιες εμμονές, συμπεριφορές, θέσεις και  στάσεις ζωής ή δυσλειτουργίες στο σώμα μας, που μας κάνουν να μην είμαστε ευχαριστημένοι από την ζωή που ζούμε…

Οι Άγγελοι λένε ότι πολλά από αυτά τα φέρουμε από προηγούμενες ζωές, ή είναι τραυματικές εμπειρίες από την παιδική μας ηλικία, πολύ καλά κρυμμένες στα βάθη του υποσυνειδήτου, και είναι η ώρα τους ποια  να τα  θεραπεύσουμε!

Υπό την καθοδήγηση των Αγγέλων, πάμε πίσω να συναντήσουμε το γεγονός – το συμβάν, να βιώσουμε τα συναισθήματα που το συνόδευαν, για να το αλλάξουμε ριζικά, ώστε να επιστρέψουμε θεραπευμένοι.

με την Αγγελική Βασιλοπούλου

Διάρκεια Συνεδρίας: 60 - 90 λεπτά

Για ραντεβού στα τηλ: +357 99 174054 & +30 6956 203122

Από απόσταση μέσω Skype: angeliki.vassilopoulou

Ας γνωρίσουμε την Αγγελική, στην διαδρομή της με το Πνεύμα:

Από το 2002 η εσωτερική της αναζήτηση την οδήγησε σε χώρους αυτογνωσίας όπου παρακολούθησε Σεμινάρια Αυτογνωσίας και Reiki.

Παρακολούθησε και ολοκλήρωσε με επιτυχία τον κλάδο σπουδών στην Αγγελική Συμβουλευτική της Ακαδημίας Κρύων, και πήρε το Master Reiki. Απέκτησε επιπλέον ειδίκευση παρακολουθώντας βιωματικά σεμινάρια στην Σύνδεση και Επικοινωνία με Αγγέλους και Αρχαγγέλους, με τον Ανώτερο Εαυτό και τους Πνευματικούς Οδηγούς. Εξειδικεύτηκε επίσης στην διαδικασία της μετάβασης, στις Πλειάδειες Διδασκαλίες, στις Πλειάδειες Μυήσεις, και στην Πλειάδεια Κοσμολογία.

Από το 2011 με βάση την Αθήνα, κάνει συνεδρίες Αγγελικής Καθοδήγησης, Διαισθητικής Συμβουλευτικής και Αγγελικές Θεραπευτικές Αναδρομές καθώς ομιλίες και βιωματικά σεμινάρια επικοινωνίας και επαφής με Αγγέλους και Αρχαγγέλους.

Επίσης ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καιρών, κάνει σεμινάρια και συνεδρίες πάνω στα ειδικά θέματα όπου εμφανίζονται δυσκολίες και προκλήσεις για κάθε έναν από μας, όπως σεμινάρια και συνεδρίες ψυχικής άμυνας, πλούτου και ευημερίας, και θεραπευτικής.

Τον Οκτώβριο του 2014 δημιούργησε τα Ανοίγματα Ζωής, σχολή Πνευματικής Ενδυνάμωσης και Θεραπείας, και ξεκίνησε περιοδείες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος και της Κύπρου σε μηνιαία βάση με:

Βιωματικά σεμινάρια, Ομιλίες, Σεμινάρια Reiki, Ατομικές Συνεδρίες Αγγελικής Καθοδήγησης, Αγγελικές Θεραπευτικές Αναδρομές.

Τον Αύγουστο του 2016 μετακόμισε στην Κρήτη. Μένει στο Ηράκλειο και συνεχίζει τις περιοδείες της και στις άλλες πόλεις.

Στοιχεία επικοινωνίας

Αγγελική Βασιλοπούλου

Site: www.anoigmatazois.com & Ε-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

T: +357 99 174054, +30 6956203122 & +30 2810 528695

FB: Angeliki Vassilopoulou & Ανοίγματα Ζωής

Skype: angliki.vassilopoulou & Viber: +30 6956 203122

 

 

 

DEL’OR και DETA ELIS – Τραπέζι 22

delor detaelis

DEL’OR και Νανοτεχνολογία

Πρόκειται για μοναδικά προϊόντα-καλλυντικά η δράση των οποίων βασίζεται σε νομούς της φυσικής και της νανοτεχνολογίας. Τα κατοχυρωμένα με παγκόσμια πατέντα καλλυντικά DEL’OR έχουν ειδική ενεργή φυσική δομή, με αποτέλεσμα να επιλύουν τα προβλήματα του δέρματος χωρίς την χρήση χημικών ουσιών.

Ολοκληρωμένο αποτέλεσμα DELΌR:

Λείανση των ρυτίδων και σμίκρυνση των πόρων - Αποχρωματισμός των κηλίδων και εξομάλυνση της όψης της επιδερμίδας - Απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων χωρίς να επηρεάζονται τα υγιή - Καθαρισμός από τοξίνες και ελεύθερες ρίζες - Μακροχρόνια ενυδάτωση και θρέψη - Μείωση των επίμονων κοκκινίλων (ροδόχρους νόσος) και της ψωρίασης - Βελτίωση της αιμάτωσης του δέρματος - Περιορισμός στην εμφάνιση νέων ρυτίδων.

DETA ELIS και Βιοσυντονισµός

Στο σώμα µας υπάρχουν διάφορες μορφές ενέργειας, µία από αυτές είναι και η ηλεκτρομαγνητική, η οποία εκφράζεται µε ταλαντώσεις.

Το μήκος κύματος της ταλάντωσης ενός υγιούς ανθρώπου είναι διαφορετικό από το μήκος κύματος της ταλάντωσης που θα έχει κάποιο άτομο µε κάποια παθολογική κατάσταση. Όταν το σώμα ασθενεί οι παθολογικές καταστάσεις μπορούν να γίνουν αντιληπτές από κάποια συσκευή, n οποία έχει την δυνατότατα να παράγει ένα υγιές κύμα ακριβώς αντίθετο από το παθολογικό κύμα (σαν να βάζαμε έναν καθρέφτη).

Έτσι δημιουργείται «συντονισµός». Με τον τρόπο αυτό επέρχεται µία εξισορρόπηση της ενέργειας του οργανισμού, εξουδετέρωση του παθολογικού κύματος και υποβοήθηση στην θεραπεία της ασθένειας, γρήγορα, αποτελεσματικά και ακίνδυνα.

Στοιχεία επικοινωνίας Ανεξάρτητων Συνεργατών:

www.del-or.com &www.deta-elis.com

 

 

 MCKS Pranic Healing Cyprus - Τραπέζι 23

Rama Praning Healing

To Pranic Healing του Master Choa Κok Sui είναι ένα απλό όμως πανίσχυρο και αποτελεσματικό σύστημα  ενεργειακής θεραπείας (no-touch) χωρίς σωματική επαφή, το οποίο βασίζεται  στη θεμελιώδη αρχή ότι το ανθρώπινο σώμα είναι μια «αυτοθεραπευόμενη οντότητα», έχει δηλαδή την δυνατότητα να αυτοθεραπεύεται.

Το Pranic Healing αξιοποιεί την ιδιότητα αυτή της αυτοθεραπείας και παρέχοντας ζωτική ενέργεια (prana) στο σημείο του σώματος, που πάσχει, ενισχύει και επιταχύνει τη θεραπευτική διαδικασία, χωρίς να επιδιώκει να αντικαταστήσει τη συμβατική ιατρική αλλά να την συμπληρώσει.

Το Pranic Healing  επιδρά στο βιο-ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ανθρώπου, γνωστό ως «αύρα», η οποία έχει τη μορφή και το σχήμα του φυσικού σώματος. Αυτό το βιοπλασματικό σώμα απορροφά τη ζωτική ενέργεια και τη διανέμει στα όργανα και στους αδένες.  Κατ’ αυτό τον τρόπο καταπολεμώνται  οι ασθένειες, οι οποίες εμφανίζονται αρχικά ως ενεργειακές διαταραχές στο ενεργειακό σώμα πριν εκδηλωθούν ως ασθένειες του φυσικού σώματος.

Επίσης το  Pranic Healing  αποτελεί μια πολύ αποτελεσματική μέθοδο όχι μόνο για τη θεραπεία ασθενειών,  όπως π.χ.  είναι οι αλλεργίες, το άσθμα, οι αρθρίτιδες και άλλες οργανικές παθήσεις,  αλλά και για την αντιμετώπιση  του άγχους, της κατάθλιψης, των εξαρτήσεων και των εθισμών.

 Μπορείτε να μάθετε να χρησιμοποιείτε τις τεχνικές του Pranic Healing  για σας και τους αγαπημένους σας άμεσα και αποτελεσματικά.

Η Chiara Perfetti και ο Γιώργος Σταμούλης γνώρισαν και διδάχτηκαν το Pranic Healing του Master Choa Kok Sui ξεκινώντας πριν 10 χρόνια από την  Ιταλία. Τo 2006 έφεραν το Σύστημα για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έτσι ιδρύθηκε ο «Rama- Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing & Arhatic Yoga» με κύριο σκοπό τη διάδοση και την εκπαίδευση στις τεχνικές και τις διδασκαλίες του Master Choa Kok Sui. 

Το 2008 έλαβαν την άδεια από τον  Παγκόσμιο Οργανισμό Pranic Healing (Institute of Inner Studies, Inc.) να διδάξουν το Pranic Healing στην Ελλάδα, και το 2011 στην Ουκρανία, στη   Ρωσία και στην Κύπρο.

Στοιχεία επικοινωνίας

MCKS Pranic Healing Cyprus

Leukosia Atma Pranic Healing Center

Til.: 99717195

Lemesos Iasis Therapy Center

Til.: 99581568, 25107863

 

 

 

Κέντρο Ολιστικής Διατροφής και Υγείας “Your Nutritionist” – Τραπέζι 24

georgia demetriou

Το κέντρο Ολιστικής Διατροφής "Your Nutritionist" έχει ως αποστολή την προσφορά Ολοκληρωμένης Σωματικής, Πνευματικής και Ψυχικής Ισορροπίας και Ευεξίας μέσω των γνώσεων και των εμπειριών της Ολιστικής Διατροφολόγου Γεωργίας Δημητρίου για όσους πραγματικά θέλουν να κάνουν ένα πολύτιμο δώρο στον εαυτό τους.

Όπως είπε και ο Ιπποκράτης “Η τροφή μας είναι και το φάρμακο μας”. Ολιστική Διατροφή είναι η πρόληψη ή θεραπεία διαφόρων καταστάσεων του οργανισμού μας με ανεπεξέργαστα, πραγματικά τρόφιμα σε ισορροπία και ποικιλία για να μεγιστοποιήσουν ή επαναφέρουν την υγεία και τη ζωτικότητα.

Μαζί αντί να δημιουργήσουμε ένα κατάλογο με περιορισμούς, καλές και κακές τροφές, υιοθετούμε την ολιστική διατροφή και δημιουργούμε μια ευτυχισμένη, υγιή ζωή για πάντα με τρόπο που να είναι ευέλικτος, ολιστικός και χωρίς αρνήσεις και απαγορεύσεις.

"Σχεδιάζουμε μαζί μία μοναδικά στα μέτρα σας διατροφή"

Οι αρχές της Εναλλακτικής Ιατρικής μπορούν να συνοψισθούν στη φράση ότι ο άνθρωπος είναι πολύ περισσότερο από μια βιολογική μηχανή και γι' αυτό, όταν προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε ένα πρόβλημα υγείας, δεν πρέπει να περιοριζόμαστε απλά στην αντιμετώπιση ενός βιολογικού συμπτώματος ή μιας κλινικής κατάστασης αλλά να προσπαθούμε για τη συνολική βελτίωση της κατάστασης υγείας του ανθρώπου.

Η αντιμετώπιση αυτή δεν είναι προσωπική. Είναι αυτή που ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας θέτει ως πρότυπο, όταν ορίζει την Υγεία όχι απλώς σαν την κατάσταση του ανθρώπου, στην οποία δεν υπάρχει αρρώστια ή αναπηρία, αλλά ως την κατάσταση πλήρους σωματικής, πνευματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας.

"Η εκπαίδευση και η εξατομίκευση συμβάλλουν στη διαβίου διατήρηση του βάρους".

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γεωργία Δημητρίου

Ολιστικός Διατροφολόγος (S.N.H.S)

Θέτιδος 15, Κάτω Πολεμίδια, Λεμεσός, Κύπρος

Τηλ.: 00357 99242450

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website: www.yournutritionist.com.cy

 

 

 

Mother Nature Herbals – Τραπέζι 25

 sofoklis sofokleous

Η Mother Nature Herbals είναι μια δυναμική οικογενειακή επιχείρηση που έχει στόχο και σκοπό να προσφέρει στους καταναλωτές μοναδικά βιολογικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής  αξίας,  όπως είναι οι  φυτικές βιολογικές πρωτεΐνες και βιολογικά φυτικά γεύματα Sunwarrior,  Βιολογικό Ακατέργαστο μέλι, άβραστο και αφιλτράριστο, Βιολογικά Μελισσοκομικά προϊόντα - γύρη, πρόπολη, βασιλικό πολτό, μελισσόψωμο, Βοτανικά βιολογικά τσάγια για καθημερινή χρήση, καθώς επίσης να συμβουλεύει τους καταναλωτές και να τους παρέχει εκείνα τα βότανα,  βοτανικά συμπληρώματα διατροφής, ειδικά βοτανικά τσάγια, προϊόντα αρωματοθεραπείας, κηραλοιφές, συμβουλές και σωστής θεραπευτικής διατροφής για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε προβλήματα υγείας από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σοβαρά, μερικά από τα οποία θεωρούνται ανίατα.

Η Μητέρα Φύση μας έδωσε όλα αυτά  τα βότανα ακριβώς για να μπορούμε  να θεραπευόμαστε από οποιαδήποτε αρρώστια μας ταλαιπωρεί και μάλιστα χωρίς παρενέργειες. 

Οι συμβουλές  παρέχονται  δωρεάν από τον διπλωματούχο βοτανολόγο Σοφοκλή Σοφοκλέους και από τον υιό του Αλέξανδρο Σοφοκλέους φοιτητή Ομοιοπαθητικής και Φυσικοπαθητικής . 

Η Mother Nature Herbals σας δίνει τα εφόδια για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, συνεχή και αξιοζήλευτη υγεία, ευτυχία και ομορφιά.

Στοιχεία επικοινωνίας

Mother Nature Herbals

Γλάδστωνος 113, 3032 Λεμεσός

Σοφοκλής Σοφοκλέους, τηλ.: 97 775143

Αλέξανδρος Σοφοκλέους, τηλ.: 97 852598

Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website: www.mothernature-herbals.com

Facebook: mothernature-herbals

 

 

PINELOPI CHARALABOUS – Τραπέζι 26

Bio Pinelopi Charalampous

Pinelopi was born in Cyprus, the sun kissed island of Aphrodite. She consciously entered her spiritual path eight years ago and now she practices Love and Offering through Energy Healing and Intuitive Guidance.

She offers Angelic Reiki healing sessions, as well as Angelic Reiki Teachings on all Levels (1-4). Angelic Reiki has been a great journey for Pinelopi, as she is focusing on the multidimensional aspect of it, which heals all incarnations of past lives, other dimensions, separate realities and early-aged blockages/traumas, in depth.

Oracle Card Readings, have been a part of her life, guiding her and other people for taking decisions, advice, or answering any concerns.

Crystal healing is also one of her passions, as crystals is “the new medicine”, healing people by transmitting their frequencies to us.

Pinelopi is also an artist, working on painting channelled visions of energy imprints, energy concepts, spirits and angels.

Pinelopi sets up group workshops of Oracle Card Readings and Art Healing concepts.

Pinelopi’s Services to You with Love and Respect to your Souls:

● ANGELIC REIKI HEALINGS

● ANGELIC REIKI TEACHINGS (Levels 1-4)

● ORACLE CARD READINGS

● CRYSTAL HEALINGS

● ART HEALINGS

Phone Number: 00357 97 893410

Facebook Page: Angelic Reiki Therapy

 

 

Mellona - Τραπέζι 27

 Mellona New Logo 2016

On a blossoming farm on the south coast of the Mediterranean Island of Cyprus our farmhouse is thriving! Here we are crafting unique foods using the finest, purest and totally natural raw ingredients.

Our production process is simple. We do not do much, other than mix 2-3 natural and mainly raw ingredients to create our lovely products. They are simple and clean with no artificial improvers, no preservatives and off course, no sugar. We only fill up the jars with real natural goodness and natural sweetness and a lot of healthy nutrients!

Unique Raw honey spreads

Raw honey is the purest form of honey. It is taken directly from the honey comb, without heating or any kind of processing. It is honey in its most nutritious form, rich in vitamins, beneficial enzymes and full of antioxidant properties.

Mellona's raw honey comes from the blossoms of wild lavender, citrus and other scented Mediterranean flora. We offer it pure or blended with other pure ingredients like Cyprus super fruits, dry nuts and herbs or spices which enrich its flavor and health benefits.

Natural and Organic syrups 100% out of fruit juice

Totally natural syrups 100% out of carobs, grapes or pomegranates with absolutely nothing else added! Nature’s pure sweetness in three wonderful products made following our island’s traditions. They offer our everyday diet unique flavours, delightful sweetness and a bunch of beneficial nutrients. Use them to sweeten your breakfast or other meals, desserts and hot or cold beverages.

Exceptional balsamic vinegar

Carob syrup, grape must and raw honey are the natural sweeteners we use to produce our 3 different types of exquisite balsamic vinegar. We blend them with our top-quality wine vinegar. We then age the blend in a series of wooden oak barrels following the traditional balsamic vinegar production method. We never add sugar, caramel, preservatives or colouring. Use it to enhance the flavour of green salads, steamed and grilled vegetables or in any other meal.

Extra virgin olive oil and Organic Extra virgin olive oil

Our cold pressed, single estate and single variety extra virgin olive oil (EVOO) is an excellent olive oil from the exceptional variety of Koroneiki olive. This renowned Mediterranean variety thrives in our island’s unique climate and soil; conditions contributing to the production of a very distinctive extra virgin olive oil. Better use it raw over fresh salads or as a dip.

We believe in the notable Mediterranean diet. It’s not just a vague idea but a real guide for developing our products and recipes. We love the authentic Mediterranean flavours and we highly rate the nutritional value of this region’s natural produce.

In every Mellona jar or bottle, you will find food as close to what nature produced as possible.

You’ll also find a bit of sun and Mediterranean aura from our country.

Mellona

P.O.Box 54097 - CY3720  Limassol, Cyprus

T: +357 25 336 376 / F: +357 25 589 991 / E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

W:www.mellona.com.cy/ F: www.facebook.com/MellonaCyprus

 

 Τραπέζι 28

 

 

 

BIOAROMA Natural Products - Τραπέζι 29

 BioAroma2

Rotaniaco Trading Co. Ltd is the exclusive representative of BioAroma in Cyprus.

BioAroma, an exclusive unit in the field of herbs, using their own organic corps and their own distillery for extracting the essential oils from their herbs, having an on-site museum and a botanical garden that anyone can visit in Ayios Nicolaos Crete, proceeded after a long study of the archaeological evidence in the Minoan perfumers together with old traditional “grandmother” Cretan recipes, in the production of 100% herbal handmade cosmetics, using raw materials form the organic treasures of Cretan’s earth like beeswax, olive oil, dittany, labdanum etc.

BioAroma is utilizing very ancient recipes in the production of creams and cosmetics. The Minoans, among the first producers of natural cosmetics worldwide, were preparing natural products and perfumes in special preparation locations, which were the “ancestors” of today’s cosmetic laboratories. In the Archanon palace, near the city of Heraklion, were found by archaeologist, aggregates on pottery that were solidified for thousands of years. After an extensive analysis, they have been recognized as herbs such as Dittany, the king of Cretan herbs, Roses or Labdanum together with residues of Beeswax and Olive oil.

The Minoan women were using those natural products and they were considered among the most beautiful women of the ancient world. BioAroma trusts those treasures of the Greek nature and reverses the modern cosmetology’s rules, in producing cosmetics without water “Water Free Products”.

The common cosmetic commercial creams are containing a 60-70% water and therefore in order to preserve the product they are using strong chemical preservatives which very often can cause either allergies or even cancer. Instead, Bio Aroma cosmetics are highly concentrated that can last 4 times more than a common cream, with no Chemical preservative.
Furthermore, due to their oily base, a natural lubrication is produced to the skin layers, maintaining a long-lasting hydration without blocking though the pores and without making the skin feeling “heavy”.

Those advantages in combination with very reasonable prices, are making BioAroma cosmetics very popular around the world.

The founder of BioAroma is the chemist Manousos Pediatitis:

I am interested in having the women know the man behind the cosmetics they are using. I have studied Chemistry at the Chemistry Department of Crete University with a specialty in the produce of Natural Cosmetics.

The idea of establishing a unit of processing herbs and using them in cosmetic and healing products, was a challenge for me. My goal is to offer high quality cosmetics, without using any water in order to not dilute the ingredients and the women to enjoy real concentrated products with visible results.

The secret is behind the absence of water in the creams. This fact excludes the use of chemical preservatives and we, as a company, be proud to sell to the market 100% natural products.

It is not without reason we are using the phrase “Cosmetics so natural they can be …eaten”

Domestic Courier Services all over Cyprus by kronos express

Address: 345A Limassol Av., Nisou Industrial Area, 2571 Nisou-Nicosia

P.O.Box:23694, 1685 Nicosia-Cyprus Websitewww.kronospublic.com

Στοιχεία επικοινωνίας

For any information please visit our website https://This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Address: Stasikratous 12, Shop 3, Nicosia, Cyprus
Telephone: +357 22 343440 , +357 99 060086
Fax: +357 22 343438
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 Orgonite Cyprus - Τραπέζι 30

Orgonite Cyprus Alterscope 2017Nasos1

To OrgoniteCyprus® και το OrgoneWave® είναι ο πρώτος κατασκευαστής χειροποίητων και το πιο σημαντικό, σωστά κατασκευασμένων αιθερικών μετατροπέων (οργονιτών) με βάση την Κύπρο! Ασχολείται σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο με την οργόνη από το 2007 με αποτέλεσμα αυτό που είναι σήμερα, δηλαδή ένας σωστός κατασκευαστής αιθερικών μετατροπέων/συσκευών. Οι αιθερικοί μετατροπείς του OrgoniteCyprus® είναι συσκευές προσεκτικά κατασκευασμένες που μετατρέπουν την αρνητική και βλαβερή ενέργεια και ακτινοβολία για τον ανθρώπινο οργανισμό DOR (Deadly Orgone Ratiation) σε θετική PΟR (Positive Orgone Radiation). Λειτουργούν θα λέγαμε σαν "σφουγγάρια" απορροφώντας την ερεθισμένη βιομαγνητική ενέργεια (οργόνη) από τον άνθρωπο και το περιβάλλον του και μέσω του μάτριξ τους (οργανικής ρητίνης, μετάλλων, κρυστάλλων) την ανασυνθέτουν και την επανατοποθετούν σε εκείνον και το χώρο. Μην ξεχνάμε πως τα πάντα στο σύμπαν είναι ενεργεία, παλλόμενα σωματίδια, και αυτή η ενέργεια δίνει μορφή στην ύλη αλλά και μας επηρεάζει άμεσα! Βασικός στόχος ήταν και είναι να κάνουμε την Κύπρο, την Ελλάδα αλλά και ο καθένας μας τον εαυτό του, μια τεραστία πηγή ακτινοβολίας θετικής ενεργείας μέσα από την προσεκτική διαχείριση του αιθέρα/πράνα/τσι μέσω αυτών των μοναδικών χειροποίητων συσκευών και όχι μόνο...

Επιγραμματικά οι ιδιότητες τους...

• Βελτιώνουν τη διάθεση και τη συμπεριφορά των ανθρώπων

• Βελτιώνουν τον ύπνο διώχνοντας τις αϋπνίες και όχι μόνο

• Ξεμπλοκάρουν τα τσάκρας και ενεργούν στην αύρα

• Ενεργοποιούν το νερό αλλά και το φαγητό

• Εξισορροπούν την ενεργεία του φυσικού περιβάλλοντος από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, WiFi, καλώδια καθώς και συσκευές υψηλής τάσης κ.τ.λ.

• Μετατρέπουν το γεωπαθητικό στρες (γραμμές Hartman και Curry)

• Βοηθούν τα φυτά να αναπτύσσονται καλύτερα και γρηγορότερα

• Και πολλά άλλα...

Στοιχεία επικοινωνίας

Αθανάσιος Παπαδόπουλος

Βιοενεργειακός Φροντιστής / Κατασκευαστής Οργονιτών

Τηλ.:  +357.96860225

www.orgonitecyprus.com • www.orgonewave.com

 

Ελένη Πιππή - Κέντρο Εναλλακτικού Τρόπου Ζωής «ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΦΑΙΡΑ» - Τραπέζι 31

 eleni pippi

Η Ελένη Πιππή γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα όπου και διαμένει. Σπούδασε Διοίκηση Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στην ηλικία των 16 χρόνων ήρθε σε επαφή με τις εναλλακτικές θεραπείες και την εσωτερική αυτογνωσία, τους διαλογισμούς και τα πολυήμερα σεμινάρια δράσης και εσωτερισμού, πρωτόγνωρα για εκείνη την εποχή.

Έχει εκπαιδευτεί και είναι κάτοχος των εξής πτυχίων: Reiki, Komyo Reiki, Angelic Reiki, New Expanding Reiki,New Paradigm (Shamballa energy) MDT, New Paradigm 13D, Shamballa Codes, Αρχαγγελικές Συνδέσεις, Διαισθητική ζωγραφική, Κλινική Θεραπευτική Ύπνωση, Υπνωτικές Αναδρομές Ζωών, Κρυσταλλοθεραπεία, E.F.T (Emotional Fredom Tecnics), Γιόγκα Γέλιου, Yin Yoga Flow, Munay - Ki (Το μονοπάτι των Σαμάνων), Τελετές despacho της φυλής των Λάικα, Mything Map (Μυθική Χαρτογράφηση), Διεύρυνση Αφθονίας - Ευημερίας - Bioenergetic System, Αυτογνωσία μέσω των 7 chakra, Θεραπευτική Αναπνοή, Μογγολική θεραπευτική Μόξα, Κατασκευή Οργονιτών, Πρώτες Βοήθειες Ομοιοπαθητικής. Επίσης έχει εκπαιδευτεί στα εξής μασάζ: Ταϋλανδέζικη Μάλαξη, Λεμφική Μάλαξη, Μασάζ με έλαια, Ινδικό Μασάζ κεφαλής, Μασάζ με καυτές πέτρες, Μασάζ ανανέωσης προσώπου καθώς και βεβαίωση επιμόρφωσης Ραδιοφωνικού παραγωγού, έχοντας οργανώσει και διευθύνει, εναλλακτικές εκπομπές σε web radio.

Το 2007 ήρθε σε επαφή με την πνευματική και αγγελική σφαίρα φωτός και με τον πνευματικό δάσκαλο Kryon. Έκτοτε διοργανώνει και συντονίζει εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης μέσω επαφής με τους Αναληφθέντες Δασκάλους και Αρχαγγέλους . Καθοδηγεί και δίνει πληροφορίες μέσω channeling- ανώτερης σύνδεσης και εκπαιδεύει στην Διαισθητική Συμβουλευτική. Συμμετέχει σε συνέδρια και διοργανώνει ομιλίες για τη Νέα Εποχή της ανθρώπινης συνείδησης. Στο φεστιβάλ της Alterscope, θα υπάρχει το βιβλίο της «Η Φιλοσοφία του Πνεύματος» που βασίζεται σε διδασκαλίες του δάσκαλου Kryon που της έχουν δοθεί προσωπικά μέσα στα χρόνια.

Το 2014 ιδρύει την σχολή προώθησης εναλλακτικού τρόπου ζωής και σκέψης, την «Ουράνια Σφαίρα». Εκεί η ίδια διδάσκει και εξασκεί σε προσωπικές συνεδρίες: Komyo Reiki - New Paradigm ( Shamballa )energy - Διαισθητική Συμβουλευτική - Αγγελική Συμβουλευτική channeling - Αρχαγγελικές Συνδέσεις - Συνδέσεις Αναληφθέντων Δασκάλων - Θεραπευτική Αναπνοή - Αυτογνωσία μέσω Ράιχ - Αρχές διαλογισμού και θεραπευτική κίνηση - Καρμικές Αποκοπές - Πνευματικά Χειρουργεία - Διαισθητική Κρυσταλλοθεραπεία - Εκκρεμές - Κλινική Ύπνωση - Αναδρομές Ζωών - Καθαρισμό και Εξισορρόπηση chakra - Μογγολική Μόξα - Διαισθητικό Μασάζ - Thai Μασάζ- Γελωτοθεραπεία - Συντονισμό με την Βιολετί Φλόγα - Θεραπευτική Ζωγραφική - Σαμάνικη θεραπευτική - Άνοιγμα Αφθονίας και Ευημερίας και πολλά ακόμη.

Επίσης από το 2014 και μετά έχουν διοργανωθεί από την Ουράνια Σφαίρα με επιτυχία αρκετές εναλλακτικές- εκπαιδευτικές εκδρομές και πολυήμερα σεμινάρια.

Στην έκθεση Alterscop επίσης στις 3:00μ.μ, στην αίθουσα εκδηλώσεων, θα πραγματοποιήσει μια ζωντανή Ανώτερη Επικοινωνία - channeling με τον πνευματικό δάσκαλο Kryon με θέμα, «2018: Η κατάρρευση της πλάνης».

 Στοιχεία επικοινωνίας

Ελένη Πιππή - Κέντρο Εναλλακτικού Τρόπου Ζωής «ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΦΑΙΡΑ»

Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook page: ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΦΑΙΡΑ & Dhyan Darsho (Eleni Pippi)

Αλεξάνδρου Διάκου 10 - Πετρούπολη - Αθήνα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6981701988 – 2105051277 - 2155257266

 

Τραπέζι 33

 

 

 Τραπέζι 38

 

 

Καίτη Σαμαρτζή - Κέντρο Εκπαίδευσης & Ολιστικής Θεραπευτικής ΑΜΑΛΘΕΙΑ - Τραπέζι 39

 stous dromous ton agelon

Στην διάρκεια του φεστιβάλ θα υπάρχει διαθέσιμο το νέο βιβλίο της Καίτης Σαμαρτζή, «Στους Δρόμους ων Αγγέλων», το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε με προσωπική αφιέρωση από την συγγραφέα. Θα υπάρχουν τα φυλλάδια όλων των προγραμματισμένων Σεμιναρίων και Βιωματικών Εργαστηρίων.

Η Καίτη Σαμαρτζή είναι Συγγραφέας, Life Coach- Spiritual Teacher-Family Counselor-Master Teacher Angelic Reiki . Είναι Εμπνεύστρια, Ίδρυσε και Διευθύνει την Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Αμάλθεια Εκπαιδευτικό Κέντρο Ολιστικής Θεραπευτικής και Προσωπικής Ανάπτυξης». Σπούδασε Οικονομικά, Marketing, Management, Family Counselor, Spiritual Psychotherapy, Psychology Sales & Human Resources. Από το 1992 μπήκε στο χώρο της εσωτερικής αναζήτησης και της προσωπικής ανάπτυξης. Έχει εκπαιδευτεί στο Life, Business & Spiritual Coaching, NLP Practitioner, Family & Systemic Constellation, Spiritual Psychology-Psychotherapy , Shamanic Energy Medicine, & Angelic Therapy. Έχει μυηθεί στην Ιόχρου Ενέργεια, στο Reiki & στο Munay Ki. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια, εργαστήρια και μαθήματα ποικίλης θεματολογίας, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, Συμβουλευτική, Συνθετική Αυτογνωσία, Πνευματική Ψυχολογία και Ψυχοθεραπεία, Οικογενειακή Θεραπεία, Αναδρομές, Υπνοθεραπεία, Εναλλακτικές Θεραπείες, Αριθμολογία, Feng Shui.

Δημιούργησε στην Ελλάδα τα Αγγελικά Βιωματικά Εργαστήρια Πνευματικής Αφύπνισης & Spiritual Marketing Training. Είναι Ολιστική Θεραπεύτρια, Πνευματική Δασκάλα και Εμπνεύστρια Συστημάτων Προσωπικής Ανάπτυξης.

Γράφει και εκδίδει βιβλία Πνευματικής Αναζήτησης, «Στους Δρόμους των Αγγέλων», «Αγγελικό Ημερολόγιο».

Οργανώνει Εναλλακτικά Εργαστήρια καθώς και Διακοπές για Αναζωογόνηση και Θεραπεία.

Δημιούργησε και Αρθρογραφεί στο Προσωπικό της Blog «Στους Δρόμους των Αγγέλων» από το 2010, αλλά και στον περιοδικό τύπο.

Διδάσκει, Οδηγεί και Συντονίζει ομάδες Αυτογνωσίας, Θεραπευτικής, Συμβουλευτικής, Προσωπικής Ανάπτυξης, Φωτός και Βιωματικά Σεμινάρια.

Το Κέντρο Ολιστικής Θεραπευτικής ΑΜΑΛΘΕΙΑ, είναι ένας Εναλλακτικός χώρος για την διεύρυνση της συνειδητότητας, την πνευματικότητα και την ευεξία.

• Angelic Reiki
• Προγονική Θεραπεία
• Ενεργειακή Θεραπεία
• Συστημική Αναπαράσταση.
• Life Business Coaching
• Θεραπευτική Αναδρομή, Κάρμα
• Καθαρισμός Τσάκρας
• Σεμινάρια Αγγέλων, Αρχαγγέλων
• Σεμινάρια Αφθονίας & Ευημερίας
• Σεμινάρια Σχέσεων
• Εξισορρόπηση Ενεργειακών Πεδίων
• Θεραπεία Εσωτερικού Παιδιού
• Ομάδες Αυτογνωσίας

Διαλογισμοί
Οραματισμοί
Channeling
Αγγελική Συμβουλευτική

Life & Spiritual Coaching

Διεύρυνση Συνειδητότητας
Shamanic Energy Medicine

Συμβουλευτική, Εκπαιδεύσεις, Μυήσεις, Βιωματικά Σεμινάρια, Προσωπικές Συνεδρίες, Ομάδες Αυτογνωσίας και Προσωπικής Ανάπτυξης, Εναλλακτικά Εργαστήρια και Διακοπές για Αναζωογόνηση και Θεραπεία.

Στοιχεία επικοινωνίας: Καίτη Σαμαρτζή

Κέντρο Εκπαίδευσης & Ολιστικής Θεραπευτικής ΑΜΑΛΘΕΙΑ Μ.Κ.Ο.

Υπεύθυνη Κέντρου: Καίτη Σαμαρτζή, Συγγραφέας, Ολιστική Θεραπεύτρια και Πνευματική Δασκάλα Προσωπικής Ανάπτυξης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6945 155 313 & 210-8995955

Website:www.angelsroads.gr

Blog: www.angelsroads.blogspot.gr

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook: Kaity Samartzis

H σελίδα μας στο Facebook: Αγγελικό Μονοπάτι/ Angelic Path

 

 

 

Τραπέζι 42

 

 

Τραπέζι 45

 

 

Τραπέζι 46

 

 

Κτήμα Κωστή – Τραπέζι 47

 logo ktima kosti1

ΑΛΑΤΟΣΠΗΛΑΙΟ

στο Κτήμα Κωστή / Πλάτρες

Το Κτήμα Κωστή δημιουργήθηκε αρχικά για καλλιέργεια βιολογικών αρωματικών φυτών και λεβάντας και συμπληρώνεται κτιριακά με ένα «Κέντρο Υγείας και Ευεξίας» που θ΄αποτελείται από το Αλατοσπήλαιο, ένα Πολυχώρο για πολιτιστικά και άλλα δρώμενα, ένα βιοματικό Εργαστήρι μεταποίησης βιολογικών προϊόντων και Μονοπάτια Ρεφλεξολογίας και μελέτης της φύσης.

Το Αλατοσπήλαιο, κτισμένο εσωτερικά με τόνους από ορυκτό αλάτι αλλά και αλάτι της Νεκρής Θάλασσας, είναι ένας χώρος που οι ευεργετικές ιδιότητες του και το ιώδιο δημιουργούν ένα μικροκλίμα που ευνοεί ένα πλούτο ιχνοστοιχείων και ιόντων που βοηθούν στη αναζωογόνωση του σώματος και του πνεύματος. Μέσω της αναπνοής και των πόρων του δέρματος, το σώμα λαμβάνει τα ευεργετικά Ιχνοστοιχεία, Ιώδιο , Ασβέστιο, Νάτριο, Μαγνήσιο, Σίδηρο, Κάλλιο, Σελήνιο, Φθόριο, Χαλκό κ.ά. Βοηθά σε αναπνευστικά προβλήματα, άσθμα, βρογχίτιδα, λοιμώξεις, ιγμορίτιδα, πόνους αρθρώσεων, δερματικά προβλήματα, υποθυροειδισμό κλπ.

Ο επισκέπτης εκτός από την Αλατοθεραπεία, θα έχει την ευκαιρία, ταυτόχρονα, να κάνει Χρωματοθεραπεία και Μουσικοθεραπεία και ν΄αφήσει πίσω του το άγχος και τη κούραση σ΄ένα ταξίδι ηρεμίας και γαλήνης που προσφέρει η εναλλαγή του χρώματος και του φωτισμού και του φλοίσβου των κυμμάτων της μουσικής υπόκρουσης. Επιπρόσθετα, θα μπορεί να απολαύσει ένα θεραπευτικό ή χαλαρωτικό μασάζ .

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι 45 λεπτά παραμονής στο Αλατοσπήλαιο (όσο διαρκεί μια συνεδρία), ισοδυναμεί με 3 μερόνυκτα έκθεσης στη θαλάσσια αύρα.

Το όλον έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2018.

Στοιχεία επικοινωνίας

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel.: 99460914 / 99513771

F/B: ktima kosti

 

 Τραπέζι 48

 

 

 Τραπέζι 49

 

 

 Τραπέζι 50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χορηγοί επικοινωνίας

           Enallaktikiagenda logo          YperNoisis logo1          

             

 

 

 

 

 

Joomla Templates by Joomla51.com